MocMahale444 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 00:17Mi samo vama zabijamo redovno.
Djesi tobe pickin dime, da znas samo kakav sam retrovizor kupio![]()
Jel skuplji od kelnerove škode
MocMahale444 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 00:17Mi samo vama zabijamo redovno.
Kao sto ona kaze, Pokusao ispast smijesan, ispo glup doduse bolje ispast glup nego iz autobusaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑05 avg 2024, 01:35Moj Ordene, jesi vidio budala? Pa to ni u španskim favelama nema!Orden43 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 00:29
Druze vidili smo sve u Evropi, milioni ovo ono a ispadose u drugom pretkolu konf. lige a ovde bilo pisano covjek bi rekao osvojit ce evropu ybt. Mi prosle godine sa dosta manje budzetnom ekipom dogurali do drugog pretkola i prosli Minsk dok oni nesto jedva sve igraju na ho ruk, jedna utakmica dobra pa dvije lose i sve tako, evo sad je euforija sve cipi ripi a vec u 5tom kolu ce tjerati Zekica itd. Mi smo u duplo losijoj situaciji trenutno jesmo losiji od njih ja od realnosti ne bjezim ali druze ovde pojedinci pisu covjek bi rekao da su oni evropski sampioni![]()
![]()
How jes no,ovaj cini cuda.cetvrtomjesto je napisao/la: ↑05 avg 2024, 01:36MocMahale444 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 00:17Mi samo vama zabijamo redovno.
![]()
![]()
Jel skuplji od kelnerove škode![]()
Čestitke, prvi ste na tabeli
Sinoć bi ostali kratki za dva penala da nije VAR uveden, a vi bi cirkuzali umjesto što pjenite.
A dobro, doslli i vi sebi svjesni da tu ne mozete nista pa sad pjenite i lupate iz nemoci
Samo ne gledaj u reflektore, vi gore imate bas lose iskustvo sa istimfeniksptica je napisao/la: ↑04 avg 2024, 23:04Hvala ti bruda za savjet oko parkiranja. Da tebe ne bi izgubio bi se.
Sta je ba ono onolike zgrade a sve u nebo ?? Pa onda onaj beton cc
A naroda masa
Auta..3x su me mogli udarit.
U svakom slucaju jos jednom hvala za savjet oko parkinga.![]()
Obzirom da je gostovala Sloboda, odlična posjeta.
Trenutno korisnika/ca: rishovski, supervizor i 18 gostiju.