Ruska invazija na Ukrajinu

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

ASD
Kontakt:

Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post Postao/la ASD » 07 avg 2024, 21:52

godrina je napisao/la:
07 avg 2024, 21:40
ASD je napisao/la:
07 avg 2024, 21:34
FKBilder je napisao/la:
07 avg 2024, 21:20

Da li su oni za tebe licno teroristi, ne samo oni nego svi Palestinci koji pruzaju oruzani otpor okupaciji, progonu, genocidu :?:
Da, Hamas je za mene teroristička organizacija, kao i Hezbollah, koja svom narodu čini daleko veću štetu nego neprijatelju.

Iranski režim nisu teroristi, zvanična je to organizacija, ali daleko veću štetu čini svom narodu, nego li ijednom drugom.
Bome pametno od tebe. Trebaju cvijecem i cokoladama docekivat ziidove koji ih brutalno ubijaju 70 godina. Ili se saget, de nas handrite jos.
Mozes li sebe ili svoj narod zamislit u toj situaciji ? Yebem ga ja de malo razmisli sta pises pa onda lupni enter.
Ako je po tebi započinjanje rata bila razumna odluka i u interesu palestinskog naroda, onda hbg.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 07 avg 2024, 21:55

U interesu palestinaca je da se zaustavi genocid nad njima, a ovi nece stati dok etnicki ne ociste Gazu. Ionako su je svu porusili. Joj me znam ni sto pisem kao da tebe boli k sta ce bit palestincima.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 07 avg 2024, 21:55

Vi pisete o tom konfliltu u vakumu bliskog istoka, kao da Amerika ne postoji.

Jedina sansa za Iran i muslimanski svijet je da koordinisano napadnu Izrael kada i Kina Taiwan.
USA židove brani iz ideoloskih razloga i jer im je 80% vlade potkupljeno, ali bi Taiwan branili zbog tehnoloske superiornosti koju imaju.
U slucaju da Kina napadne Taiwan USA bi bila razvucena na sve strane, ali opet realno tu pricamo trecem svjetskom ratu.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

LondonRed
Kontakt:

Post Postao/la LondonRed » 07 avg 2024, 21:56

Jedno mi nije jasno,toliko žrtva,djece,žena i nista!?
I onda se izvrsi špijunski napad i ubije se taj frajer i onda Iran kreće!?
Znaci nije im do Palestine,vec ličnog ugleda..

Kauboj772
Kontakt:

Post Postao/la Kauboj772 » 07 avg 2024, 21:57

nerkolfc je napisao/la:
07 avg 2024, 21:55
U interesu palestinaca je da se zaustavi genocid nad njima, a ovi nece stati dok etnicki ne ociste Gazu. Ionako su je svu porusili. Joj me znam ni sto pisem kao da tebe boli k sta ce bit palestincima.
A zasto tvoja briga krece i zavrsava na Palestincima? Sto je s drugim narodima u svijetu?

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 07 avg 2024, 21:59

Kauboj772 je napisao/la:
07 avg 2024, 21:57
nerkolfc je napisao/la:
A zasto tvoja briga krece i zavrsava na Palestincima? Sto je s drugim narodima u svijetu?
Tema je o Palestini I o tome se raspravlja

Kauboj772
Kontakt:

Post Postao/la Kauboj772 » 07 avg 2024, 22:00

nerkolfc je napisao/la:
07 avg 2024, 21:59
Kauboj772 je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la:
Ti Palestinci su nazdravljali sa Milosevicem i slavili genocid nad muslimanima u Bosni

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 07 avg 2024, 22:02

Kauboj772 je napisao/la:
07 avg 2024, 22:00
nerkolfc je napisao/la:
07 avg 2024, 21:59
Kauboj772 je napisao/la:

Ti Palestinci su nazdravljali sa Milosevicem i slavili genocid nad muslimanima u Bosni
Da Ono dijete sto ga je njegov babo nosio u kesama je nazdravljalo

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 07 avg 2024, 22:05

Kad ljudi koji pisu godinama na ovom forumu naprave lazne profile samo da mogu opravdavati Izrael znas koliko je sati

Kauboj772
Kontakt:

Post Postao/la Kauboj772 » 07 avg 2024, 22:09

Postavis sebi pitanje gdje bi radije zivio
- izrael
- iran
- libanon

Sve ti je jasno

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 07 avg 2024, 22:11

Mene neko zaebava nema druge

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 07 avg 2024, 22:12

U 2024 godini smo i nikako mi ne ide u glavu kakav bogalj moras biti i uzeti pusku i pucati,lansirati raketu na nekoga koga ne znas,na nekoga ko bi ti mozda u nevolji pruzio ruku,na nekoga je je citav zivot radio dobro i sadio bolje sutra.Nekako ne znam sta se u tim retard glavama desava tim ljudima koji direktno izazivaju tragedije,kako zaspes,kako se ostatak zivota mozes nasmijati.Odakle ti smjelost oduzeti nekom neznancu zivot bez ikakvog razloga.Promuckam glavom,sad da mi das pusku i kazes idi rokaj Srbe(koji su mnogo zla pocinili),prije bi ubio onog sto mi je dao pusku nego nekog random lika koji isto tako ne zeli ubiti,zeli zivjeti normalno,radi,trudi se,stvara nesto.O djeci i zenama je poseban no comment.Jednostavno ne mogu sabrati sta se tim ljudima u glavu desava i kakvo je to pranjr mozgova.

Da se nadovezem na temu,Izrael je qrcina bez Amerike.Ovo je sve puko qrcenje preko “starog” koji je direktan i najveci odgovorni krivac za 90% genocida i masovnih ubistava u Svijetu.Ne znam mogu li se sjetiti zadnjeg rata a stotine ih je bilo,da nisu direktno ili indirektno glavni uzrocnik bili.
Ne znam kako bi bilo da je neko drugi “vladar” Svijeta ali ovo sto Ameri rade posebno Muslimanskom stanovnistu je nevjerovatno.Historija ce se mjenjati,zivoti ljudi se ne mogu vratiti ali doci ce neko i uzvratiti,direktno njima i tad ce boliti jace nego ikad.Vrijeme ce pokazati.

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 07 avg 2024, 22:13

ASD je napisao/la:
FKBilder je napisao/la:
ASD je napisao/la:
07 avg 2024, 21:08

Koje države ih nazivaju borcima za slobodu?
Da li su oni za tebe licno teroristi, ne samo oni nego svi Palestinci koji pruzaju oruzani otpor okupaciji, progonu, genocidu :?:
Da, Hamas je za mene teroristička organizacija, kao i Hezbollah, koja svom narodu čini daleko veću štetu nego neprijatelju.

Iranski režim nisu teroristi, zvanična je to organizacija, ali daleko veću štetu čini svom narodu, nego li ijednom drugom.
Aha,znaci i moj rahmetli otac koji se oruzano suprotstavio agresiji,genocidu, i etnickom ciscenju za tebe je terorista.
Sve si rekao zavrsili smo

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 07 avg 2024, 22:20

FKBilder je napisao/la:
07 avg 2024, 22:13
ASD je napisao/la:
FKBilder je napisao/la:

Aha,znaci i moj rahmetli otac koji se oruzano suprotstavio agresiji,genocidu, i etnickom ciscenju za tebe je terorista.
Sve si rekao zavrsili smo
Trebao se iseliti,pripisati imovinu strancu.Jos mu crveni tepih razvuci po mogucnosti.Pustiti ga u kucu da mu siluje sta stigne.Mozda tad nece biti terorista.Kad pruzas otpor a imas Muslimansko ime,terorista si.De facto cinjenica,etiketa medijska koju je zapad kreirao kako bi vrsio masovne genocide nad neduznim ljudima,etnicki ih cistio i krao prirodne resurse,koristio ih kao robove i tlacio.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 07 avg 2024, 22:23

JoeBleck je napisao/la:
07 avg 2024, 22:12
U 2024 godini smo i nikako mi ne ide u glavu kakav bogalj moras biti i uzeti pusku i pucati,lansirati raketu na nekoga koga ne znas,na nekoga ko bi ti mozda u nevolji pruzio ruku,na nekoga je je citav zivot radio dobro i sadio bolje sutra.Nekako ne znam sta se u tim retard glavama desava tim ljudima koji direktno izazivaju tragedije,kako zaspes,kako se ostatak zivota mozes nasmijati.Odakle ti smjelost oduzeti nekom neznancu zivot bez ikakvog razloga.Promuckam glavom,sad da mi das pusku i kazes idi rokaj Srbe(koji su mnogo zla pocinili),prije bi ubio onog sto mi je dao pusku nego nekog random lika koji isto tako ne zeli ubiti,zeli zivjeti normalno,radi,trudi se,stvara nesto.O djeci i zenama je poseban no comment.Jednostavno ne mogu sabrati sta se tim ljudima u glavu desava i kakvo je to pranjr mozgova.

Da se nadovezem na temu,Izrael je qrcina bez Amerike.Ovo je sve puko qrcenje preko “starog” koji je direktan i najveci odgovorni krivac za 90% genocida i masovnih ubistava u Svijetu.Ne znam mogu li se sjetiti zadnjeg rata a stotine ih je bilo,da nisu direktno ili indirektno glavni uzrocnik bili.
Ne znam kako bi bilo da je neko drugi “vladar” Svijeta ali ovo sto Ameri rade posebno Muslimanskom stanovnistu je nevjerovatno.Historija ce se mjenjati,zivoti ljudi se ne mogu vratiti ali doci ce neko i uzvratiti,direktno njima i tad ce boliti jace nego ikad.Vrijeme ce pokazati.
Pomoći ću ti ja da se sjetiš. U ovom ratu nisu glavni uzročnik, to je bio Hamas.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 07 avg 2024, 22:24

. Da ti ljudi nisu isprovocirali napad, imali bi unatoc svemu vise simpatija i mozda bi ih neko i nazvao borcima za slobodu. Ovako corak.

Al haj, kazu da su morali i da bi “normalnim” tokom dosad bilo ubijeno 50 hiljada Palestinaca, a ne 40.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 07 avg 2024, 22:30

Da taj napad se desio iz niceg. Ljudi odjednom iz cista mira odlucili napasti neduzni Izrael

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 07 avg 2024, 22:33

Bra’o kompjuteri.Hamas je kriv za decenije tlacenje,genocida,izijavanja,mrcvarenja.Pa nastao je jer ga je USA stvorila svojim genocidnim pokretima koje je spovodio Izrael.

Kako glup i umobolan moras biti.Yebo majku ko trosi kisik a neduzna djeca ginu.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 07 avg 2024, 22:35

Pa nema ga na zapadnoj obali i sta se tamo desava? Ilegalno se krade zemlja Palestincima, dal oni imaju pravo da oruzano brane svoje kuce od settlera i IDFa koji ih dovodi?
[media] [/media]
Ovaj lik da je dobio priliku da ubije ove sto ga siluju bio bi prozvan teroristom od pametnjakovica iz Bosne

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 07 avg 2024, 22:42

nerkolfc je napisao/la:
07 avg 2024, 22:35
Pa nema ga na zapadnoj obali i sta se tamo desava? Ilegalno se krade zemlja Palestincima, dal oni imaju pravo da oruzano brane svoje kuce od settlera i IDFa koji ih dovodi?
[media] [/media]
Ovaj lik da je dobio priliku da ubije ove sto ga siluju bio bi prozvan teroristom od pametnjakovica iz Bosne
Ma nisu druze to ljudi iz Bosne,to su dva debila i retarda koja sisla sa tastature nisu.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: enobarca i 9 gostiju.