Ocjena?akisarajevo92 je napisao/la: ↑ -

Ove godine sam otkrio da su mi azijatkinje top def.
Ime i prezime molim
Kako može total, kad nemaju medalje istu težinu.
Treba 4-2-1 ili 6-2-1, jednak je idiotizam i total i samo zlata
Total je ok za pomenuti i u svakom slucaju je velika stvar imati najveci broj medalja ali pobjednik olimpijade je uvijek bio onaj sa najvise zlata jer dzaba ti i 500 bronzi ako nisi fakticki nista osvojio i zato su zlata najmjerodavnija. Ali mimo evo ovih nacija koja se bore za top 3 - ja bih prije uvijek uzeo npr 0 zlata 4 srebra i 6 bronzi nego samo 3 zlata ( iako su vrijedniji)
I tu ce vjerovatno biti prvi (i po zlatu i medaljama). Najjaca sportska nacija svih vremena i to je todelko je napisao/la: ↑05 avg 2024, 01:19Total je ok za pomenuti i u svakom slucaju je velika stvar imati najveci broj medalja ali pobjednik olimpijade je uvijek bio onaj sa najvise zlata jer dzaba ti i 500 bronzi ako nisi fakticki nista osvojio i zato su zlata najmjerodavnija. Ali mimo evo ovih nacija koja se bore za top 3 - ja bih prije uvijek uzeo npr 0 zlata 4 srebra i 6 bronzi nego samo 3 zlata ( iako su vrijedniji)
Pa valjda hoce, kineze ne volim nikakoalemsa je napisao/la: ↑05 avg 2024, 01:30I tu ce vjerovatno biti prvi (i po zlatu i medaljama). Najjaca sportska nacija svih vremena i to je todelko je napisao/la: ↑05 avg 2024, 01:19Total je ok za pomenuti i u svakom slucaju je velika stvar imati najveci broj medalja ali pobjednik olimpijade je uvijek bio onaj sa najvise zlata jer dzaba ti i 500 bronzi ako nisi fakticki nista osvojio i zato su zlata najmjerodavnija. Ali mimo evo ovih nacija koja se bore za top 3 - ja bih prije uvijek uzeo npr 0 zlata 4 srebra i 6 bronzi nego samo 3 zlata ( iako su vrijedniji)![]()
Imam osjećaj da pola igara živi u Americi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.