Došao Perica kući i kaže majci:
- Mama drug me pogodio staklenom bocom u glavu !
Majka: Daj da vidim...
- Perica: HAHAHAHAH Aprilili ! - Nije bocom nego CIGLOM.
Moderator/ica: insider
AulleTa je napisao/la:E'o jedan Vic, upravo posvećen 1. Aprilu.![]()
Došao Perica kući i kaže majci:
- Mama drug me pogodio staklenom bocom u glavu !
Majka: Daj da vidim...
- Perica: HAHAHAHAH Aprilili ! - Nije bocom nego CIGLOM.
Malo prije sam imo trenig i drug mi rece da mu je umro amdiza Amer Ćenanović
DAVID VILLA je napisao/la:R.I.P Amer Cenanovic
iii ljudi sta ima kod vas?kod mene se malo slusa muzikica
Monolog je napisao/la:Potrošio sam ja manje, ništa se ti ne brini. Stao sam na 17, tako da...
Davno rodjen , samo sto se jos nije pojavio na ZemljiVolimLiverpool je napisao/la:DAVID VILLA je napisao/la:R.I.P Amer Cenanovic
iii ljudi sta ima kod vas?kod mene se malo slusa muzikica![]()
![]()
![]()
![]()
Šta mislite,da li se bliži Sudnji Dan,pošto,kako sam pročitao,rodio se Dedžal,tj. dijete sa jednim okom (to je smatrano većim predznakom Sudnjeg Dana)?
Takvo isto dete je bilo rodjeno i '93 ako se ne varam pa nista nije bilo,a takvo je rodjeno i prosle godine,pa jope nista nije bilo.VolimLiverpool je napisao/la:DAVID VILLA je napisao/la:R.I.P Amer Cenanovic
iii ljudi sta ima kod vas?kod mene se malo slusa muzikica![]()
![]()
![]()
![]()
Šta mislite,da li se bliži Sudnji Dan,pošto,kako sam pročitao,rodio se Dedžal,tj. dijete sa jednim okom (to je smatrano većim predznakom Sudnjeg Dana)?
okanite se ovog ljudi kome je ovo donijelo dobro samo loseVolimLiverpool je napisao/la:Sada tek pročitah na http://www.nur-islam.com/
da je u Dedžala jedno oko ugašeno,a ovo nije takvo valjda.
Đesi hodža komunistaSamo F.K.S !! je napisao/la:MA **** to ba . Sve te vjere su zlo (nek se niko ne uvrijedi )te vjere , religije ku.rci palci samo dijele ljude
Jesi ti normalan ?Samo F.K.S !! je napisao/la:MA **** to ba . Sve te vjere su zlo (nek se niko ne uvrijedi )te vjere , religije ku.rci palci samo dijele ljude
to je danas normala, hvala Bogu nikad ga u zivotu nisam opsovao, gledam po gradu ima ih i za najmanju sitnicu opsuju BogaVolimLiverpool je napisao/la:Jesi ti normalan ?Samo F.K.S !! je napisao/la:MA **** to ba . Sve te vjere su zlo (nek se niko ne uvrijedi )te vjere , religije ku.rci palci samo dijele ljude
Vjeruješ li ti u Allaha dž.š. ?
Psuješ li ga ?