HŠK Zrinjski
Re: HŠK Zrinjski
Minimalno tri gola zabijamo. Moraju se promašaji vratiti.
U ritmu pjesme ljubavne..
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
- tutankamon1905
- Kontakt:
Bockaj? Supljak ili se desava nesto
Navodno da je posao pred samim završetkom.
Vidjet ćemo kroz par narednih dana.
U svakom slučaju zanimljiv igrač, nije baš onaj klasični lijevi bek, ali je iskoristiv kao krilo, kao i wing bek u sustavu sa 3 igrača u obrani.
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
Petar Bočkaj - Zagrebačka verzija Tončija Kukoča;-)
Petar Bočkaj - Zagrebačka verzija Tončija Kukoča;-)
[/quote]
Valjda ga je ova druga žena malo primirila
Volim Mostar pa makar i vaki
Prvo, mislim da nema šanse. Drugo i da ima, on ima mjesečna primanja od 50 ak milja EU. Ta ne bi nam ga dzabe dali.
A treće, što smo onda dovodili Mamića?
A treće, što smo onda dovodili Mamića?
-
- Kontakt:
Ćorluka odlazi 99 posto u Tursku
Pa normalno ,šta bi trebali?Putovati u srijedu u Bugarsku ,vratiti se u petak pa u ponedjeljak igrati na onoj njivi u Gabeli i onda opet u četvrtak igrati sa bugarima.I uz to još kiksati u Gabeli i riskirati da se netko povrijedi .Pa i veliki klubovi odgađaju svoje prvenstvene utakmice , kod Engleza se do 4 mjeseca igraju zaostale utakmice ,u HNL u će odgađati ,i u ostalim europskim ligama samo oni odgađaju kad im dođu teži protivnici u 9 ili 10 mjesecu ,nama su sada teški protivnici.I ja bih volio da igramo utakmice svako tri dana ali bojim se da nije logično a u ostalom ove godine ima dosta termina i sezona je duga.
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Nije istina da Englezi odgađaju utakmice, osim kada se kup igra u isto vrijeme kada je i liga, ili kada imaju međukolo u vrijeme europskih utakmica. Znači odgađaju samo ako bi utakmice morale biti u istom terminu, ne ako je utakmica 3-4 dana kasnije.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
Maka je poslije Brava govorio da ekipi fale još 2-3 utakmice da se uigraju. Bar protiv jedne Sloge smo mogli u nedjelju odigrati u izmješanom sastavu, kao i Hajduk-Osijek-Rijeka. Botev je također svoju utakmicu prvenstva odradio i dobio 1:0 u gostima.
Lani smo odgodili Posušje isto kući, pa izgubili naknadno 1:0 pod Bijelim Brijegom. Ta tri boda su pored cijele lakrdije suđenja u utrci sa Borcem, mnogo falila da uzmemo zasluženu titulu!
Zadnja izmjena: Taramba, dana/u 06 avg 2024, 17:28, ukupno mijenjano 5 puta.
HahahaMarko1905 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 14:14Pa normalno ,šta bi trebali?Putovati u srijedu u Bugarsku ,vratiti se u petak pa u ponedjeljak igrati na onoj njivi u Gabeli i onda opet u četvrtak igrati sa bugarima.I uz to još kiksati u Gabeli i riskirati da se netko povrijedi .Pa i veliki klubovi odgađaju svoje prvenstvene utakmice , kod Engleza se do 4 mjeseca igraju zaostale utakmice ,u HNL u će odgađati ,i u ostalim europskim ligama samo oni odgađaju kad im dođu teži protivnici u 9 ili 10 mjesecu ,nama su sada teški protivnici.I ja bih volio da igramo utakmice svako tri dana ali bojim se da nije logično a u ostalom ove godine ima dosta termina i sezona je duga.
Forza njaZri
Dobro , eto mi smo Real ili City pa ćemo u 7 dana uz putovanja odigrati 3 utakmice i dobiti ih ,realno nema šta.Hvalili ste Bravo sto nisu odgodili pa smo vidjeli u uzvratu ,Osijek izgubio od moćnog Šibenika a Hajduk nebi dobio da mu nisu suci pomogli.Vidjet ćemo sad hoće li odgađatichiefsosa je napisao/la: ↑06 avg 2024, 17:22HahahaMarko1905 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 14:14Pa normalno ,šta bi trebali?Putovati u srijedu u Bugarsku ,vratiti se u petak pa u ponedjeljak igrati na onoj njivi u Gabeli i onda opet u četvrtak igrati sa bugarima.I uz to još kiksati u Gabeli i riskirati da se netko povrijedi .Pa i veliki klubovi odgađaju svoje prvenstvene utakmice , kod Engleza se do 4 mjeseca igraju zaostale utakmice ,u HNL u će odgađati ,i u ostalim europskim ligama samo oni odgađaju kad im dođu teži protivnici u 9 ili 10 mjesecu ,nama su sada teški protivnici.I ja bih volio da igramo utakmice svako tri dana ali bojim se da nije logično a u ostalom ove godine ima dosta termina i sezona je duga.
Po meni ste trebali ovu prvu odigrati, jer je domaća. Nema putovanja, nema neke posebne pripreme u tom smislu, dosta lagan protivnik, gdje ti čak taman dođe u pripremi za Botev. Odgađanje sa GOŠK-om ima više smisla, jer je između dvije utakmice sa istim protivnikom, gostovanje (kao što čovjek iznad reče, lošiji teren i veća potrošnja odmah, a i gostovanje samo po sebi zahtijeva više nekakve pripreme, pa makar i Gabela). Isto tako u 3. kolu mislim da nema potrebe odgađati Radnika, prošli ili ne. Ali eto, odgađat će se, jednostavno svi klubovi ovdje su na to navikli.
-
- Kontakt:
Jel netko konta ulogu ovog Mlinara ?
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Kontam koja bi mu trebala biti uloga, ali je ne igra. Ne znam zašto ga ne zamijeni.
Mlinar kao duh na terenu, nevidljiv. Jako nam nedostaju iz lanjskog sastava spremni i zdravi Ilinković-Bradarić i Bilbija! Koju ulogu Barišić u Zrinjskom ima da mora stalno igrati i naivno iz utakmice u utakmicu griješiti, ne znam!