FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
82
52%
Prolazak u Play off
30
19%
Grupnu fazu
45
29%

Ukupno glasova: 157

holyman
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la holyman » 06 avg 2024, 14:32

6 stranica o igracu koji rece da je cilj titula

Od sad kad bivsi igraci pozovu svi na kosevo psujte im privatno jer ko su oni da zovu sve na kosevo

Opasna dijagnoza simpatizera koji na 25 stepeni nedjeljom navece u glavnom gradu BiH ne mogu doci do brojke od 10 hiljada u prvoj utakmici nove sezone❤️
NEMA NAZAD

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 06 avg 2024, 14:33

Slozio bih se i sa jednim i sa drugim...
Rozman je od mene imao podrsku i nekoliko puta sam napisao, da je on skolovaniji trener od Zekica.
Razlika izmedju njih dva je u pristupu ekipi, Rozman je profic, ide po neko hijerarhiji i to trazi od igraca, poprilicno naslonjen na sablonski nacin rada...
"Daj da uradimo analizu pa cemo onda nesto mijenjati..."

Zekic je onako vise mangup, vise iskusan, nesablonski trener...
Naravno da nema carobni stapic pa da od nas napravi M,City, ali je primjetno veca konekcija izmedju njega i igraca u odnosu na Rozmana...
Kod njega se sve nekako u hodu moze promjeniti, nece biti onog, " hej, stani da ovo izanaliziramo, pa cemo dalje..."

Ali eto, nekako kad sve saberem mozda je i caka u mentalitetu...

Rozman vise vuce tom germanskom stilu, dok je ZZ ipak priblizniji balkanskom turbo folk treneru... :rol: :rol: :rol:

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 06 avg 2024, 14:36

Rece lik koji nije htio doci na utakmicu protiv slobode, jer nismo dali gola Spartaku

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 06 avg 2024, 14:43

Glavna razlika Rozman VS Zekic je sto je ovaj drugi stvarno igrao fudbal i bio profesionalni fudbaler za razliku od prvog.
Ima brdo primjera gdje neki treneri imaju bolju trenersku nego fudbalsku karijeru (Murinjo) ali ipak je bio fudbaler sa kakvom takvom karijerom.
Ima tu jos dosta razloga @Vanja je naveo, slazem se.
Jbg ja mislim da ipak moras ti biti kakav takav fudbaler da bi poznavao mentalitet igraca i da mozes uspostaviti vezu koja ima smisla jer znas kako igrac razmislja u datom trenutku.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 06 avg 2024, 14:44

nokee je napisao/la:
06 avg 2024, 12:40
ajdohordas je napisao/la:
06 avg 2024, 11:21
nokee je napisao/la:
06 avg 2024, 10:40

Sjecam se clanka pred istek ugovora, kao ima ponuda bruku (on kod nas nije bio standardni 11 tad) ali srce ga vuce i voli Sarajevo i ostao bi vrlo rado ako mu se ponudi ugovor. Necu sad traziti ali se dobro sjecam.
Evo sad ga nema ni na mapi (ok povrijedjen) ali cisto da ga ne zaboravimo ide najava titule vol 54.
Mislim generalno nrpotrebna rasprava oko njega. Ali da se javi po medijima kad padne u drugi plan, i ja sam primjetio.

Ps za ovog sto rece pitar sa dna kace? Po cemu pitar.. Ja ja pjevao je ono sati samo suti moj djecace plavi.. Zato valjda.. Svasta. Covjek prima ogromne pare kod nas kakav pitar kakvi bakraci.
To su preglupe stvari da bi se momku nabijalo na nos, bar iz moje perspektive i mog stava. Ne znači da sam upravu...

Konkretno i zbog ove njegove izjave se pravi bauk. Momak nista nije lose rekao...
"Naš cilj je da se borimo za titulu i mislim da je vrijeme da se titula vrati na Koševo"

Ja ovdje ne vidim apsolutno nikakav problem. Kukamo jer su godinama iza za nas nastupali igrači sa pickhastim mentalitetom i pristupom a smeta nam ovakva izjava...
Ovako treba da razmislja svaki uposlenik kluba.

Mirza nije loš ni igrač. Ima sjajne fizičke predispozicije i odličan šut. Nije kapitalac nije neka drastična prevaga ali momak za ove lige i više nego solidan i dobar.
O njegovoj želji suvišno je i pričati.

Jedino sto mene nervira kod njega jeste sto ponekad pravi fakat bespotrebne faulove za žute kartone ali nadam se da ce ZZ i to srediti.
Ama covjece ko se uzeo na zub? I sta mu se nabija na nos? Sta je vama?
KOMENTARISE se izjava da se napada titula po 100ti put se najavljuje. Dijelu raje je dosadilo to najavljivanje itd. Medju njima sam i ja.
Ciljeve kluba nece promjeniti Mustafic sa svojom izjavom sigurno, ona se zna i prije pocetka sezone. Ako smo ozbiljan klub jel.
Radi u tisini, nista ne najavljuj, klub svakako ima svoje ambicije i bez najava pojedinih igraca ili ss. Kad si vidio da Zrinjski bilo sta najavljuje pa karaju sve redom godinama.?
Isto ko sto se KOMENTARISE bilo sta sto nekome smeta u klubu. Ali izgleda ono kad pobjedimo, nedo bog i prekomentarisati.

Kakav je igrac. Meni prosjek ili cak ispod prosjeka, to nema veze sa izjavama. Jedino sto mu skidam kapu je borbenost bez premca. I onda zabije euro gol sa 30 metara, ma nema Ronaldo. A to sto je prije toga usrao 74 akcije i isto toliko puta bio sebican, to nista. Al hajd to je moj dojam njega. Vjerujem da ce imati svoju sansu kod Zekica zbog borbenosti velike a da je pljacka neka daleko od toga. Smijem valjda to reci? Boze sacuvaj..
Nađi mi dio gdje sam ja rekao da se on uzeo na zub ? Kažem da se stvara bezvezna polemika zbog njegove izjave koja nije pogrešna ni u kakvom smislu. Hoćemo titulu ali to igrači ne smiju pokazivati ambiciju, jel to to ?
Nadovezao sam se na post koji se odnosio na njegovu izjavu a onda se ti nadovezao na moj post gdje sam ti napisao svoje misljenje.

Opusti se i iskuliraj, čemu nervoza ?
Niti mi je cilj da ti zabranim niti imam mogucnost da ti zabranim komentarisanje bilo čega.
Rekao si svoje mišljenje kao i ja svoje i to je to. :salut:

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 06 avg 2024, 14:46

Sa Simonom da je sve sjelo možda bismo nekog našeg igrača i gledali u nekom prosječnom njemačkom timu. Rozman je radio kako treba da radi, da traje.

Boli me uvo što bi mi ljepše igrali da na sredinu uvalimo tromu desetku, jedno krilo što misli da zna i nekog jablana u napadu kad nas to nigdje niti vodi niti je odvelo.

Prvi zadatak svih trenera koji dodju u našu ligu, ne naš klub, je uvjeriti igrače da ne znaju. Totalno im srušiti samopouzdanje. I odatle početi graditi ekipu. Ja mislim da je čak i Ćiro nešto slično rekao; da kad radiš sa balkanskim igračima prvo ga moraš uvjeriti da ne zna, pa ga tek onda možeš nešto učiti. Tj. do mentaliteta je.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 06 avg 2024, 14:47

jurisicduska je napisao/la:
06 avg 2024, 14:27
Mustafić nije ni ispodprosječan nego smo u jednom trenutku se bili toliko pogubili da smo njega nekako doveli ničim izazvani.
@evander i @sanchez pričaju iz tebe... u zadnje vrijeme ti niko živ ne valja... :mrgreen:

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 06 avg 2024, 14:53

06 avg 2024, 14:44
nokee je napisao/la:
06 avg 2024, 12:40
06 avg 2024, 11:21

To su preglupe stvari da bi se momku nabijalo na nos, bar iz moje perspektive i mog stava. Ne znači da sam upravu...

Konkretno i zbog ove njegove izjave se pravi bauk. Momak nista nije lose rekao...
"Naš cilj je da se borimo za titulu i mislim da je vrijeme da se titula vrati na Koševo"

Ja ovdje ne vidim apsolutno nikakav problem. Kukamo jer su godinama iza za nas nastupali igrači sa pickhastim mentalitetom i pristupom a smeta nam ovakva izjava...
Ovako treba da razmislja svaki uposlenik kluba.

Mirza nije loš ni igrač. Ima sjajne fizičke predispozicije i odličan šut. Nije kapitalac nije neka drastična prevaga ali momak za ove lige i više nego solidan i dobar.
O njegovoj želji suvišno je i pričati.

Jedino sto mene nervira kod njega jeste sto ponekad pravi fakat bespotrebne faulove za žute kartone ali nadam se da ce ZZ i to srediti.
Ama covjece ko se uzeo na zub? I sta mu se nabija na nos? Sta je vama?
KOMENTARISE se izjava da se napada titula po 100ti put se najavljuje. Dijelu raje je dosadilo to najavljivanje itd. Medju njima sam i ja.
Ciljeve kluba nece promjeniti Mustafic sa svojom izjavom sigurno, ona se zna i prije pocetka sezone. Ako smo ozbiljan klub jel.
Radi u tisini, nista ne najavljuj, klub svakako ima svoje ambicije i bez najava pojedinih igraca ili ss. Kad si vidio da Zrinjski bilo sta najavljuje pa karaju sve redom godinama.?
Isto ko sto se KOMENTARISE bilo sta sto nekome smeta u klubu. Ali izgleda ono kad pobjedimo, nedo bog i prekomentarisati.

Kakav je igrac. Meni prosjek ili cak ispod prosjeka, to nema veze sa izjavama. Jedino sto mu skidam kapu je borbenost bez premca. I onda zabije euro gol sa 30 metara, ma nema Ronaldo. A to sto je prije toga usrao 74 akcije i isto toliko puta bio sebican, to nista. Al hajd to je moj dojam njega. Vjerujem da ce imati svoju sansu kod Zekica zbog borbenosti velike a da je pljacka neka daleko od toga. Smijem valjda to reci? Boze sacuvaj..
Nađi mi dio gdje sam ja rekao da se on uzeo na zub ? Kažem da se stvara bezvezna polemika zbog njegove izjave koja nije pogrešna ni u kakvom smislu. Hoćemo titulu ali to igrači ne smiju pokazivati ambiciju, jel to to ?
Nadovezao sam se na post koji se odnosio na njegovu izjavu a onda se ti nadovezao na moj post gdje sam ti napisao svoje misljenje.

Opusti se i iskuliraj, čemu nervoza ?
Niti mi je cilj da ti zabranim niti imam mogucnost da ti zabranim komentarisanje bilo čega.
Rekao si svoje mišljenje kao i ja svoje i to je to. :salut:
Bar 10 postova kako se bespotrebno momak uzeo na zub veliki pitar itd itd. Ne znam jesi ti pisao ali evo replicirao si kako je nije neki bauk izjava.
Ok nije bauk ali ne znam sta nije jasno kad neko kaze da mu smetaju te najave, izjave. Real Madrid za sve i PlBiH i onda te mlatne Sloga pa se cudimo. Opekli smo se jedno 40 puta na te najave nakon jedne ili dvije dobro odigrane utakmice da je prosto nevjerovatno da nekome nije jasno sto nama smetaju takve stvari.

Ne moze se ambicija imati bez najava po medijima jel? Ponizno i na glavu svaku utakmicu ici, bez najave? Dajte ba

Al hajd dobro, da ne duzimo vise o njemu. Nepotrebno bas.
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 06 avg 2024, 14:56, ukupno mijenjano 2 puta.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 06 avg 2024, 14:54

06 avg 2024, 14:47
jurisicduska je napisao/la:
06 avg 2024, 14:27
Mustafić nije ni ispodprosječan nego smo u jednom trenutku se bili toliko pogubili da smo njega nekako doveli ničim izazvani.
@evander i @sanchez pričaju iz tebe... u zadnje vrijeme ti niko živ ne valja... :mrgreen:
Valjaju mi Kuprešak i Beganović
Valja mi Soldo
Valja mi Bubanja
Valja mi Guliasvili i Kyeremeh
Valja mi Hamza i Renan

Ostali mogu sad otić ne bi me zanimalo

I valjaju mi svi naši omladinci iznad svega.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 06 avg 2024, 15:07

Nasta smo mi spali, tacnije nasta nas je vico i beus svuko da nesmije jedan igrac reci da cemo se borit za titulu i da he vrijeme tituli da dodje na kosevo bakon 5 godina.. jos malo pocecemo se ponasat ko zeljko necemo smjet govorit da cemo opstat u lizi..

Zekic je mnogo bolji trener od Rozmana u svim segmentima.

Promjene formacije izmjena igraca mentalno stanje igraca kondicija igra bez lopte..

Protiv slobode smo imali samo jedno vracanje lopte golmanu sa njihove polovine, UJEDNOM MEMENTU IGRE NAS IGRAC NA 45 m od naseg gola uzima loptu i tacno sam vidio Rozmanovu taktiku krenuo je da vrati stoperima golmanu kad se covjek sjeti da je ZZ trener ponovo se okrenu i gurnuje naprijed..

Takodje sloboda je najslabija ekipa u ligi i nije nikakav primjer, i utakmicu ovu netreba ni analizirat, al ovo dodavanje nazad je ocito zekic zabranio jer ni protiv okotobeta ni protiv trnave se to nije radilo

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 06 avg 2024, 15:11

sto se rozman jos spominje iako smo rasturili slobodu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 06 avg 2024, 15:21

FCUM je napisao/la:
06 avg 2024, 15:11
sto se rozman jos spominje iako smo rasturili slobodu
Valjda da se ima o cemu pricat u odsustvu insajderskih. Na kraju ce se plakati za njim kao za Dudicem.

Nista se on specijalno nije poakzao kod nas i sam je kriv sto je svoj posao i karijeru vezao za Ibricica.

HordasDolacMalta
Kontakt:

Post Postao/la HordasDolacMalta » 06 avg 2024, 15:23

35 stepeni u ponedeljak a mi igramo u 17i30..**** ti saveze majku

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 06 avg 2024, 15:30

De nek' neko kašikaru baci, još malo pa ćemo početi priču o ekonomiji Nikaragve.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 06 avg 2024, 15:33

sarajevo19461987 je napisao/la:
06 avg 2024, 15:10
Drago mi je da sam u svoj broj gostovanja koji više nije pozamašan dodao i trnavu. Sakupio sam nekako tih 200 km za puta za kartu i još ponešto da imam pojest i popit tamo. Sa obzirom da sam tih 200 km nekako uspio sakupiti morao sam odmah nakon dan dva vratiti te pare. Krivo mi je jer sada sebi ne mogu priuštiti godišnju za Sjever od tih para sam mogao ali nažalost morao sam odmah vratiti. Ako ima neko ko bi mi pomogao u mojoj molbi nek mi piše u pp. Hvala svima unaprijed I SIGURAN SAM DA ĆEMO OVE SEZONE KONKURISATI ZA TITULU.
31 jul 2024, 18:33
Ko god bude mogao neka mi posalje stream Hvala unaprijed Braćo danas 0:1 dovoljno ♥️🤍
E jbg ti, jesi gledao preko streama ili isao na kraju?
1946~

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 06 avg 2024, 15:39

ThrillerHz je napisao/la:
06 avg 2024, 15:33
Drago mi je da sam u svoj broj gostovanja koji više nije pozamašan dodao i trnavu. Sakupio sam nekako tih 200 km za puta za kartu i još ponešto da imam pojest i popit tamo. Sa obzirom da sam tih 200 km nekako uspio sakupiti morao sam odmah nakon dan dva vratiti te pare. Krivo mi je jer sada sebi ne mogu priuštiti godišnju za Sjever od tih para sam mogao ali nažalost morao sam odmah vratiti. Ako ima neko ko bi mi pomogao u mojoj molbi nek mi piše u pp. Hvala svima unaprijed I SIGURAN SAM DA ĆEMO OVE SEZONE KONKURISATI ZA TITULU.
Ko god bude mogao neka mi posalje stream Hvala unaprijed Braćo danas 0:1 dovoljno ♥️🤍
Bio u Trnavi u kaficu :rol: :rol:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

strahmeipomisliti
Kontakt:

Post Postao/la strahmeipomisliti » 06 avg 2024, 15:41

:urnebes:

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 06 avg 2024, 15:47

napoleon72 je napisao/la:
06 avg 2024, 15:39
Bio u Trnavi u kaficu :rol: :rol:
Hahahahahahahahahahahahha

TinoSexSusic
Kontakt:

Post Postao/la TinoSexSusic » 06 avg 2024, 15:48

:tokralju: :tokralju: :urnebes: :urnebes:
"Ima Bosne, beglerbeže i Bošnjaka u njoj! Bili su prije vas i ako Bog da, biti će i poslije vas!"

Za Bordo-Bijele boje i Sarajevo grad!!!

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 06 avg 2024, 15:51

luckystrike je napisao/la:
06 avg 2024, 12:34
Prvi cilj Kluba danas do 16 h treba biti protestna nota na adrese saveza i nosioca TV prava u vezi s preliminarnim terminima utakmica u augustu.

Tri iduće utakmice u ponedjeljak (2) odnosno u petak su katastrofa, nanose štetu Klubu i navijačima, direktnim stakeholderima. Jedinu korist ima emiter koji je najmanje važan.
Da se čovjek fakat zapita za koga se naš fudbal igra kad stavljaju termine u vrijeme kad niti se može doći na stadion niti gledati kod kuće.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Benjolos, muhamedhulk, NeSamSafetee, Venom i 64 gosta.