Sve u svemu jaka sezona,valja sad cekati novu sezonu do 2026.
Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
U finalu druge sezone house of the dragon bas se primjeti da su producenti zeljeli 10 epizoda a HBO smanjio na 8.
- JayCatwright
- Kontakt:
Čitam loše finale, nisam jos gledao, i ocekivao sam da bude smeće. Čitava sezona katastrofa. Od 8 epizoda 4 imaju ispod 8.0 ocjenu na IMDbu, to je isto da film ima 4.5 ocjenu od 10.
Isto tako GoT prvih 7 sezona samo jedna epizoda ima ocjenu ispod 8.0 i to 7.9, a ovdje se pisalo da je ovaj buckuris radi borbe tri zmaja od 7 minuta bolji od GoT-a

Isto tako GoT prvih 7 sezona samo jedna epizoda ima ocjenu ispod 8.0 i to 7.9, a ovdje se pisalo da je ovaj buckuris radi borbe tri zmaja od 7 minuta bolji od GoT-a
Ide ovo na 4 sezone, nema šanse da sve strpaju u još jednu sezonu.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Ma solidna sezona HOD meni za mrvu bolja od 1 sezone
Arsenal All The Way !
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Sad sam pogledao finale druge sezone HotD, da mogu nulu bih im dao - ovako sam na imdb ostavio 1
zamorno kroz cijelu sezonu (izuzev jedne-dve epizode) i onda finale nula
da se nije desila epizoda nista se ne bi promijenilo, isprazni dijalozi koji ne vode nicemu, dosadna i spora radnja 
ovu serija je gledana samo zbog povezanosti sa GoT-om, da je ona izasla prva niko ziv ovo ne bi gledao :S samo se iznervirah

ovu serija je gledana samo zbog povezanosti sa GoT-om, da je ona izasla prva niko ziv ovo ne bi gledao :S samo se iznervirah
Vrijedi li kretati The Boys?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Da. Ni ja nisam do prije 2-3 mjeseca

Očigledno su spičkali sve pare na četvrtu epizodu. Nemam drugo objašnjenje za ovo što smo gledali. Pogotovo jer su ovo sve likovi koji će ubrzo krepati ionako. Nije ni spoiler, prequel jedelko je napisao/la: ↑06 avg 2024, 16:05Sad sam pogledao finale druge sezone HotD, da mogu nulu bih im dao - ovako sam na imdb ostavio 1zamorno kroz cijelu sezonu (izuzev jedne-dve epizode) i onda finale nula
da se nije desila epizoda nista se ne bi promijenilo, isprazni dijalozi koji ne vode nicemu, dosadna i spora radnja
ovu serija je gledana samo zbog povezanosti sa GoT-om, da je ona izasla prva niko ziv ovo ne bi gledao :S samo se iznervirah![]()
![]()
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- Marsal
- Kontakt:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma ozb brate.
Gledam ih po parkovima i vrtićima pa kontam da i na tvu počnem.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- Marsal
- Kontakt:
Počni.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Beduin
- Kontakt:
Razocarala me Presumed Innosent
Uzasna gluma, radnja manje-vise predvidiva i samo cekad kad de kraj da to i ozvanice. Za mene bas slaba.
Uzasna gluma, radnja manje-vise predvidiva i samo cekad kad de kraj da to i ozvanice. Za mene bas slaba.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
The Fall, solidna krimi-triler serija sa radnjom u Sjevernoj Irskoj. Tri sezone, ukupno 17 epizoda, prve dvije odlične, ova zadnja mi je malo pokvarila dojam ali sve u svemu 8/10 od mene.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Je li ko pogledao na sff prvu epizodu ove serije Komar? Bas me zanima hoce li valjati cemu koliko se spominje kao posebna misterija 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”