nema veze,broji ovo kao zlato,nije prvi put ajde baGoatNo1 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 22:41nije ni svaka medalja ista. jesu OI i jeste neki spisak tu ali meni kosarkaska medalja (muska) znaci vise nego 10 iz sta ti znam kojih sportova. nismo imali "srece" sa zrebom ali ostaje sansa za bronzu. isto tako noletovo zlato je nesto sto bih uz kosarkase pozelio vise nego bilo koju drugu. pogotovo jer je tukao i rafu i raza na putu. kompletirao tenis. samo mjesec nakon operacije. i ta medalja je sigurno odjeknula u svijetu vise nego 90% drugih.
imali smo godinu kada smo osvojili samo 4 ili 5 (ipak nije 4-5, bilo je 8 ali sam upamtio samo da smo imali 4 kolektivne + jos nesto) medalja ali sve u kolektivnim sportovima (kosarka, odbojka, vaterpolo) sto ne bih mjenjao za ne znam ni ja koliko medalja iz sta ti znam kakvih sportova.
ako slucajno kosarkasi uzmu bronzu ja sam zadovoljan sa te 3 medalje.
1996:
Z streljastvo
S kosarka
B odbojka
B streljastvo
2000:
Z odbojka
S streljastvo
B vaterpolo
2008
S plivanje (ukradeno Z)
B tenis
B vaterpolo
2012
Z tekvondo
S streljastvo
B streljastvo
B vaterpolo
2016
Z vaterpolo
Z rvanje
S kosarka
S odbojka (Z)
S tekvondo
S kajak
B kosarka (Z)
B atletika
2020
Z vaterpolo
Z tekvondo
Z karate
S streljastvo
B odbojka
B tekvondo
B basket
B streljstvo
B rvanje
OI 2024 Paris - Opća tema
Re: OI 2024 Paris - Opća tema
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
ako mislis na cavica niko ne broji zlato ali svi znaju da je bila nevidjena kradja koju je i fotofinis potvrdio. ne znam ni cemu sluzi kada je pokazao ko je prvi dotakao cilj sto opet nije uticalo na prethodnu odluku.donDondon je napisao/la: ↑07 avg 2024, 09:47nema veze,broji ovo kao zlato,nije prvi put ajde baGoatNo1 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 22:41nije ni svaka medalja ista. jesu OI i jeste neki spisak tu ali meni kosarkaska medalja (muska) znaci vise nego 10 iz sta ti znam kojih sportova. nismo imali "srece" sa zrebom ali ostaje sansa za bronzu. isto tako noletovo zlato je nesto sto bih uz kosarkase pozelio vise nego bilo koju drugu. pogotovo jer je tukao i rafu i raza na putu. kompletirao tenis. samo mjesec nakon operacije. i ta medalja je sigurno odjeknula u svijetu vise nego 90% drugih.
imali smo godinu kada smo osvojili samo 4 ili 5 (ipak nije 4-5, bilo je 8 ali sam upamtio samo da smo imali 4 kolektivne + jos nesto) medalja ali sve u kolektivnim sportovima (kosarka, odbojka, vaterpolo) sto ne bih mjenjao za ne znam ni ja koliko medalja iz sta ti znam kakvih sportova.
1996:
Z streljastvo
S kosarka
B odbojka
B streljastvo
2000:
Z odbojka
S streljastvo
B vaterpolo
2008
S plivanje (ukradeno Z)
B tenis
B vaterpolo
2012
Z tekvondo
S streljastvo
B streljastvo
B vaterpolo
2016
Z vaterpolo
Z rvanje
S kosarka
S odbojka (Z)
S tekvondo
S kajak
B kosarka (Z)
B atletika
2020
Z vaterpolo
Z tekvondo
Z karate
S streljastvo
B odbojka
B tekvondo
B basket
B streljstvo
B rvanje
TheGoldenGOAT
Nije bila nikakva kradja nego Cavic nije pritsnuo Omegin taster vec ga je samo dodirnuo i ako je za milisekundu stigao do njega pre Felpsa. Majkl je napravio jos jedan krug na kraju i jako udario u taster koji je senzurisao njega kao 1.GoatNo1 je napisao/la: ↑07 avg 2024, 12:34ako mislis na cavica niko ne broji zlato ali svi znaju da je bila nevidjena kradja koju je i fotofinis potvrdio. ne znam ni cemu sluzi kada je pokazao ko je prvi dotakao cilj sto opet nije uticalo na prethodnu odluku.donDondon je napisao/la: ↑07 avg 2024, 09:47nema veze,broji ovo kao zlato,nije prvi put ajde baGoatNo1 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 22:41nije ni svaka medalja ista. jesu OI i jeste neki spisak tu ali meni kosarkaska medalja (muska) znaci vise nego 10 iz sta ti znam kojih sportova. nismo imali "srece" sa zrebom ali ostaje sansa za bronzu. isto tako noletovo zlato je nesto sto bih uz kosarkase pozelio vise nego bilo koju drugu. pogotovo jer je tukao i rafu i raza na putu. kompletirao tenis. samo mjesec nakon operacije. i ta medalja je sigurno odjeknula u svijetu vise nego 90% drugih.
1996:
Z streljastvo
S kosarka
B odbojka
B streljastvo
2000:
Z odbojka
S streljastvo
B vaterpolo
2008
S plivanje (ukradeno Z)
B tenis
B vaterpolo
2012
Z tekvondo
S streljastvo
B streljastvo
B vaterpolo
2016
Z vaterpolo
Z rvanje
S kosarka
S odbojka (Z)
S tekvondo
S kajak
B kosarka (Z)
B atletika
2020
Z vaterpolo
Z tekvondo
Z karate
S streljastvo
B odbojka
B tekvondo
B basket
B streljstvo
B rvanje
i cemu sluzi foto finis ako ne da utvrdi ko je prvi dotaknuo iliti stigao na cilj? bas bi cavic dobio zlato da je bilo obratno. amerima ili englezima ispadne stafeta pa im ponove trku. nema veze ko hoce da vidi vidi ko nece nece.
TheGoldenGOAT
Penjanje najzanimljiviji sport na Olimpijadi
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Čavić ni uz ilegalnu opremu nije uspio da pobijedi GOATa
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
da imao je peraje. bolje da je nosio cekic da lupa po tabli. eto kao nije dovoljno jako lupio. u pocetku su americki mediji analizirali fotografije (prije sluzbenih) i govorili kako je felps bio u naletu, extra zamah ovo i ono. niko nije pominjao niti pise u pravilniku da je potrebna ovolika ili onolika sila kojom se udara zid. kada su sluzbene fotografije pokazale da je cavic dotakao prvi onda se preslo na glupo objasnjnje kao jeste bio brzi ali nije jaci. prvi je dotakao i to je to. ali .. amerima sve prolazi sto smo navikli milion puta da vidimo. evo danas je otkriveno za 3 amera da su se godinama dopingovala i da je njihova antidoping agencija sve znala i nije obavjestavala wadu. ovi se nesmetano takmicli, osvajali medalje, nagrade, novac i nikad nisu prijavljeni niti im je ista oduzeto nakon saznanja o tome.
TheGoldenGOAT
- BosniaBoston
- Kontakt:
A samo lagano

#Punoljetstvo
- akisarajevo92
- Kontakt:
Jos jedno zlato za Bugarsku, ovaj put Karlos Nasar, Libanac
Ostale medalje za Bugarsku na ovim OI osvojili su Ukrajinac, Kubanac, Iranka i ruski Tatar
Ostale medalje za Bugarsku na ovim OI osvojili su Ukrajinac, Kubanac, Iranka i ruski Tatar
Don't believe the hype.
Kakvo ljeto za fudbal u Španjolskoj.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Ako sudije budu navlacile u košarkaškom finalu kao što su u fudbalskom ali i košarkaškom polufinalu i nekim drugim takmičenjima mogli bi francuzi uzeti amerikance. Dobro si ih pogurali na ovoj Olimpijadi u svim sportovima.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Majka mu je Bugarka, nije on naturalizovani.akisarajevo92 je napisao/la: ↑09 avg 2024, 18:21Jos jedno zlato za Bugarsku, ovaj put Karlos Nasar, Libanac
Kubanci su i zlatni i bronzani sa troskoka

Inace najbolje igre ikad po pitanju zlata za Australiju

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
nastavljena tradicija... prosjek 2 ekipne medalje po olimpijadi. meni bolje nego neke, ne znam... brejk dens, BMX i skejtbord ali ko sam ja da kaze sta koliko vrijedi. da sam mogao birati noletovo zlato i kosarkasku medalju uzeo bih odmah makar nista drugo ne osvojili. da je bilo vise srece, postenijeg sudjenja, da je usao neki otvoren sut ili da se nije desila situacija sa 6p u 5 sekundi moglo se i do zlata. onda bi mi ovo bile najuspjesnije igre bez obzira na sve druge rezultate. kako god solidna olimpijada za srbiju.
Zadnja izmjena: GoatNo1, dana/u 10 avg 2024, 21:03, ukupno mijenjano 2 puta.
TheGoldenGOAT
- akisarajevo92
- Kontakt:
Prva medalja za Albaniju u istoriji
Rvač ruskog porekla, Čermen Valijev, osvojio je bronzu u kategoriji do 74 kilograma slobodnim stilom.
Ostajemo sad samo u drustvu Andore, Malte i Monaka

Don't believe the hype.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa zasluzeno, ovdje se trenira samo fudbal, kosarka i rukomet.akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 avg 2024, 20:35Prva medalja za Albaniju u istoriji
Rvač ruskog porekla, Čermen Valijev, osvojio je bronzu u kategoriji do 74 kilograma slobodnim stilom.
Ostajemo sad samo u drustvu Andore, Malte i Monaka![]()
Osvojiti medalju i nije tako tesko, trebas za veceras imati zenu koja moze baciti koplje 63 metra. Da je jedna zena svaki dan bacila koplje po 10 puta do sada bi naucila.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nevjerovatno koliko antitalentovana nacija moras biti. Ulaganja ne mogu biti nikakav izgovor kad vidis kakve nacije su uzimale medalju. Da se za 30 godina ne pojavi neki makar amaterski bokser, dizac tegova, neka debela u judo, neko ko puca iz pistolja i sl.tuzlak1987 je napisao/la: ↑10 avg 2024, 20:44Pa zasluzeno, ovdje se trenira samo fudbal, kosarka i rukomet.akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 avg 2024, 20:35Prva medalja za Albaniju u istoriji
Ostajemo sad samo u drustvu Andore, Malte i Monaka![]()
Osvojiti medalju i nije tako tesko, trebas za veceras imati zenu koja moze baciti koplje 63 metra. Da je jedna zena svaki dan bacila koplje po 10 puta do sada bi naucila.
Pih.
Don't believe the hype.
Moglo se dovuci nekog Rusa da uzme tu medalju ali eto
Na rezumijem vas koji se primate na taj narativ i generalizaciju nacije. Čekaj, ako kazemo srpska nacija pa kao idemo tim njihovim mitoloskim putem o posebnoj dnk koja im omogućava uspjehe, zasto Srbi iz entiteta rs ne uzimaju medalje pod okriljem BiH?akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 avg 2024, 20:45
Nevjerovatno koliko antitalentovana nacija moras biti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- akisarajevo92
- Kontakt:
Zato sto iole valja od bosanskih katolika i pravoslavaca ide da nastupa za Srb i HrvPogba je napisao/la: ↑10 avg 2024, 21:13Na rezumijem vas koji se primate na taj narativ i generalizaciju nacije. Čekaj, ako kazemo srpska nacija pa kao idemo tim njihovim mitoloskim putem o posebnoj dnk koja im omogućava uspjehe, zasto Srbi iz entiteta rs ne uzimaju medalje pod okriljem BiH?akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 avg 2024, 20:45
Nevjerovatno koliko antitalentovana nacija moras biti.
primjer, da su srbi prepoznali bilo kakav kvalitet u onoj sto nas je predstavljala u judou uzeli bi je sebi
a da je nekim slucajem uzela medalju za BiH citao bi danima na njihovim portalima kako to da ne nastupa za Srb, ko je kriv za taj prupust u judo savezu Srbije
tom tvojom logikom mi bi trebali biti sila u vaterpolu, jer bi trebali imati mix srba i hrvata koji su najuspjesniji u tom sportu

Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.