Pa kod Citya je bas jasno da pustaju svakog ko zeli da ide. A objektivno svi su se pokazali slabijim igracima kad su otisli. Ocekujem da Oscar Bobb bude dobra zamjena za Alvareza.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
- JayCatwright
- Kontakt:
Al Atletico uvalja nekog prevaranta Chelseau da uzmu Alvareza. Sta kaze onaj Boehly masterclass 

Vole ljudi fudbalere koje lice na Lukakua,ovaj Omordion mu je mladji bratJayCatwright je napisao/la: ↑05 avg 2024, 18:36Al Atletico uvalja nekog prevaranta Chelseau da uzmu Alvareza. Sta kaze onaj Boehly masterclass![]()

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kakav diktator je Pep.
Cim se malo neko pobuni za minutazu ili slicno, odmah prodaja.
Cim se malo neko pobuni za minutazu ili slicno, odmah prodaja.
Argentinski napadač nedavno je imao otvoreni sukob s menadežerom Pepom Guardiolom. Poželio je otići na topliju destinaciju, pa se požalio i kako ne igra u bitnim utakmicama.
"Moram razmisliti šta ću dalje. Igrao sam dosta, ali nisam igrao u najbitnijim utakmicama. Uzet ću vremena i razmisliti", rekao je Alvarez.
Guardiola mu je ubrzo odgovorio riječima: "Pročitao sam ono što je rekao. Kad razmisli neka nam javi", istakao je menadžer Cityja.
Pokušao je ispraviti Argentinac ono što je pokvario: "Nisam rekao ništa loše, samo da trebam razmisliti. City je veliki klub, lijepo mi je tu", rekao je Alvarez.
Na kraju će ipak po svemu sudeći otići iz kluba. Obući će crveno-bijeli dres i sigurno će predstavljati veliko pojačanje za tim Diega Simeonea.

Kakav danak neiskustvu, koji ne prasta fudbalski Staljin.
Igrače koje Čelzi dovodi je jako teško i na guglu naći. Solidan posao Boehlya 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Kaže lola igrao sam puno ali želim igrati i bitnom tekmama. Pep mu izmišljao pozicije da igra. Na Anfieldu kriminalno odigrao lijevo krilo.
Sad će igrati fudbal koji mu godi. Trči Juliane trči okolo sa ili bez lopte
Sad će igrati fudbal koji mu godi. Trči Juliane trči okolo sa ili bez lopte

4-IN-A-ROW
Jesus-Alvarez swap bi bio realan i pošten
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Cudo Arteta nije krenuo po Alvareza potrebniji vam je od Merina
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Čim su oni njega pustili na Olimpijske, znali su da je to to.
Spominjao se i Joao Felix kao zamjena i dio transfera, al izgleda da je propalo.
Je li ovo SK izgubio pravo i na Community Shield i FA Cup?
Planiraju li oni kupiti prava za jos jednu ligu petice ili ce samo prenositi bundesligu u buducnosti jbt...
Tacno da BH Telecom ima bolji net presao bi odmah, ovako cu uzet IPTV..

Planiraju li oni kupiti prava za jos jednu ligu petice ili ce samo prenositi bundesligu u buducnosti jbt...
Tacno da BH Telecom ima bolji net presao bi odmah, ovako cu uzet IPTV..
Nakon onakve dominacije SK-a godinama gdje su imali skoro pa sve da dodju do ovog jada
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
95m ukupno paket za Alvareza 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ako ovaj kosta 95, Darwin kosta 300, bez zezanja
Iako ni Alvarez nije neka klasa i vjerujem da će u Atleticu biti okej i ništa više do toga, on je za Panjvina Njunjeza fuzija Guti-Diego Tristan 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- Shategabri
- Kontakt:
Wirtz ide zajedno s trenerom s krajem sezone
Alvarez će procvjetati u Atleticu, ide novi Falcao/Aguero kroz koju sezonu.
Balvana Nuneza ni ne spominjati u istoj rečenici sa Alvarezom.

Alvarez će procvjetati u Atleticu, ide novi Falcao/Aguero kroz koju sezonu.
Balvana Nuneza ni ne spominjati u istoj rečenici sa Alvarezom.
Koševo Zapad
Dobar potez i Citya i Alvareza.
Mislim da je Alvarez kapacitet da bude negdje prva devetka, u Cityu to ne može biti i to je to.
Guardiola nece da drzi nezadovoljnog igraca i to je to.
Mislim da je Alvarez kapacitet da bude negdje prva devetka, u Cityu to ne može biti i to je to.
Guardiola nece da drzi nezadovoljnog igraca i to je to.
Zamisli špic, ne zna zabiti gol.. al yebo to, ima fizičke predispozicije, trudi se, vrijedi bar 100 miliona.Shategabri je napisao/la: ↑06 avg 2024, 11:19Balvana Nuneza ni ne spominjati u istoj rečenici sa Alvarezom.

The saddest thing in life is wasted talent.