Pa to kad bi uspjeli bilo bi top, ostanemo li na Wei i Loci nahebali smo, a za Vlahovica, ne znam nikad mi se nije svidjao kao igrac, Tony bi nam sad bolje valjao ili neki Boriello nego on, bar moje misljenje…Hardzavi je napisao/la: ↑06 avg 2024, 20:15Vjerovatno je to to sto se tiče prvih 11. Dolaskom Koopa na klupu ide Locateli. Eventualno novo krilo umjesto Weaha i to je to.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 20:04Barem bi trebali vidjeti konačnih startnih 11., hoće li to biti Kabal na štoperu ili Danilo na desnom beku.
Po ovome Fadžoli je van prvih 11, krila Jildiz i Vea, te normalno Vlahović kao napadač.
Juventus FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ovaj nije normalan lik. Ko će tebi dati platu od pet miliona budalo američka.
Mislim da namjerno zavlači budala, samo da ga je kome uvaliti za 15 miliona
Ovo i nije loša odluka za sada, dati mu šansu do Januara, boljeg nemamo kao zamjenu, možda ga ovaj novi sistem i probudi.
Iaonako vrijedi u vrh glave jedno 5-10 miliona eura.
Mislim da namjerno zavlači budala, samo da ga je kome uvaliti za 15 miliona
Ovo i nije loša odluka za sada, dati mu šansu do Januara, boljeg nemamo kao zamjenu, možda ga ovaj novi sistem i probudi.
Iaonako vrijedi u vrh glave jedno 5-10 miliona eura.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Giuntoli wants to make 4 new signings before the close of the transfer window: a central defender, midfielder, and two wingerspinki je napisao/la: ↑06 avg 2024, 23:28Pa to kad bi uspjeli bilo bi top, ostanemo li na Wei i Loci nahebali smo, a za Vlahovica, ne znam nikad mi se nije svidjao kao igrac, Tony bi nam sad bolje valjao ili neki Boriello nego on, bar moje misljenje…Hardzavi je napisao/la: ↑06 avg 2024, 20:15Vjerovatno je to to sto se tiče prvih 11. Dolaskom Koopa na klupu ide Locateli. Eventualno novo krilo umjesto Weaha i to je to.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 20:04Barem bi trebali vidjeti konačnih startnih 11., hoće li to biti Kabal na štoperu ili Danilo na desnom beku.
Po ovome Fadžoli je van prvih 11, krila Jildiz i Vea, te normalno Vlahović kao napadač.
[Sky Sport]
Kao da nas sluša
Ne pratis Hardzavi. Na prezentaciji Motte je rekao 4 igrača, 1 po liniji.
Od tada prosla 2 bajrama, javno se odrekli 11 igrača i i dalje se priča o 4 pojačanja.
Što se tiče Milika, opet ovo gore nije tačno, u medijima se jeste pisalo kako je na prodaju, ali njemu nije rečeno da klub ne računa na njega kao što je slučaj Chiesa, Woj, pogotovo jer se povrijedio prije Eura i prije nego je i Motta zvanično došao i nije bilo šanse 1 na 1 razgovarati.
Jedino ako Juventus ne daje otkaze sms-om što me ne bi iznenadilo obzirom na to kako se godinama loše ophode. Pri tome su ranije dogovorili odlazak Kaia i Keana tako da je karta Milik vjerovatno bila u zraku, ovisno šta se desi. A sada je jasno da ne mogu i špicu ganjati i on mora ostati.
Od tada prosla 2 bajrama, javno se odrekli 11 igrača i i dalje se priča o 4 pojačanja.
Što se tiče Milika, opet ovo gore nije tačno, u medijima se jeste pisalo kako je na prodaju, ali njemu nije rečeno da klub ne računa na njega kao što je slučaj Chiesa, Woj, pogotovo jer se povrijedio prije Eura i prije nego je i Motta zvanično došao i nije bilo šanse 1 na 1 razgovarati.
Jedino ako Juventus ne daje otkaze sms-om što me ne bi iznenadilo obzirom na to kako se godinama loše ophode. Pri tome su ranije dogovorili odlazak Kaia i Keana tako da je karta Milik vjerovatno bila u zraku, ovisno šta se desi. A sada je jasno da ne mogu i špicu ganjati i on mora ostati.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 07 avg 2024, 12:24, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Pogba je napisao/la: ↑07 avg 2024, 12:18Ne pratis Hardzavi. Na prezentaciji Motte je rekao 4 igrača, 1 po liniji.
Ma čitao sam to nakon prezentacije, bitno je da barem znaju gdje škripi (uz desnog beka). Nadati se da ce i doći Koop, Todibo i 2 krila...imali bi se čemu nadati
Ovi su sposobni kao slag na tortu dovesti Berardia i ovog mediokriteta Gonzalesa koji je povrijeđen svako malo kao "pojacanja".
Zivi bili oa vidjeti da će Berardia na kraju dovesti kao panic buy.
Zivi bili oa vidjeti da će Berardia na kraju dovesti kao panic buy.
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
**** je Đuntoliju valja mu se riješiti igrača koje niko neće kao De Šiljo i Artur, da ih je kako u Saudiju prodati.
Tu je i Mekeni koji ima zahtjeva kao Mesi u prajmu, s njim će najgore biti, ne ginu mu tribine godinu dana.
Rugani je blizu odlaska u Ajaks vidjećemo i to, možda nekih 5 miliona eura da uzmemo za njega.
U vezi Kijeze samo Allah dragi zna šta će biti, a tu je i Kostić
Kada bi do kraja doveli Kopmajnersa, Todiba i Galena smatrao bih ovo ljeto uspješno što se transfera tiče.
Ovako pogodili smo sa Daglasom, Tiramom i Kabalom koji su koštali nekih 85-90 miliona.
Za Kopmajnersa, Todiba i Galena trebaće još nekih 100 miliona, mada pišu Đalo hoće u Porto pa bi mogli njega ubaciti za Galena, mada je i on nekih 5 miliona eura vrijedan.
Tu je i Mekeni koji ima zahtjeva kao Mesi u prajmu, s njim će najgore biti, ne ginu mu tribine godinu dana.
Rugani je blizu odlaska u Ajaks vidjećemo i to, možda nekih 5 miliona eura da uzmemo za njega.
U vezi Kijeze samo Allah dragi zna šta će biti, a tu je i Kostić
Kada bi do kraja doveli Kopmajnersa, Todiba i Galena smatrao bih ovo ljeto uspješno što se transfera tiče.
Ovako pogodili smo sa Daglasom, Tiramom i Kabalom koji su koštali nekih 85-90 miliona.
Za Kopmajnersa, Todiba i Galena trebaće još nekih 100 miliona, mada pišu Đalo hoće u Porto pa bi mogli njega ubaciti za Galena, mada je i on nekih 5 miliona eura vrijedan.
MANIJACI JUG 1987
Nakon objave Chiese na IG-u Juventusa je Chiesa učestvovao u onim sketchevima sto snimaju i vidi se da je s ekipom trenirao, bar mislim.
Nove špekulacije su da se otac njegov uključio u pokusaj da se razgovara bez Ramadania.
Na kraju, brzo ćemo saznati, na netu je hejt prema njemu zbog navodnog odbijanja ugovora, a niko ne spominje mogućnost da mu produženje nije ni ponudjeno jer se od starta priča kako se Motti ne dopada.
Nove špekulacije su da se otac njegov uključio u pokusaj da se razgovara bez Ramadania.
Na kraju, brzo ćemo saznati, na netu je hejt prema njemu zbog navodnog odbijanja ugovora, a niko ne spominje mogućnost da mu produženje nije ni ponudjeno jer se od starta priča kako se Motti ne dopada.
#MaxOUT
#MaxOUT
Djaló has agreed to join Porto.
Juventus are looking to include him in the Galeno deal.
[@Gazzetta_it
Juventus are looking to include him in the Galeno deal.
[@Gazzetta_it
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Čim Agresti piše trebalo bi biti gotovo uskoro
MANIJACI JUG 1987
- akisarajevo92
- Kontakt:
Pod pritiskom je da zavrsava, sad idu poboljsane ponude, predugo ovo traje s Nizzom.
Samo da ne bude panicno placanje Koopmeinersa ili prevare Gonzalesa. Jos se ibretim da postoji i mogućnost da Juventus plati 30+ miliona za njega, a u ekipi imao Soulea.
Samo da ne bude panicno placanje Koopmeinersa ili prevare Gonzalesa. Jos se ibretim da postoji i mogućnost da Juventus plati 30+ miliona za njega, a u ekipi imao Soulea.
#MaxOUT
#MaxOUT
Ne bih se složio! On je poslao pristojne ponude i na igracima o agentima je da rijese status! Bara je Olmu za dan rijesio..
Todibo je izvrsio pritisak i zavrsit cemo...
Kopu su lani obecali da ce ga pustiti i sad krse dogovor, sad je naravno nervoza i
[@_Morik92_] #Juventus
Pitanje je trenutka kad cemo i njega zavrsiti?!
Max Allegri
- Juventinisimo
- Kontakt:
Vidim da ni Giuntoli nema pojma, a ovdje sve vrvi od strucnjaka....bujrum u Juventus, odradite posao kako treba...vrijeme je da dobijemo nekoga k'o zna, sta i kako..
Kad je Elkan preuzeo, ovdje se likovalo....nije da nisam pisao da je cicija, i da ce to malo teze ici...
Ovo sto Giuntoli radi je odlicno za sada...
Doveo Luiza, Thurama, Cabala, Di Djordju...i jos smo u plusa sa transferima...i ne valja...
Ako upeca Koopa, Todiba, Galena i jos otpremi Chiesu, Ruganija, Poljaka, Donaldsa, pa i Kostica...
Chiesi je bolje da se ne glupira, njemu je klupa zagarantovana, a to znaci jos jedan korak nazad..
Kad je Elkan preuzeo, ovdje se likovalo....nije da nisam pisao da je cicija, i da ce to malo teze ici...
Doveo Luiza, Thurama, Cabala, Di Djordju...i jos smo u plusa sa transferima...i ne valja...
Ako upeca Koopa, Todiba, Galena i jos otpremi Chiesu, Ruganija, Poljaka, Donaldsa, pa i Kostica...
Chiesi je bolje da se ne glupira, njemu je klupa zagarantovana, a to znaci jos jedan korak nazad..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Tata Chiesa je uzeo stvar u svoje ruke i sklonio Ramadanija koji je btw agent i Dybali pa je klub nasukao . Skontao tata da ovo što mu agent radi je dno dna i ići će se u pregovore s klubom da se potpiše novi ugovor. Ovo je svakako plus ako se odradi jer bespotrebno je davati 30-35 miliona za nekog igrača sličnog kalibra ,a imaš ga već u klubu .Juventinisimo je napisao/la: ↑08 avg 2024, 03:50Vidim da ni Giuntoli nema pojma, a ovdje sve vrvi od strucnjaka....bujrum u Juventus, odradite posao kako treba...vrijeme je da dobijemo nekoga k'o zna, sta i kako..
Kad je Elkan preuzeo, ovdje se likovalo....nije da nisam pisao da je cicija, i da ce to malo teze ici...![]()
Doveo Luiza, Thurama, Cabala, Di Djordju...i jos smo u plusa sa transferima...i ne valja...![]()
Ako upeca Koopa, Todiba, Galena i jos otpremi Chiesu, Ruganija, Poljaka, Donaldsa, pa i Kostica...![]()
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kopmajners izgleda baš zakuho sa Gasperinijem.
Rekao neće da trenira više niti će igrati protiv Reala, hoće u Juventus.
Obećali su mu izaći u susret i pustiti ga još prošle godine ako ga hoće Juventus
Rekao neće da trenira više niti će igrati protiv Reala, hoće u Juventus.
Obećali su mu izaći u susret i pustiti ga još prošle godine ako ga hoće Juventus
MANIJACI JUG 1987