FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
39
22%
Grupnu fazu
52
29%

Ukupno glasova: 178

Vanja8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Vanja8 » 05 avg 2024, 10:08

Shategabri je napisao/la:
05 avg 2024, 09:38
Vanja8 je napisao/la:
05 avg 2024, 09:35
05 avg 2024, 08:31
Nema potrebe za eksperimentima kao u prvom.
Ok, nećemo sa svakim igrati sa 4 naprijed, al imaš dva napadača, kreneš s dva krila i onda nabacuješ loptu u 16...kome??
Dobili smo i idemo dalje. Uvijek neugodna Sloga Doboj, valjalo bi ih dobiti.
Sto da ne...
Kad imas neku mogucnost isprobati novu kombinaciju, postavku, ja to podrzavam...

ZZ ne izmislja podvodne vode, sto bi rekao historicar, on je trener koji ne zeli da se druge ekipe prilagode nasoj igri...
Sam je sinoc izjavio da je onu formaciju ubio VAR...
Onakve taktike treba uigravati i zao mi je sto mali Hamzic ne krunisa onako dobru akciju i pas Kyeremaha...

Mislim da ce ovo Zekic raditi i da ni jedan drugi trener nece biti siguran kakvu postavku igre ima ZZ
Sa Slobodom si mogao probati šta hoćeš, vidiš ne ide (kao što je vidio Zekić), u drugom krenuo sa taktikom svi u napad jedan je Hase.

Nek proba obrnuto, krene sa ekipom koja će samljeti protivnika, onda ubaciš Hamzića, da vidiš kako šta.
Naravno, ne pametujem Zekiću, on je svoj zanat ispekao, zna sigurno šta radi, komentar navijača amatera :D

Od prve utakmice pod njim igra ima smisla, brz je protok lopte, stvaraju se prilike, ostalo će nadoći kako bude odmicala sezona.
Nisam ja rekao da ti nesto pametujes...
Ono sto se meni svidja i jeste da nam protivnik tesko cita formaciju, da ga lomis promjenom ritma...Niti jedan klub u nasoj ligi nije na to naviknut i mislim da je to Zekic detektovao...
Mi smo se sa Rozmanom patili sto je bio ziheras, uhvati se neceg i guraj, daleko od toga da ga pljujem jer je imao moju podrsku cijelo vrijeme, dok je nije promjenio pa smo i napravili onaj niz pobjeda...
Sjeti se titule pod Husom, jesenji dio smo bili kaznena ekspedicija, kantali sve redom, nabili bodovnu prednost, dok nas nisu skontali...
A Hus ko Hus, nastavio tvrdoglavo i jedva uzesmo titulu, malo sreca malo i ona stativa nas izvukose...

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 05 avg 2024, 10:08

Zasto Jotta ne igra, onaj iz Gambije???
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 05 avg 2024, 10:11

Konzerva je napisao/la:
05 avg 2024, 10:08
Zasto Jotta ne igra, onaj iz Gambije???
Pa Kyeremeh, Guliashvili i Oliveira stalno igraju.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 05 avg 2024, 10:12

Vanja8 je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
05 avg 2024, 09:35

Sto da ne...
Kad imas neku mogucnost isprobati novu kombinaciju, postavku, ja to podrzavam...

ZZ ne izmislja podvodne vode, sto bi rekao historicar, on je trener koji ne zeli da se druge ekipe prilagode nasoj igri...
Sam je sinoc izjavio da je onu formaciju ubio VAR...
Onakve taktike treba uigravati i zao mi je sto mali Hamzic ne krunisa onako dobru akciju i pas Kyeremaha...

Mislim da ce ovo Zekic raditi i da ni jedan drugi trener nece biti siguran kakvu postavku igre ima ZZ
Sa Slobodom si mogao probati šta hoćeš, vidiš ne ide (kao što je vidio Zekić), u drugom krenuo sa taktikom svi u napad jedan je Hase.

Nek proba obrnuto, krene sa ekipom koja će samljeti protivnika, onda ubaciš Hamzića, da vidiš kako šta.
Naravno, ne pametujem Zekiću, on je svoj zanat ispekao, zna sigurno šta radi, komentar navijača amatera :D

Od prve utakmice pod njim igra ima smisla, brz je protok lopte, stvaraju se prilike, ostalo će nadoći kako bude odmicala sezona.
Ono sto se meni svidja i jeste da nam protivnik tesko cita formaciju, da ga lomis promjenom ritma...Niti jedan klub u nasoj ligi nije na to naviknut i mislim da je to Zekic detektovao...
Mi smo se sa Rozmanom patili sto je bio ziheras, uhvati se neceg i guraj, daleko od toga da ga pljujem jer je imao moju podrsku cijelo vrijeme, dok je nije promjenio pa smo i napravili onaj niz pobjeda...
Sjeti se titule pod Husom, jesenji dio smo bili kaznena ekspedicija, kantali sve redom, nabili bodovnu prednost, dok nas nisu skontali...
A Hus ko Hus, nastavio tvrdoglavo i jedva uzesmo titulu, malo sreca malo i ona stativa nas izvukose...
Zekić je druga dimenzija za ovu ligu.
Treneri, pa tako i Hus, uglavnom imaju jednu ideju koju guraju dok ide.
Kad stane, nemaju plan B.
Rožman je premekan za ovo naše blato.
Treba biti gospodin u čizmama.
Da zagaziš kad zapne.
Zekić to sve ima. Jedino što ga može otjerati je ako zapne na relaciji sa Mirvićem, ako se oni šta pokolju.
Ostalo, ne vidim kako bi otišao. Stane li Mirvić iza njega, Zekić će zakucati.
Koševo Zapad

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 avg 2024, 10:20

05 avg 2024, 10:12
Vanja8 je napisao/la:

Zekić je druga dimenzija za ovu ligu.
Treneri, pa tako i Hus, uglavnom imaju jednu ideju koju guraju dok ide.
Kad stane, nemaju plan B.
Rožman je premekan za ovo naše blato.
Treba biti gospodin u čizmama.
Da zagaziš kad zapne.
Zekić to sve ima. Jedino što ga može otjerati je ako zapne na relaciji sa Mirvićem, ako se oni šta pokolju.
Ostalo, ne vidim kako bi otišao. Stane li Mirvić iza njega, Zekić će zakucati.
Slazem se...
Medjutim, misljenja sam da Mirvic nije toliko naivan i da ce prije otici u kontru sa bilo kim drugim osim sa Zekicem...
Izmedju Zekica i Mirvica ima Latherme i njemu kao strancu odgovara svaki napredak kluba, a i drugi je to mentalitet...
Izmedju Mirvica i Rozmana bio je onaj , hajde necu ga vrijedjati, Ibricic...On, mali sujetni papcic, Rozman ,ko mlada na vjencanju ide tamo gdje joj pokazu, a na zalost pokazivao mu je covjek sa kompleksom celavosti...

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 05 avg 2024, 10:32

Na ovu se temu moze i uci kad se dobije. Mogu misliti komentara na 0-1 ovih sto ocima kosevo nisu vidjeli, uglavnom pisu u sred tekme i jave se obavezno kad se gubi i nije dobro.

Nego, sta je zapelo sa pojacanjima. Hajde bar jedan ove sedmice..

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 05 avg 2024, 10:46

Al kako Đorđević pljuske dijeli ovima što su ga proglasili ublehom i polovnjakom iz Srbije.

Iz utakmice u utakmicu sve bolji, do sada hladno više pokazao od recimo Bubanje u kojeg smo se kleli svi. Ali svakako bit će top i Bubanja, njih dvojica će praviti dar mar u vezi dok se to još malo uigra :thumbup:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 05 avg 2024, 10:53

bodi123 je napisao/la:
05 avg 2024, 10:46
Al kako Đorđević pljuske dijeli ovima što su ga proglasili ublehom i polovnjakom iz Srbije.

Iz utakmice u utakmicu sve bolji, do sada hladno više pokazao od recimo Bubanje u kojeg smo se kleli svi. Ali svakako bit će top i Bubanja, njih dvojica će praviti dar mar u vezi dok se to još malo uigra :thumbup:
Bubanja strasno odigrao,nego pojma nemam sta ocekujete od DM da ima 10 asissta i 20 golova

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 05 avg 2024, 10:53

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
05 avg 2024, 00:15
Sanchez87hz je napisao/la:
04 avg 2024, 20:25
18-ti trener za redom koji nesto izmislja pozicije,petlja nesto,svaku drugu tekmu drugi sastav itd,pa dokle vise majku mu,Zekicu svaka cast za ovo do sad vidi se da je dobar trener,al daj poredaj igrace onako kako im najbolje lezi,gdje ce dati 100% sebe i onoga sto zna o fudbalu i nista drugo,ovako se gubi svlacionica al haj valjda zna sta radi.Sretno vececras momci i samo srce na teren.
Slažem se! Šta će ba Zoran, diVi mu glOve!
Samo Husref. :bih: :bih: :bih:
Evo i sad samo 3 gola, da je Usro, bilo bi bar 7!
Tako j,bas sam to napisao da Zekic nema pojma i slicno :clap: :bow:
Probaj jos jednom procitati mozda skontas :cool:
Joj ko se javi da komentarise,onaj kome je celavi bio najbolji SD u Sarajeva svih vremena,kome je Sabrina bila Naajbolja direktorica a za Smucara slovenca kaze boljeg necemo dovesti :rol: a sad ti Zekic bolji a?? :lolno:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 05 avg 2024, 10:59

mosarajvosa83 je napisao/la:
05 avg 2024, 10:53
bodi123 je napisao/la:

Bubanja strasno odigrao,nego pojma nemam sta ocekujete od DM da ima 10 asissta i 20 golova
Gdje sam ja napisao da je loše odigrao :mrgreen:

Bit će odlični obojica, to hoću da kažem. Kad se vrati i Mustafić imat ćemo i širinu i kvalitet u veznom redu. Samo da se riješi ta desetka više...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 05 avg 2024, 11:05

Vanja8 je napisao/la:
05 avg 2024, 10:20
Rozman ,ko mlada na vjencanju ide tamo gdje joj pokazu, a na zalost pokazivao mu je covjek sa kompleksom celavosti...
Daleko najprecizniji opis Rožmana koji sam ikad vidio. :tokralju: Ovu rečenicu bi trebao u CV staviti, da budući poslodavci realno znaju šta mogu očekivati.

Inače, odlična tekma sinoć. Da se prvo poluvrijeme igralo kako Bog zapovijeda, vjerujem da bi i tad imali prednost. Ni u jednom trenutku nije izgledalo da nećemo pobijediti.

Za komentare pojedinačnih igrača je još uvijek rano. Čestitke momcima, Zoranu, i idemo dalje.
The saddest thing in life is wasted talent.

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 05 avg 2024, 11:06

Znaci nisu pogresili sto su stavili 1.0 Mio za njega i Bubanja na 1.2 :D

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 05 avg 2024, 11:12

05 avg 2024, 10:53
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
05 avg 2024, 00:15
04 avg 2024, 20:25
18-ti trener za redom koji nesto izmislja pozicije,petlja nesto,svaku drugu tekmu drugi sastav itd,pa dokle vise majku mu,Zekicu svaka cast za ovo do sad vidi se da je dobar trener,al daj poredaj igrace onako kako im najbolje lezi,gdje ce dati 100% sebe i onoga sto zna o fudbalu i nista drugo,ovako se gubi svlacionica al haj valjda zna sta radi.Sretno vececras momci i samo srce na teren.
Slažem se! Šta će ba Zoran, diVi mu glOve!
Samo Husref. :bih: :bih: :bih:
Evo i sad samo 3 gola, da je Usro, bilo bi bar 7!
Tako j,bas sam to napisao da Zekic nema pojma i slicno :clap: :bow:
Probaj jos jednom procitati mozda skontas :cool:
Joj ko se javi da komentarise,onaj kome je celavi bio najbolji SD u Sarajeva svih vremena,kome je Sabrina bila Naajbolja direktorica a za Smucara slovenca kaze boljeg necemo dovesti :rol: a sad ti Zekic bolji a?? :lolno:
Ti si dobro to primjetio za početak utakmice, možda i nisu bili svi na svojim pozicijama ali nekad moraš i eksperimentisati a kad ćeš ako ne na početku prvenstva. Za razliku od Rozmana, Zekić je odma to uvidio i primjenio ono što si napisao.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 05 avg 2024, 11:14

može li Mehanović odgovoriti na 10 ako je već zapelo s Mudražijom? fali nam jedan prednji vezni da poveže linije, gurne zadnji pas, opali s ivice šesnes'...

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 05 avg 2024, 11:28

Ovo sa 4 4 2 izgleda premocno, ovi sa krila ubise, dva napadaca opasna, bekovi dobri, zadnji vezni dobri

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 05 avg 2024, 11:32

luckystrike je napisao/la:
05 avg 2024, 11:14
može li Mehanović odgovoriti na 10 ako je već zapelo s Mudražijom? fali nam jedan prednji vezni da poveže linije, gurne zadnji pas, opali s ivice šesnes'...
Za ovu ligu je sasvim ok rješenje za desetku. Em slobodan igrač, em ne bi puno zatezao oko plate.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 05 avg 2024, 11:33

Lucas je napisao/la:
05 avg 2024, 11:32
luckystrike je napisao/la:
05 avg 2024, 11:14
Za ovu ligu je sasvim ok rješenje za desetku. Em slobodan igrač, em ne bi puno zatezao oko plate.
Nece Zekic igrace koji nisu u stanju da trce i rade pressing valjda ste to do sad skontali,igraci kao Mehanovic se ne uklapaju u njegov sistem igre.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 05 avg 2024, 11:34

Pena je napisao/la:
05 avg 2024, 11:28
Ovo sa 4 4 2 izgleda premocno, ovi sa krila ubise, dva napadaca opasna, bekovi dobri, zadnji vezni dobri
Da, ove slabije utakmice na Koševu pogotovo obavezno igrati kao drugo poluvrijeme.

Guliša i Kyeremeh su čitavo poluvrijeme konstantno mijenjali strane, čas desno čas lijevo, a Renan i Hamza u sredini s tim da Hamza voli izaći dublje po loptu i odvući štopera za sobom. Samo da Renan pročepi i uđe u staru formu, ne fula on nikad one šanse ko kad je izašao sam na golmana sinoć.

Fizički smo spremni i to najviše raduje, trče svi ko navijeni, Kyeremeh i Guli imaju snage da odrade 2 utakmice zaredom, nerealno koliko su momci napucani.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 05 avg 2024, 11:42

Kakav centarsut ima Djordjevic :bow:
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 avg 2024, 11:44

bodi123 je napisao/la:

Ovaj drugi gol komotno asistencija Bubanji se moze pisati,prvi šut Djordjevica bi išao debelo pored gola sreca pogodi Bubanju lopta i vrati se na drugi šut Djordjevicu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Bing [Bot], ErosViverosViv, keli, rimljanin90, ubipara i 80 gostiju.