Običan klaun. Ja sam njegovo fudbalsko znanje vidio kad je napisao da Buljubašić nije nikakav specijalan igrač, da nema nikakvu statistiku, ništa nije uradio prošle sezone i da je Vuković najbolji mladi igrač lige.
BH klubovi u Evropi 24/25
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Dzaba sve,sreca je cesto kljucna stvar u sportu. 
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 08 avg 2024, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vidim dva delegata se sastala. Jesam, pratio sam ih. Eto ja znam kako ce odigrati ovu utakmicu, a komentarisao to 2-3 dana prije pocetka. Vodio sam se sasvim normalnom stvari, a to je ako je mogao Borac igrati egal sa Paokom, zasto ne bi mogli sa Klaksvikom? Ja veca budala sto delegatima bez da su ikad sutnuli loptu nesto objasnjavam...
Jedan blati sve iz BiH, a drugi se pravi vazan i trazi postove drugih. Veci klaun od tebe nisam, glumis neku silu preko tastature, a svi te popisaju...
Evo 1-1.
Jedan blati sve iz BiH, a drugi se pravi vazan i trazi postove drugih. Veci klaun od tebe nisam, glumis neku silu preko tastature, a svi te popisaju...
Evo 1-1.
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 08 avg 2024, 19:32, ukupno mijenjano 1 put.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kakv nafakasi
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ide nafakaski ccc
Cuj znaci tako reko. Pa eto Buljubasic igra u Rize, a ovaj u BL. Ali oke za njega je nasa liga jaca od pola evrope. Sta ces.Zutti je napisao/la: ↑08 avg 2024, 19:27Običan klaun. Ja sam njegovo fudbalsko znanje vidio kad je napisao da Buljubašić nije nikakav specijalan igrač, da nema nikakvu statistiku, ništa nije uradio prošle sezone i da je Vuković najbolji mladi igrač lige.
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
U našoj ligi je ovaj firaun ovako nekog udario mali milion puta, a sudija samo prednost pusti.. 
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Bazinga12345
- Kontakt:
Nisam navijao protiv Borca, mislim svejedno mi kako god završi u principu, ali ako mi je zbog nečeg drago to je crveni za ovog smrada.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Napolje mamu ti J***
Ne prolaze ovi startovi nigdje osim u BiH, Herrera.
Nikad poraz, samo lekcija.
Crveni, pa gol za 2 1 kakav splet dogadjaja.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Jeli gotovo 1-1??? Eto sad crveni. Previse se radujes damirt.., ti si klaun. 2-1 prccccc samo zbog ovoga. Neznalica mojaDamirT je napisao/la: ↑08 avg 2024, 19:32Vidim dva delegata se sastala. Jesam, pratio sam ih. Eto ja znam kako ce odigrati ovu utakmicu, a komentarisao to 2-3 dana prije pocetka. Vodio sam se sasvim normalnom stvari, a to je ako je mogao Borac igrati egal sa Paokom, zasto ne bi mogli sa Klaksvikom? Ja veca budala sto delegatima bez da su ikad sutnuli loptu nesto objasnjavam...
Evo 1-1.![]()
To su amateriiiiii kako struka kaze xD
Zadnja izmjena: Deen, dana/u 08 avg 2024, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
- TurkishAirlines
Kako je ovaj borac sretna ekipa, to nisu istine.
Ima Boga
Ima Boga
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Paok sa Borcem igrao i to ti argument? Grcima sezona počinje kasnije. Nije rijetkost da podbace ili loše odigraju na početku evropskih kvalifikacija. No dobro, nije čudo da fudbalske analfabete poput tebe sve gledaju kroz jedan dvomeč.DamirT je napisao/la: ↑08 avg 2024, 19:32Vidim dva delegata se sastala. Jesam, pratio sam ih. Eto ja znam kako ce odigrati ovu utakmicu, a komentarisao to 2-3 dana prije pocetka. Vodio sam se sasvim normalnom stvari, a to je ako je mogao Borac igrati egal sa Paokom, zasto ne bi mogli sa Klaksvikom? Ja veca budala sto delegatima bez da su ikad sutnuli loptu nesto objasnjavam...
Evo 1-1.![]()
Ti stvarno nisi normalan. Osoba koja pljuje Kovu (priča da mu je plafon Poljska liga pa Kova ove sezone završi u prvaku Portugala i grupu lige prvaka igra), priča da Buljubašić nije ništa posebno pa taj isti Buljubašić ode za rekord lige itd i imaš obraza nekom reći da ga svi popišaju.
Evo 2:1. Uživaj
Zadnja izmjena: Zutti, dana/u 08 avg 2024, 19:39, ukupno mijenjano 2 puta.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
No Giga, no party.
Za ovaj start u nasoj ligi ne bi se ni faul svirao. Jbg.
Za ovaj start u nasoj ligi ne bi se ni faul svirao. Jbg.
Trpaj 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Hajde Klaksvike

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.