Protiv slobode je Began napravio 2 šanse, Hamziću i Guliashviliju a Kuprešak Renano. Znači 3 dobre šanse kreirane ubačajima. Ovo je sasvim odlično jer da oba mogu po 5 kreirat, ne bi u Sarajevu igrali.donDondon je napisao/la: ↑08 avg 2024, 00:37Bez veznjaka kao neko pojacanje ja ne vidim smisao dovodjenja napadaca pogotovo tipa kao turkes .
Jel to znači da će se igra nastaviti ubacajima sa strane pa ako neko potrefi loptu a svaki drugi ubacaj ide na tribine.
Ako nemamo kreacije može doci i Halland i nećemo ništa imati od njeg.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
ruku na srce ta sloboda je jedna od najslabijih ekipa u ligi (ciujela odbrana im ne vrijedi ko kupresak)protiv Spartaka smo ubacivali 50 puta nismo nijednu priliku stvorilimnon46 je napisao/la: ↑08 avg 2024, 07:18Protiv slobode je Began napravio 2 šanse, Hamziću i Guliashviliju a Kuprešak Renano. Znači 3 dobre šanse kreirane ubačajima. Ovo je sasvim odlično jer da oba mogu po 5 kreirat, ne bi u Sarajevu igrali.donDondon je napisao/la: ↑08 avg 2024, 00:37Bez veznjaka kao neko pojacanje ja ne vidim smisao dovodjenja napadaca pogotovo tipa kao turkes .
Jel to znači da će se igra nastaviti ubacajima sa strane pa ako neko potrefi loptu a svaki drugi ubacaj ide na tribine.
Ako nemamo kreacije može doci i Halland i nećemo ništa imati od njeg.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Samo budala može reći da nam ne treba visoki napadač,mi i kad imamo 10 kornera ne napravimo šansu
Turkeš je provjeren i dokazan napadač, u najboljim igračkim godinama.. sigurno top pojacanje. Ali fali tu jos jedan dobar u vezi i stoper naravno.
i dalje fali veznjak orijentisan ofanzivno i provjeren stoper kao sto je turkes provjerena zvijer. Sto prije, liga je vec pocela.
NEMA NAZAD
- belosevic23
- Kontakt:
ne smije se Hamza puštat tek tako, ima on tu golgetersku notu isto Bilbija. Hamza jednostavno zna zabit gol dok npr Kyaeremehu treba 3 sanse, Renan je također počeo mrljat loptu po nogama pa i ne dolazi u prilike da puca..Čataković i Turkeš nek gori sve
Kakvi smo mi navijaci, to je nevjerovatno.
Umjesto da od Hamze pravimo naseg Bilbiju, jer sve ima za takvo nesto. Prosla sezona 17golova, prevaga u puno bitnih utakmica, puno bitnih golova zabije i onda se dodje ovdje trabunjati uopste o njegovoj kvaliteti. Pa **** ti navijace, ima li to igdje?
Hamzu nikad nebi dao. I kada nije bio u formi, cekao priliku sa klupe, radio marljivo, strpljiv bio, nije rovario po svlacionici, o kvalitetu je smijesno pricati. Da ima pokretljivost i sve sto mu se spominje, bio bar u nekom Francuskom prvoligasu..
Renan mi je isto tako drag, bori se svaku utakmicu nema sta. I zavolio je klub, vidi se to... Ali
Recino prosle sezone je zabio 10golova vs 17 Hamze. Ja mislim da pri tome ima bar 5 puta vecu platu.. Pa sad...
Umjesto da od Hamze pravimo naseg Bilbiju, jer sve ima za takvo nesto. Prosla sezona 17golova, prevaga u puno bitnih utakmica, puno bitnih golova zabije i onda se dodje ovdje trabunjati uopste o njegovoj kvaliteti. Pa **** ti navijace, ima li to igdje?
Hamzu nikad nebi dao. I kada nije bio u formi, cekao priliku sa klupe, radio marljivo, strpljiv bio, nije rovario po svlacionici, o kvalitetu je smijesno pricati. Da ima pokretljivost i sve sto mu se spominje, bio bar u nekom Francuskom prvoligasu..
Renan mi je isto tako drag, bori se svaku utakmicu nema sta. I zavolio je klub, vidi se to... Ali
Recino prosle sezone je zabio 10golova vs 17 Hamze. Ja mislim da pri tome ima bar 5 puta vecu platu.. Pa sad...
Kakav je ovaj Doboj za otic onako na neutralnu tribinu, sjest pogledat tekmu?
-
- Kontakt:
Raja nikako da skonta da je ovo BiH, pa Hamza još da je brz igrao bi u Liverpoolu. Ne može ovdje bit igrač kompletan, može pola godine i ode. Hamza je strašan igrač pogotovo za naše lige i neka ga do kraja karijere.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ruzan, ne bude problema ali bas ruzan. Preporucio bih ti sa grupom da ides
NEMA NAZAD
- napoleon72
- Kontakt:
I mene Hamza povremeno iznervira radi upotrebe iskljucivo lijeve noge, al da ima obje bio bi u Romi. Suti, igra, sjedi na klupi kad treba, ne se.re, ne partija, ne bojkotuje. Jedini "problem" je sto je Hamza igrac sistema, on sa desetkom na terenu nema sta radit, procvjetao je kod Rozmana u 352 kad je igrao napad uz Kyeremeha. Sad opet u ovom sistemu gdje je iza dva spica je malo slabiji al i dalje moze doci do izrazaja sut koji ima. A uz eventualni dolazak Turkesa, bolje da drugi spic bude Hamza nego Renan, vise kombinacija je u igri tako.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Nacionalistički orijentisani do bola... možda više nego Banja Luka.
Ako ćeš već ići, idi na tribinu od magistrale. Svakako ti traže ličnu na ulazu stadiona pa po mjestu boravka predpostave da li si gostujući navijač i pomaknu te više prema gostujućoj tribini.
Mnogi navijači Sarajeva se pitaju šta će za klub značiti dolazak Turkeša, odnosno da li će biti izlaznih transfera. Spominje se mogući odlazak Hamze Čatakovića.
Čataković je bio sjajan protekle sezone, nastavio je golgeterski niz i protiv Slobode, a nije tajna da Sarajevo ima nekoliko ponuda za ovog 27-godišnjaka. Da li će sada prihvatiti, ostaje nam da vidimo već početkom naredne sedmice.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Bilo bi mi žao da Hamza ode.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Ma ne traze ličnu.ajdohordas je napisao/la: ↑08 avg 2024, 10:21Nacionalistički orijentisani do bola... možda više nego Banja Luka.
Ako ćeš već ići, idi na tribinu od magistrale. Svakako ti traže ličnu na ulazu stadiona pa po mjestu boravka predpostave da li si gostujući navijač i pomaknu te više prema gostujućoj tribini.
Tribine su uzasne za gledat. Nisko, daleko.
Mi nismo dali gol bili pa ne znam kako reaguju ako budes slavio al onako ok. Ja nisam cuo nijednu ruznu rijec bio.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ne treba Hamzu tako lahko pustat , Hamza je nas kakav god da je , od kad je u klubu borio se za svoju minutazu nije pravio probleme i neke afere imao .
Za nasu ligu i više nego dovoljan iskreno ... Ponekad jest spor mana mu jeste igra samo lijevom nogom , al sto vi kazete da igra sa obje igro bi u nekoj od liga petica .
Za ovu nasu je i predobar jer hamza kad se namjesti na lijevu izlaze 3 igraca na njega sto automatski pravi prostor ostalima .
A za Turkeša nisam ga pratio , moze mi neko reci neke njegove karaktersitke , igra glavom , brzina ?
Za nasu ligu i više nego dovoljan iskreno ... Ponekad jest spor mana mu jeste igra samo lijevom nogom , al sto vi kazete da igra sa obje igro bi u nekoj od liga petica .
Za ovu nasu je i predobar jer hamza kad se namjesti na lijevu izlaze 3 igraca na njega sto automatski pravi prostor ostalima .
A za Turkeša nisam ga pratio , moze mi neko reci neke njegove karaktersitke , igra glavom , brzina ?
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
- Kontakt:
Meni i svim mojim haverima koji smo skupa došli tražili su ličnu na ulazu stadiona. 99% ce ponovo tako jer su svjesni da ce doci dosta nasih navijaca na drugu tribinu.feniksptica je napisao/la: ↑08 avg 2024, 10:51Ma ne traze ličnu.ajdohordas je napisao/la: ↑08 avg 2024, 10:21Nacionalistički orijentisani do bola... možda više nego Banja Luka.
Tribine su uzasne za gledat. Nisko, daleko.
Mi nismo dali gol bili pa ne znam kako reaguju ako budes slavio al onako ok. Ja nisam cuo nijednu ruznu rijec bio.![]()
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, boki86, bordobijeli, Google Adsense [Bot], Haksss, keli, nedimmmm1337, TETRAPAK i 86 gostiju.