Juventus FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Burberry46
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Kop ne trenira sa Atalantom.
Sve shvatam hoce da zarade klubovi ali bas je glupost generalno drzati igraca koji hoce da ide.
Sve shvatam hoce da zarade klubovi ali bas je glupost generalno drzati igraca koji hoce da ide.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ovo je Giuntoli i cekao, sada ima situaciju da je igrač pogurao transfer i Atalanta ne može izmišljati cifru iako ce svakako biti visoka.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑08 avg 2024, 08:09Kopmajners izgleda baš zakuho sa Gasperinijem.
Rekao neće da trenira više niti će igrati protiv Reala, hoće u Juventus.
Obećali su mu izaći u susret i pustiti ga još prošle godine ako ga hoće Juventus
Ako se situacija Chiesa zavrsi kako treba tj. da ostane te uz dolazak Todiba to bi već licilo na nešto i moglo bi se to krilo ili čak napadač ganjati do kraja mercata.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Sad ponuditi 50 miliona plus neke bonuse i prihvatiće, odlična im je to cifra ko ih J**+ više, hoće lik da ide ne možeš tu ništa
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Nisam očekivao plac Gaspernija! Ne znam o kakvim on ultimatumima prica, pa ne nudimo mi za njega 35m pa kao oni nezadovoljni!? Maksimalno smo fer usli u ovaj dijalog sa njima nudimo preko 50m sto je po mnogima i previse! Pa mi smo Vidala prodali za 45m jer je momak izrazio zelju da ide!! Tak Vidal je bio top pet veznjaka svijeta!Pogba je napisao/la: ↑08 avg 2024, 11:21Ovo je Giuntoli i cekao, sada ima situaciju da je igrač pogurao transfer i Atalanta ne može izmišljati cifru iako ce svakako biti visoka.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑08 avg 2024, 08:09Kopmajners izgleda baš zakuho sa Gasperinijem.
Rekao neće da trenira više niti će igrati protiv Reala, hoće u Juventus.
Obećali su mu izaći u susret i pustiti ga još prošle godine ako ga hoće Juventus
Ako se situacija Chiesa zavrsi kako treba tj. da ostane te uz dolazak Todiba to bi već licilo na nešto i moglo bi se to krilo ili čak napadač ganjati do kraja mercata.
Chiesa je danas trenirao sa grupom, bez obzira sto ga ne volim, volio bih da ostane uz novi ugovor od oko 5m, jos na to da dodamo Todiboa i Galana
Max Allegri
Sad treba pritisnuti atalantu jos vise pa da pristanu 40 mil.
Drago mi je zbog Chiese da se situaciju smirije koliko toliko
.
Mislim ako ostane ima da pokida
Drago mi je zbog Chiese da se situaciju smirije koliko toliko
.
Mislim ako ostane ima da pokida
Koop, Todibo I Galeno + Chiesa da ostane = 

Juan Cabal:
"I fought hard for this dream of mine. Many have seen me wearing the Juventus shirt since I was a kid, and from then on, I've always pursued this dream of joining Juventus."
#Juventus
Juan Cabal:
"Joining Juventus is the most beautiful thing that's ever happened in my career. I don't have the right words to describe what I'm feeling."
#Juventus

"I fought hard for this dream of mine. Many have seen me wearing the Juventus shirt since I was a kid, and from then on, I've always pursued this dream of joining Juventus."
#Juventus
Juan Cabal:
"Joining Juventus is the most beautiful thing that's ever happened in my career. I don't have the right words to describe what I'm feeling."
#Juventus
Ponudjeno 55M, najvisa cifra za vjeznjaka u historiji lige. 
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma nema sta, pravo smo bezobrazni ! Cak sta vise, mislim da smo ispali prekorektni ! Da li je sedmica slobodna ?
Ako ostane Chiesa auuu

Max Allegri
Lakse se rijesio dolazak Ronalda nego ovog Koopa, mislim da je i previse vremena potroseno.
Ovo sa Chiesom je bas bezveze, koje tu sad kriv veliko je pitanje. Mislim da se i Kostić mogao zadržati, jer u ovoj Motinoj formaciji ne bi bio loš sa klupe.
Ovo sa Chiesom je bas bezveze, koje tu sad kriv veliko je pitanje. Mislim da se i Kostić mogao zadržati, jer u ovoj Motinoj formaciji ne bi bio loš sa klupe.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Come riportato da Sky Sport, il club bianconero ha mollato Wenderson Galeno e ha deciso di puntare tutto su Nico Gonzalez
Opsjednutost poklanjanja para unutar lige je fascinantna.
Pa imali smo Soulea koji je bolji i fizicki spremniji, mladji.
I da, osim Chiellina koji igrač Fiorentine je na kraju ostavio trag, Nico Gonzales je 2 nivoa ispod Bernardeschia, a da ne govorim Chiese kad je prelazio?!
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
I meni nije jasno što dovodimo ovog igrača a imao si Sulea pred nosom.
Pa bolji je Vea od njega, glupost čista prodati momka od 20 godina i dovesti ovog parmaka
Pa bolji je Vea od njega, glupost čista prodati momka od 20 godina i dovesti ovog parmaka
MANIJACI JUG 1987
Valjda cemo ga mjenjati za amerikanca uz nadoplatu od oko 15m? sve drugo nema nikakvog smisila...Pogba je napisao/la: ↑08 avg 2024, 18:38Come riportato da Sky Sport, il club bianconero ha mollato Wenderson Galeno e ha deciso di puntare tutto su Nico Gonzalez![]()
Opsjednutost poklanjanja para unutar lige je fascinantna.
Pa imali smo Soulea koji je bolji i fizicki spremniji, mladji.
I da, osim Chiellina koji igrač Fiorentine je na kraju ostavio trag, Nico Gonzales je 2 nivoa ispod Bernardeschia, a da ne govorim Chiese kad je prelazio?!
Max Allegri
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Amerikanac traži 5 mliona platu, nema šanse da mu je Fiorentina da.
Odbili smo već dosta klubova jer lik ima zahtjeve, konta da je Mesi
MANIJACI JUG 1987
u next genBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑08 avg 2024, 19:05Amerikanac traži 5 mliona platu, nema šanse da mu je Fiorentina da.
Max Allegri
#Juventus unleashed on the market
50 + 5 for #Atalanta for Teun Koopmeiners
30 for #Fiorentina for Nico Gonzalez
Loan with redemption obligation for Jean-Clair Todibo with the #OGCNice
Daniele Rugani to #AFCAjax (@marcoconterio )
50 + 5 for #Atalanta for Teun Koopmeiners
30 for #Fiorentina for Nico Gonzalez
Loan with redemption obligation for Jean-Clair Todibo with the #OGCNice
Daniele Rugani to #AFCAjax (@marcoconterio )
ItaAirways will be the main sponsor on the Juventus shirts for the 2024-25 season. #Juventus
[Ilario RadioRadio via @MatthijsPog
[Ilario RadioRadio via @MatthijsPog
Još tu dodaj Yildiz, Danilo, Gati, Locateli, Fagioli... imali bi i potrebnu širinu. Ovo bi već ličilo na nešto
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.