Vidio je ruke na leđima i da stoper loše reagira na laganu loptu zbog tih ruku. Po meni je to faul.Virtu4l je napisao/la: ↑06 avg 2024, 07:10Ne bih ulazio u Maksimir-Poljud prepucavanja, ali pogledao sam ovu situaciju nekoliko puta i nikako, ali nikako, ne mogu shvatiti šta je to sudija vidio i zašto je poništio čist gol Slavena.
Situacija br. 2: Hajduk - Slaven Belupo (81. minuta); poništeni pogodak
Nakon što je sudac dosudio slobodni udarac, gostujući napadač upustio se u borbu za loptu s domaćim braničem na normalan način. Svoje je ruke na braničeva leđa stavio bez snage. Sudačka komisija očekuje da se ne dosudi prekršaj. S obzirom da je sudac zviždaljkom dao znak prije nego što je lopta ušla u vrata, VAR ne može intervenirati kako bi preporučio pregled snimke na terenu za igru (OFR). Očekivana odluka: Pogodak
Hajduk Split
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Re: Hajduk Split
Ruke bez intenziteta.ArtemisFowl je napisao/la: ↑06 avg 2024, 07:42Vidio je ruke na leđima i da stoper loše reagira na laganu loptu zbog tih ruku. Po meni je to faul.
Da je dosudio faul poslije VAR intervencije sve bi bilo ok, ovako je sve jasno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
To je sve filozofiranje sad, u onakvim duelima je dovoljan i mali kontakt da te poremeti.Virtu4l je napisao/la: ↑06 avg 2024, 08:00Ruke bez intenziteta.ArtemisFowl je napisao/la: ↑06 avg 2024, 07:42Vidio je ruke na leđima i da stoper loše reagira na laganu loptu zbog tih ruku. Po meni je to faul.
Sudac kad vidi da stoper loše reagira jer napadač ima ruke na leđima, sudit će odmah prekršaj. To je rezonski, nećeš tu čekat da ti VAR pomogne.
Pa sto ce ruke na stoperu?Virtu4l je napisao/la: ↑06 avg 2024, 08:00Ruke bez intenziteta.ArtemisFowl je napisao/la: ↑06 avg 2024, 07:42Vidio je ruke na leđima i da stoper loše reagira na laganu loptu zbog tih ruku. Po meni je to faul.
Hajde sve je postalo teorija, intenzitet, namjera, bla, bla. Al onako logicki pitanje sto koristi ruke, jos mu pozicija takva da nije prvi na lopti
Jesmo jaki sunce ti poljubim,da je bio bolji sudac mogli smo 3-4 razlike dobit,poništi nam čist gol smrad!
-
- Kontakt:
hajmo ovo ne zayebat, kao što mi znamo zayebat u zadnje vrijeme
sretno nam večeras...
sretno nam večeras...
zar i ti sine Ivane!?
Koji brate Ružomberok....sve ispod 2 razlike za Hajduk smatrat ću lošim rezultatom!
Moja procjena 1:4 za majstora s mora
Moja procjena 1:4 za majstora s mora

-
- Kontakt:
krvariše mi oči, ali bar nismo izgubili, mora mnogo bolje u uzvratu...
zar i ti sine Ivane!?
-
- Kontakt:
izbacilo Perišića, šteta tolike euforije i hype-a kad je on došao...
zar i ti sine Ivane!?

Jesu li opet HNS,mamic i sudci ili
Ovaj trenutni Hajduk je na terenu losiji nego onaj iz druge polusezone koji je izgubio titulu,pitanje samo vremena kad ce puci ovo sa Gatusom,frajer klasicno dosadno na rezultat neki igra,nema nista fudbalsko da vidiš da se postave kao favoriti bar.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sto se ovako ponasate prema Perisicu? Ne mogu da verujem, unesto da oterate zabara dok ne bude prekasno (oteracete ga za mesec dana) vi se prema legendi jakav je Perisi ophodite k'o da je givno. Ukopace vas zabar niste ni svesni. Za te pare koje on radi (sigurno nisu male) verovatno vi Kek dosao u Hajduk koji je mnogo bolji trener. Kako bilo, srecno vam
Dinamo Prvi
Ivan Pavao Drugi
Hajduk treci
Ivan Pavao Drugi
Hajduk treci
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ivane vriiime je
Gdje mi je Srebrenko, jel ziv

Gdje mi je Srebrenko, jel ziv
Kakav debakl za perisicem
Nije znao u kakvu prciju dolazi

Nije znao u kakvu prciju dolazi
Ne zna nitko pravi razlog razlaza ali očigledno nisu mogli naći zajedničku!Žao mi je Perišića jer smo ga toliko dugo čekali i zvali da ode tek tako,a što se tiče Gattusa ako misli ostati na klupi Hajduka MORA nešto podhitno mijenjati jer ovo za sada je loše!Vrijeme će pokazati tko je bio u pravu......Sektor10 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 23:01Sto se ovako ponasate prema Perisicu? Ne mogu da verujem, unesto da oterate zabara dok ne bude prekasno (oteracete ga za mesec dana) vi se prema legendi jakav je Perisi ophodite k'o da je givno. Ukopace vas zabar niste ni svesni. Za te pare koje on radi (sigurno nisu male) verovatno vi Kek dosao u Hajduk koji je mnogo bolji trener. Kako bilo, srecno vam
HŽV
-
- Kontakt:
da nije bilo horora od prošlog proljeća ništa od ovog ne bi bilo...
nek ga kupe Dinamo, Zvezda ili Partizan što se mene tiče...
nek ga kupe Dinamo, Zvezda ili Partizan što se mene tiče...
zar i ti sine Ivane!?
Jasno sve, ali jednostavno, imas takve zvezde u timu tipa Perisic, Rakitic, Livaja a dovedes ovog cirkuzanta na klupu, pa normano da ce negde da pukne. A puklo je preko momka koji kakav god da je sigurno oseca klub vise od zabara. A bojim se da ce za mesec dana taj zabar biti bivsi i niko ga se nece setiti za 5 godina, dok ce zauevk ostati mrlja sa Perisicem. Kako god, srecno vam biloSrebrenko je napisao/la: ↑13 avg 2024, 16:25Ne zna nitko pravi razlog razlaza ali očigledno nisu mogli naći zajedničku!Žao mi je Perišića jer smo ga toliko dugo čekali i zvali da ode tek tako,a što se tiče Gattusa ako misli ostati na klupi Hajduka MORA nešto podhitno mijenjati jer ovo za sada je loše!Vrijeme će pokazati tko je bio u pravu......Sektor10 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 23:01Sto se ovako ponasate prema Perisicu? Ne mogu da verujem, unesto da oterate zabara dok ne bude prekasno (oteracete ga za mesec dana) vi se prema legendi jakav je Perisi ophodite k'o da je givno. Ukopace vas zabar niste ni svesni. Za te pare koje on radi (sigurno nisu male) verovatno vi Kek dosao u Hajduk koji je mnogo bolji trener. Kako bilo, srecno vam
HŽV
-
- Kontakt:
i opet se odjavljujem sa ove teme do daljnjeg, a možda i do tad kad klub uđe u grupu...
zar i ti sine Ivane!?
- tutankamon1905
- Kontakt:
Neka tebe nek ide SrebrenkoLicniznanstvenik je napisao/la: ↑13 avg 2024, 16:50i opet se odjavljujem sa ove teme do daljnjeg, a možda i do tad kad klub uđe u grupu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.