FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Kakav ovo sastanak najavljuju Fukare za veceras?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Nije problem da li je kvalitet ili ne, problem je nacin na koji je momak otjeran.
Ako vec nije kvalitet, moglo se prije pocetka sezonu to momku saopstit, pa da prihvati ponude koje je imao.
Nije on kvalitet, al jest Hadzanovic, jest Hasanbegovic, jest Kurtalic...
Nemojte ba da se zajebavamo.
Ovo je ocigledno interes menadzera stavljen ispred kluba i to je to. Momak je neopravdano otjeran.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Sastanak je veceras ja mislim.
Ako od koga moze krenuti nesto, to su onda Fukare, jer niko drugi vise nema da pokrene nesto.
Volim tebe, više od sebe
TAKO JE DRUG 100%antisisoja1919 je napisao/la: ↑08 avg 2024, 17:47Nije problem da li je kvalitet ili ne, problem je nacin na koji je momak otjeran.
Ako vec nije kvalitet, moglo se prije pocetka sezonu to momku saopstit, pa da prihvati ponude koje je imao.
Nije on kvalitet, al jest Hadzanovic, jest Hasanbegovic, jest Kurtalic...
Nemojte ba da se zajebavamo.
Ovo je ocigledno interes menadzera stavljen ispred kluba i to je to. Momak je neopravdano otjeran.
-
- Kontakt:
Sve sto sam htio i cemu sam se nadao da ove sezone necemo bit **** od kluba i da cemo barem ispostovat dogovoreno sa igracima, da se tu ne nabijaju dugovanja.
Al aco i co. su podigli ljestvicu supackog ponasanja, napravili da smo jos vece smece od kluba.
Al ne mozes od ljudi bez karaktera ocekivat da im postenje i pravednost budu primarni principi.
Al aco i co. su podigli ljestvicu supackog ponasanja, napravili da smo jos vece smece od kluba.
Al ne mozes od ljudi bez karaktera ocekivat da im postenje i pravednost budu primarni principi.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Izvinite na upadu, je li istina da vam je Admir Husaric sportski direktor? Tako se bar predstavlja igracima i komentarise na facebooku sa pozicije kao da je u klubu.
Cuo sam da on i Stefan Bulic kroje cijelu ekipu, da i treneru namecu ko ce igrati i da je Maksimovic vec rekao u povjerenju nekim ljudima da razmislja vec da ode. Ako ste ovo dopustili, bolje da ste se ugasili

Cuo sam da on i Stefan Bulic kroje cijelu ekipu, da i treneru namecu ko ce igrati i da je Maksimovic vec rekao u povjerenju nekim ljudima da razmislja vec da ode. Ako ste ovo dopustili, bolje da ste se ugasili

Nije on sportski, Zeba je sportski direktor, al sigurno ima svoje prste u mnogim situacijama u kojima se nalazimo. NazalostHarakiri79 je napisao/la: ↑08 avg 2024, 18:34Izvinite na upadu, je li istina da vam je Admir Husaric sportski direktor? Tako se bar predstavlja igracima i komentarise na facebooku sa pozicije kao da je u klubu.
![]()
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Da, upravu si. Ja mislio danas srijedaantisisoja1919 je napisao/la: ↑08 avg 2024, 17:48Sastanak je veceras ja mislim.
Ako od koga moze krenuti nesto, to su onda Fukare, jer niko drugi vise nema da pokrene nesto.

Mogu najvise pokrenuti, ali sjetimo se proslog ljeta. Popisase svakoga sa Mujkanom. Jedino ako bi se sve svadje ostavile po strani, pa da se proba nesto promijeniti. Mada cisto sumnjam.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja isao jutros, rekli mi zauzet je Husara planiranjem treninga pa mi rekli da dodjem sutra kad je on slobodan da mi odgovori sta me interesuje oko kluba.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- Beduin
- Kontakt:
Moglo bi nas nesto i šokirati, ako se obistini.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Po objavi mi se cini da se sprema nesto sokantno. Ali uvijek postoji ovo tvoje AKO

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Moze nas sokirat samo nesto negativno, na to smo navikli

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Koliko ovdje ima istine?E ovako danas sam saznao pravu istinu ko ih **** ne branim ih,ali kad mi je rekao momak iz uprave a ispravan je 100% vjerujem mu.
Dino je trazio ispisnicu jer mu je Maksimovic rekao da se mora boriti za mjesto u ekipi i da ce ekipa biti pojacana Prsesom ,sto je njemu zasmetalo

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Istina brate i ja sam istu informaciju dobio 100 posto.DamirT je napisao/la: ↑08 avg 2024, 21:05Koliko ovdje ima istine?E ovako danas sam saznao pravu istinu ko ih **** ne branim ih,ali kad mi je rekao momak iz uprave a ispravan je 100% vjerujem mu.
Dino je trazio ispisnicu jer mu je Maksimovic rekao da se mora boriti za mjesto u ekipi i da ce ekipa biti pojacana Prsesom ,sto je njemu zasmetalo![]()
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Onda je to sasvim druga prica.Sunderland je napisao/la: ↑08 avg 2024, 21:07Istina brate i ja sam istu informaciju dobio 100 posto.DamirT je napisao/la: ↑08 avg 2024, 21:05Koliko ovdje ima istine?E ovako danas sam saznao pravu istinu ko ih **** ne branim ih,ali kad mi je rekao momak iz uprave a ispravan je 100% vjerujem mu.
Dino je trazio ispisnicu jer mu je Maksimovic rekao da se mora boriti za mjesto u ekipi i da ce ekipa biti pojacana Prsesom ,sto je njemu zasmetalo![]()
Bitno je da se nije pustilo da Husara diktira i kontrolise ko ce igrati.
Volim tebe, više od sebe
Ovo je totalna budalaštinja.antisisoja1919 je napisao/la: ↑08 avg 2024, 21:10Onda je to sasvim druga prica.Sunderland je napisao/la: ↑08 avg 2024, 21:07Istina brate i ja sam istu informaciju dobio 100 posto.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Sve je na to vuklo.Skojevska je napisao/la: ↑08 avg 2024, 21:12Ovo je totalna budalaštinja.antisisoja1919 je napisao/la: ↑08 avg 2024, 21:10Onda je to sasvim druga prica.Sunderland je napisao/la: ↑08 avg 2024, 21:07
Istina brate i ja sam istu informaciju dobio 100 posto.
I drago mi je sto nije tako.
Volim tebe, više od sebe
Dzaba napadosmo danas upravu 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Bolje sto smo mi pogrijesili, nego da je do uprave stvarno.
Lakse je nama priznat gresku, nego da smo se kao klub morali oprat od onakve sramote.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
To oko Husare je glupost, a ovo je i meni rekao lik koji je 100 ispravan nikada me nije slagao. Husara je koristan i pomaže maksimalno, koliko god to ludo zvučalo.antisisoja1919 je napisao/la: ↑08 avg 2024, 21:10Onda je to sasvim druga prica.Sunderland je napisao/la: ↑08 avg 2024, 21:07Istina brate i ja sam istu informaciju dobio 100 posto.
Sloboda je moja nacija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.