Prosle godine na prvenstvu od svih igraca u U 16 Milovanovic je bio na prvom mjestu po asistencijama . Pa eto vidjet cemo ove godine, nadam se još boljem .
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
-
- Kontakt:
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
costacurta08 je napisao/la: ↑07 avg 2024, 20:06Druže sa Mićom i još 7 play-eva realno ako ostanemo u B diviziji biće uspijeh ravan osvajanju prvenstva.Kylian je napisao/la: ↑07 avg 2024, 10:52Mićo je izabran u 6 igrača koje FIBA preporučuje da se prate i imaju velika očekivanja od ove ekipe (da budu među prva 3 mjesta)
Six players to watch at the FIBA U16 EuroBasket, Division B
Uprkos svojoj mladosti, Milovanović će donijeti nivo iskustva u reprezentaciju Bosne i Hercegovine, jer je vodio tim po asistencijama po utakmici i minutama na prošlogodišnjem U16 EuroBasketu, a bio je značajan igrač za Igokeu u Omladinskom košarkaškom prvenstvu 2024. uprkos tome što je igrao sa tri godine starijima. Sa Milovanovićevim svestranim šutem i njegovom odbranom perimetra, Bosna bi trebala biti u miksu za jedno od tri mjesta za promociju na kraju turnira.
![]()
Mićo je forsiran upravo radi ovog. Bejagi da ga se prati, momak igra 35 min po utakmici jbte garant je Charles Barkley him self. A učinak ko Mudo Marjanovo. Još sad sa 4 egoista u ekipi biće debakl neviđen.
Sutra počinje prvenstvo još uvijek nigdje javno spiska nema. Pametnom dosta
I ti bi se druze mogao lijeciti, opasno si obolio
samorealno je napisao/la: ↑08 avg 2024, 00:41Prosle godine na prvenstvu od svih igraca u U 16 Milovanovic je bio na prvom mjestu po asistencijama . Pa eto vidjet cemo ove godine, nadam se još boljem .
Costacurta
Hocemo u rucak da ce ovaj milovanovic biti nas najbolji igrac i da cemo biti najdalje 8i?
Zadnja izmjena: Ascinica, dana/u 08 avg 2024, 07:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ascinica je napisao/la: ↑08 avg 2024, 03:19costacurta08 je napisao/la: ↑07 avg 2024, 20:06Druže sa Mićom i još 7 play-eva realno ako ostanemo u B diviziji biće uspijeh ravan osvajanju prvenstva.Kylian je napisao/la: ↑07 avg 2024, 10:52Mićo je izabran u 6 igrača koje FIBA preporučuje da se prate i imaju velika očekivanja od ove ekipe (da budu među prva 3 mjesta)
Six players to watch at the FIBA U16 EuroBasket, Division B
Uprkos svojoj mladosti, Milovanović će donijeti nivo iskustva u reprezentaciju Bosne i Hercegovine, jer je vodio tim po asistencijama po utakmici i minutama na prošlogodišnjem U16 EuroBasketu, a bio je značajan igrač za Igokeu u Omladinskom košarkaškom prvenstvu 2024. uprkos tome što je igrao sa tri godine starijima. Sa Milovanovićevim svestranim šutem i njegovom odbranom perimetra, Bosna bi trebala biti u miksu za jedno od tri mjesta za promociju na kraju turnira.
![]()
Mićo je forsiran upravo radi ovog. Bejagi da ga se prati, momak igra 35 min po utakmici jbte garant je Charles Barkley him self. A učinak ko Mudo Marjanovo. Još sad sa 4 egoista u ekipi biće debakl neviđen.
Dobri moj bošnjak, ono kad te ubije argumentima

- marlostanf1eld
- Kontakt:
https://www.fiba.basketball/en/events/f ... ina#roster
Eto i rostera, generalno dobro popunjene i kvalitetne vanjske pozicije. Centarska linija losa atletski. Mirzin mali nije upao, sto me ni ne cudi sa obzirom na guzvu na bekovskim pozicijama i s obzirom da se jos nije fizicki bas razvio.
Eto i rostera, generalno dobro popunjene i kvalitetne vanjske pozicije. Centarska linija losa atletski. Mirzin mali nije upao, sto me ni ne cudi sa obzirom na guzvu na bekovskim pozicijama i s obzirom da se jos nije fizicki bas razvio.
Mirzin mali je povrijeđen, a Frljučkiću je Mirza tetakmarlostanf1eld je napisao/la: ↑08 avg 2024, 08:36https://www.fiba.basketball/en/events/f ... ina#roster
Ali, meni se ekipa sviđa

i Mićo će biti najbolji vjerovatno jer sam gledao utakmice u Sarajevu.
gledaj strucnog stozera,katolik musliman i pravoslavac
i onda neko ocekuje rezultate
i onda neko ocekuje rezultate
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Mali od Edisa je pozitivamarlostanf1eld je napisao/la: ↑08 avg 2024, 08:36https://www.fiba.basketball/en/events/f ... ina#roster

Ma ja ba ispade ti pametniji od 30 judi y grupi, od Fiba s ovih 24% ljudi koji su glasali u anketi...costacurta08 je napisao/la: ↑08 avg 2024, 07:38Ascinica je napisao/la: ↑08 avg 2024, 03:19costacurta08 je napisao/la: ↑07 avg 2024, 20:06
Druže sa Mićom i još 7 play-eva realno ako ostanemo u B diviziji biće uspijeh ravan osvajanju prvenstva.
Dobri moj bošnjak, ono kad te ubije argumentima![]()
Ali evo, cekam da privatis opkladu
Pa da vodis na cevape, ali ne banjalucke
Nije to Edisov sin, to je sin trenera Realwaya, Adijevlumani je napisao/la: ↑08 avg 2024, 11:46Mali od Edisa je pozitivamarlostanf1eld je napisao/la: ↑08 avg 2024, 08:36https://www.fiba.basketball/en/events/f ... ina#roster
Eto i rostera, generalno dobro popunjene i kvalitetne vanjske pozicije. Centarska linija losa atletski. Mirzin mali nije upao, sto me ni ne cudi sa obzirom na guzvu na bekovskim pozicijama i s obzirom da se jos nije fizicki bas razvio.![]()
Edisov igra za Hrvatsku
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Edisov je Dino, 2006. godiste i igrao prosle godine za Hrvatsku, ove godine ga nema.lumani je napisao/la: ↑08 avg 2024, 11:46Mali od Edisa je pozitivamarlostanf1eld je napisao/la: ↑08 avg 2024, 08:36https://www.fiba.basketball/en/events/f ... ina#roster
Eto i rostera, generalno dobro popunjene i kvalitetne vanjske pozicije. Centarska linija losa atletski. Mirzin mali nije upao, sto me ni ne cudi sa obzirom na guzvu na bekovskim pozicijama i s obzirom da se jos nije fizicki bas razvio.![]()
Hmmm ,Zar nije taj mali trenirao u XXLKylian je napisao/la: ↑08 avg 2024, 11:59Nije to Edisov sin, to je sin trenera Realwaya, Adijevlumani je napisao/la: ↑08 avg 2024, 11:46Mali od Edisa je pozitivamarlostanf1eld je napisao/la: ↑08 avg 2024, 08:36https://www.fiba.basketball/en/events/f ... ina#roster
Edisov igra za Hrvatsku

-
- Kontakt:
Naravno da ce biti naš najbolji igrač kad mu je set up-ovano 30ak min po utakmici, još k tome vrijefi dodati da sam gledao danas Portugal i Belgiju, katastrofaAscinica je napisao/la: ↑08 avg 2024, 07:38samorealno je napisao/la: ↑08 avg 2024, 00:41Prosle godine na prvenstvu od svih igraca u U 16 Milovanovic je bio na prvom mjestu po asistencijama . Pa eto vidjet cemo ove godine, nadam se još boljem .
Costacurta
Hocemo u rucak da ce ovaj milovanovic biti nas najbolji igrac i da cemo biti najdalje 8i?
Svi igraci sa rukom na srcu 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jesmo niski
Švica ima.jedno 10 ofanzivnih dosada

- marlostanf1eld
- Kontakt:
Sudije su blago receno katastrofalne
-
- Kontakt:
Koja je ovo patnja
Protiv ovakve ekipe mi meda ne možemo
Ne znam koji segment igre je katastrofalniji

Protiv ovakve ekipe mi meda ne možemo

Ne znam koji segment igre je katastrofalniji
Zadnja izmjena: Kylian, dana/u 09 avg 2024, 11:27, ukupno mijenjano 1 put.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Gdje nadjose ovo kosovarskog pecinara od sudije lik je sam svirao 10 faulova u cetvrtini
Ugasi sve ove selekcije nek niko ne igra, ovakvom igrom nece nijedne utakmice dobiti u grupi
Ugasi sve ove selekcije nek niko ne igra, ovakvom igrom nece nijedne utakmice dobiti u grupi
Zadnja izmjena: marlostanf1eld, dana/u 09 avg 2024, 11:23, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.