HŠK Zrinjski

Marko1905
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Marko1905 » 09 avg 2024, 13:07

Taramba je napisao/la:
09 avg 2024, 06:20
Mlinar kao duh na terenu, nevidljiv. Jako nam nedostaju iz lanjskog sastava spremni i zdravi Ilinković-Bradarić i Bilbija! Koju ulogu Barišić u Zrinjskom ima da mora stalno igrati i naivno iz utakmice u utakmicu griješiti, ne znam!
Evo igra se sa Goškoom , sad ćemo biti puno spremniji za Botev .
Svejedno jer ionako nemamo šanse za prolaz a igrači su nam poluamateri , nemamo dva igrača da znaju lopte ,sve nešto nabij ,odbij …..
Odmah nakon Boteva ili još bolje Goška smijeniti upravu i otjerati bar 7-8 igrača i dovesti naše mlade igrače spremne i željne igre osim naravno četvrtkom i subotom jer poslije daleke nisu bas spremni i željni.
I da ne zaboravim obvezno Maki ,Dubi i Gagri zabranit dolazak na stadion a nove trenere izabrati na južnom djelu zapadne tribine ,tu je nepresušno vrelo stratega sa đikovine i panjevine.Balnovac ne može oni su svoje ispucali ,jedino možda centar 2 da dadne trenera posto su ove godine osvojili mjesne zajednice.
Bit će to dobro samo treba potjerati ,uz obavezno pljuvanje ,Barišica,Šunjica,Ćorluku ,Tičinovica ,znamo od lani da je Mara bezveze golman,Ćuže da valja bio bi u Dinamu …..Samo oštro i krkanski kako mi znamo i opet ćemo se sa konama za sredinu tabele boriti i biti zadovoljni jer ta će Danko ,ta će Zrinjski ,okle njih ,evo ne mogu dvije godine zaredom ući u skupine gledaj kako u HNL u gaze i još ne odgađaju utakmice…daj nam arenu da gledamo Real,Bahrein,City …
Volim Mostar pa makar i vaki

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 09 avg 2024, 13:23

Marko1905 je napisao/la:
09 avg 2024, 13:07
Taramba je napisao/la:
Mlinar kao duh na terenu, nevidljiv. Jako nam nedostaju iz lanjskog sastava spremni i zdravi Ilinković-Bradarić i Bilbija! Koju ulogu Barišić u Zrinjskom ima da mora stalno igrati i naivno iz utakmice u utakmicu griješiti, ne znam!
Svejedno jer ionako nemamo šanse za prolaz a igrači su nam poluamateri , nemamo dva igrača da znaju lopte ,sve nešto nabij ,odbij …..
Odmah nakon Boteva ili još bolje Goška smijeniti upravu i otjerati bar 7-8 igrača i dovesti naše mlade igrače spremne i željne igre osim naravno četvrtkom i subotom jer poslije daleke nisu bas spremni i željni.
I da ne zaboravim obvezno Maki ,Dubi i Gagri zabranit dolazak na stadion a nove trenere izabrati na južnom djelu zapadne tribine ,tu je nepresušno vrelo stratega sa đikovine i panjevine.Balnovac ne može oni su svoje ispucali ,jedino možda centar 2 da dadne trenera posto su ove godine osvojili mjesne zajednice.
Bit će to dobro samo treba potjerati ,uz obavezno pljuvanje ,Barišica,Šunjica,Ćorluku ,Tičinovica ,znamo od lani da je Mara bezveze golman,Ćuže da valja bio bi u Dinamu …..Samo oštro i krkanski kako mi znamo i opet ćemo se sa konama za sredinu tabele boriti i biti zadovoljni jer ta će Danko ,ta će Zrinjski ,okle njih ,evo ne mogu dvije godine zaredom ući u skupine gledaj kako u HNL u gaze i još ne odgađaju utakmice…daj nam arenu da gledamo Real,Bahrein,City …
Sve rečeno . :D
Generalno nije ovo loše ( moralo se ovo uzeti kad ti se protivnik sam nudi ) , odbrana je bila sasvim Ok ( do pogreške Bareta ) , Šunka siguran u zraku pozicioniranje LIDER pravi , Bare solidno pokrivao prostor koliko može , bekovi su bili sasvim ok , Čarli i gore i dole očekivao sam da ce ih ubijati ovi crnci ali dobro se to zatvaralo , Memija očekivano nije išao visoko . Vezni red hmmm , Posavec mi se osobno sviđa ( Čanađija ) , pokira i radi sto zna i to jako dobro , Mlinar totalno nejasan lik , krije se od lopte izbjegava duele totalno izgubljen lik , Ivančić kao organizator napada se spušta u zadnju liniju i to na lijevog beka ?? totalno nepotrebno , daleko je od Nardina , definitivno u lošoj formi ... Ćuže je prerastao Zrinjski , Maleni klasika ako prođe prođe pozitivno je sto se spušta i pomaže Čarliju , NARDIN igra vrhunski nogomet ali nema kvalitetnih lopti prema njemu , većinu zračnih duela dobiva , ali vezni igrači su predaleko od njega tako da je totalno bezopasan . Igrači s klupe ne znam šta bi rekao Kiš ono njegovo ali takav igrač treba Nardinu da mu podvali loptu ali gubiš u vezi jer već imaš 'igrača manje'- Mlinara , Topić nit smrdi nit miriše vrijeme će pokazati , ruku na srce i nema nekih alternativa na klupi pa nemam šta Maki reći OSIM za Mlinara koji je dao gol protiv Brava ali do tada je bio UŽAS ... Ukratko :D
p.s. Marić je također prerastao Zrinjski i BH ligu .
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .

samith
Kontakt:

Post Postao/la samith » 09 avg 2024, 14:53

Ja sam čak i pozitivno iznenađen kako smo odigrali. Okej greške, ali ovo je meni sasvim dobro odigran meč u gostima i daje nadu da ćemo ovo proći samo treba mirnoće u napadu, jer ovi nam se nude. Ne znam zašto je držao Mlinara svih 90minuta..al dobro je završilo kako je odigrao. Ovdje napast od prve minute pametno i prolaz je naš.
U ritmu pjesme ljubavne..

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 09 avg 2024, 15:41

Marko1905 je napisao/la:
09 avg 2024, 13:07
Taramba je napisao/la:
Hajde super da idemo u Gabelu, bod ko kuća :tokralju:
A Botev prolazimo na mišiće, Mara će skinuti sve zicere, a ne može Barišić peti puta za redom kiksati…;-)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

Marko1905
Kontakt:

Post Postao/la Marko1905 » 12 avg 2024, 15:27

Gošk arhiviran ,jedva 4-1 uz veliku dozu sreće i sudačku pomoć ,dobro nešto su i igrači odigrali ali i ćorava koka nađe zrno pa tako i oni.
Moram pohvaliti teren u Gabeli ,extra ,jos kada ga usporedim sa npr. onim gdje su isto sinoc igrali Lokomotiva i Hajduk u Kranjčevićevoj ovaj je pravi tepih ,dokaz je i to da su nam se samo dva igrača povrijedila.
Šupci iz Boteva odgodili utakmicu ,gdje to ima da se odgađaju utakmice u prvenstvu ,sramota :nene: .
Usput moram pohvaliti i stajling našeg stožera ,bermude su prevaziđene, i ako dobiju otkaz mislim da imaju velike šanse da dobiju posao u novom Fan shopu ,danas je raspisan natječaj pa možda se u petak prijave jer koliko čujem po našim stručnim skupovima ,od balnovac do vojna , vlada jedinstveno mišljenje da ćemo izgubiti tri razlike jer bugarski crnci su kao mambe i nema šanse da im pariramo.Ni gol ne ćemo da dadnemo jer su Bugari igrali u prvoj utakmici sa 50% snage zbog utakmice sa Ludigorecom u nedjelju navečer .Jest da je otkazana ali igrači Boteva to nisu tada znali pa se nisu puno trudili.
Evo Maka i Čuže jutros sjede u Mazel Tovu ,valjda Kabiri voli da tamo piju kavu ,a onda će preći u ovaj katolički kafić pored jer samo nam Bog može pomoći da prođemo Bugare.
PS .Čujem da je Barbarez htio na spisak staviti Ćorluku ali upozorili su ga da igra na pogrešnoj tj. desnoj strani , valjda im fali neko više lijevo a Čarli je desno orijentiran , sad kopaju da vide imali Oreč kakvih hercegovačkih korijena ….

DTzmu30
Kontakt:

Post Postao/la DTzmu30 » 12 avg 2024, 18:53

Marko1905 je napisao/la:
12 avg 2024, 15:27
Gošk arhiviran ,jedva 4-1 uz veliku dozu sreće i sudačku pomoć ,dobro nešto su i igrači odigrali ali i ćorava koka nađe zrno pa tako i oni.
Moram pohvaliti teren u Gabeli ,extra ,jos kada ga usporedim sa npr. onim gdje su isto sinoc igrali Lokomotiva i Hajduk u Kranjčevićevoj ovaj je pravi tepih ,dokaz je i to da su nam se samo dva igrača povrijedila.
Šupci iz Boteva odgodili utakmicu ,gdje to ima da se odgađaju utakmice u prvenstvu ,sramota :nene: .
Usput moram pohvaliti i stajling našeg stožera ,bermude su prevaziđene, i ako dobiju otkaz mislim da imaju velike šanse da dobiju posao u novom Fan shopu ,danas je raspisan natječaj pa možda se u petak prijave jer koliko čujem po našim stručnim skupovima ,od balnovac do vojna , vlada jedinstveno mišljenje da ćemo izgubiti tri razlike jer bugarski crnci su kao mambe i nema šanse da im pariramo.Ni gol ne ćemo da dadnemo jer su Bugari igrali u prvoj utakmici sa 50% snage zbog utakmice sa Ludigorecom u nedjelju navečer .Jest da je otkazana ali igrači Boteva to nisu tada znali pa se nisu puno trudili.
Evo Maka i Čuže jutros sjede u Mazel Tovu ,valjda Kabiri voli da tamo piju kavu ,a onda će preći u ovaj katolički kafić pored jer samo nam Bog može pomoći da prođemo Bugare.
PS .Čujem da je Barbarez htio na spisak staviti Ćorluku ali upozorili su ga da igra na pogrešnoj tj. desnoj strani , valjda im fali neko više lijevo a Čarli je desno orijentiran , sad kopaju da vide imali Oreč kakvih hercegovačkih korijena ….
Ironija i sarkazam su, trenutno, na nivou da ti se postovi daju čitati. Napreduješ iz posta u post.
Još samo malo poradi na pravopisu. Tko yebe gramatiku. Možda jednog dana postaneš dopisnik sportsport.ba.
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 13 avg 2024, 15:08

Hoće li se rasprodati sve ulaznice do četvrtka ili će se moći kupiti karte i na dan utakmice?
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 13 avg 2024, 15:34

Kad nismo uspjeli rasprodat ulaznice protiv AZ-a, Legie, Ville( nisam siguran), cisto sumnjam da ce se rasprodat protiv Boteva.
Volimo puno pricat, trazit da nam otvore sve tribine, a kad treba napunit iste, onda to ide malo teze

Marko1905
Kontakt:

Post Postao/la Marko1905 » 13 avg 2024, 16:27

tutankamon1905 je napisao/la:
13 avg 2024, 15:34
Kad nismo uspjeli rasprodat ulaznice protiv AZ-a, Legie, Ville( nisam siguran), cisto sumnjam da ce se rasprodat protiv Boteva.
Volimo puno pricat, trazit da nam otvore sve tribine, a kad treba napunit iste, onda to ide malo teze
Turbo navijači čekaju da im neko pokloni kartu jer ko će cvaju dati ,nije to malo ,izuzev kad se daje lova u kladionici ,onda može i više od cvaje ko od šale.
Razumijem da ima ljudi koji zive od mirovine i male place i to poštujem ali ovi ublehaši bolje da i ne dođu.

Evo Perišić je slobodan ,zajedno sa Sopićem u tandemu da ih dovedemo .Ivane vrime je da malo igraš lopte za promjenu i vratis se u formu a Sopic može šuplju valjati našim novinarima ,oni nemaju nista protiv šuplje dapače.
Danko do tebe je …..

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 13 avg 2024, 18:59

Karata ce biti i na dan utakmice.
Gospojina-vrucina-20 maraka-neatraktivan protivnik...
Dovoljno izgovora da se ne ode na trenutno najbitniju utakmicu sezone.
Bar ima sada jos dovoljno dijaspore po Hercegovini do kraja mjeseca.
Zrinjski je zivot i vise od toga, lako je reci-ali treba to i zivjeti.
Vidimo se u cetvrtak po Bijelim Brijegom!

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 14 avg 2024, 10:22

Marko1905 je napisao/la:
13 avg 2024, 16:27
tutankamon1905 je napisao/la:
13 avg 2024, 15:34
Turbo navijači čekaju da im neko pokloni kartu jer ko će cvaju dati ,nije to malo ,izuzev kad se daje lova u kladionici ,onda može i više od cvaje ko od šale.
Razumijem da ima ljudi koji zive od mirovine i male place i to poštujem ali ovi ublehaši bolje da i ne dođu.

Evo Perišić je slobodan ,zajedno sa Sopićem u tandemu da ih dovedemo .Ivane vrime je da malo igraš lopte za promjenu i vratis se u formu a Sopic može šuplju valjati našim novinarima ,oni nemaju nista protiv šuplje dapače.
Danko do tebe je …..
'' Ivane Beuse '' ne prabacuj lopticu na Danku ...
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .

zrinjamo
Kontakt:

Post Postao/la zrinjamo » 14 avg 2024, 13:35

Sopić je budaletina, možda dobar trener, ali hajvan.
Mene je ove dvije tri zadnje utakmice Nardin oduševio. Nemanja je jedan i jedini, drugačiji je špic, ali Nardin jako dobro igra, čvrst je, pokretljiv, teško mu je uzeti loptu.
Moramo jednog mlađeg i življeg stopera dovesti, a možemo i od Savića stopera praviti. Slobo već ozljeđen, Magdiću se očito ne vjeruje.
Botev je prokazan, haj'mo napuniti stadion i proći ih.

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 15 avg 2024, 22:05

Svaka čast!
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

Marko1905
Kontakt:

Post Postao/la Marko1905 » 15 avg 2024, 22:23

Ma slučajno ,bugarima bilo vruće !

“Mentalitet pobjednika” :kafa:

Silvester071
Kontakt:

Post Postao/la Silvester071 » 15 avg 2024, 23:07

Čestitke za prolaz

TheNoblesMo
Kontakt:

Post Postao/la TheNoblesMo » 16 avg 2024, 00:20

AvantiBL je napisao/la:
15 avg 2024, 22:05
Svaka čast!
Hvala kralju, također i vama!
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 16 avg 2024, 00:21

TheNoblesMo je napisao/la:
16 avg 2024, 00:20
AvantiBL je napisao/la:
Svaka čast!
Hvala! Izvinjavam se na off topic, znaš li šta je sa forumašem Antipolitika, nema ga u zadnje vrijeme?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

TheNoblesMo
Kontakt:

Post Postao/la TheNoblesMo » 16 avg 2024, 07:29

AvantiBL je napisao/la:
16 avg 2024, 00:21
TheNoblesMo je napisao/la:
16 avg 2024, 00:20
AvantiBL je napisao/la:
Svaka čast!
Hvala! Izvinjavam se na off topic, znaš li šta je sa forumašem Antipolitika, nema ga u zadnje vrijeme?
Nemam pojma, i ja sam primijetio da ga nema.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 16 avg 2024, 11:11

Šta reći nakon ove predivne noći :salut:
Kapa do poda Ultrasima, Maki i stožeru, Mariću, Memiji, Tiću, Nardinu, Ćuži, Kišu i ostalim momcima :tokralju:
I nakon jalovog penala Mlinara, imao sam osjećaj da možemo zajedno do pobjede. Konačno nas i sreća malo pratila, Mara skinuo zicere, VAR se oglasio na gol i ofsajd u 90. minuti Boteva. Idemo opušteno na Vitoriu, nismo favoriti, a nismo bez šanse da ostanemo i ovu jesen u Europi. IGRAJ DO KRAJA !

slika

Marko1905
Kontakt:

Post Postao/la Marko1905 » 16 avg 2024, 15:15

Taramba je napisao/la:
16 avg 2024, 11:11
Šta reći nakon ove predivne noći :salut:
Kapa do poda Ultrasima, Maki i stožeru, Mariću, Memiji, Tiću, Nardinu, Ćuži, Kišu i ostalim momcima :tokralju:
I nakon jalovog penala Mlinara, imao sam osjećaj da možemo zajedno do pobjede. Konačno nas i sreća malo pratila, Mara skinuo zicere, VAR se oglasio na gol i ofsajd u 90. minuti Boteva. Idemo opušteno na Vitoriu, nismo favoriti, a nismo bez šanse da ostanemo i ovu jesen u Europi. IGRAJ DO KRAJA !

slika
Sve se slazem ,samo Mara i sreća ne idu u istu rečenicu ,čovjek nas je samo u ovoj utakmici u prvom poluvremenu tri puta čupao da ne upadnemo u debeli minus.Po meni igrač utakmice .

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, bhfanatic14, Cuspajz, gh0stHZ, Pablo11, ristagrad, TylerBurey i 34 gosta.