Ne znam. Cujem nesto se prica o nekim procentima, ali zar je vazno? S postovanjem, da li zaista mislite da je Amar Drina igrac koji ce se negdje prodavati i donositi vasem clubu novac? Ja cu vam directno reci da nije.svrakino1921 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 17:46Gosp @Ismir Mirvić Jel može šta o ovom odlasku Drine iz Želje
Jel napravljen kakav ugovor i gdje ide
Hvala
Premijer liga BiH - aktuelno
- IsmirMirvic
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
U redu toIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 avg 2024, 17:50Ne znam. Cujem nesto se prica o nekim procentima, ali zar je vazno? S postovanjem, da li zaista mislite da je Amar Drina igrac koji ce se negdje prodavati i donositi vasem clubu novac? Ja cu vam directno reci da nije.svrakino1921 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 17:46Gosp @Ismir Mirvić Jel može šta o ovom odlasku Drine iz Želje
Hvala
Nego Jel došla zvanicna ponuda u klub za njega
To me interesuje
Može i u pp
Ako Vam je ovdje problem
-
- Kontakt:
dezerter nema para za vas
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- IsmirMirvic
Ne znam za to, kakva ponuda? Prema mojim informacijama, dobio je slobodne papire jer se na njega ne racuna.svrakino1921 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 17:53U redu toIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 avg 2024, 17:50Ne znam. Cujem nesto se prica o nekim procentima, ali zar je vazno? S postovanjem, da li zaista mislite da je Amar Drina igrac koji ce se negdje prodavati i donositi vasem clubu novac? Ja cu vam directno reci da nije.svrakino1921 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 17:46Gosp @Ismir Mirvić Jel može šta o ovom odlasku Drine iz Želje
Hvala
To me interesuje
Može i u pp
Ako Vam je ovdje problem
Ponuda za Al Jabera i Drinu
- imekorisnicko
- Kontakt:
Vala da ti pravo kazem donekle si u pravu. Radovcu ,koliko god dobro igrao,jedva cekam da vidim ledjamosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 16:27Bas bijedan klub,jedini klub u regiji koji jedva ceka da mu dodju odpadci iz rivala tipa Jadovac,Resic,Rustemovic,Jukic,Krpic i slicni to bi navijaci ostalih klubova gdje su rivali i to gradaki poslali u pm ovi na to svrs hahah
- svrakino1921
- Kontakt:
IsmirMirvic je napisao/la: ↑06 avg 2024, 17:57Ne znam za to, kakva ponuda? Prema mojim informacijama, dobio je slobodne papire jer se na njega ne racuna.svrakino1921 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 17:53U redu toIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 avg 2024, 17:50
Ne znam. Cujem nesto se prica o nekim procentima, ali zar je vazno? S postovanjem, da li zaista mislite da je Amar Drina igrac koji ce se negdje prodavati i donositi vasem clubu novac? Ja cu vam directno reci da nije.
To me interesuje
Može i u pp
Ako Vam je ovdje problem
Drina napušta Grbavicu, Plavi imaju dvije želje
AUTOR: Faktor
05.08.2024. u 17:14
Željezničar je loše otvorio novu sezonu Premijer lige i navijači su tužni napustili Grbavicu.
Plavi su stvarali prilike protiv Širokog Brijega, no jedna lopta je završila u mreži, ali iza leža domaćeg golmana Vedada Muftića.
U Željezničaru su svjesni da su pojačanja itekako potrebna, ali sve u realizaciji istih ide itekako sporo. Zbog toga su navijači nezadovoljni, ali nadaju se da će se situacija što prije po tom pitanju. No, krenimo redom.
U narednim danima Grbavicu bi mogao napustiti defanzivac Amar Drina. Drina je meč protiv Širokog ispratio sa klupe, a trenutno ima ponudu iz drugog ranga Poljske.
Drina ima važeći ugovor, ali trenutno je blizu odlaska.
Jučer ovo Faktor objavio
Pa sam mislio na osnovu ovoga da znate Vi nešto više
Uglavnom hvala
NAJBOLJI STE VI OVDJE
-
- Kontakt:
Ja kazem daleko kuca svakom ko je igrao za Zelju,nedaj Boze da nekad pozelim da neki dodje kod nas,bas bi morao biti bez imalo casti i obrazaimekorisnicko je napisao/la: ↑06 avg 2024, 18:04Vala da ti pravo kazem donekle si u pravu. Radovcu ,koliko god dobro igrao,jedva cekam da vidim ledjamosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 16:27Bas bijedan klub,jedini klub u regiji koji jedva ceka da mu dodju odpadci iz rivala tipa Jadovac,Resic,Rustemovic,Jukic,Krpic i slicni to bi navijaci ostalih klubova gdje su rivali i to gradaki poslali u pm ovi na to svrs hahah
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ma bilo je toga uvijek,ali Radovac je baš pitar,mrsko mi ga vidjet u Zeljinom dresumosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 18:07Ja kazem daleko kuca svakom ko je igrao za Zelju,nedaj Boze da nekad pozelim da neki dodje kod nas,bas bi morao biti bez imalo casti i obrazaimekorisnicko je napisao/la: ↑06 avg 2024, 18:04Vala da ti pravo kazem donekle si u pravu. Radovcu ,koliko god dobro igrao,jedva cekam da vidim ledjamosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 16:27Bas bijedan klub,jedini klub u regiji koji jedva ceka da mu dodju odpadci iz rivala tipa Jadovac,Resic,Rustemovic,Jukic,Krpic i slicni to bi navijaci ostalih klubova gdje su rivali i to gradaki poslali u pm ovi na to svrs hahah
Pitari oplakuju Drinu, koji je nama bio sesti stoper i realno nikad nece biti igrac.
Vi ste stvarno fenomeni
Vi ste stvarno fenomeni

-
- Kontakt:
Ova liga ne ide naprijed sve dok se utakmice odgadjaju zbog europe.
Ukoliko nisi sposoban da igras, 3:0 za protivnika i cao.Cuj Borcu i trece kolo odgodili.cccc
Ukoliko nisi sposoban da igras, 3:0 za protivnika i cao.Cuj Borcu i trece kolo odgodili.cccc
Logicni. Deset stranica pisete o sestom stoperu Zeljeznicara, kao sto ste neki dan o treningu. Mozda ne ti licno, ali evo mnogi, kao sto vidis. Patologija.
-
- Kontakt:
Šesti štoper a u top 5 igrača po nastupima za Željezničar od trenutnog kadra.
Ideee ispisnica
Ideee ispisnica
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Hoće li biti šta od onih što su pregovarali sa nama ili smo se okrenuli drugim imena?IsmirMirvic je napisao/la: ↑06 avg 2024, 17:30Izvinite sto tesko dozivljavam poraze Sarajeva i sto nisam na forum bas svaki dan.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑06 avg 2024, 17:24Ooooooooo pa djesi Mirva karino stara,nesto te nije bilo kako nas je Spartak nakanto furdo sakrio si seIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 avg 2024, 17:16
Vi oscilirate izmedju pametnih postova i potpunih gluposti!
Nema ni City nista od Sheikh Mansour bin Zayed bin Sultan Al Nahyan, osim sto je vlasnik i finansijer cluba bez kojeg bi jedini njihovi trofeji bili oni iz Championship
Razlog sto najperspectivniji omladinci iz Slobode i drugih klubova dolaze u FK Sarajevo je taj sto imamo daleko najbolju academiu u drzavi!
Hvala na uvredama![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Cudi i mene sto ima vise nastupa od igraca koji su dosli tek sad ili zimusjurisicduska je napisao/la: ↑06 avg 2024, 19:10Šesti štoper a u top 5 igrača po nastupima za Željezničar od trenutnog kadra.
Ideee ispisnica

Pruzana mu je sansa u kontinuitetu, pokazao karinu. Sesti stoper jer ispred njega prednost imaju: Cavnic, Karamarko, Radinovic, Mahmic, pa cak i Semdin jer je on bar u21.
Nije vam stvarno zdrava ova opsesija.
-
- Kontakt:
Čovjek drugi po broju nastupa u kadru jedino Krpić ima više. Prošle godine posljednje 3 tekme kad ste igrali za goli život po 90 minuta svaku. 6 štoper. Kod vas kad god ko papire zatraži postane šesti štoperBumbaclat je napisao/la: ↑06 avg 2024, 19:15Cudi i mene sto ima vise nastupa od igraca koji su dosli tek sad ili zimusjurisicduska je napisao/la: ↑06 avg 2024, 19:10Šesti štoper a u top 5 igrača po nastupima za Željezničar od trenutnog kadra.
Ideee ispisnica![]()
Pruzana mu je sansa u kontinuitetu, pokazao karinu. Sesti stoper jer ispred njega prednost imaju: Cavnic, Karamarko, Radinovic, Mahmic, pa cak i Semdin jer je on bar u21.
Nije vam stvarno zdrava ova opsesija.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Deseta stranica o Drini.
Divovi.

Divovi.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Morgen19, Resolute, Suki46 i 42 gosta.