I meni ova rečenica poznata, pravo!holyman je napisao/la: ↑08 avg 2024, 11:00Ko da sam pročitao ovo negdje većBetonskiMozgovi je napisao/la: ↑08 avg 2024, 10:58A što se ljudi brinu kako će Željo plaćati igrače, i otkud pare![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Znam nego kazem raja se lagano upeca za glupost, zelja je nekih, ali ne i strucnog staba.
Fk Željezničar.
Nije on za vas, po ovome pravite tim za evropu i treba vam jos 1 stoper i tjt.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Boli nak k kako ce placat nego im pisemo jer ljudi evo 4 godine oprase koliko mi trosimoholyman je napisao/la: ↑08 avg 2024, 11:00Ko da sam pročitao ovo negdje većBetonskiMozgovi je napisao/la: ↑08 avg 2024, 10:58A što se ljudi brinu kako će Željo plaćati igrače, i otkud pare![]()
Po meni vaznije nekog na sredini terena, ali eto.
Fk Željezničar.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Lik hladno glumi Virtuala sa ovim brojkama i zakljuccimamosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 avg 2024, 10:54Nema vise stabilizacija,sad su se zavalili do grla,nagomilali 300 igraca. Ovo sto se tjese prosijaci da in igraju za male pare haha Radovac ima bruku platu o Boljevicu necemo ni pricat,bas ce ovaj makedonac iz TSC doci da oga za par milja,do tada nek im Virtuelni prica bajke,vidimo se uskoro kad ce opet da traze pomoc i da pruzaju ruke u dolini dugova
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Lupa puno, nisu to neke ogromne plate.19vendetta87 je napisao/la: ↑08 avg 2024, 11:16Lik hladno glumi Virtuala sa ovim brojkama i zakljuccimamosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 avg 2024, 10:54Nema vise stabilizacija,sad su se zavalili do grla,nagomilali 300 igraca. Ovo sto se tjese prosijaci da in igraju za male pare haha Radovac ima bruku platu o Boljevicu necemo ni pricat,bas ce ovaj makedonac iz TSC doci da oga za par milja,do tada nek im Virtuelni prica bajke,vidimo se uskoro kad ce opet da traze pomoc i da pruzaju ruke u dolini dugova![]()
![]()
Fk Željezničar.
Garant će im novi igrači igrati za par stotina maraka, zbog ljubavi prema klubu neće uzimati puno.
Ma kod skretnicara ide varijanta ili pukovnik ili pokojnik, sto bi rekli ameri all in. Bgm im ne bi bio u kozi sljedece sezone, kad krenu obracuni, a jos imaju repove iz prosle sezone. Brrr
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dolaskom Dangubića se potvrđuje ono što odavno pišemo, Ćorić, Rahimić i UO su krenuli all-in
Bude li ponovno standardno 6. mjesto na tabeli, stečaj je realan scenarij.
Tik-tak, tik-tak..
Bude li ponovno standardno 6. mjesto na tabeli, stečaj je realan scenarij.
Tik-tak, tik-tak..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Sta vama nije ogromno? Jok igraju za kiliriki a nasi za milione,tjesite sami sebePablo11 je napisao/la: ↑08 avg 2024, 11:21Lupa puno, nisu to neke ogromne plate.19vendetta87 je napisao/la: ↑08 avg 2024, 11:16Lik hladno glumi Virtuala sa ovim brojkama i zakljuccimamosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 avg 2024, 10:54Nema vise stabilizacija,sad su se zavalili do grla,nagomilali 300 igraca. Ovo sto se tjese prosijaci da in igraju za male pare haha Radovac ima bruku platu o Boljevicu necemo ni pricat,bas ce ovaj makedonac iz TSC doci da oga za par milja,do tada nek im Virtuelni prica bajke,vidimo se uskoro kad ce opet da traze pomoc i da pruzaju ruke u dolini dugova![]()
![]()
19vendetta87 je napisao/la: ↑08 avg 2024, 11:16Lik hladno glumi Virtuala sa ovim brojkama i zakljuccima![]()
![]()
Uvijek su mi bili simpatični sa ovim pokušajima kopiranja, samo im je problem što su nepismeni, nemaju stila, znanja pa onda ispadaju smiješni.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Filipeee
E ovo je već druga priča sad.
Hajde još vezni i štoper, da ih sve pošamaramo
Evo vec samaraju ligu,sve osim titule je razocarenje za kone
E ovo je već druga priča sad.
Hajde još vezni i štoper, da ih sve pošamaramo
Evo vec samaraju ligu,sve osim titule je razocarenje za kone
Pa naprimjer vama prosjecan igrac ima 10k, nama je to medju najplacenijim, dzaba spinujes. Para imamo hvala Bogu, ne sekiraj se.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 avg 2024, 11:24Sta vama nije ogromno? Jok igraju za kiliriki a nasi za milione,tjesite sami sebePablo11 je napisao/la: ↑08 avg 2024, 11:21Lupa puno, nisu to neke ogromne plate.19vendetta87 je napisao/la: ↑08 avg 2024, 11:16
Lik hladno glumi Virtuala sa ovim brojkama i zakljuccima![]()
![]()
Fk Željezničar.
- luckystrike
- Kontakt:
dva posljednja dolaska u želju djeluju ozbiljno, izgleda da su odlučili obezbjediti opstanak prije 30. kola 
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Pablo11 je napisao/la: ↑08 avg 2024, 11:28Pa naprimjer vama prosjecan igrac ima 10k, nama je to medju najplacenijim, dzaba spinujes. Para imamo hvala Bogu, ne sekiraj se.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 avg 2024, 11:24Sta vama nije ogromno? Jok igraju za kiliriki a nasi za milione,tjesite sami sebe
Ako pojedinac daje iz svog džepa platu, jel to u neku ruku privatluk?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Crvenom olovkom pisano, morali ste vas dvojica vidjeti
Sad gledam ove cijene na TM kako onog retarda nije stid ovakve cjene nabijati divovima **** Julardzija kosta 300 hiljada Al Jaber 200

Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Ne znam Boga mi i sta su se ovi moji pitari zakacili za pojacanja kod kona...
Razumijem, hoce da vrate ono stalno potenciranje iz sezone u sezonu kad su im strumfovi nabijali na nos skupa pojacanja...
Meni je to bez veze, ljudi imaju pare, sto je ocigledno i pored poreznog duga ili je to Badzak preuzeo na sebe, ali u sustini ovih zadnjih nekoliko pojacanja sigurno ne igraju iz ljubavi za Zeljkana...
Ali kazem nikakve potrebe za analiziranjem ovih transfera nema , ljudi svijesno rizikuju, a kaze se , bez rizika nema ni dobiti, ali ako promasis tek su onda problemi...
Zbog kvalitete lige ovo je dobro i bilo bi ok da skoro svi nasi klubovi dovode kvalitetna pojacanja
Razumijem, hoce da vrate ono stalno potenciranje iz sezone u sezonu kad su im strumfovi nabijali na nos skupa pojacanja...
Meni je to bez veze, ljudi imaju pare, sto je ocigledno i pored poreznog duga ili je to Badzak preuzeo na sebe, ali u sustini ovih zadnjih nekoliko pojacanja sigurno ne igraju iz ljubavi za Zeljkana...
Ali kazem nikakve potrebe za analiziranjem ovih transfera nema , ljudi svijesno rizikuju, a kaze se , bez rizika nema ni dobiti, ali ako promasis tek su onda problemi...
Zbog kvalitete lige ovo je dobro i bilo bi ok da skoro svi nasi klubovi dovode kvalitetna pojacanja
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Marokanci58, rishovski i 16 gostiju.