Premijer liga BiH - aktuelno

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 08 avg 2024, 14:43

IsmirMirvic je napisao/la:
08 avg 2024, 14:38
Nece Zeljeznicar platiti obestecenje za Dangubica, to su gluposti. Dangubic ima clausulu u ugovoru da moze ici iz Zalgirisa ukoliko dobije finansijski bolju ponudu, ali samo ako ta ponuda dodje do 30 August 2024. Sigurno ce imati jako visoku platu, ali to je nesto drugo. Zeljeznicar pregovara sa jos jednim igracem slicnog calibar, by the way.

Sto se Sarajeva tice, bice i za nas vijesti u iducem periodu. Bice veoma intensivno. Steta sto je nasa liga takva da svi najbolji igraci dolaze tek sada, ali svakog ljubitelja sporta treba da raduje sto konacno impresivna imena dolaze u nasu zemlju. Jedino razocaranje su nasi prijatelji iz Mostara, nisu dobro krenuli, ali mogli bismo gledati jako dobro i ujednaceno prvenstvo!

P.S. Licno sam impresioniran kakve igrace je Sloboda dovela, s obzirom na veoma, veoma skromne mogucnosti. Respect! Nadam se da cete ostati u drustvu najboljih!
Jel ima istine za ovog stopera iz Belgije što se priča - Fedde Leysen?
Čestitam na Turkešu, znam da ste uložili veliki trud, pa čak i avionom išli u Zurich na pregovore :salut:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 08 avg 2024, 14:44

Nece Zeljeznicar platiti obestecenje za Dangubica, to su gluposti. Dangubic ima clausulu u ugovoru da moze ici iz Zalgirisa ukoliko dobije finansijski bolju ponudu, ali samo ako ta ponuda dodje do 30 August 2024.
Sad su neke stvari jasnije. Mirvah kralju :kralj:

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 08 avg 2024, 14:48

KONTRASVIH je napisao/la:
08 avg 2024, 14:16
Ne tako davno pravili su mit da se kod njih mozes uclaniti samo uz jmbg :rol:
Rekoše ljudi koji učlanjuju brisače, vokmene, kavez za ptice, kiki bobe, mješalicu, dvije štipaljke, rahmetli Džildu 22 puta i Velkoskog.
🇵🇸

IsmirMirvic

Post Postao/la IsmirMirvic » 08 avg 2024, 14:49

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
08 avg 2024, 14:43
Nece Zeljeznicar platiti obestecenje za Dangubica, to su gluposti. Dangubic ima clausulu u ugovoru da moze ici iz Zalgirisa ukoliko dobije finansijski bolju ponudu, ali samo ako ta ponuda dodje do 30 August 2024. Sigurno ce imati jako visoku platu, ali to je nesto drugo. Zeljeznicar pregovara sa jos jednim igracem slicnog calibar, by the way.

Sto se Sarajeva tice, bice i za nas vijesti u iducem periodu. Bice veoma intensivno. Steta sto je nasa liga takva da svi najbolji igraci dolaze tek sada, ali svakog ljubitelja sporta treba da raduje sto konacno impresivna imena dolaze u nasu zemlju. Jedino razocaranje su nasi prijatelji iz Mostara, nisu dobro krenuli, ali mogli bismo gledati jako dobro i ujednaceno prvenstvo!

P.S. Licno sam impresioniran kakve igrace je Sloboda dovela, s obzirom na veoma, veoma skromne mogucnosti. Respect! Nadam se da cete ostati u drustvu najboljih!
Jel ima istine za ovog stopera iz Belgije što se priča - Fedde Leysen?
Čestitam na Turkešu, znam da ste uložili veliki trud, pa čak i avionom išli u Zurich na pregovore :salut:
Istina je da gospodin Leterme ima prisustvo i poznanstva na trzistu Belgije, ali potentialne nejasnoce oko statusa EU igraca u predstojecim sezonama prave problem!

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 08 avg 2024, 14:50

Preko 10 hiljada stranica, a još nisu prestali pisati oko FK Sarajevo.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 08 avg 2024, 14:53

Shategabri je napisao/la:
08 avg 2024, 14:42

Ali nećemo.
Prepishachemo ligu :kafa:
Uu ti si bas ubjedjen u to. Ne kazem ja da niste neki favorit i da ne mozete osvojit ali ovako optimisticno i ubjedjeno par puta, znas kako raja jedva ceka docekat na volej :D
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 08 avg 2024, 14:58

Mirvah kad će se ozvaničiti transfer Rahmanovića, thanks.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 08 avg 2024, 15:00

To je to znaci. Data je bogovska plata. Odakle ne pitaj.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 08 avg 2024, 15:03

koliko lazu ovi botovi veleza to nije humano.

sedmicama pisu haskic nesto zakuhao, napustio svlacionicu, hotel, kockao, sta je vec radio, dobio raskid ugovora, sad vidim vijest dobio covjek posao "koordinator za sportski segment" i bice pomocnik zvonicu, kojeg kevelj u izjavi opisao kao sportskog direktora, iako do neki dan je bio nesto drugo.

yebo lud zbunjenog, ali ljudi lazu 24/7, sta je ovo ovako?
killafrommanilla je napisao/la:
07 avg 2024, 13:07
tebe sam upratio kao normalnog forumasa, sta se ovo desava bez zajebancije?
Zadnja izmjena: svemalim1, dana/u 08 avg 2024, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 08 avg 2024, 15:03

feniksptica je napisao/la:
08 avg 2024, 15:00
To je to znaci. Data je bogovska plata. Odakle ne pitaj.
Nece para na fukaru.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 08 avg 2024, 15:07

Rahmanović
Turkeš
Leysen

:bow: :bow: :bow: :bow:

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 08 avg 2024, 15:09

svemalim1 je napisao/la:
08 avg 2024, 15:03
koliko lazu ovi botovi veleza to nije humano.

sedmicama pisu haskic nesto zakuhao, napustio svlacionicu, hotel, kockao, sta je vec radio, dobio raskid ugovora, sad vidim vijest dobio covjek posao "koordinator za sportski segment" i bice pomocnik zvonicu, kojeg kevelj u izjavi opisao kao sportskog direktora, iako do neki dan je bio nesto drugo.

yebo lud zbunjenog, ali ljudi lazu 24/7, sta je ovo ovako?
Ma ne znaju ni oni vise sta da izmisle, ali hajd sto se laze po forumima, nego i ovi iz uprave im svaki dan nesto novo skontaju. Nemoj se truditi da pohvatas.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 avg 2024, 15:10

godrina je napisao/la:
08 avg 2024, 14:53
Shategabri je napisao/la:
08 avg 2024, 14:42

Ali nećemo.
Prepishachemo ligu :kafa:
Uu ti si bas ubjedjen u to. Ne kazem ja da niste neki favorit i da ne mozete osvojit ali ovako optimisticno i ubjedjeno par puta, znas kako raja jedva ceka docekat na volej :D
In Zekić we trust!
Valjda ne izda :D
Koševo Zapad

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 08 avg 2024, 15:10

Jedva čekam željovce da pitaju kako je to moguće da je Rahman skuplji od Dangubića :kralj:

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 08 avg 2024, 15:17

Haskić se nije našao u planovima stručnog štaba za narednu sezonu nakon katastrofe ekipe u Andori protiv Intera i sramnog poraza od čak 5:1, a najavljeno je da će istim putem i Asmir Suljić te Omar Pršeš.

Suljić i Pršeš će dobiti raskid ugovor, a Haskić već ima novi posao.

Potvrdio je to za Faktor predsjednik Veleža Senad Kevelj.

“Haskić će biti koordinator za sportski segment, spona između Uprave i stučnog štaba, odnosno prvog tima. Također će biti i prvi pomoćnik sportskom direktoru Denisu Zvoniću”, kazao je Kevelj.
Stvarno opet im nesto muljaju, totalno druga prica u odnosu na prije koji dan.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 avg 2024, 15:19

Surreal je napisao/la:
08 avg 2024, 15:10
Jedva čekam željovce da pitaju kako je to moguće da je Rahman skuplji od Dangubića :kralj:
Po meni je Rahmanović najkorisniji igrač lige svih vremena. Dakle ne najbolji, nego najkorisniji, za ove što bi da se nakače na post. Daleko najzaslužniji za duplu 2019 uz svo dužno poštovanje Ahmetoviću, Tataru, Velkoskom i ostalima koji su bili isto tako odlični.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 08 avg 2024, 15:20

Da hoce Turkes uskoro da stavim ga na 1.0.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 08 avg 2024, 15:25

Virtu4l je napisao/la:
08 avg 2024, 15:19
Surreal je napisao/la:
08 avg 2024, 15:10
Po meni je Rahmanović najkorisniji igrač lige svih vremena. Dakle ne najbolji, nego najkorisniji, za ove što bi da se nakače na post. Daleko najzaslužniji za duplu 2019 uz svo dužno poštovanje Ahmetoviću, Tataru, Velkoskom i ostalima koji su bili isto tako odlični.
Iskreno, nisam se nadao ovome od tebe. Ipak ima nade! :clap:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 08 avg 2024, 15:26

Surreal je napisao/la:
08 avg 2024, 15:07
Rahmanović
Turkeš
Leysen

:bow: :bow: :bow: :bow:
Nemoj vjerovati svemu što pročitaš.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 08 avg 2024, 15:29

Surreal je napisao/la:
08 avg 2024, 14:58
Mirvah kad će se ozvaničiti transfer Rahmanovića, thanks.
Znaci to je taj famozni veznjak...Amar :kralj:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: mavi i 25 gostiju.