FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
39
23%
2. Borbu za Evropu
83
49%
3. Sredinu tabele
26
15%
4. Borbu za opstanak
20
12%

Ukupno glasova: 168

gegenpressing
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la gegenpressing » 05 avg 2024, 15:13

BarbareZeljin je napisao/la:
05 avg 2024, 15:02
Virtu4l je napisao/la:
05 avg 2024, 13:56
Mene samo jedno zanima, da li je Cvetanoski izgledao onako dobro samo zbog svježine ili stvarno zna igrati lopte i ima muda.

Ako je ovo drugo, dobro je, doveli smo bar jedno pojačanje.
Nema ono veze sa svjezinom. On ima brz prvi korak u promjeni pravca,gdje odmah pravi prednost,plus jako dobro kontrolise loptu,lagan je i brz. Ima muda da krene u dribling. Prvi dojam je odlican. Kazu da je i na treninzima dobar.
Ono mozda smo skepticni,ako je tako dobar odkud kod nas. Ali **** mu majku ako Radnik,Zvjezda... ubodu dobra krila iz pm,valjda mozemo i mi.
Koliko su nama krila losa godinama,covjeku je bilo dovoljno poluvrijeme da pokaze doata toga.
Sjecam se sebe i prvog dojma zbog partija Drlje i i Jazvica,pa se nadam da i ovaj nece biti razocarenje.
Meni je na prvu legao bas kao nekad Miro. Ali vidjecemo.... kad smo mi u pitanju nista me ne moze iznenaditi i razocarati vise.
Pisao sam o njemu,u međuvremenu je zadobio povredu zgloba ,vjerovatno je pod inekcijama igrao,još fizički nije na nivou.
Brohra ribo se...

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 05 avg 2024, 15:42

Argentina je napisao/la:
04 avg 2024, 21:49
let3 je napisao/la:
04 avg 2024, 21:23
Boljevic i njegovo zadrzavanje lopte. Pa dodaj je nekad nekome, jbm ti sunce.bezobrazno :oops:
Meni je Boljevic balerina na terenu iskreno. Ne pomaze u odbrani nikako, glumata i glumi Maradonu u napadu, a nije imao postenog sprinta i prolaza.

Makedonac za 45 minuta opasniji od njega kada mu sve tekme zbrojim. Vidi se da Boljevic ima tehniku i da zna, ali zalaganje je jako lose.

Zabit ce gol i ponasat ce se kao da je Ronaldo.
Jabber mu je poslao loptu u prostor, bio je ispred svog čuvara za dva koraka sigurno, stigao ga lik ko od šale.
Teški dizelaš, najteži mogući!!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 05 avg 2024, 15:47

grbavicka1921 je napisao/la:
05 avg 2024, 15:42
Argentina je napisao/la:
04 avg 2024, 21:49
let3 je napisao/la:
04 avg 2024, 21:23
Boljevic i njegovo zadrzavanje lopte. Pa dodaj je nekad nekome, jbm ti sunce.bezobrazno :oops:
Meni je Boljevic balerina na terenu iskreno. Ne pomaze u odbrani nikako, glumata i glumi Maradonu u napadu, a nije imao postenog sprinta i prolaza.

Makedonac za 45 minuta opasniji od njega kada mu sve tekme zbrojim. Vidi se da Boljevic ima tehniku i da zna, ali zalaganje je jako lose.

Zabit ce gol i ponasat ce se kao da je Ronaldo.
Jabber mu je poslao loptu u prostor, bio je ispred svog čuvara za dva koraka sigurno, stigao ga lik ko od šale.
Teški dizelaš, najteži mogući!!
Normalno da će ga stići kad pod ručnom igra,mamu j.bali sebi i on i Bekrić,koji ga hajca.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 05 avg 2024, 16:29

MoSaZeLjo1921 je napisao/la:
05 avg 2024, 13:53
Po mom mišljenju je mnogo bolja opcija da Mahmić počne sa Cavnićem na CB,i on je u-21,svakako izgleda sa ovim Karamarkom nismo ništa dobili,što ranije nismo imali,a i time ćeš Markovića na beka staviti,koji zna šta je liga i ima dosta utakmica u nogama.
Morate shvatiti da je Mahmic na pripreme dosao sa nekoliko kila viska, prespor je, jedan od sporijih igraca u ekipi, to se najbolje vidjelo protiv Tuzle, kad se vrati u formu volio bih ga vidjeti jer je dobar stoper.
Preslikana utakmica kao zadnja pripremna, kad su usli Radovac i Cvetanovski ljepse je izgledalo jer igraju prema naprijed. Uzasno nam fali kvalitetan igrac tipa Radovac na sredini.
Fk Željezničar.

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 05 avg 2024, 16:36

Mahmic dobar stoper hahajajaja, jest ako su Drina cavnic i karamarko dobri stoperi onda je Mahmic dobar stoper. Gledaj ti samo odbrane i necemu se nadas.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 05 avg 2024, 16:39

Al hajmo realno, uz rovitog Radovca, Boljevica i budalu Hirosa, nek nam se dese zuti kartoni Jabera ili ne daj boze da se povrijedi, sta to mi mozemo ocekivati uz ovakav pristup? U nasoj ligi ne moras biti kvalitetan da budes na sredini tabele tj od 7 do 5 mjesta nego se moras boriti ako hoces nesto. Ako uopste upijemo dovesti ta pojacanja, oni ce zaigrati tek tamo 7-8-9 kolo, a da li ce se uklopiti i uigrati do tad, vratiti u formu, pitanje je. Sve to ce iskihati Coric i kriv je samo sto je dosao kod nas misleci da nije toliko dubok bunar kao sto se prica. Ista prica kao sa Sliskovicem koji je pobjegao, ovaj hoce da se dokaze pa je tu al sudbina Basica mu je ugravirana u Zelji. Nismo za bolje od Adzema ili Mulalica i kad nam kazu da smo osrednja ekipa, u pravu su koliko god nama to tesko padalo.

Sta ocekivati protiv Veleza, kako neko rece kontamo da je ne izgubiti a realno izvuci x a tek potajno se nadamo pobjedi,dokle je to doslo. Onako los velez i opet nemas pojma sta ce se desiti a vjerovatno cemo opet izgubiti na neki glup fazon i necemo znati zabiti sto bi inace primili.. tesko je kad se vec na otvaranju sezone moras vaditi i ovaj laksi raspored koji imas ti jos vise otezava situaciju jer ni ove "lakse" klubove ne mozes dobiti, pa sta smo onda nego osrednji na terenu realno.

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 05 avg 2024, 16:47

E cuj ove budale sto opet laze. Mahmic cetvrti po spremnosti poslije Karica Galica degene Djorica. Svaka budala moze napisati sta hoce.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 05 avg 2024, 17:17

Voli pabloni slagati.

Nego teren ako izdrzi jos 5 tekmi aferim, fleka do fleke.
JesuL nasi pitali cetnika iz saveza da popravi teren?
Mozda im je mrsko.
Ako vec nece investitora, barem da neko popravi teren jer se raspada.

Druze genegen nemoj lupati gluposti da je Galic bio najbolji igrac, lik se ubio za klupe. S druge strane malac koji nije igrao svoju poziciju pa opet bolji bio.

Jbga dok u klubu sjede neprijatelji kluba kao rumenko i ona sto siri noge a nece nigdje, nista od nas. Mislim ne samo oni imas ih hejbet.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 05 avg 2024, 17:21

BarbareZeljin je napisao/la:
05 avg 2024, 15:02
Virtu4l je napisao/la:
05 avg 2024, 13:56
Mene samo jedno zanima, da li je Cvetanoski izgledao onako dobro samo zbog svježine ili stvarno zna igrati lopte i ima muda.

Ako je ovo drugo, dobro je, doveli smo bar jedno pojačanje.
Nema ono veze sa svjezinom. On ima brz prvi korak u promjeni pravca,gdje odmah pravi prednost,plus jako dobro kontrolise loptu,lagan je i brz. Ima muda da krene u dribling. Prvi dojam je odlican. Kazu da je i na treninzima dobar.
Ono mozda smo skepticni,ako je tako dobar odkud kod nas. Ali **** mu majku ako Radnik,Zvjezda... ubodu dobra krila iz pm,valjda mozemo i mi.
Koliko su nama krila losa godinama,covjeku je bilo dovoljno poluvrijeme da pokaze doata toga.
Sjecam se sebe i prvog dojma zbog partija Drlje i i Jazvica,pa se nadam da i ovaj nece biti razocarenje.
Meni je na prvu legao bas kao nekad Miro. Ali vidjecemo.... kad smo mi u pitanju nista me ne moze iznenaditi i razocarati vise.
Jazvic nije ni iskoristen dovoljno ali recimo Drljo ima sve fizicke i tehnicke predispozicije da bude top krilo ali nema fudbalsku inteligenciju i mentalnu cvrstinu. Zali Boze talenta...

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 05 avg 2024, 17:24

Eto nek Sloga dovede Dadu S., neka nama Đorića, Vukoje, Karjaševića..
Dado bez noge, kao i Radovac, su igračine za pomenuti trojac iznad.
Rahimiću šta čekaš?!!

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 05 avg 2024, 17:29

MocMahale444 je napisao/la:
05 avg 2024, 17:17
Voli pabloni slagati.

Mozda im je mrsko.

Druze genegen nemoj lupati gluposti da je Galic bio najbolji igrac, lik se ubio za klupe. S druge strane malac koji nije igrao svoju poziciju pa opet bolji bio.

Jbga dok u klubu sjede neprijatelji kluba kao rumenko i ona sto siri noge a nece nigdje, nista od nas. Mislim ne samo oni imas ih hejbet.
Hahaha koji malac? Pa ono je najgora utakmica jednog igraca ikad na grbavici, bez obzira sto se radi o junioru.

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 05 avg 2024, 17:32

avalPacidoroP je napisao/la:
05 avg 2024, 17:24
Eto nek Sloga dovede Dadu S., neka nama Đorića, Vukoje, Karjaševića..
Dado bez noge, kao i Radovac, su igračine za pomenuti trojac iznad.
Rahimiću šta čekaš?!!
Maloprije sam to napisao na temi transferi i igracki kadar (10x normalnija tema od ove, btw). Djorica, Karjasevica i ovakvog Vukoju da spojis u jednog igraca, opet bi bio losiji od Dade. Skupji su ionako. Gdje je logika? Pogotovo jer Radovac fakticki i jeste bez noge i vise nece igrati nego sto ce igrati.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 05 avg 2024, 17:35

Bojudaosinebu je napisao/la:
05 avg 2024, 17:29
Voli pabloni slagati.

Mozda im je mrsko.

Hahaha koji malac? Pa ono je najgora utakmica jednog igraca ikad na grbavici, bez obzira sto se radi o junioru.
Hehehehe hihihi hohoho hahahah, dobro ali po njegovoj strani nije pao zgoditak. Vec tamo gdje Galic (igracina).

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 05 avg 2024, 17:40

05 avg 2024, 17:35
Bojudaosinebu je napisao/la:
05 avg 2024, 17:29
Voli pabloni slagati.

Mozda im je mrsko.

Hehehehe hihihi hohoho hahahah, dobro ali po njegovoj strani nije pao zgoditak. Vec tamo gdje Galic (igracina).
To je samo splet okolnosti, za go je poptuno kriv cavnic, odbrana je takva da ce svaku utakmicu neko drugi biti kriv, kako se kojem "zalomi" , dok se svi izmjenjaju po jednlm bicemo u zoni ispadanja. A sta mislis da je onaj crni usao i napadao na ovu stranu gdje mali branio, pa za tomicem je trco 3 minute pa je galic s kontra strane stigo izbit loptu.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 avg 2024, 17:46

Ćorić nakon poraza traži nova pojačanja: Težak je Željin dres, treba nam još igrača
Ovo je izjavio kada je fasovao po guzovima od velesile zvane Igman Konjic, vjeovatno je slicnu šuplju valjao i nakon pušione protiv Širokog.
Hoce da kaze da je tesko biti u Zelji.

I niko od novinara da ga priupita Koji qrc si uopste dolazio ovdje, ako ti je tesko ?

Ista suplja koju ovdje pojedinci pisu za igrace, kao tesko im kad dođe pun stadion, pritisak im se nabije.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 05 avg 2024, 17:47

Nije samo Cavnic vec i Muftic je kriv kao da se prepao lopte.

Nama samo neke tegobe.

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 05 avg 2024, 17:54

Kazem ti svaki put ce biti neko kriv, dok se svi izrotiraju mi ga popusimo zestoko

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 05 avg 2024, 18:13

Voli pabloni slagati.

Mozda im je mrsko.

Shvatam da svaki post repliciras, ali da vjerujes ovom gore to mi je za nepovjerovati. Covjek je u pripremnoj igrao 20min jer ne moze vise,da ima fudbalske kvalitete ima cak i bolje nego ova dva stopera sto nam pocinju.
Fk Željezničar.

Urban90
Kontakt:

Post Postao/la Urban90 » 05 avg 2024, 18:14

Pljuvati ovu igru gdje imas 18 suteva 16 kornera stvarno bolest.

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 05 avg 2024, 18:24

jointunija je napisao/la:
05 avg 2024, 15:47
Normalno da će ga stići kad pod ručnom igra,mamu j.bali sebi i on i Bekrić,koji ga hajca.
je li bekric don vito corleone da ga se ne moze skloniti? ako je zaista tolika stetocina koliko se prica, neka mu isplate taj ugovor koliko god kostao i neka ga maknu. s boljevicem posebno treba popricati ako je to istina.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: knoa i 31 gost.