FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Neće on niđe
-
- Kontakt:
Ima li kakav vezni,neće napadači sami sebi nabacivati,a i krilo bi nam dobro došlo.
Da i stoper
Da i stoper

- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Ma kad bi ja mogao birati koga ostaviti izmedju Renana i Hamze 100 puta bi prije Renana uzeo nego Hamzu. Nekako mi je Hamza nedefinisan igrac totalno trom i spor. Ima neku visinu a ne zna je iskoristiti na najbolji nacin. Osim jakog suta nema nista drugo. Da me pogresno ne shvatite gotivim ga ali ipak je Renan klasa za njega. Ne treba zaboraviti da je Renan imao povredu i da se tek treba vratiti u svoju pravu formu a kad se vrati i kad bude imao prilike resetat ce ko i do sada sto je reseto.
Renan > Hamza > Turkes
Renan > Hamza > Turkes
Nije tacno da je toliko odsteta, to mu je trzisna vrijednost. Ako ima ugovor do ljeta 2025 to je 12 mjeseci. Racunaj 100 milja klubu za odstetu u najgorem slucaju plus 12 plata isplatit. Sve u svemu otprilike 230 milja eura, ili vam ga 450 milja maraka. Ogromna odsteta al ko sam ja da pametujem skauting sluzbi i mirvicu koji znaju sta rade. Od mene podrska
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Pa trzisna vrijednost i Buljubasica je bila 800 000 eplisek je napisao/la: ↑07 avg 2024, 22:54
Nije tacno da je toliko odsteta, to mu je trzisna vrijednost. Ako ima ugovor do ljeta 2025 to je 12 mjeseci. Racunaj 100 milja klubu za odstetu u najgorem slucaju plus 12 plata isplatit. Sve u svemu otprilike 230 milja eura, ili vam ga 450 milja maraka. Ogromna odsteta al ko sam ja da pametujem skauting sluzbi i mirvicu koji znaju sta rade. Od mene podrska
Gledao sam na TV-u nekoliko utakmica u kojima je nastupao i fakat je prije povrede bio strašan igrač. Da mu se nije sve to izdešavalo sigurno bi bio kalibar za nekog prosječnog Bundesligaša ili tima Serije A. Dugo je trajao oporavak jer je u pitanju specifična povreda, ali nakon povrede je pokazao da nije zaboravio zabijati golove i da cifre koje je prethodno pravio nisu slučajne. Ako dođe samo trebamo moliti Boga da ga zaobiđu povrede.
-
- Kontakt:

Frajera tražio Fenerbahche prije povrede. Ekstra je ovo igrač a s obzirom da igra u kontinuitetu nakon povrede godinu i to jako dobru sezonu nema tu više traga toj povredi. Nije švicarska liga naivna da možeš igrat nako tamo. Teško bogami da nije kvalitet. Liga je 16 u Europi poređenja radi mi smo 39 liga u Europi. A ovi su ispred Rusije Ukrajine Švedske Hrvatske Srpske lige. Tako da ako dođe biće sigurno upgradeBeton je napisao/la: ↑07 avg 2024, 22:58Gledao sam na TV-u nekoliko utakmica u kojima je nastupao i fakat je prije povrede bio strašan igrač. Da mu se nije sve to izdešavalo sigurno bi bio kalibar za nekog prosječnog Bundesligaša ili tima Serije A. Dugo je trajao oporavak jer je u pitanju specifična povreda, ali nakon povrede je pokazao da nije zaboravio zabijati golove i da cifre koje je prethodno pravio nisu slučajne. Ako dođe samo trebamo moliti Boga da ga zaobiđu povrede.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Što je najbitnije neće mu kao Čataku trebati 70 šuteva da bi postigao jedan gol.jurisicduska je napisao/la: ↑07 avg 2024, 23:06
Frajera tražio Fenerbahche prije povrede. Ekstra je ovo igrač a s obzirom da igra u kontinuitetu nakon povrede godinu i to jako dobru sezonu nema tu više traga toj povredi. Nije švicarska liga naivna da možeš igrat nako tamo. Teško bogami da nije kvalitet. Liga je 16 u Europi poređenja radi mi smo 39 liga u Europi. A ovi su ispred Rusije Ukrajine Švedske Hrvatske Srpske lige. Tako da ako dođe biće sigurno upgradeBeton je napisao/la: ↑07 avg 2024, 22:58Gledao sam na TV-u nekoliko utakmica u kojima je nastupao i fakat je prije povrede bio strašan igrač. Da mu se nije sve to izdešavalo sigurno bi bio kalibar za nekog prosječnog Bundesligaša ili tima Serije A. Dugo je trajao oporavak jer je u pitanju specifična povreda, ali nakon povrede je pokazao da nije zaboravio zabijati golove i da cifre koje je prethodno pravio nisu slučajne. Ako dođe samo trebamo moliti Boga da ga zaobiđu povrede.
Umjesto koga bi Turkeš mogao u prvi sastav ili će čekati da se dokaže sa klupe. Protiv Aktobea 2x i Spartaka prvu je Hamza igrao iza napadača, u Trnavi je igrao Renan ali tad nismo baš najbolje izgledali dok protiv Slobode nisu počeli ni Renan ni Hamza. Kyeremeh i Guli su strašni gore, ja ih ne bi dirao da imamo prime Benku tu, vidićemo šta je Zekić zamislio.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Fali ti jedan napadač za ove bunkere da skoči to je ovaj. Ima dosta tekmi gdje će ti protivnici igrat sa 10 pozadi. Vidio čovjek treba mu razbijač da skoči da odloži da je jak i želi taj profil ovaj se uklapa. Nekad će igrat nekad neće duga je sezona.Nirton je napisao/la: ↑07 avg 2024, 23:20Umjesto koga bi Turkeš mogao u prvi sastav ili će čekati da se dokaže sa klupe. Protiv Aktobea 2x i Spartaka prvu je Hamza igrao iza napadača, u Trnavi je igrao Renan ali tad nismo baš najbolje izgledali dok protiv Slobode nisu počeli ni Renan ni Hamza. Kyeremeh i Guli su strašni gore, ja ih ne bi dirao da imamo prime Benku tu, vidićemo šta je Zekić zamislio.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Cekaj jel se sve ovo pokrenulo jer prati Mirvica na IG?
- BordoBBoja
- Kontakt:
I bolje da je tako. Ja da se išta pitam Hamza bi u klubu proveo još dugo.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
400 000e mu je trenutno vrijednost, prije 2 god 3mil euraVanja8 je napisao/la: ↑07 avg 2024, 22:57Pa trzisna vrijednost i Buljubasica je bila 800 000 eplisek je napisao/la: ↑07 avg 2024, 22:54
Ako ga zna glavom zabiti, ima dobru visinu, dovesti ga odma.
Vidili smo protiv bunkera ne znamo zabiti gol fali taj zavrsni glavom
Sačekaj da bude zvanično, znaš šta je prije bilo sa Fatosom i onim na H.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Bez veznjaka kao neko pojacanje ja ne vidim smisao dovodjenja napadaca pogotovo tipa kao turkes .
Jel to znači da će se igra nastaviti ubacajima sa strane pa ako neko potrefi loptu a svaki drugi ubacaj ide na tribine.
Ako nemamo kreacije može doci i Halland i nećemo ništa imati od njeg.
Jel to znači da će se igra nastaviti ubacajima sa strane pa ako neko potrefi loptu a svaki drugi ubacaj ide na tribine.
Ako nemamo kreacije može doci i Halland i nećemo ništa imati od njeg.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Fouzi1, HordasDolacMalta, JavierBosnia, juka55, keli, Konzerva, mosarajvosa83, nedimmmm1337, Varijantas8, ŠTA_JE i 78 gostiju.