English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Nesigurnost vlada u Celziju, samo 6 godina
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Chelsea ce imat top ekipu u Championshipu za koju godinu. 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- wadethegreat
- Kontakt:
Pokusava atletico spustiti cijenu i jednom i drugom,cigani su to.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ako sam dobro skontao Zubimendi odbio Arsenal, Bayern i Barcelonu u posljednjih par dana radi Liverpoola a danas odbio Liverpool radi ljepših planina u San Sebastianu?
Rođen s tobom da budem
Gabriel Mec iz Gremia je igračina𝐇𝐄𝐑𝐄 𝐖𝐄 𝐆𝐎! Chelsea agree on deal to sign Belgian GK Mike Penders from Genk
Considered potential new Thibaut Courtois, Penders signs long term deal at Chelsea for €20m package.
Penders will stay at Genk on loan until June 2025.
𝐍𝐞𝐱𝐭 𝐮𝐩 𝐟𝐨𝐫 𝐂𝐡𝐞𝐥𝐬𝐞𝐚: Gabriel Mec, Gremio, 2008

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Strašno talentovan golman, odličan posao za ChelseaJudd je napisao/la: ↑08 avg 2024, 19:48Gabriel Mec iz Gremia je igračina𝐇𝐄𝐑𝐄 𝐖𝐄 𝐆𝐎! Chelsea agree on deal to sign Belgian GK Mike Penders from Genk
Considered potential new Thibaut Courtois, Penders signs long term deal at Chelsea for €20m package.
Penders will stay at Genk on loan until June 2025.
𝐍𝐞𝐱𝐭 𝐮𝐩 𝐟𝐨𝐫 𝐂𝐡𝐞𝐥𝐬𝐞𝐚: Gabriel Mec, Gremio, 2008![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Na stranu sad sva zezancija ali kako klub to može izdržati finansijski, samo ovo ljeto su opet potrošili 200m a tim nije uopšte bolji nego prethodnih sezona. Svaki ovaj mladi igrač po 20m a gdje su dugogodišnji ugovori od po 7-8 godina, sigurno da im ni plata nije mala inače ne vidim zašto bi iko pristao da potpiše za klub u kome nema nikakav jasan put do prvog tima.
Koliko uopšte igrača mogu posuditi u inostranstvu po novim pravilima, ne vjerujem da je više od 10?
Koliko uopšte igrača mogu posuditi u inostranstvu po novim pravilima, ne vjerujem da je više od 10?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Znam da su izvrdali prodaju nekih stambenih objekata cega li vec da se vodi na ime kluba. Odnosno klub i te nekretnine su pod kisobranom istog vlasnistva, a bila je pofina cifra u pitanju.StevieG8 je napisao/la: ↑08 avg 2024, 19:55Na stranu sad sva zezancija ali kako klub to može izdržati finansijski, samo ovo ljeto su opet potrošili 200m a tim nije uopšte bolji nego prethodnih sezona. Svaki ovaj mladi igrač po 20m a gdje su dugogodišnji ugovori od po 7-8 godina, sigurno da im ni plata nije mala inače ne vidim zašto bi iko pristao da potpiše za klub u kome nema nikakav jasan put do prvog tima.
Al obzirom kako PSR radi, saznat cemo tek za 2-3 godine kako se bude nakupljala amortizacija na ove kupljene igrace sa ugovorima od po 15 godina
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Ovo su samo neki od dovedenih gemova. Ima tu kvalitete pogotovo kod ovog golmana Jorgensena i kod Kelimana

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pa koliko sad golmana imaju: 7, 8?
Jorgensen, Petrović, Kepa, Sanchez, ovaj mali iz Genka, Betinelli
Jorgensen, Petrović, Kepa, Sanchez, ovaj mali iz Genka, Betinelli

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Previse se svi sprdamo sa Chelseaem. Mogli bi sad pozitivno iznenadit.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
𝐇𝐄𝐑𝐄 𝐖𝐄 𝐆𝐎! West Ham complete hijack to sign Todibo, exclusive story confirmed