Radovac, Boljevic, Hiros, Mircevski, sad Dangubic... niko od ovih ne gra za manje od cenera mjesecno, a ne igra za par milja sigurno ni Markovic, ni Cavnic, ni Krpic itd. Ekipa vam je sigurno u top 4 najskuplje po platama.imekorisnicko je napisao/la: ↑08 avg 2024, 14:02Ma i nemamo ali se vjerojatno ide na to.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑08 avg 2024, 13:54Imate vi jos igraca sa oko 10k primanja i preko. Dangubic je i pod ugovorom bio, moguce da ste i dodatno nesto iskesirali.19vendetta87 je napisao/la: ↑08 avg 2024, 13:34
To je jedan igrac s takvom platom, i to igrac koji dolazi u brutalnoj formi, 10 golova u 10 zadnjih utakmica.
Kod vas npr Rogic i dalje ima ogromnu platu, a rezervni je golman...
Premijer liga BiH - aktuelno
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Neka vas ba - sad će vam reći da imate kompleks i da samo o njima pričate.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑08 avg 2024, 14:06Radovac, Boljevic, Hiros, Mircevski, sad Dangubic... niko od ovih ne gra za manje od cenera mjesecno, a ne igra za par milja sigurno ni Markovic, ni Cavnic, ni Krpic itd. Ekipa vam je sigurno u top 4 najskuplje po platama.imekorisnicko je napisao/la: ↑08 avg 2024, 14:02Ma i nemamo ali se vjerojatno ide na to.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑08 avg 2024, 13:54
Imate vi jos igraca sa oko 10k primanja i preko. Dangubic je i pod ugovorom bio, moguce da ste i dodatno nesto iskesirali.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Zadnja izmjena: tabba77, dana/u 08 avg 2024, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Neki od tih igrača su dovedeni u momentima pada u karijeri i nisu bili baš toliko skupi,mislim da se sad lagani diže ljestvica ali da,u svakom slučaju mislim da smo 4 po finansijama,nisam siguran kakvo je stanje u Veležu.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑08 avg 2024, 14:06Radovac, Boljevic, Hiros, Mircevski, sad Dangubic... niko od ovih ne gra za manje od cenera mjesecno, a ne igra za par milja sigurno ni Markovic, ni Cavnic, ni Krpic itd. Ekipa vam je sigurno u top 4 najskuplje po platama.imekorisnicko je napisao/la: ↑08 avg 2024, 14:02Ma i nemamo ali se vjerojatno ide na to.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑08 avg 2024, 13:54
Imate vi jos igraca sa oko 10k primanja i preko. Dangubic je i pod ugovorom bio, moguce da ste i dodatno nesto iskesirali.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ne znam kakav je Velez s parama, ali dugo nisu imali losiju ekipu, pa pretpostavljam da su puno manje od vas potrosili. Malo me i cudi to, s obzirom da su im iz kluba svasta nesto najavljivali za ovu sezonu.imekorisnicko je napisao/la: ↑08 avg 2024, 14:09Neki od tih igrača su dovedeni u momentima pada u karijeri i nisu bili baš toliko skupi,mislim da se sad lagani diže ljestvica ali da,u svakom slučaju mislim da smo 4 po finansijama,nisam siguran kakvo je stanje u Veležu.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑08 avg 2024, 14:06Radovac, Boljevic, Hiros, Mircevski, sad Dangubic... niko od ovih ne gra za manje od cenera mjesecno, a ne igra za par milja sigurno ni Markovic, ni Cavnic, ni Krpic itd. Ekipa vam je sigurno u top 4 najskuplje po platama.
Znao sam ja da ćeš ti naletiti… ko bi drugi.

Gasi internet.
Prije par mjeseci ste pisali da Zeljo nema za kifle, ugasili se, jos prije i dzenazu klanjali. Sad odjednom 100 000 mjesecno na 5 igraca. Ajd se vi dogovorite sami sa sobom pa ovdje da razglabamo. Najbolje tako, ha ya.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑08 avg 2024, 14:06Radovac, Boljevic, Hiros, Mircevski, sad Dangubic... niko od ovih ne gra za manje od cenera mjesecno, a ne igra za par milja sigurno ni Markovic, ni Cavnic, ni Krpic itd. Ekipa vam je sigurno u top 4 najskuplje po platama.imekorisnicko je napisao/la: ↑08 avg 2024, 14:02Ma i nemamo ali se vjerojatno ide na to.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑08 avg 2024, 13:54
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ma frka je neka kod njih,generalno se podcjenjuje koliko loše odluke uprava klubova utiču na rezultat u odnosu na pare. Vi ste odličan primjer,a naša prošla sezona najbolji. Umjesto minimalno izborene evrope,dobili smo borbu za opstanak. Ne zbog nedostatka para nego zbog niza katastrofalnih odlukaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑08 avg 2024, 14:11Ne znam kakav je Velez s parama, ali dugo nisu imali losiju ekipu, pa pretpostavljam da su puno manje od vas potrosili. Malo me i cudi to, s obzirom da su im iz kluba svasta nesto najavljivali za ovu sezonu.imekorisnicko je napisao/la: ↑08 avg 2024, 14:09Neki od tih igrača su dovedeni u momentima pada u karijeri i nisu bili baš toliko skupi,mislim da se sad lagani diže ljestvica ali da,u svakom slučaju mislim da smo 4 po finansijama,nisam siguran kakvo je stanje u Veležu.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑08 avg 2024, 14:06
Radovac, Boljevic, Hiros, Mircevski, sad Dangubic... niko od ovih ne gra za manje od cenera mjesecno, a ne igra za par milja sigurno ni Markovic, ni Cavnic, ni Krpic itd. Ekipa vam je sigurno u top 4 najskuplje po platama.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ne tako davno pravili su mit da se kod njih mozes uclaniti samo uz jmbg 

Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 08 avg 2024, 14:21, ukupno mijenjano 2 puta.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Oni su nakon odlaska Klafurica otisli u neku stvar. Vjerovatno se svasta nagomilalo prije toga sto se nije znalo javno, ali to im je prelomna tacka bila. Od tad se samo sramote i lutaju. Mada ih ne treba otpisivati, duga je sezona, mogu se oni izvuci opet. Svakako su sad protiv vas favoriti dole bez obzira na sve.imekorisnicko je napisao/la: ↑08 avg 2024, 14:15Ma frka je neka kod njih,generalno se podcjenjuje koliko loše odluke uprava klubova utiču na rezultat u odnosu na pare. Vi ste odličan primjer,a naša prošla sezona najbolji. Umjesto minimalno izborene evrope,dobili smo borbu za opstanak. Ne zbog nedostatka para nego zbog niza katastrofalnih odlukaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑08 avg 2024, 14:11Ne znam kakav je Velez s parama, ali dugo nisu imali losiju ekipu, pa pretpostavljam da su puno manje od vas potrosili. Malo me i cudi to, s obzirom da su im iz kluba svasta nesto najavljivali za ovu sezonu.imekorisnicko je napisao/la: ↑08 avg 2024, 14:09
Neki od tih igrača su dovedeni u momentima pada u karijeri i nisu bili baš toliko skupi,mislim da se sad lagani diže ljestvica ali da,u svakom slučaju mislim da smo 4 po finansijama,nisam siguran kakvo je stanje u Veležu.
- feniksptica
- Kontakt:
Nadam se da ce ovo trosenje budžetskog novca od strane Fk Željo biti korisno za BH društvo.
Veliki napredak bi bio kad s državnim parama ne bi bili u borbi za opstanak.
Samo nek su oni protiv režima sistema i cega sve ne.

Veliki napredak bi bio kad s državnim parama ne bi bili u borbi za opstanak.
Samo nek su oni protiv režima sistema i cega sve ne.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Probijena desna cijev tunela kroz Kobilju Glavu. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Shategabri
- Kontakt:
Ne ide džemat i ako Bogda u istu rečenicubagniadiluca je napisao/la: ↑08 avg 2024, 13:55Bogami Željo pravi dobar DŽEMAT za napad na titulu, ako Bog da !

Kaže se džemat i inšallah

Koševo Zapad
- NeSamSafetee
- Kontakt:
- IsmirMirvic
Nece Zeljeznicar platiti obestecenje za Dangubica, to su gluposti. Dangubic ima clausulu u ugovoru da moze ici iz Zalgirisa ukoliko dobije finansijski bolju ponudu, ali samo ako ta ponuda dodje do 30 August 2024. Sigurno ce imati jako visoku platu, ali to je nesto drugo. Zeljeznicar pregovara sa jos jednim igracem slicnog calibar, by the way.
Sto se Sarajeva tice, bice i za nas vijesti u iducem periodu. Bice veoma intensivno. Steta sto je nasa liga takva da svi najbolji igraci dolaze tek sada, ali svakog ljubitelja sporta treba da raduje sto konacno impresivna imena dolaze u nasu zemlju. Jedino razocaranje su nasi prijatelji iz Mostara, nisu dobro krenuli, ali mogli bismo gledati jako dobro i ujednaceno prvenstvo!
P.S. Licno sam impresioniran kakve igrace je Sloboda dovela, s obzirom na veoma, veoma skromne mogucnosti. Respect! Nadam se da cete ostati u drustvu najboljih!
Sto se Sarajeva tice, bice i za nas vijesti u iducem periodu. Bice veoma intensivno. Steta sto je nasa liga takva da svi najbolji igraci dolaze tek sada, ali svakog ljubitelja sporta treba da raduje sto konacno impresivna imena dolaze u nasu zemlju. Jedino razocaranje su nasi prijatelji iz Mostara, nisu dobro krenuli, ali mogli bismo gledati jako dobro i ujednaceno prvenstvo!
P.S. Licno sam impresioniran kakve igrace je Sloboda dovela, s obzirom na veoma, veoma skromne mogucnosti. Respect! Nadam se da cete ostati u drustvu najboljih!
Nije baš da je sličan, ovaj drugi je malo bolji.IsmirMirvic je napisao/la: ↑08 avg 2024, 14:38Zeljeznicar pregovara sa jos jednim igracem slicnog calibar, by the way.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovog Mirvica treba umjesto Zuke na trasnsfermarkt staviti svakako je sto puta realniji od njega
Zuka i kad gube ubjedjuje da su najbolji sto je pogresno zato ga niko ni ne voli
Zuka i kad gube ubjedjuje da su najbolji sto je pogresno zato ga niko ni ne voli
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 08 avg 2024, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Shategabri
- Kontakt:
Ali nećemo.IsmirMirvic je napisao/la: ↑08 avg 2024, 14:38Nece Zeljeznicar platiti obestecenje za Dangubica, to su gluposti. Dangubic ima clausulu u ugovoru da moze ici iz Zalgirisa ukoliko dobije finansijski bolju ponudu, ali samo ako ta ponuda dodje do 30 August 2024. Sigurno ce imati jako visoku platu, ali to je nesto drugo. Zeljeznicar pregovara sa jos jednim igracem slicnog calibar, by the way.
Prepishachemo ligu

Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ANamelessGhoul, Bing [Bot], HeavyBassBlues i 22 gosta.