čovjek poveo i malca koji je aktivno navijao, nikakvih problema nije bilo.
Radujem se ponovnom gostovanju u nadi za boljim rezultatom
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Možeš sasvim jednostavno napisati ovo iznad ako je to tvoje mišljenje umjesto gnusnog vrijedđanja našeg daleko najboljeg strijelca iz prošle sezone koji je pritom uvijek bio korektan prema našem klubu.
Primarni sport u Doboju je uglavnom rukomet. Na rukometnim utakmicama na tribini su se znali i noževi povlačit u šta sam se lično uvjerio.luckystrike je napisao/la: ↑08 avg 2024, 11:11Posljednju utakmicu u Doboju gledao sam sčovjek poveo i malca koji je aktivno navijao, nikakvih problema nije bilo.
Radujem se ponovnom gostovanju u nadi za boljim rezultatom![]()
Bili su Turci protiv Aktobea gledali ga i zadovoljni su otisli.Nisam siguran ali mislim da su i ponudu poslali.Ako bi mogao birati prije bi Renan da ode nego Hamza.Nije napadac koji je nezamjenjiv realno imas u komsijskim ligama ovakvi igraca+stranac je.Hamza moze nam vise valjati u ovoj ligi.Medjutim to je na klubu,neka odluce sta je najbolje.Najbolje da svi ostanu ako moze sa aspekta jakog napada ali bojim se da u jednom momentu ne dodje do nezadovoljstva jer ce u svakoj utakmici 3 napadaca(najmanje,vjerujem da ima utakmica gdje cemo krenuti 4231) morati sjediti na klupi.U to ne ubrajam Ristica
a jos je Hamza brat u vjeri
Ima Laterme veze sto se tice igraca sa EU papirima samo je pitanje koliko ce trajat ovo pravilo, vjerovatno bi ga ukinuli cim bi doveli par igraca iz Belgije
Ma bezveze priče vjeruj mistrahmeipomisliti je napisao/la: ↑08 avg 2024, 12:05Izgleda je zavrsen neki stoper iz Uniona iz Belgije Fred Leysen koliko sam cuo fino obestecenje ce biti placeno
Ti stvarno misliš da će neki perspektivni Belgijanac, čija je vrijednost oko 2 miliona, i koji igra svaku utakmicu 90 minuta tamo, doći kod nas, navedi mi samo jedan dobar razlog da ti povjerujemstrahmeipomisliti je napisao/la: ↑08 avg 2024, 12:05Izgleda je zavrsen neki stoper iz Uniona iz Belgije Fred Leysen koliko sam cuo fino obestecenje ce biti placeno
Mozda je nesto duzan Lathermeu...juka55 je napisao/la: ↑08 avg 2024, 12:22Ti stvarno misliš da će neki perspektivni Belgijanac, čija je vrijednost oko 2 miliona, i koji igra svaku utakmicu 90 minuta tamo, doći kod nas, navedi mi samo jedan dobar razlog da ti povjerujemstrahmeipomisliti je napisao/la: ↑08 avg 2024, 12:05Izgleda je zavrsen neki stoper iz Uniona iz Belgije Fred Leysen koliko sam cuo fino obestecenje ce biti placeno
Ovoga ne bi pustili ispod 5 mil€ sta vam je ljudi.Doveli ga peoslo ljeto iz Holandije tek 21 napunio,standardanstrahmeipomisliti je napisao/la: ↑08 avg 2024, 12:05Izgleda je zavrsen neki stoper iz Uniona iz Belgije Fred Leysen koliko sam cuo fino obestecenje ce biti placeno
jest ovaj mu spasio život, pa će sad ovaj i platiti da igra kod nas... još ja kako vidim Latherm i on nisu imali nikakvog dodira...Vanja8 je napisao/la: ↑08 avg 2024, 12:24Mozda je nesto duzan Lathermeu...juka55 je napisao/la: ↑08 avg 2024, 12:22Ti stvarno misliš da će neki perspektivni Belgijanac, čija je vrijednost oko 2 miliona, i koji igra svaku utakmicu 90 minuta tamo, doći kod nas, navedi mi samo jedan dobar razlog da ti povjerujemstrahmeipomisliti je napisao/la: ↑08 avg 2024, 12:05Izgleda je zavrsen neki stoper iz Uniona iz Belgije Fred Leysen koliko sam cuo fino obestecenje ce biti placeno![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.