NK Široki Brijeg

Esii TM87
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Esii TM87 » 31 mar 2011, 18:31

Covjek moze pobjeci sa sela,ali selo iz covjeka nikad!
1921-2011

Modricluka
Kontakt:

Post Postao/la Modricluka » 31 mar 2011, 18:43

Uvijek iste tema,br stanovnika,fasisti,lopovi,ubojice, sve silne provokacije,pa Siroki je institucija za neke kvazi klubove u ovj drzavi sto su naucili da im vlast sve placa ,nisu naucili zasukati rukave i stvoriti klub ,najlakse vrijedjati i omalovazavati tudje,pa rezimski klubovi tipa Sarajevo,Vehlez,SLoboda i sl ekipe zato danas i nemaju za germe!
Umjetne tvorevine ne mogu dugo,samo red ,rad i disciplina!
Bio zadnji ili prvi Ultrasi tvoji prestati nece jer ti sa nasa SVETINJA!
Stanje nije nikako dobro,dapace!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 31 mar 2011, 18:45

Modricluka je napisao/la:Uvijek iste tema,br stanovnika,fasisti,lopovi,ubojice, sve silne provokacije,pa Siroki je institucija za neke kvazi klubove u ovj drzavi sto su naucili da im vlast sve placa ,nisu naucili zasukati rukave i stvoriti klub ,najlakse vrijedjati i omalovazavati tudje,pa rezimski klubovi tipa Sarajevo,Vehlez,SLoboda i sl ekipe zato danas i nemaju za germe!
Umjetne tvorevine ne mogu dugo,samo red ,rad i disciplina!
Hahahahahahhahaha kralju lud si za medalju
;)

Modricluka
Kontakt:

Post Postao/la Modricluka » 31 mar 2011, 18:47

14 dana
Bio zadnji ili prvi Ultrasi tvoji prestati nece jer ti sa nasa SVETINJA!
Stanje nije nikako dobro,dapace!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 31 mar 2011, 19:54

7 dana
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 31 mar 2011, 23:00

Mogli bi mi ove godine u Europu i po plasmanu u prvenstvu.Vjerujem da ce se sve oko saveza riješiti a kako vidim Sarajevo ima probleme s novcima i licenca je upitna!!!Imamo dobar raspored i vjerujem da ce Baka uspjeti spasiti sto se spasiti da.I bas prvu utakmicu ja ne mogu gledati!!! :( :( :(
Ipak mogu utakmica je sutra a ne u nedjelju kako u vas pise!!! ;) ;) ;)
Zadnja izmjena: ŠB.TRN, dana/u 02 apr 2011, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 01 apr 2011, 23:32

Kako smo i najavili LIVE stream utakmice N.K. Široki Brijeg-Travnik možete pratiti preko Livestreama-a na internetu. Udruga UPIT i N.K. Široki Brijeg su već u prošloj polusezoni krenuli sa ovim projektom te se nadamo da ćemo i dalje sve domaće utakmice uspjeti prenositi preko ovog kanala.
Na sluzbenoj stranici saveza stoji da se igra sutra utakmica a na ss.ba da je unedjelju???!!!! ;)

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 02 apr 2011, 10:57

ŠB.TRN je napisao/la:Kako smo i najavili LIVE stream utakmice N.K. Široki Brijeg-Travnik možete pratiti preko Livestreama-a na internetu. Udruga UPIT i N.K. Široki Brijeg su već u prošloj polusezoni krenuli sa ovim projektom te se nadamo da ćemo i dalje sve domaće utakmice uspjeti prenositi preko ovog kanala.
Na sluzbenoj stranici saveza stoji da se igra sutra utakmica a na ss.ba da je unedjelju???!!!! ;)

a ti kao da živiš u tunguziji pa ne znaš kad ti klub o kojem si napisao mali milion postova igra???

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 02 apr 2011, 13:10

ljutinar je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Kako smo i najavili LIVE stream utakmice N.K. Široki Brijeg-Travnik možete pratiti preko Livestreama-a na internetu. Udruga UPIT i N.K. Široki Brijeg su već u prošloj polusezoni krenuli sa ovim projektom te se nadamo da ćemo i dalje sve domaće utakmice uspjeti prenositi preko ovog kanala.

a ti kao da živiš u tunguziji pa ne znaš kad ti klub o kojem si napisao mali milion postova igra???
Na ovom portalu je pisalo u nedjelju,kao sto mi i obicno igramo!!!Poveo sam se za njima,a u gradu nisam nasao plakat ili bilo sta na cemu pise kad je utakmica!!!

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 02 apr 2011, 13:54

Ne čitaš novine, ne pratiš službenu stranicu?? U krajnju ruku možda ne znaš da se u srijedu i Kup igra??

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 02 apr 2011, 14:00

ljutinar je napisao/la:Ne čitaš novine, ne pratiš službenu stranicu?? U krajnju ruku možda ne znaš da se u srijedu i Kup igra??
Moram li odgovarati na sva tri pitanja ???Ako te to sve zanima imas PP pa pitaj.Drago će mi biti odgovoriti ti na sva tvoja pitanja i na sve sto te zanima!!! ;)

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 02 apr 2011, 18:33

Mosor1 je napisao/la:Bio sam na utakmici i samo cu reci : "Od **** se pita ne moze napraviti "!!!! :) :(
Slazem se s tobom u potpunosti,Jure već 10 utakmica nista nije pokazao,Šila takoder,onaj žuti Bertoša ono je panjina velika niti ima pregled igre niti moze uputit točan pas
Po završetku prvenstva napravit veliku čistku i nema gledanja jeli nas domaci ili nije

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 02 apr 2011, 18:35

Radio-komentator reče da je Široki nakon 158 dana uspio pobjediti u jednoj prvenstvenoj utakmici. Ispade skoro pet i pol mjeseci. Čestitke na pobjedi.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 02 apr 2011, 19:44

cestitke na danasnjoj pobjedi uz zelje da uđete u finale kupa,i uzmete bodove na sljedecem gostovanju...
sretno
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 02 apr 2011, 21:29

bravo baka,bravo siroki,cestotke ,,,,,,,,,,ajde uzmite kup
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 02 apr 2011, 23:22

Mosor1 je napisao/la:Bio sam na utakmici i samo cu reci : "Od **** se pita ne moze napraviti "!!!! :) :(
Po čemu, e bas su svi danas komentirali kako se vidi pomak na odnosu na one utakmice sa Istukom... I istina je, vidi se... Nema bespotrebnih dugih lopta iz zadnje linije prema napadu, igrači trče traže loptu... Ima pomaka ali ne možes preko noci i sa par treninga ocekivati sve bajno i krasno... A to da se nekim igračima treba zahvaliti to da... Onaj Bertoša se trudi ali jbga kad čovjek ne zna... Ivanković stara priča...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 03 apr 2011, 03:56

Barney Stinson je napisao/la:
Po čemu, e bas su svi danas komentirali kako se vidi pomak na odnosu na one utakmice sa Istukom... I istina je, vidi se... Nema bespotrebnih dugih lopta iz zadnje linije prema napadu, igrači trče traže loptu... Ima pomaka ali ne možes preko noci i sa par treninga ocekivati sve bajno i krasno... A to da se nekim igračima treba zahvaliti to da... Onaj Bertoša se trudi ali jbga kad čovjek ne zna... Ivanković stara priča...
U jednom trenutku 7 nasih igrača je bilo za degeneka.Nadam se potpunom remontu na ljeto!!! ;) ;) ;)

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 03 apr 2011, 11:15

Aj nabroji tih 7 da vidim koji su to...

Ja ne znam jesi ti dolazio dok je Isutk bio na klupi ali ovo jucer se vidjela razlika na odnosu na prijasnje utakmice...
19 - ђ - 11

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 03 apr 2011, 21:38

Promjena nacina igre je vidljiva ali neka drastična promjena na bolje se ne vidi.Nama trebaju novi igrači,pa jučer je Travnik imao priliku u 43 min sam na vratara i obrani je nas vratar.Jednom im glavom onaj skače na 5 metara između Renata i Džidića.Zakarić daleko najgori,najgora utakmica od kada je dosao,Bertoša izgubljen,10 lopti nabio u aut.Ajd da ti ih nabrojim :
Zakarić,Jure,Renato,Vagner,Roskam :( ,Mišić,Maći,Marcijano !!!Ti reci da nisu.Pa ono je bilo tuzno gledati,nekako bodove spasismo.Napredak je vidlji ali se bojim da s onim igračima ni Ferguson nista bolje ne bi postigao!!!

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 03 apr 2011, 22:51

ŠB.TRN je napisao/la:Promjena nacina igre je vidljiva ali neka drastična promjena na bolje se ne vidi.Nama trebaju novi igrači,pa jučer je Travnik imao priliku u 43 min sam na vratara i obrani je nas vratar.Jednom im glavom onaj skače na 5 metara između Renata i Džidića.Zakarić daleko najgori,najgora utakmica od kada je dosao,Bertoša izgubljen,10 lopti nabio u aut.Ajd da ti ih nabrojim :
Zakarić,Jure,Renato,Vagner,Roskam :( ,Mišić,Maći,Marcijano !!!Ti reci da nisu.Pa ono je bilo tuzno gledati,nekako bodove spasismo.Napredak je vidlji ali se bojim da s onim igračima ni Ferguson nista bolje ne bi postigao!!!
A jbga ti opet po svome, pa ne možes odjednom ocekivati savrsenstvo... A sad ako pobjede Želju i prođu u finale dizati ces ih u nebesa... Slažem se ja sa tobom da su neki igrači odigrali dosta loše i da nekima nema mjesta u Širokom ako ćemo imati očekivanja za vrh lige i plasmane u Europu...
Evo ti spomeni Zakarića, pa ne možeš ti očekivati od momka koji ima 19 god. da svaku utakmicu odigra odlično... Jbga nekad jednostavno ne ide, ali dosada je najvise pokazao... Roskam, točno ne znam ali ja mislim da je on naš prvi strijelac ove godine, a to da je ovu odigrao loše to stoji... Marciano nakon ozljede treba tu vremena...
E sad Renato po meni ga treba tjerati, loš je i na zadnjem veznom i na stoperu, mislim da je istrošio sve kredite... Za Juru meni se osobno ne sviđa, po meni dosada nista nije pokazo ali eto kazu domaći je momak... Meni se cisto je.be je li domaci ili ne, ili si dobar ili nisi... Po meni nije i ja bi se njemu isto zahvalio... Tu i tamo bljesne ali premalo... Za onog malog Kvesića ne znam stvarno ako netko zna nesto vise nek napise, nisam ga nikad gledao ali onako na prvi dojam mislim da treba jos pure za ovu našu ligu...
I čuj ti tu napisa Wagner... E to ti nije potrebno... Wagner je Bog u igri Širokog i može si priustiti i 15 loših utakmica a ne jednu... Kad Wagner nije u sastavu i nije u igri tada i Široki ne igra...
Samo što ste vi svi nestrpljivi pa bi odmah neko savršenstvo, ne može to tek tako, treba vremena da se igrači uhodaju pod Bakinim vodstvom da se prilagode njegovom načinu igre... Ja nisam rekao da je ova igra protiv Travnika bila nesto odlična ali da je dobra i da je napredak vidiljiv to svakako da... Samo jbga kada je naš zadnji red prelos, Džidić je dobar, vidi se da zna ali kada nema s kim igrati... Pa jbte najvise golova smo primili u prvenstvu... Ni Drina i Budućnost koji su na dnu nisu primili toliko... Ja se nadam da ce uprava shvatiti pa ce na ljeto dovesti pravog stopera dosta nam je Topića, Renata, Bertoša i sličnih...
19 - ђ - 11

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Daduli, Grk1234, Lazarov, MikiPirs, Sheyi i 35 gostiju.