Hamza, jesi to hako daffyu accItalia je napisao/la:nemojte da vam ih ja skidam
Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Pa de butite kao Koman jer samo tako dajete razlog više i ostalim koji nisu kao Koman da se upletu u raspravu i oni koji su ok momci normalno da će da reaguju kada vide da svako od vas da neki neukusan komentar...zašto ne pustite debile kao što je Koman tj.Popokatapetl da si nakupi negativni poena pa da onda baš ode na hlađenje kao njegov istomišljenik onaj pirabid_bot ili kako li se već zove..razmislite dobro prije nego pokrenete ponovo raspravu kojoj nije mjesto na FID-u!
- samir_tm87
- Kontakt:
Adikus je napisao/la:Pa de butite kao Koman jer samo tako dajete razlog više i ostalim koji nisu kao Koman da se upletu u raspravu i oni koji su ok momci normalno da će da reaguju kada vide da svako od vas da neki neukusan komentar...zašto ne pustite debile kao što je Koman tj.Popokatapetl da si nakupi negativni poena pa da onda baš ode na hlađenje kao njegov istomišljenik onaj pirabid_bot ili kako li se već zove..razmislite dobro prije nego pokrenete ponovo raspravu kojoj nije mjesto na FID-u!
to je moje i kirbino djelo
Nemogu tamo jos da udjem, onaj pickonja meni da do srijede a svim ostalim istekao ban
Uzeli smo Walter yebali smo im mater
jos prvih pola sata nas 5 njih 8-9 bilo online ali opucali jedan sut po golu sa 40m i to im je sve.
Cestitam i ostalim pobjednicima BALKAN UNITED

Uzeli smo Walter yebali smo im mater
Cestitam i ostalim pobjednicima BALKAN UNITED
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
sutra svi snimku pa gledajte kako se zabija gol

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
rekoh ti ja guberu da ces bezveze najebat

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Ajmo menageri na trziste je izasao-Dzenis Fajkovic[/b
U opisu :
Igrac s brojem dva tzv igrac zadatka
,,trazi se angazman za izrazitog spica
U opisu :
Igrac s brojem dva tzv igrac zadatka
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
sad su highirlije u modi 
You are someone else I am still right here
- senad_flamin
- Kontakt:
fera je napisao/la:sad su highirlije u modi
Fino smo se zagrijali
-RIVALDO-
Ma ja zagrijavanje uz malo poteškoćasenad_flamin je napisao/la:fera je napisao/la:sad su highirlije u modi
Fino smo se zagrijali
Nego ovaj penal postao normalna stvar protiv nas prosle sezone je protiv nas bilo jedno 10 penala,a za nas 1 i to bas protiv vas
La sangre tira,la sangre tira,Pipita Higuain es de mi Argentina
e ljudi imam igraca i dobio sam klub,na dan tekme odem na match pise pass to game mode i dole klikam start nista se ne desava??? moze li mi neko pomoci,,jel ima drugi nacin za uci u tekmu il sta??
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
Cospy89 je napisao/la:e ljudi imam igraca i dobio sam klub,na dan tekme odem na match pise pass to game mode i dole klikam start nista se ne desava??? moze li mi neko pomoci,,jel ima drugi nacin za uci u tekmu il sta??

Deset minuta prije početka možeš ući na utakmicu nakon što klikneš na "Next Match".
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
zajebaje te fid za prvi aprilCospy89 je napisao/la:e ljudi imam igraca i dobio sam klub,na dan tekme odem na match pise pass to game mode i dole klikam start nista se ne desava??? moze li mi neko pomoci,,jel ima drugi nacin za uci u tekmu il sta??
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Daniel Pacheco traži klub. Po mogućnosti druga bosanska ili prva hrvatska. Samo da ne sjedim na klupi, sjedio sam dovoljno 
http://footballidentity.com/Player/Play ... x?id=57497
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Pade i Bosnia, samo jos Juve i Balkan se nikoga ne boji 
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
ma pachecu je gdje god ode klupa suđenaCarlo je napisao/la:Daniel Pacheco traži klub. Po mogućnosti druga bosanska ili prva hrvatska. Samo da ne sjedim na klupi, sjedio sam dovoljno
trebao si staviti nekog drugog igraca
You are someone else I am still right here
- senad_flamin
- Kontakt:
Jesi nasao klub ?Carlo je napisao/la:Daniel Pacheco traži klub. Po mogućnosti druga bosanska ili prva hrvatska. Samo da ne sjedim na klupi, sjedio sam dovoljno
Ako nisi da pomognem...
-RIVALDO-
Otišao u Red Bull. Poželio letjeti frajer. 
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Imal jos ko zainteresovan da predje u RB
Max plata , igrace kao i svi ostali , dakle rotacija 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.