Premijer liga BiH - aktuelno

Vanja8
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Vanja8 » 06 avg 2024, 14:14

E svasta, pa niko A nije rekao da je Drina, Van Dajk licno, nego je vise sprdancija sta su uradili...
Svoje dijete otjeraju, a ostave i sporije i losije stopere...
Sta smo mi trebali, zaigrao nam Celik, napravio je i on par gresaka i danas ih pravi, pa da ga klupiramo, da nam igraju kung fu borci poput Selimovica, onog bambija sto je sam padao, sto ode u Velez poslije i slicnih...
Momak nije imao kontinuitet, napravi gresku klupa, 4-5 kola, pljuje se na sve strane, nema podrske i svi valjda ocekuju da izraste u Nestu...
Ne budite smijesni

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 06 avg 2024, 14:17

:urnebes:

Niste pravili probleme treneru javio vam mejlom da vas više neće trenirati, arapi vam se prestali javljati na telefon, gospodin Romeo Jožak prestao odgovarati na poruke, Cerić nije imao za avion da dođe na sjednicu, Santos iz fan shopa prešao u AEK, Coca i Štila se zahvalili igraju padel, Mekić se nije ni pozdravio, Sablja nije vratio metlu kad je smijenjen, Amoah odlučio ne doći na prozivku, Vahid Selimović otišao s treninga u drugi klub, Armin Hodžić korektno rekao da neće više da igra, ali leći će milion za Al Jabera. Hajde pusti se šuplje majke ti. Ugovori su vam takvi da jedino što treba je da kažeš odoh.

I šta je tužno tu jer je vama to normala. Još i opravdano. Ko loš Drina al Karamarko Cavnić i Mahmić su Maldini Nesta i Jap Stam.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 06 avg 2024, 14:20

jurisicduska je napisao/la:
06 avg 2024, 13:36
Opet zarađuju na raskidima ugovora.

Dojma sam da kod njih kad god i ko god želi može otići. Santos Amoah Drina Mekić Rustemović pa i treneri samo im pošalješ sms "Drina više ne stanuje ovdje" i ideš gdje hoćeš.
Ti ocito nisi jedan od onih koji sve manje pisu o Zelji i prate Zelju kako si sam naveo prije par dana. Svako 3 sata ( i manje u prosjeku) nesto o Zelji prozboris.
Razumijem ja, imas traume iz proslosti pa se sad nasladjujes ali nemoj onda lagat da sve manje ljudi pisu i prate Zeljeznicar.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 06 avg 2024, 14:22

godrina je napisao/la:
06 avg 2024, 14:20

Dojma sam da kod njih kad god i ko god želi može otići. Santos Amoah Drina Mekić Rustemović pa i treneri samo im pošalješ sms "Drina više ne stanuje ovdje" i ideš gdje hoćeš.
Ti ocito nisi jedan od onih koji sve manje pisu o Zelji i prate Zelju kako si sam naveo prije par dana. Svako 3 sata ( i manje u prosjeku) nesto o Zelji prozboris.
Razumijem ja, imas traume iz proslosti pa se sad nasladjujes ali nemoj onda lagat da sve manje ljudi pisu i prate Zeljeznicar.
Sav sam istraumiran mostom na malti i nižerazrednim klubom za bh okvire.

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 06 avg 2024, 14:23

u omjeru evropskih liga i njihovih ekipa,mislim da je zeljo najskuplja ekipa u nekoj ligi koja se bori za opstanak,evo dvije godine
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 06 avg 2024, 14:23

Ako je fakat Drina toliko bolji od Karamarka, želim mu sreću što dalje od Željezničnara a Karamarku što više nastupa u plavom dresu. :mrgreen:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 06 avg 2024, 14:30

06 avg 2024, 14:22
godrina je napisao/la:
06 avg 2024, 14:20

Sav sam istraumiran mostom na malti i nižerazrednim klubom za bh okvire.
Znamo mi to bez da priznas, bas se primjeti :bih:
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 06 avg 2024, 14:40

Pusti to oborili ste rekord za transfer uspjeli ste igrača prodati za trening naknadu ako ga ko potpiše. To vam se nije desilo 5 godina. Golemo

Umjesto da slaviš ti na mene obraćaš pažnju.

GoskGabela
Kontakt:

Post Postao/la GoskGabela » 06 avg 2024, 15:01

antisisoja1919 je napisao/la:
06 avg 2024, 12:33
GoskGabela je napisao/la:
06 avg 2024, 11:19
Fukare su sabani neviđeni godinama.
Zbaci jedan grad, jedan klub i dodje ih na Koševo 10, prvo gostovanje. Tuzla ima 120 000 ljudi.
Skripari dolaze iz općine koja broji 30 000ljudi, a grad niti 10 000. Dodje ih na Grbavicu 80-100.
Fukarama je bolje da se ugase, nego ovako da se sramote. U 1.ligi fbih pola gostovanja preskočili.
Granicni prelaz je bas relevantan da komentarise ovakve stvari :mrgreen:
Jest upeklo, al cim zahladni, nastavi tucat kamen :D
E moj levatu podrinjski. Relevantno je jedino da više Skripara dodje u Sarajevo nego vas.
Birate gostovanja po 1.ligi fbih, sabanluk nevidjen.
Što se tiče tucanja evo ti sugrađana po capljini i medjugorju pa tucaju kamen i krece, rade fasade za 40km dan. Pridruži im se slobodno.
Kozojebu podrinjski :urnebes:
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

GoskGabela
Kontakt:

Post Postao/la GoskGabela » 06 avg 2024, 15:04

DamirT je napisao/la:
06 avg 2024, 12:53
antisisoja1919 je napisao/la:
06 avg 2024, 12:33
GoskGabela je napisao/la:
06 avg 2024, 11:19
Fukare su sabani neviđeni godinama.
Zbaci jedan grad, jedan klub i dodje ih na Koševo 10, prvo gostovanje. Tuzla ima 120 000 ljudi.
Skripari dolaze iz općine koja broji 30 000ljudi, a grad niti 10 000. Dodje ih na Grbavicu 80-100.
Fukarama je bolje da se ugase, nego ovako da se sramote. U 1.ligi fbih pola gostovanja preskočili.
Granicni prelaz je bas relevantan da komentarise ovakve stvari :mrgreen:
Jest upeklo, al cim zahladni, nastavi tucat kamen :D
Kad lik rece jednom, pola Tuzle dolazi da radi u Gabelu :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Evo panonca, kupas li se u vlastitom urinu na tom jezeru brnjasu :urnebes:
Dodjes u Capljinu i Međugorje i vidiš. Ako budeš nekad išao na more, uz cestu sjede sa motorkama i čekaju ko će ih zvati na dnevnicu :wave:
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 06 avg 2024, 15:06

06 avg 2024, 14:17

Niste pravili probleme treneru javio vam mejlom da vas više neće trenirati, arapi vam se prestali javljati na telefon, gospodin Romeo Jožak prestao odgovarati na poruke, Cerić nije imao za avion da dođe na sjednicu, Santos iz fan shopa prešao u AEK, Coca i Štila se zahvalili igraju padel, Mekić se nije ni pozdravio, Sablja nije vratio metlu kad je smijenjen, Amoah odlučio ne doći na prozivku, Vahid Selimović otišao s treninga u drugi klub, Armin Hodžić korektno rekao da neće više da igra, ali leći će milion za Al Jabera. Hajde pusti se šuplje majke ti. Ugovori su vam takvi da jedino što treba je da kažeš odoh.

I šta je tužno tu jer je vama to normala. Još i opravdano. Ko loš Drina al Karamarko Cavnić i Mahmić su Maldini Nesta i Jap Stam.
I dođe derbi, Željo vas mlatne....

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 06 avg 2024, 15:10

Navijaci trebaju reagovati zbog ovih areninih termina radnim danom u 17h. Valjda se fudbal igra zbog navijaca. Kako da neko stigne s posla na primjer na ovu utakmicu u Doboju u ponedjeljak. A bilo je i prosle sezone puno takvih utakmica i bice ih izgleda i ove.
Kad vec stavljaju utakmicu u ponedjeljak mogli su neku u terminu 21h da se moze stici na pocetak utakmice.
Previse ta Arena uzima sebi za pravo da nekom uskracuje mogucnost da stigne na utakmicu i gleda svoj klub

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 06 avg 2024, 15:12

obagol je napisao/la:
06 avg 2024, 15:06

Mitomanija je na drugom spratu. U zadnjih 10, 2 puta pobijedili mi 3 i 5 remija. Baš u skladu sa vašom pričom. Rekao bi čovjek imate 8 2 0 omjer . Ko Aco Kosorić na podkastu a ima negativan omjer. Hahahahahahha

Još se vama sezona svede na tu utakmicu. Jedino zbog čega još uvijek igrate. Jer ni za šta drugo ni ne igrate.

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 06 avg 2024, 15:23

06 avg 2024, 15:12
obagol je napisao/la:
06 avg 2024, 15:06

Mitomanija je na drugom spratu. U zadnjih 10, 2 puta pobijedili mi 3 i 5 remija. Baš u skladu sa vašom pričom. Rekao bi čovjek imate 8 2 0 omjer . Ko Aco Kosorić na podkastu a ima negativan omjer. Hahahahahahha

Još se vama sezona svede na tu utakmicu. Jedino zbog čega još uvijek igrate. Jer ni za šta drugo ni ne igrate.
A kod vas mitomanija na kvadrat, reklo bi se niko se ne može sastaviti sa pobjedom protiv Sarajeva kad krenu vaše priče, harate ligom, regionom, postavljate standarde, frcaju milioni, prate se avioni sa pojačanjima, hop 30 bodova zaostatka za prvakom.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 06 avg 2024, 15:23

HordasOdMalena je napisao/la:
06 avg 2024, 14:02
Nekad je Drina bila marka, a sad ni toliko.
Dobra ova :rol:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 06 avg 2024, 15:24

Da im nema nas izgubili bi svaku svrhu, bili bi klub a la Sloboda, samo ih jos to drzi u zivotu. Ovako na taj rivalitet, ime i neku proslost se trpaju medju vodece klubove u drzavi, a realno nicim to nisu zasluzili osim eto po broju navijaca. Ali kad gledas teren i sve vezano za to, taraba zesca i nema naznaka da ce se to promijeniti u skorije vrijeme.

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 06 avg 2024, 15:32

Pojedine pitare milimetri dijele od sudbine Samira Radovca, samo ih malo treba pogurati.

Duska od mene ima godisnju za istok - jednom Zeljeznicar, uvijek Zeljeznicar 💙

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 06 avg 2024, 15:38

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
06 avg 2024, 15:24
Da im nema nas izgubili bi svaku svrhu, bili bi klub a la Sloboda, samo ih jos to drzi u zivotu. Ovako na taj rivalitet, ime i neku proslost se trpaju medju vodece klubove u drzavi, a realno nicim to nisu zasluzili osim eto po broju navijaca. Ali kad gledas teren i sve vezano za to, taraba zesca i nema naznaka da ce se to promijeniti u skorije vrijeme.
Gledaj sad slavlja kad im Jukić dođe.
Ja ne znam klub na svijetu koji je toliko otpadaka od komšija nakupio.
Oni dođu ko neki rehabilitacioni centar za Rusteme,Resiće,Radovce,Jukiće...tužno.

I još kontaju šuknuli nam sa Radovcem :lolno:

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 06 avg 2024, 15:44

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
06 avg 2024, 15:24
Jel da da vas je.e to što ne možete reći da ste uspješniji od Želje? Mislim, možete ali nije istina. Onda krenete sa brojem članova pa ne stignete Želju. Pa onda krenete sa prosječnom posjetom pa ni tu ne budete bolji od Želje. A kao Željo se raspada a vi nikad jači. A u stvari ste obična prdimahovina.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 06 avg 2024, 15:46

Ide biletarnica, izdobrit će sve.

Malii nebitni klub iz bulevara

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: laszlo i 29 gostiju.