FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Bosanac1997
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Bosanac1997 » 05 avg 2024, 18:30

Nista odgadjat samo pobjede dolaze u obzir

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 05 avg 2024, 20:03

Diglo se toliko negative posle poraza na Kosevu jucer od 3 1 ,kao da smo toboze do sad klepali Sarajevo redovno na lavoru,ali o tom potom.

Neki igraci u ekipi se toliko trpe ,ali ocigledno imaju rampu u glavi,gdje je najbolje rijesenje ih klupirati Harun.

Bratovcic i Beganovic odigrali odlicno,s obzirom kako su prvi put sa ekipom na ovom nivou,buducnost je pred njima.

Cvijanovic vrijeme je za klupe,totalno mehak igrac.
Dubakcic totalna nepoznanica,nit smrdi nit mirise.
Hadzanovic nije za ovih brzih utakmica,jedino sa ovim losijim ekipama Radnik,Gabela...
Nismo jos pokazali svoje adute,Hrvanovic,Sero...Ima tu materijala sigurno da se to sve dosta bolje slozi i da to izgleda kako treba.

Odigrali smo dosta bolju i zreliju utakmicu protiv Sarajeva koja je sigurno 10 nivoa na vecem stepeniku od nas,za razliku od ostalih ekipa koje ce se vjerovatno boriti za opstanak.

Jovasevic,Dervisagic,Said,Muminovic dosta dobri.

Na redu je Posusje i prva trica na Tusnju.

Fukare dosta solidne,fina brojka,za nadati se da ce ih kuci biti dosta bolja brojka.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 05 avg 2024, 20:45

HPCompaq je napisao/la:
05 avg 2024, 20:03
Diglo se toliko negative posle poraza na Kosevu jucer od 3 1 ,kao da smo toboze do sad klepali Sarajevo redovno na lavoru,ali o tom potom.
Ma nije, dignut ce se pozitiva kad popusimo 3-1. Ja sam prvi napisao da svakako tu nismo imali sta traziti ali stvarno smijesne stvari pisete.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 05 avg 2024, 20:57

Beganovic i Bratovcic uopste se nisu primjetili kao da im je orva utakmica
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 05 avg 2024, 21:06

Ma ovdje je negativa bila i kada se pobjeđivalo. Nađe se nešto da se crnjači....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 05 avg 2024, 21:08

Madal je napisao/la:
05 avg 2024, 20:45
HPCompaq je napisao/la:
Ma nije, dignut ce se pozitiva kad popusimo 3-1. Ja sam prvi napisao da svakako tu nismo imali sta traziti ali stvarno smijesne stvari pisete.
Druze igro si protiv ekipe koja ima budzet koji mi necemo imati mozda nikada...Dzaba ja tebi pisem,moje pisanje je smjesno u tvojim ocima,ali treba biti malo realan.Ti ako imas bilo sta protiv UO,to je tvoj licni stav i problem...Poraz od Sarajeva 3 1 ,ne treba likovati,ali koliko para toliko muzike...Momci su odigrali spram mogucnosti,dosta brza utakmica za razliku od svih ostalih u prvom kolu...Sarajevo je level iznad ove lige,vrijeme ce ti pokazati,a i druge ekipe koje dodju na Kosevo...Ziv mi i zdrav bio...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

dzemil
Kontakt:

Post Postao/la dzemil » 05 avg 2024, 21:24

Prava snage i realno stanje će se vidjeti tek protiv Posušja, a možda ni tada. Poraz od Sarajevo je reala i svako tko je očekivo i misli drugačije je teško nerealan. Po meni je najveći upgrade za Slobodu dolazak novog trenera. Fizička sprema će se testirati protiv ekipa koje su konkurenti za ispadanje, jer svakako ekipe s vrha su bolje pripremljenje radi samih ambicija i igranja prethodnih utakmica u Evropi.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 05 avg 2024, 21:27

HPCompaq je napisao/la:
05 avg 2024, 21:08
Madal je napisao/la:
HPCompaq je napisao/la:
Druze igro si protiv ekipe koja ima budzet koji mi necemo imati mozda nikada...Dzaba ja tebi pisem,moje pisanje je smjesno u tvojim ocima,ali treba biti malo realan.Ti ako imas bilo sta protiv UO,to je tvoj licni stav i problem...Poraz od Sarajeva 3 1 ,ne treba likovati,ali koliko para toliko muzike...Momci su odigrali spram mogucnosti,dosta brza utakmica za razliku od svih ostalih u prvom kolu...Sarajevo je level iznad ove lige,vrijeme ce ti pokazati,a i druge ekipe koje dodju na Kosevo...Ziv mi i zdrav bio...
Ma on i jos par njih je uvijek udaralo kontru.
I za dobre i za lose stavri. Nikad im ugodit, a samo zbog njihovih nekih razloga, jer licno neke ljude ne vole.
Meni je ono od sinoc sasvim korektno, kad se uzmu u obzir uslovi.
Daleko od toga da je odlicno, al spram situacije sasvim ok odigranq utakmica.
Od toga koliko je Sarajevo kvalitetno ove sezone, do toga da je Maksimovic tek 7 dana tu.
Na Kosevu nismo pobjedjivali ni kad smo najbolji bili, a sad se dize tolika drama zbog onog sinoc.
Volim tebe, više od sebe

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 avg 2024, 21:28

Mi smo samo jaki kad je pljuvat po ekipi i ostalima, jaki na komentarima i to je sve, odavno Sloboda nema prave navijace i pravu podrsku, sve se svodi na prozivanje, kad treba dat podrsku i doc na Tušanj nigdje istih a da ne govorim za sezonske al bitno je srat po fejsu eh sve treneri profi u najmanju ruku
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 05 avg 2024, 21:41

fukara87 je napisao/la:
05 avg 2024, 21:28
Mi smo samo jaki kad je pljuvat po ekipi i ostalima, jaki na komentarima i to je sve, odavno Sloboda nema prave navijace i pravu podrsku, sve se svodi na prozivanje, kad treba dat podrsku i doc na Tušanj nigdje istih a da ne govorim za sezonske al bitno je srat po fejsu eh sve treneri profi u najmanju ruku
To je cista realnost, al to kad kazes odmah ide ismijavanje i argumenti "eto sad krivi navijaci za lose stanje u klubu".
Svako sebi po svom cejfu pravi pricu.
Zeljo u nikad vecem *ranju, a ljudi redovno pune Grbavicu.
Ne pricam ovo sa finansijkog aspekta, mada i to je jedna od stavri kako navijac treba da pomaze klubu.
Govorim sa aspketa utjecaja navijaca na igrace, kolko igracima znaci igrat pred 2 hiljade i pred 6-7 hiljada ljudi.
A kod nas vecinom i ono sto dodje na tribine, najglasniju oni sto psuju i vrijedjaju igrace.
Daleko smo mi od pravog navijackog mentaliteta.
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 05 avg 2024, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 05 avg 2024, 21:43

HPCompaq je napisao/la:
Ja se slazem da nije za negative samo ne znam sta ocekujete da raja pise i misli kad ispusimo 3-1. Valjda i treba negativa, valjda do znaci da su apetiti za nesto vise od jadne borbe za opstanak sve dok ne ispadnemo.
Al dzaba ja tebi pisem, sve je top, i kad ispadnemo i kad se godinama grcevito borimo za opstanak. Ziv i zdrav bio.
-Beogradski sindikat

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 avg 2024, 21:44

antisisoja1919 je napisao/la:
05 avg 2024, 21:27
HPCompaq je napisao/la:
Madal je napisao/la:

I za dobre i za lose stavri. Nikad im ugodit, a samo zbog njihovih nekih razloga, jer licno neke ljude ne vole.
Od toga koliko je Sarajevo kvalitetno ove sezone, do toga da je Maksimovic tek 7 dana tu.
Na Kosevu nismo pobjedjivali ni kad smo najbolji bili, a sad se dize tolika drama zbog onog sinoc.
Ljudi moji, nemate potrebe da bilo sta kazete ekipi, imate unutra par mladih igraca koje cete dobrano prodati...
Momci su se borili kao lavovi, ostalo mi je u sjecanju, da je onaj mali Hadzibeganovic nakon izmjene jedva izasao sa terena a samo minut prije sprintao kao lud za Kyeremahom...
Sinoc je Sloboda izgubila iskljucivo zbog motorike, na sve ostalo nemate sta momcima prigovoriti...
Kad zavrsite pojacanja i dok malo Maksimovic nabije fizike, ja vam kazem da uopste necete doci u polozaj da se borite za opstanak...
Vi ste sinoc hrabrije igrali nego Spartak iz Trnave na Kosevu...
Nemate potrebe za ovakvom komunikacijom...
Puno srece vam zelim i samo malo vise strpljenja... :salut:

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 05 avg 2024, 21:45

Madal je napisao/la:
05 avg 2024, 21:43
HPCompaq je napisao/la:
Ja se slazem da nije za negative samo ne znam sta ocekujete da raja pise i misli kad ispusimo 3-1. Valjda i treba negativa, valjda do znaci da su apetiti za nesto vise od jadne borbe za opstanak sve dok ne ispadnemo.
Al dzaba ja tebi pisem, sve je top, i kad ispadnemo i kad se godinama grcevito borimo za opstanak. Ziv i zdrav bio.
Borbu i bodove za titulu, a da ne pricamo za opstanak, ne trazis na Kosevu protiv Sarajeva, koji je vjerovatno po do sad prikazanom najveci kandidat za titulu.
Volim tebe, više od sebe

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 05 avg 2024, 21:53

05 avg 2024, 21:45
Borbu i bodove za titulu, a da ne pricamo za opstanak, ne trazis na Kosevu protiv Sarajeva, koji je vjerovatno po do sad prikazanom najveci kandidat za titulu.
Ja cu i treci put ponoviti da se ja s tim slazem sto sam i napisao u toku utakmice. Samo raji je prekipilo slavit poraze i govorit bit ce bolje sve dok u tom bit ce bolje ne ispadnemo. I ja ih razumijem za razliku od vas. Shvatite da smo Sloboda iz Tuzle a ne Radnik iz Bijeljine. Ali dzaba ja vama pisem.
-Beogradski sindikat

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 05 avg 2024, 21:58

Madal je napisao/la:
05 avg 2024, 21:53
05 avg 2024, 21:45
Ja cu i treci put ponoviti da se ja s tim slazem sto sam i napisao u toku utakmice. Samo raji je prekipilo slavit poraze i govorit bit ce bolje sve dok u tom bit ce bolje ne ispadnemo. I ja ih razumijem za razliku od vas. Shvatite da smo Sloboda iz Tuzle a ne Radnik iz Bijeljine. Ali dzaba ja vama pisem.
A hajd ti meni sad samo navedi barem jednog od nas ko slavi poraz?
Jedno je slavit, a drugo govorit objektivno i relano stanje, da protiv ekipe koja igra odlican fudbal, koja je odigrala odlicno skoro pa 4 cijele utakmice u Evropi, ne mozes nista vise od onog sinoc ocekivat.
Al eto sad je problem mi koji kazemo da nije kraj svijeta izgubiti od ovakvog Sarajeva, da se treba okrenuti drugim utakmicama, gdje mozemo i moramo trazit bodove, vi pojedini tumacite kao da slavimo poraze.
Volim tebe, više od sebe

dzemil
Kontakt:

Post Postao/la dzemil » 05 avg 2024, 22:03

Pored toga, fudbal odavno nije fudbal i da se mnoge stvari završavaju izvan terena, tako da za titulu, kao i opstanak moraš imati uticaj i rajting, sreću i svašta nešto. Nije sve ni do ekipe. Eno Slovanu poništiše čist go protiv Hajduku, ekipa koja se pojačala, dovela važne igrače, trenera, žele titulu i da na startu odmah sve srušiš fer suđenjem, Iako igraju ko marijanovo mudo bez obzira na pojačanja i trenera što i sami njihovi navijači svjedoče. 'Velike' ekipe imaju protekciju, dok se boranija bori za ono što preostane.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 05 avg 2024, 22:04

Nije niko od vas slavio poraze samo vam je cudno sto je drugima prekipilo. Ne slavi niko poraze u smislu slavlja vec dobro je, bit ce bolje. Na to sam mislio pod tim da drugi nece da slave poraze. Ja se u sustini slazem s tobom oko ove utakmice. :thumbup:
Zadnja izmjena: Madal, dana/u 05 avg 2024, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
-Beogradski sindikat

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 avg 2024, 22:09

Najjaci su mi ovi cevapdjije vode klub a ne znaju koliko je taj isti dao Slobodi na neki nacin pogotov finansijski, al kazem bitno je srat
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 05 avg 2024, 22:23

Vanja8 je napisao/la:
05 avg 2024, 21:44
HPCompaq je napisao/la:

Ljudi moji, nemate potrebe da bilo sta kazete ekipi, imate unutra par mladih igraca koje cete dobrano prodati...
Momci su se borili kao lavovi, ostalo mi je u sjecanju, da je onaj mali Hadzibeganovic nakon izmjene jedva izasao sa terena a samo minut prije sprintao kao lud za Kyeremahom...
Sinoc je Sloboda izgubila iskljucivo zbog motorike, na sve ostalo nemate sta momcima prigovoriti...
Kad zavrsite pojacanja i dok malo Maksimovic nabije fizike, ja vam kazem da uopste necete doci u polozaj da se borite za opstanak...
Ma ovo je kod nas standardna atmosfera na temi.
Meni je ova ekipa draza, nego da igraju neki navikani igraci, koji samo uzmu pare a nista ne ponude.
Trener je tu tek 7 dana, skoro nikakvog znacajnog uvida u ekipu nema.
Znajuci Naliceve treninge i metode, mislim da su i fizicki totalno nespremni.
Vi sa jakim pripremnm utakimicama, 4 evropske utakmice, a nama prva takmicarska i opet pored svega toga, fino smo se nosili nekih 60 minuta s vama. Da smo imali srece, definitivno jesmo.
Al eto da bi postigao rezultat, milion nekih okolnosti ti se mora poklopit, medju njima i srece da imas.
Vama puno srece do kraja sezone.
Drazi ste mi vi kao prvaci, nekog Zrinjski il Borac.
Volim tebe, više od sebe

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 05 avg 2024, 22:36

05 avg 2024, 22:23
Vanja8 je napisao/la:
05 avg 2024, 21:44

Ma ovo je kod nas standardna atmosfera na temi.
Meni je ova ekipa draza, nego da igraju neki navikani igraci, koji samo uzmu pare a nista ne ponude.
Trener je tu tek 7 dana, skoro nikakvog znacajnog uvida u ekipu nema.
Znajuci Naliceve treninge i metode, mislim da su i fizicki totalno nespremni.
Vi sa jakim pripremnm utakimicama, 4 evropske utakmice, a nama prva takmicarska i opet pored svega toga, fino smo se nosili nekih 60 minuta s vama. Da smo imali srece, definitivno jesmo.
Al eto da bi postigao rezultat, milion nekih okolnosti ti se mora poklopit, medju njima i srece da imas.
Vama puno srece do kraja sezone.
Drazi ste mi vi kao prvaci, nekog Zrinjski il Borac.
Vidi drug i prije nego ste otisli u Federalku, Sarajevo je uvijek tesko izlazilo na kraj sa Slobodom i pogledao sam more tekmi izmedju nasa dva kluba kako ovdje u Sarajevu tako i u Tuzli i mogu vam prenijeti samo jednu stvar sa sinocnje tekme...
Odavno potentniju Slobodu nisam gledao...Kad kazem potentniju, mislim iskljucivo na njihovu zelju , htijenje, borbu...OCIGLEDNO pripreme su uzasno odradjene, ali energija sinoc od strane igraca je nesto sto je mene pozitivno iznenadilo...
Marko Maksimovic ce od ove ekipe napraviti odlican tim...
On sinoc pored aut linije kao da ga gledam u nasem dresu tamo negdje 2009, sav kipti, daje podrsku, usao bi na teren...
Evo , citiraj ovaj post na kraju, Sloboda ce biti jedno od najpozitivnijih iznenadjenja u PL BiH

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: klasik i 6 gostiju.