Jesi bas si ih dobro pratio...
"Daj ba, sto ne bi izbacili Klaksvik? Sta pravite od njih Real? Istina jesu nezgodni dosta, ali dajte malo realnosti..."

Jesi bas si ih dobro pratio...
Običan klaun. Ja sam njegovo fudbalsko znanje vidio kad je napisao da Buljubašić nije nikakav specijalan igrač, da nema nikakvu statistiku, ništa nije uradio prošle sezone i da je Vuković najbolji mladi igrač lige.
Cuj znaci tako reko. Pa eto Buljubasic igra u Rize, a ovaj u BL. Ali oke za njega je nasa liga jaca od pola evrope. Sta ces.Zutti je napisao/la: ↑08 avg 2024, 19:27Običan klaun. Ja sam njegovo fudbalsko znanje vidio kad je napisao da Buljubašić nije nikakav specijalan igrač, da nema nikakvu statistiku, ništa nije uradio prošle sezone i da je Vuković najbolji mladi igrač lige.
Jeli gotovo 1-1??? Eto sad crveni. Previse se radujes damirt.., ti si klaun. 2-1 prccccc samo zbog ovoga. Neznalica mojaDamirT je napisao/la: ↑08 avg 2024, 19:32Vidim dva delegata se sastala. Jesam, pratio sam ih. Eto ja znam kako ce odigrati ovu utakmicu, a komentarisao to 2-3 dana prije pocetka. Vodio sam se sasvim normalnom stvari, a to je ako je mogao Borac igrati egal sa Paokom, zasto ne bi mogli sa Klaksvikom? Ja veca budala sto delegatima bez da su ikad sutnuli loptu nesto objasnjavam...
Jedan blati sve iz BiH, a drugi se pravi vazan i trazi postove drugih. Veci klaun od tebe nisam, glumis neku silu preko tastature, a svi te popisaju...
Evo 1-1.![]()
Paok sa Borcem igrao i to ti argument? Grcima sezona počinje kasnije. Nije rijetkost da podbace ili loše odigraju na početku evropskih kvalifikacija. No dobro, nije čudo da fudbalske analfabete poput tebe sve gledaju kroz jedan dvomeč.DamirT je napisao/la: ↑08 avg 2024, 19:32Vidim dva delegata se sastala. Jesam, pratio sam ih. Eto ja znam kako ce odigrati ovu utakmicu, a komentarisao to 2-3 dana prije pocetka. Vodio sam se sasvim normalnom stvari, a to je ako je mogao Borac igrati egal sa Paokom, zasto ne bi mogli sa Klaksvikom? Ja veca budala sto delegatima bez da su ikad sutnuli loptu nesto objasnjavam...
Jedan blati sve iz BiH, a drugi se pravi vazan i trazi postove drugih. Veci klaun od tebe nisam, glumis neku silu preko tastature, a svi te popisaju...
Evo 1-1.![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Tatamata1946 i 4 gosta.