NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Dragi SNovci,
Zahvaljujemo se na povjerenju i kupovini majica.
S obzirom da smo imali rekordan broj narucenih majica ( preko 200 ) izrada istih ide sporijim tempom nego ocekivano s obzirom na kolicinu ali i cinjenicu da je vrijeme godisnjih odmora, te proizvodjac radi sa pola kapaciteta.
No, bez obzira na sve ovim putem Vas obavjestavamo da ce prodaja majica biti od SRIJEDE 14.08.2024 u kaficu Stens.
Tacno vrijeme prodaje cemo objaviti.
Za sve Vas koji ste narucili preko 4 majice obezbjedicemo isporuku direktno na Vasa vrata.
Cijena majica je 25KM, a djecije majice 20 KM.
Pored majica u prodaju od PETKA 09.08.2024 pustamo godisnje clanske karate Sile Nebeske po cijeni od 30KM.
Uz kupovinu clanske karte na poklon dobijate magnet za frizider Sile Nebeske kao i popust na sve buduce artikle Sile Nebeske.
Kupovinom clanske karte pomazete direktno radu navijacke grupe,a najbolji primjer istog cete moci vidjeti vec u I. kolu kada nase Jedinstvo docekuje Gradinu.
Na istocnoj tribini uz Vasu pomoc spremamo koreografiju i nevidjen spektakl sve u cilju promocije naseg grada, naseg kluba i u konacnici pobjede naseg Jedinstva.
Jos jednom hvala Vam na povjerenju ! ZAJEDNO KROZ BITKE IDEMO !
Zahvaljujemo se na povjerenju i kupovini majica.
S obzirom da smo imali rekordan broj narucenih majica ( preko 200 ) izrada istih ide sporijim tempom nego ocekivano s obzirom na kolicinu ali i cinjenicu da je vrijeme godisnjih odmora, te proizvodjac radi sa pola kapaciteta.
No, bez obzira na sve ovim putem Vas obavjestavamo da ce prodaja majica biti od SRIJEDE 14.08.2024 u kaficu Stens.
Tacno vrijeme prodaje cemo objaviti.
Za sve Vas koji ste narucili preko 4 majice obezbjedicemo isporuku direktno na Vasa vrata.
Cijena majica je 25KM, a djecije majice 20 KM.
Pored majica u prodaju od PETKA 09.08.2024 pustamo godisnje clanske karate Sile Nebeske po cijeni od 30KM.
Uz kupovinu clanske karte na poklon dobijate magnet za frizider Sile Nebeske kao i popust na sve buduce artikle Sile Nebeske.
Kupovinom clanske karte pomazete direktno radu navijacke grupe,a najbolji primjer istog cete moci vidjeti vec u I. kolu kada nase Jedinstvo docekuje Gradinu.
Na istocnoj tribini uz Vasu pomoc spremamo koreografiju i nevidjen spektakl sve u cilju promocije naseg grada, naseg kluba i u konacnici pobjede naseg Jedinstva.
Jos jednom hvala Vam na povjerenju ! ZAJEDNO KROZ BITKE IDEMO !
-
- Kontakt:
POČINJE PRODAJA SEZONSKIH KARATA I DRESOVA
Nogometni klub Jedinstvo Bihać obavještava sve navijače našeg kluba da od srijede 7.8. po prvi put kreće prodaja sezonskih ulaznica i dresova Nogometnog kluba Jedinstvo Bihać.
Sezonske karte možete kupiti po istoj cijeni za istočnu i zapadnu tribinu. Fotografije naših sezonskih ulaznica postavljamo dolje u prilogu.
CIJENA sezonskih karata je 60 KM a ona uključuje sve domaće prvenstvene i kup utakmice za sezonu 2024/2025.
Ovim putem obavještavamo navijače da od srijede 7.8. puštamo u prodaju i nove, ovosezonske dresove sa jedinstvenim dizajnom. Grb Grada Bihaća istaknut preko cijelog dresa ovosezonski dres čini unikatnim za našu ligu.
CIJENA dresa našeg kluba neovisno da li se radi o domaćem ( crvenom ) ili gostujućem ( bijelom ) dresu je 50 KM.
Također napominjemo da je moguće kupiti i paket ( sezonska karta i dres za ovu sezonu ) po cijeni od ukupno 100 KM
Narudžbe za sezonske karte i dresove primamo putem naše službene stranice ili na broj telefona 062/ 216 - 992 ( viber/ watsapp ).
Isporuka sezonskih karata i dresova će se vršiti po prikupljenim narudžbama a prvi kontigent istih će biti dostupan već u ovoj sedmici.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
@inat evo brate mustuluk, kupi i meni jedan 

Inat jesu dobri dresovi? Meni su top 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jučer sam bio na treningu i igrali su drugi dio treninga na dva gola, Dušan Ristić daleko najbolji igrač, pravi kreativac i sigurno odlično pojačanje, Steven Maariaga dobra tehnika, ovako na prvu sigurno će dati dvocifreni broj golova u sezoni.
Jučer je došao i drugi golman Vanja Knežević po onome što sam čuo baš baš dobar golman, uz njega imamo i bivšeg reprezentativca Azerbejdžana Mammadova, tako da na golu ne bi trebalo biti problema.
Danas bi trebao stići stoper iz Francuske.
Mene brine veliki broj stranaca, a mislim da po propozicijama takmičenja mogu samo četvorica igrati u prvom sastavu.
Jučer je došao i drugi golman Vanja Knežević po onome što sam čuo baš baš dobar golman, uz njega imamo i bivšeg reprezentativca Azerbejdžana Mammadova, tako da na golu ne bi trebalo biti problema.
Danas bi trebao stići stoper iz Francuske.
Mene brine veliki broj stranaca, a mislim da po propozicijama takmičenja mogu samo četvorica igrati u prvom sastavu.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Auuuu sretan sam k’o malo dijete, odmah sam pisao malom Celebicu, BRAVO respect, ako je ono bila kritika za los odnos sa javnosti za ovo ide cestitka.
@Neri ja sam isto cuo da je taj Ristic jako jako dobar, i to od covjeka iz struke koji nije nas, Hadzikadunic se vraca sta kazete na to.
Ne znam kako propozicije gledaju na strance za igrace sa Srb i Hrv papirima?
@Neri ja sam isto cuo da je taj Ristic jako jako dobar, i to od covjeka iz struke koji nije nas, Hadzikadunic se vraca sta kazete na to.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Vidim da se vraca Hadzikadunic. Neri kazes da ce dati dvocifren broj. To nismo imali jos od Urosa. Daj Boze.
Ovog iz francuske sigurno dovodi direktor. Nez samo za kolike pare igraju ovi stranci al vjerujem da ce se pokazati bolji nego nasi koji svake sezone promjene pet klubova. Ja sam dole tek od sljedece srijede pa jedva cekam doci na trening.
Mislim da srb i hrv igraci se ne racunaju kao stranci. Ali opet imamo 5-6 stranaca i ne mogu svi igrati.
Moje misljenje o Hadzikadunicu je uvijek bilo dobro, kao igrac mi se svidjao samo ga treba usmjeriti. Moze nam valjati
Ovog iz francuske sigurno dovodi direktor. Nez samo za kolike pare igraju ovi stranci al vjerujem da ce se pokazati bolji nego nasi koji svake sezone promjene pet klubova. Ja sam dole tek od sljedece srijede pa jedva cekam doci na trening.
Mislim da srb i hrv igraci se ne racunaju kao stranci. Ali opet imamo 5-6 stranaca i ne mogu svi igrati.
Moje misljenje o Hadzikadunicu je uvijek bilo dobro, kao igrac mi se svidjao samo ga treba usmjeriti. Moze nam valjati
Hadzija bezveze igrac, veliki potencijal al jako neozbiljan, ne trenira i s toga ima veliki broj povreda. Takodjer na terenu jako nakurce.n, ko da je MessiInatSilniBosanski je napisao/la: ↑06 avg 2024, 13:34Auuuu sretan sam k’o malo dijete, odmah sam pisao malom Celebicu, BRAVO respect, ako je ono bila kritika za los odnos sa javnosti za ovo ide cestitka.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Nece ga niko trpiti bude li tako budi siguran, tjerao je Ismet u prvom mandatu i domace igrace.
Ja se slazem sa @nebeskasila da sigurno moze valjati, ali ga treba dobro spustiti to da ne trenira moze zaboraviti treba ga odmah istjerati ako ce tako.
Slazem se i za strance, za Mariaggu sam cuo da je jako ozbiljan i jak napadac tako da nemojte potcijenjivati Nerijevu prognozu, ne znam moze li nam vise sta reci o ostalim strancima…?
Ja se nadam da bi mogao jos jedan ili dva igraca sa nasim papirima doci
Ja se slazem sa @nebeskasila da sigurno moze valjati, ali ga treba dobro spustiti to da ne trenira moze zaboraviti treba ga odmah istjerati ako ce tako.
Slazem se i za strance, za Mariaggu sam cuo da je jako ozbiljan i jak napadac tako da nemojte potcijenjivati Nerijevu prognozu, ne znam moze li nam vise sta reci o ostalim strancima…?
Ja se nadam da bi mogao jos jedan ili dva igraca sa nasim papirima doci
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Svih ovih godina nagledao sam se raznoraznih prevara od igrača u ovoj ligi, ali ovaj Ristić me na prvu baš oduševio, vidi se inteligencija u igri, svaka lopta koju je poslao prema naprijed je bila gol šansa. Maariaga jak na nogama, dobar tehničar, brz i onako ima kretnje kao napadači poput Aguera.
Vidi se i umor, put u Vitez na dan da se odigra pripremna i nije neka sreća.
Ono što može biti potencijonalni problem je što je to skupina igrača koja po prvi put igra zajedno, bez obzira na trenera i kvalitet određenih igrača nije to lako uigrati za kratko vrijeme.
Po meni Uprava treba naći načina da dovede o Luku Merdovića, dugujemo mu dvije plate i premije, nije to neka cifra da se ne može riješiti, a on bi nam po lijevoj strani legao samo tako, dok bi Hadžikadunića koristili desno, jer Kurić kao da nema volje da živi kamo li da igra. Šteta što tako izgleda na terenu, jer bilo je u njemu talenta za puno više.
Ono što može biti potencijonalni problem je što je to skupina igrača koja po prvi put igra zajedno, bez obzira na trenera i kvalitet određenih igrača nije to lako uigrati za kratko vrijeme.
Po meni Uprava treba naći načina da dovede o Luku Merdovića, dugujemo mu dvije plate i premije, nije to neka cifra da se ne može riješiti, a on bi nam po lijevoj strani legao samo tako, dok bi Hadžikadunića koristili desno, jer Kurić kao da nema volje da živi kamo li da igra. Šteta što tako izgleda na terenu, jer bilo je u njemu talenta za puno više.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Je li Merdovic opcija ?NeRi_K je napisao/la: ↑06 avg 2024, 14:08Svih ovih godina nagledao sam se raznoraznih prevara od igrača u ovoj ligi, ali ovaj Ristić me na prvu baš oduševio, vidi se inteligencija u igri, svaka lopta koju je poslao prema naprijed je bila gol šansa. Maariaga jak na nogama, dobar tehničar, brz i onako ima kretnje kao napadači poput Aguera.

1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Bude li Kuric igrao i 10min od nas nema nista. Moje skromno misljenje
Kontaktiran je Merdović, ali je sporan dug. Dvije plate i sve premije za postignute golove. Jednostavno ko je god jednom u Bihać jednom izvaran, a izvarana je većina, teško se vraća.
-
- Kontakt:
Isto vrhunski igrac bio, bilo mi je zao kad je otisao iz kluba ali eto nisam znao da su mu ostali toliko duzni. Tad je predsjednik bio Adi onaj jel. Na kraju ce se skupiti bas bas jaka ekipa
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Jos kad bi potpisali generalnog spoznora, ili cak naslovnog uradili bi marketing kompletan prvi put u historiji
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Slazem se u potpunosti. Odlicna ljevica, ja bas volim takve igrace. Ali cinjenica je da on izbjegava pripreme i da mu je draza flasa nego ista.harden je napisao/la: ↑06 avg 2024, 13:39Hadzija bezveze igrac, veliki potencijal al jako neozbiljan, ne trenira i s toga ima veliki broj povreda. Takodjer na terenu jako nakurce.n, ko da je MessiInatSilniBosanski je napisao/la: ↑06 avg 2024, 13:34Auuuu sretan sam k’o malo dijete, odmah sam pisao malom Celebicu, BRAVO respect, ako je ono bila kritika za los odnos sa javnosti za ovo ide cestitka.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Pricajte sta hocete ali ako bas zaigra trojac
Merdovic - Mariagga - Hadzikadunic
sigurno cemo imati top napad
Merdovic - Mariagga - Hadzikadunic
sigurno cemo imati top napad
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Bio sam na utakmici prošle sedmice u Bosanskom Novom. Mogu reći da je mali Emir Fazlić (ako je to on, tako mi je drug rekao) odličan potencijal. Igra na pozicija stopera. Momak fizički izuzetno jak za svoje godine (18). Nema izrazitu visinu, ali je brz, stvarno fizički moćan. Što je najvažnije, ne boji se duela. Ako neko zna ko je on, zna o čemu pričam
I ja sam čuo da je naše dijete u Novom igralo na mjestu stopera i da ima puno potencijala, vjerovatno je to taj momak kojeg spominješ.
Treba težiti da na polusezoni budemo u top 8, preko zime vidjeti šta nije valjalo, sa pojedincima se pozdraviti i dovesti pojačanja za top 4.
Treba težiti da na polusezoni budemo u top 8, preko zime vidjeti šta nije valjalo, sa pojedincima se pozdraviti i dovesti pojačanja za top 4.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.