Quaresmine

Nove Mercurialke jos nisu izasle na trziste

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vidjecemo kakve su treba da ih kupim u subotu i da isprobam u nedeljuFaraon iz Visokog je napisao/la:
ovo neke kosarkaske kopacke
ja sestre mi konto ti se zahebavas da ces uzet ove kope. stvarno izgledajo kao kosarkaske.DAVID VILLA 7' je napisao/la:Vidjecemo kakve su treba da ih kupim u subotu i da isprobam u nedeljuFaraon iz Visokog je napisao/la:
ovo neke kosarkaske kopacke
za zenski fudbal ...zmaj_Bosne je napisao/la:Ove su sila![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jeli ti to treba za FID-abavarian_bk je napisao/la:Kakve su najbolje za stopera kopackeImatel iskustva
Mackoo....ne igraju kopackee.....bavarian_bk je napisao/la:Kakve su najbolje za stopera kopackeImatel iskustva
Jok baBilal je napisao/la:Jeli ti to treba za FID-abavarian_bk je napisao/la:Kakve su najbolje za stopera kopackeImatel iskustva
robovi88 je napisao/la: nove Adidas F50 Adizero Nose ih Villa i Messi itd...
nova inovacija NIKE-a za Cristiana Ronalda ...zmaj_Bosne je napisao/la:Ove su sila![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sta zelis time reci, kakve veze ima ako ronaldo nosi merkurijalke da i ako ja nosim merkurijalke kopiram njegaadis.p je napisao/la:Pola vas ovdje glumi nekog svjetskog igraca i lafo nosaju neke kopacke koje su vidjeli jedino na TVu i na internetu......Svi nosaju neke merkurijalke, predatorke i sl......
Pa gdje ste fudbaleri, nisam vas prepoznoo.....![]()
![]()
pa dobro izvini ako sam te lose shvatioadis.p je napisao/la:Neeee.....nisi me shvatioo......ko god je stavio kopacke, stavio je neke da su dobre na izgled....i sad lafoo svi nose kopacke od 150-250KM....al dosta ih naleti na neke dobre kope na google, i stavi ovdje i kaze "Ja ovakve iste nosam....."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.