Manchester City FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- moustapha
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Balotelli ce na kraju karijere moci sastaviti debelu knjigu svojih bisera.
A mogo bi se i horor snimiti inspirisan njegovim navlacenjem markera. 
#divovi
Igraču Citya osam mjeseci zatvora
Bivši član nogometne momčadi Manchester Cityja, sada klupskih rezervi, 22-godišnji ofenzivni veznjak Kelvin Etuhu, osuđen je na osam mjeseci zatvora zbog fizičkog napada u uličnoj tučnjavi...
U tučnjavi je Etuhu sudjelovao zajedno sa bratom Dicksonom, Fulhamovim nogometašem. Kelvin je udarcem na tlo srušio žrtvu nakon čega su kamere usnimile da srušenoga udara još tri puta dok je ovaj ležao na cesti. Braća su ga ostavila slomljene čeljusti.
Kelvin Etuhu debitirao je za City 2007. godine, no premierligaškog nogometa nije se naigrao. U posljednje tri sezone posuđivan je Rochdaleu, Leicesteru i Cardiffu.
Bivši član nogometne momčadi Manchester Cityja, sada klupskih rezervi, 22-godišnji ofenzivni veznjak Kelvin Etuhu, osuđen je na osam mjeseci zatvora zbog fizičkog napada u uličnoj tučnjavi...
U tučnjavi je Etuhu sudjelovao zajedno sa bratom Dicksonom, Fulhamovim nogometašem. Kelvin je udarcem na tlo srušio žrtvu nakon čega su kamere usnimile da srušenoga udara još tri puta dok je ovaj ležao na cesti. Braća su ga ostavila slomljene čeljusti.
Kelvin Etuhu debitirao je za City 2007. godine, no premierligaškog nogometa nije se naigrao. U posljednje tri sezone posuđivan je Rochdaleu, Leicesteru i Cardiffu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Balotelli bacao pikado-strelice oko mladih Cityjevih nogometaša
Nepodopštinama talijanskog napadača Manchester Cityja kraj se očito ne nazire. Mario Balotelli ponovno je osvanuo u engleskom medijskom prostoru i ponovno ne na račun svog nogometa...
U klubu su odlučili organizirati sastanak sa samo jednom temom, ponašanjem tamnoputog Talijana koji se ponovno ogriješio o klupski pravilnik svojom glupošću. Najnoviji u njegovom nizu ekscesa dogodio se u nedjelju ujutro iz, kako je sam objasnio, "dosade", a radi se o tome da je s prozora na prvome katu zgrade trening-centra svoje momčadi bacao pikado-strelice prema Cityjevom nogometnom pomlatku.
Balotelli pritom nikoga nije pogodio i u klubu su spremni njegovu glupost shvatiti baš tako, kao glupost, a ne kao ozbiljnu povredu pravila. Unatoč tome, čelništvu kluba dosta je njegovih ispada izvan i na travnjaku stoga je i dogovoren sastanak na kojem će se razgovarati o njemu.
- Situaciju ćemo riješiti interno - oglasio se klupski glasnogovornik.
Nepodopštinama talijanskog napadača Manchester Cityja kraj se očito ne nazire. Mario Balotelli ponovno je osvanuo u engleskom medijskom prostoru i ponovno ne na račun svog nogometa...
U klubu su odlučili organizirati sastanak sa samo jednom temom, ponašanjem tamnoputog Talijana koji se ponovno ogriješio o klupski pravilnik svojom glupošću. Najnoviji u njegovom nizu ekscesa dogodio se u nedjelju ujutro iz, kako je sam objasnio, "dosade", a radi se o tome da je s prozora na prvome katu zgrade trening-centra svoje momčadi bacao pikado-strelice prema Cityjevom nogometnom pomlatku.
Balotelli pritom nikoga nije pogodio i u klubu su spremni njegovu glupost shvatiti baš tako, kao glupost, a ne kao ozbiljnu povredu pravila. Unatoč tome, čelništvu kluba dosta je njegovih ispada izvan i na travnjaku stoga je i dogovoren sastanak na kojem će se razgovarati o njemu.
- Situaciju ćemo riješiti interno - oglasio se klupski glasnogovornik.
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
- gloryhunter
- Kontakt:
je dobra web stranica od citya..navodno stoji 120k funi tjedno odrzavanje....
neznam jel tocno ali sam tako procitao aaaaaaaaaaa.
neznam jel tocno ali sam tako procitao aaaaaaaaaaa.
Zadnja izmjena: gloryhunter, dana/u 30 mar 2011, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
Pogledaj web stranicu od Arsenala koja je već treću godinu zaredom proglašena najboljom sportskom stranicom ili nešto sličnio.
MANCINIJU OTKAZ NE ODE LI CITY U LIGU PRVAKA
Prema izvještajima iz Engleske, Manchester City će otpustiti menadžera Roberta Mancinija ukoliko klub ne izbori plasman u Ligu prvaka naredne sezone.
Italijanski stručnjak jedini je dosad imenovani menadžer Cityja od strane trenutne garniture na čelu kluba. No, lako je moguće da Mancini krajem sezone napusti klupu engleskog kluba. Naravno, to zavisi od ishoda sezone, odnosno od toga da li će nebesko-plavi ostvariti bar dio svog cilja.
A, to bi, u najmanju ruku, bilo mjesto koje donosi igranje u najelitnijem klupskom natjecanju. Nakon brojnih pojačanja, među kojima i naš reprezentativac Edin Džeko, nagovještavala se borba Cityja za sami naslov, ali trenutno je slika potpuno drukčija.
Gradski rival United na prvom mjestu ima deset bodova prednosti, dok će City sasvim sigurno teško zadržati i četvrtu poziciju.
Možda bi spas Mancinija mogao biti FA kup, no tu ih u polufinalu čeka upravo United. Iz Evropske lige već su se oprostili u osmini finala (izbacio ih kijevski Dinamo).
U Italiji su pojedini mediji pisali kako je Juventus spreman ponuditi angažman Manciniju, ukoliko ovaj dobije "nogu" iz Cityja, budući da je izgledan i odlazak Luigi Delnerija sa klupe Juventusa.
Prema izvještajima iz Engleske, Manchester City će otpustiti menadžera Roberta Mancinija ukoliko klub ne izbori plasman u Ligu prvaka naredne sezone.
Italijanski stručnjak jedini je dosad imenovani menadžer Cityja od strane trenutne garniture na čelu kluba. No, lako je moguće da Mancini krajem sezone napusti klupu engleskog kluba. Naravno, to zavisi od ishoda sezone, odnosno od toga da li će nebesko-plavi ostvariti bar dio svog cilja.
A, to bi, u najmanju ruku, bilo mjesto koje donosi igranje u najelitnijem klupskom natjecanju. Nakon brojnih pojačanja, među kojima i naš reprezentativac Edin Džeko, nagovještavala se borba Cityja za sami naslov, ali trenutno je slika potpuno drukčija.
Gradski rival United na prvom mjestu ima deset bodova prednosti, dok će City sasvim sigurno teško zadržati i četvrtu poziciju.
Možda bi spas Mancinija mogao biti FA kup, no tu ih u polufinalu čeka upravo United. Iz Evropske lige već su se oprostili u osmini finala (izbacio ih kijevski Dinamo).
U Italiji su pojedini mediji pisali kako je Juventus spreman ponuditi angažman Manciniju, ukoliko ovaj dobije "nogu" iz Cityja, budući da je izgledan i odlazak Luigi Delnerija sa klupe Juventusa.
- Ponos Torina
- Kontakt:
da je najludji potvrdio je bezbroj puta....

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
@ Balo blesan
Ova kapa mu je prejaka, nego zao mi R8-ic brate mili neka je meni da onako razbijenu.
Ova kapa mu je prejaka, nego zao mi R8-ic brate mili neka je meni da onako razbijenu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ma hajde sta je njemu 300 000 eura nista tu i tamo boli njega kita

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
lik pozitivno lud, voli se zaebavati, al nekada pretjera
znam da je većini mario mrzak igrač, ali meni uopšte nije...
lik je totalno lud, ali u pozitivnom smislu.
lik je totalno lud, ali u pozitivnom smislu.
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Blago vama ako vam je pozitivno potući se sa kolegom iz tima, slupati auto, gađati mlađe igrače pikado strelicama i ne znati obući markaciju i imati IQ na razini sobne temperature. Da mi je onda vidjet šta je kod vas negativno.
- Sir Matt
- Kontakt:
Kako ne kontaš , pozitivno lud kad je u zagrljaju sa Džekom , da nije proglasili bi ga mentalno poremećenim nojem ..
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
City danas docekuje Sunderland
Sastav Citya:Hart-Boyata-Kompany-Lescott-Y.Toure-de Jong-Johnson-Silva-Tevez-Balotelli
Strasno napadacki nastrojen City sa samo 3 defanzica
povreda mali milion.
Formacija 3-2-2-2
PS: zaboravio sam Kolarova
tacnije zaboravili su ga na mcfc.com
Ipak 4-2-2-2
Klupa:Milner-Dzeko-SWP-Viera-Taylor-Barry-McGivern
Sastav Citya:Hart-Boyata-Kompany-Lescott-Y.Toure-de Jong-Johnson-Silva-Tevez-Balotelli
Strasno napadacki nastrojen City sa samo 3 defanzica
Formacija 3-2-2-2
PS: zaboravio sam Kolarova
Klupa:Milner-Dzeko-SWP-Viera-Taylor-Barry-McGivern
RIP SALE VILENJAK
Maksimalno sta mogu je da izvuku nerjeseno.RKO je napisao/la:City danas docekuje Sunderland
Strasno napadacki nastrojen City sa samo 3 defanzicapovreda mali milion.
Formacija 3-2-2-2
P.S. Edin ce uci zadnje 3-4 minute.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Alen Škoro
- Kontakt:
I ja isto mislim - pozitiva,al i pretjerivaQUARESMA 18<<< je napisao/la:lik pozitivno lud, voli se zaebavati, al nekada pretjera
NON MOLLARE MAI
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Očekujem tvrdu utakmicu sa malo golova,možda Cityeva minimalna pobjeda.
You'll never walk alone.
-
robijasi zenica
- Kontakt:
imal link za gledanje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.