I ja ocekujem istu postavu, mozda samo Canales umjesto Granero ali to je moja zelja sumnjam da ce on zapoceti. Ocekujem jedno 10-ak minuta za Gonzala i jos jednog omladinca .
Da, da.. Napokon!
A i ja bi volio da igra Canales od prve, ali jbg ovo je realnost, ipak prednost Graneru.. A Pipa će ući u 70-75 minuta. Standardno vreme kad Mou pravi izmjene..
Madridism je napisao/la:Pricajte vi ste hocete, isti taj Di Maria ove sezone u svim natjecanjima ima bolji ucinak od Mesuta Ozila. Ni meni nije bio posebno drag, cak stovise sumnjao sam da ce uspjeti u Realu i da nije kvalitetan igrac, ali on je igracina kakva taj Sarabia neki nikad nece biti
Vjerujem da si tako govorio i prije deset godina u komparaciji Cezara i Ikera, odnosno da ovaj drugi nikad nece biti golman kao sto je Cezar, ili Raul kao Zamorano. Sarabia ima 3x vise talenta od Di Marije i uspjet ce ako ga se bude forsiralo u klubu, ista stvar i sa Jeseom, da se razumijemo volim i ja Di Mariju, postujem ga, cijenim i radujem se njegovim golovima, ali ipak "vlastiti" igraci su nesto posebno.
Pricas sa Namikom
Ne preseravaj se sa tim talentom, mislice neko da ti znas koliko je Di Maria imao talenta, a koliko je Sarabia stvarno talentovan. Citati forume nije dovoljno da puno znas
Madridism je napisao/la:Pricajte vi ste hocete, isti taj Di Maria ove sezone u svim natjecanjima ima bolji ucinak od Mesuta Ozila. Ni meni nije bio posebno drag, cak stovise sumnjao sam da ce uspjeti u Realu i da nije kvalitetan igrac, ali on je igracina kakva taj Sarabia neki nikad nece biti
Vjerujem da si tako govorio i prije deset godina u komparaciji Cezara i Ikera, odnosno da ovaj drugi nikad nece biti golman kao sto je Cezar, ili Raul kao Zamorano. Sarabia ima 3x vise talenta od Di Marije i uspjet ce ako ga se bude forsiralo u klubu, ista stvar i sa Jeseom, da se razumijemo volim i ja Di Mariju, postujem ga, cijenim i radujem se njegovim golovima, ali ipak "vlastiti" igraci su nesto posebno.
Pricas sa Namikom
Ne preseravaj se sa tim talentom, mislice neko da ti znas koliko je Di Maria imao talenta, a koliko je Sarabia stvarno talentovan. Citati forume nije dovoljno da puno znas
jbg, drugacije bi se postavio, i pomeo bi te
Mou na Rosellovih pet - nula: "Da, kada Rosell nesto takvo kaze normalno je, a kada bi ja postupio tako zavrsio bi u zatvoru"
Pricas sa Namikom
haha mocno .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Portillo je napisao/la:Kralj zabio novi gol za Schalke
jedan je kralj(a ne kako neki interpretiraju da je Higuain kralj ) ,bio stavio na kladionici kralj zabija bilo kad i promjenio (nisam vjerovo u kralja ,e moj konju )
Postavi der ako gdje nađeš da vidimo ,i ono za prevode stoji jel Darko Kovačeviću
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ronaldo smatra dabi bio pravi partner CR7 u napadu, volio bi dasam mladji i da igramu ovom Real Madridu, predvodjen sa najboljim trenerom svijeta.
Real Madrid cuvam u srcu. KRALJ
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 02 apr 2011, 11:31, ukupno mijenjano 1 put.
Los_Blanos2 je napisao/la:Losa vijest AS pise da medicinsko osoblje kluba smatra da CR7, Marcelu Benzemi nece biti spremni za tekmu protiv Totenhama
Citao to,
ne treba da te to zabrinjava ,malo se sjeti Arsenalove taktike protiv Barce..
Bit ce oni spremni, i iznenadit ce se Redy koliko ce biti spremni..
Jbg..nismo mi Arsenal, fakat su ta 3 igraca jako bitna..
I ako budu igrali, nece biti spremni ni 80%
Nadam se dace biti makar 2 (Marcelo, C.Ronaldo), steta za Benzemu=krenulo ga, ali moze da uleti Manu o Pipita