Mi makar nikad zločince nismo slavili na zvaničnoj stranici kluba i opraštali se od njih.
Vi ste zadnji koji mogu nekog na temu četništva podyebavati.
Mi makar nikad zločince nismo slavili na zvaničnoj stranici kluba i opraštali se od njih.
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑07 avg 2024, 19:14
Vjeruj da me na ovo asocirao njjegov stil pisanja stav i razmisljanje
Slavili ste Puzigace,Vice,Bilbije
Oni ratni zločinci? Dobro i ja se držim one ko podržava zločin isti je kao zločinac, ali onda i za vas i za nas možemo naći milion takvih primjera. Pričam ti baš o ratnim zločincima koje si prvi spomenuo, a ja ti rekao da mi zločince koji su bili dio našeg kolektiva ne veličamo dok vi radite suprotno od nas. Na zvaničnoj stranici Vicu slavili? Svašta...
Ko koga naziva cetnicima zemuncima? Hvala lijepo al sto daljeZutti je napisao/la: ↑07 avg 2024, 19:56Oni ratni zločinci? Dobro i ja se držim one ko podržava zločin isti je kao zločinac, ali onda i za vas i za nas možemo naći milion takvih primjera. Pričam ti baš o ratnim zločincima koje si prvi spomenuo, a ja ti rekao da mi zločince koji su bili dio našeg kolektiva ne veličamo dok vi radite suprotno od nas. Na zvaničnoj stranici Vicu slavili? Svašta...
Ne skacem Tetrijebe sa starog ali moram te ispraviti za te 3 marke. Imaju momci koji skacu veci pazar po danu od cevabdzinice ZeljoKONTRASVIH je napisao/la: ↑07 avg 2024, 19:58Neka se zna da Campobello skace sa starog mosta za 3 marke na glavu i odatle ova zatucanost. Molim dobre ljude za razumjevanje![]()
Posudit ćemo vam ga na jednu utakmicu da vidite šta je napadač.
E čuj iz Švicarske u Bosnu, a pipa zavrnuta. Šta će biti kad je odvrnu?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 avg 2024, 20:24Posudit ćemo vam ga na jednu utakmicu da vidite šta je napadač.![]()
Vidjet ćemo.HordasOdMalena je napisao/la: ↑07 avg 2024, 20:27E čuj iz Švicarske u Bosnu, a pipa zavrnuta. Šta će biti kad je odvrnu?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 avg 2024, 20:24Posudit ćemo vam ga na jednu utakmicu da vidite šta je napadač.![]()
![]()
Izvini, a o kojoj odbrani Grbavice pričaš?Pablo11 je napisao/la: ↑07 avg 2024, 13:37Skandiranje se odnosi na proslost odnosno rat i odbranu Grbavice.
Jeste li njega spremali kao ulazni veliki transfer ili je neki drugi igrac? Nije troll vec ozbiljno pitam.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 avg 2024, 20:35Vidjet ćemo.HordasOdMalena je napisao/la: ↑07 avg 2024, 20:27E čuj iz Švicarske u Bosnu, a pipa zavrnuta. Šta će biti kad je odvrnu?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 avg 2024, 20:24
Posudit ćemo vam ga na jednu utakmicu da vidite šta je napadač.![]()
![]()
Virto je optimističan da neće doći.
Ja sam mu lijepo ponudio sasvim fer i korektnu ponudu, ali vidim da izbjegava da me citira![]()
Evo, na 7 dana bana dodajem da mi bira i avatar za 7 dana, kao i potpis po izboru ako ne dođe Turkeš.
Turkeš je u pitanju. 400.000€ je odšteta.Pablo11 je napisao/la: ↑07 avg 2024, 20:41Jeste li njega spremali kao ulazni veliki transfer ili je neki drugi igrac? Nije troll vec ozbiljno pitam.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 avg 2024, 20:35Vidjet ćemo.HordasOdMalena je napisao/la: ↑07 avg 2024, 20:27
E čuj iz Švicarske u Bosnu, a pipa zavrnuta. Šta će biti kad je odvrnu?![]()
Virto je optimističan da neće doći.
Ja sam mu lijepo ponudio sasvim fer i korektnu ponudu, ali vidim da izbjegava da me citira![]()
Evo, na 7 dana bana dodajem da mi bira i avatar za 7 dana, kao i potpis po izboru ako ne dođe Turkeš.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], supervizor i 24 gosta.