FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- dubioza144
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Samir Bekric je ratnik s ne svileni akademac
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Don Vito Bekrija je dobar klimac glavom i zmiri na jedno oko kad treba zato je jos tusvemalim1 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 18:24je li bekric don vito corleone da ga se ne moze skloniti? ako je zaista tolika stetocina koliko se prica, neka mu isplate taj ugovor koliko god kostao i neka ga maknu. s boljevicem posebno treba popricati ako je to istina.jointunija je napisao/la: ↑05 avg 2024, 15:47Normalno da će ga stići kad pod ručnom igra,mamu j.bali sebi i on i Bekrić,koji ga hajca.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
onda ako je toliko mocan i sposoban da se otjerati ne moze treba mu dati citav klub da vodi. na mjesto predsjednika uo, pa da vidimo sta zna. ovako nema smisla.
-
- Kontakt:
Treba Slogi poslati ponudu Djoric+Vukoja+Maric za Sadikovica
Jel taj Maric tek potpisao ili?zeljovolimte je napisao/la: ↑05 avg 2024, 18:49Treba Slogi poslati ponudu Djoric+Vukoja+Maric za Sadikovica
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Karic*Pablo11 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 18:59Jel taj Maric tek potpisao ili?zeljovolimte je napisao/la: ↑05 avg 2024, 18:49Treba Slogi poslati ponudu Djoric+Vukoja+Maric za Sadikovica
Sta nam radite od kluba..
Jazvic je mudo marjanovo koje su nam prodali kao muda pod bubrege. Jazavac obicni, nista uradio nije za 3,4 mjeseca.imekorisnicko je napisao/la: ↑05 avg 2024, 17:21Jazvic nije ni iskoristen dovoljno ali recimo Drljo ima sve fizicke i tehnicke predispozicije da bude top krilo ali nema fudbalsku inteligenciju i mentalnu cvrstinu. Zali Boze talenta...BarbareZeljin je napisao/la: ↑05 avg 2024, 15:02Nema ono veze sa svjezinom. On ima brz prvi korak u promjeni pravca,gdje odmah pravi prednost,plus jako dobro kontrolise loptu,lagan je i brz. Ima muda da krene u dribling. Prvi dojam je odlican. Kazu da je i na treninzima dobar.
Ono mozda smo skepticni,ako je tako dobar odkud kod nas. Ali **** mu majku ako Radnik,Zvjezda... ubodu dobra krila iz pm,valjda mozemo i mi.
Koliko su nama krila losa godinama,covjeku je bilo dovoljno poluvrijeme da pokaze doata toga.
Sjecam se sebe i prvog dojma zbog partija Drlje i i Jazvica,pa se nadam da i ovaj nece biti razocarenje.
Meni je na prvu legao bas kao nekad Miro. Ali vidjecemo.... kad smo mi u pitanju nista me ne moze iznenaditi i razocarati vise.
Ne ponovio se.
Ova Crnogorska harlovina je bolja od 'gazele' Jazvica ali strasno precijenjen igrac.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- MocMahale444
Kakvo spinovanje hahaha. Bekrica sklone sad je opet on kriv za katastrofalan prelazni rok. A sta vam je s generalom bradom vehabijom. Kakve budale ovdje pisu svaki dan nova glupost.
Al sve vise vrijeme pokazuje da ovi trenutno ljudi u klubu ne znaju sta rade po pitanju pojacanja.
Mi u sredini imamo Jabera,Karica,Radovca,Djorica,Karjasevica.
Znaci 5 igraca a mi od toga imamo samo Jabera i pola Radovca jer sa njim nikad nisi nacisto sto se tice povreda.
Od 5 igraca mi imamo 1 i po.
Spocitavalo se Bekricu da je nagomilavao igrace a sad je uradjena ista stvar.
Zar nije bilo lakse ici prema Sadikovicu koji je provjeren igrac umjesto prema Husi ili Djoricu.
Mi u sredini imamo Jabera,Karica,Radovca,Djorica,Karjasevica.
Znaci 5 igraca a mi od toga imamo samo Jabera i pola Radovca jer sa njim nikad nisi nacisto sto se tice povreda.
Od 5 igraca mi imamo 1 i po.
Spocitavalo se Bekricu da je nagomilavao igrace a sad je uradjena ista stvar.
Zar nije bilo lakse ici prema Sadikovicu koji je provjeren igrac umjesto prema Husi ili Djoricu.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Iskreno,sjecam se da je bio brz,dug korak i da nije odigrao mnogo utakmica. Sjecam se da sam imao dojam da bi moglo biti nesto od njega ali mozda me sjecanje varabhsport je napisao/la: ↑05 avg 2024, 19:05Jazvic je mudo marjanovo koje su nam prodali kao muda pod bubrege. Jazavac obicni, nista uradio nije za 3,4 mjeseca.imekorisnicko je napisao/la: ↑05 avg 2024, 17:21Jazvic nije ni iskoristen dovoljno ali recimo Drljo ima sve fizicke i tehnicke predispozicije da bude top krilo ali nema fudbalsku inteligenciju i mentalnu cvrstinu. Zali Boze talenta...BarbareZeljin je napisao/la: ↑05 avg 2024, 15:02
Nema ono veze sa svjezinom. On ima brz prvi korak u promjeni pravca,gdje odmah pravi prednost,plus jako dobro kontrolise loptu,lagan je i brz. Ima muda da krene u dribling. Prvi dojam je odlican. Kazu da je i na treninzima dobar.
Ono mozda smo skepticni,ako je tako dobar odkud kod nas. Ali **** mu majku ako Radnik,Zvjezda... ubodu dobra krila iz pm,valjda mozemo i mi.
Koliko su nama krila losa godinama,covjeku je bilo dovoljno poluvrijeme da pokaze doata toga.
Sjecam se sebe i prvog dojma zbog partija Drlje i i Jazvica,pa se nadam da i ovaj nece biti razocarenje.
Meni je na prvu legao bas kao nekad Miro. Ali vidjecemo.... kad smo mi u pitanju nista me ne moze iznenaditi i razocarati vise.
Ne ponovio se.
Ova Crnogorska harlovina je bolja od 'gazele' Jazvica ali strasno precijenjen igrac.
-
- Kontakt:
Sramota.avalPacidoroP je napisao/la: ↑05 avg 2024, 17:24Eto nek Sloga dovede Dadu S., neka nama Đorića, Vukoje, Karjaševića..
Dado bez noge, kao i Radovac, su igračine za pomenuti trojac iznad.
Rahimiću šta čekaš?!!
Pročepit će negdje.
Dakle, nesposobni debili su dozvolili da im Sloga uzme Sadikovica ispred nosa.
Aferim debili
nek ste vi uhljebili Đorica i Vukoju 
Aferim debili

-
- Kontakt:
Slazem se da ga je trebalo vratiti i da bi nam dobro dosao, ali nismo ga ni trazili uopste. Dosao bi on nama da smo ga htjeli.
Ovo cisto napominjem da ne bude kasnije prica odbio nas zbog Sloge, jer nije. I ne mogu mu oni ni blizu platu dati kao mi, nije ni do toga.
Naravno da ga debili koji vode transfer politiku nisu ni trazili.sanjinusto je napisao/la: ↑05 avg 2024, 20:35Slazem se da ga je trebalo vratiti i da bi nam dobro dosao, ali nismo ga ni trazili uopste. Dosao bi on nama da smo ga htjeli.
Ovo cisto napominjem da ne bude kasnije prica odbio nas zbog Sloge, jer nije. I ne mogu mu oni ni blizu platu dati kao mi, nije ni do toga.
Al su zato trazili igracine poput cuvenog Huse Karjasevica iz TC koji je ispao iz lige, Vukoje iz Zvijezde koja je isto tako ispala iz lige i Djorica iz Igmana koji je jedva ostao u ligi. To su nam pojacanja.
Fujjj

Zadnja izmjena: let3, dana/u 05 avg 2024, 20:43, ukupno mijenjano 2 puta.
- MocMahale444
Vukoja u truhloj zvijezdi nije mogao meda, ovaj ga jos u prvu postavu ubacio.

Djoric ako bi u Famosu igrao u prvoj postavi reži gdje sam najtanji. Halal bilo.
Oprosti nam Dino.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ganci, makedonci, crnogorci, slovenci, bivsi pitari, eskimi, vanzemaljci, kurci palci... svi oni mogu igrati u Zelji, samo ne mogu igrati Zeljina djeca.MocMahale444 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 20:42Vukoja u truhloj zvijezdi nije mogao meda, ovaj ga jos u prvu postavu ubacio.![]()
Djoric ako bi u Famosu igrao u prvoj postavi reži gdje sam najtanji. Halal bilo.
Oprosti nam Dino.
Njima je taraba, kao i Amaru.
Pa brate ima li glasa ili ti ga muda zovni ga **** mu mater nek prati igraca,drugo poluvrijeme sam siguran da nijednom nije zvao niti Boljevica niti makedonca kad je presao desno,a i generalno jako malo pricamo medjusobno,zato se i desava da oba stopera stopera i jedan od veznih idu na skok,svaka druga lopta protiv sirokog je njihova bila.I nema sanse da u isto vrijeme na terenu mogu biti vukoja,hiros,boljevic maksimalno dvojica mogu biti u isto vrijeme na terenugegenpressing je napisao/la: ↑05 avg 2024, 13:30Galić bio naš najbolji igrač,non-stop ostajao sam na svježem Kpanu,jer mu niko nije pomagao,posebno Boljević,a dobio skoro sve duele.
Šta vi gledate da mi je znati
- MocMahale444
let3 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 20:50Ganci, makedonci, crnogorci, slovenci, bivsi pitari, eskimi, vanzemaljci, kurci palci... svi oni mogu igrati u Zelji, samo ne mogu igrati Zeljina djeca.MocMahale444 je napisao/la: ↑05 avg 2024, 20:42Vukoja u truhloj zvijezdi nije mogao meda, ovaj ga jos u prvu postavu ubacio.![]()
Oprosti nam Dino.
Njima je taraba, kao i Amaru.
Od A do Ž

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Bek je sve u danasnjem fudbalu,sem sto mora biti spreman za hejbet ponavljanja gore dole on jednostavno mora znati "igrati lopte",mora imati osjecaj za prostor,uostalom puno bi nam vise pasovao taj tip ofanzivnijeg beka,igramo bh premier ligu ne napade te Vinicus preko krila nego krila koja se i sama iznenade kad prodju nekogimekorisnicko je napisao/la: ↑05 avg 2024, 13:57U ovoj utakmici ekipi niko nije davao širinu. Šabiću će se naravno nema šta zamjeriti,ali i Galić je bio ofanzivno neupotrebljiv. Nemoguće je igrati bez bekova naprijed ako napadaš.Realno,Galić nije za prvih 11 odavno,možda nikad nije ni biogegenpressing je napisao/la: ↑05 avg 2024, 13:30Galić bio naš najbolji igrač,non-stop ostajao sam na svježem Kpanu,jer mu niko nije pomagao,posebno Boljević,a dobio skoro sve duele.
Šta vi gledate da mi je znati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.