Surreal je napisao/la: ↑09 avg 2024, 15:46
Dangubić je odličan igrač, pa i Renan je došao iz litvanske lige, sigurno će rešetati mreže ovdje. Iskreno čudi me da je Mirčevski odlučio doći kod vas, pretpostavljam da ste mu ponudili astronomsku platu, isto odlično rješenje za ovu ligu. Realno gledano, ova dva igrača bi dobro došla doslovno svakoj ekipi lige. Hiroš kao igrač poteza, uz strance Odinaku i Al-Jabera (ako ostane). Stvarno to dobro izgleda, ko bi rekao. Sigurno da nedostaje jedan bolji stoper, a ukoliko to bude Gojković - naklon do poda. Inače me zanimaju Fočo i Babaluk, vjerujem da bi mogli ostvariti neke dobre transfere, ukoliko dobiju priliku za igru.
Inače je li šuplja priča da bi Ishak Belfodil trebao doći u Borac? Znam(o) mi dobro da CV ne igra na terenu, ali stvarno impresivno - Parma, Inter, Werder, Hoffenheim...
Dobra bi se tu ekipa mogla sloziti, za Dangubica vjerujem da ce se dobro snaci jer dolazi u brutalnoj formi i puno se od njega ocekuje.
Ali inace dosta je oscilacija kod nasih igraca, prvenstveno kod Hirosa i Boljevica.
Ili odigraju top utakmicu ili su neprimijetni na terenu, kao protiv ŠB.
Sumnjam da ce Babaluk dobijati priliku, jer sam procitao da je Krpic produzio ugovor do kraja sezone, znaci on ce biti u rotaciji sa Dangubicem.
Šabić je jedini iz omladinskog pogona koji ce dobijati priliku, bar trenutno.
Gojkovic je i meni malo nerealan, 28.mu je godina, rano je da se vrati u nasu ligu.
Na Henríqueza mislis? Po meni nepotreban nakon dolaska Mircevskog i Dangubica, mozda je bio u opciji u slucaju da nas Filip odbije.
Sumnjam da ce doci, pa makar.