FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
ventilateur
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tacno sam u soku jos od jucer, ne zna covjek sta bi napisao. Rahmet ti duši Dženo!
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
Veliki gubitak za nas sport
Rahmet ti dusi Dzeno
Rahmet ti dusi Dzeno
Jel vas mogu zamoliti da se ne prepucavamo narednih par dana sa anamo onima na temi Premijer Liga BiH iz poštovanja prema našem Dženi?
Hvala.
Hvala.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Prvi nešto duzi intervju Zekica mimo pressa.
Dotakao se i Mudražije izmedju ostalog
Nažalost, teško da će išta biti od Mudražije, nismo ulazili u neke razgovore jer je to preskupa priča. Osim ako se nešto ne desi do kraja prelaznog roka i Lokomotiva ne nađe to što bi htjela za njega. To će biti otvoreno, ja se opet nadam da ću naći nekog
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Maroon1946
- Kontakt:
Da li je moguće da se Rahman već sada oprašta od ozbiljnog fudbala?Amar Rahmanović, povremeni fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine, ovog ljeta napustit će Rusiju, iako prema Transfermarktu ima ugovor sa Samarom do 30. juna 2025. godine.
Kako prenose mediji u Saudijskoj Arabiji, Rahmanović bi trebao postati novi igrač Al-Okhdooda, kluba koji je prošle sezone izborio plasman u tamošnji razred elitnog fudbala.
Navodno, prema izvještajima iz ove zemlje, Rahmanović je pristao na transfer i dogovorio uvjete ugovora.
Iskusni 30-godišnji ofanzivni veznjak za A reprezentaciju BiH upisao je osam nastupa, a postigao je i jedan pogodak.
Navijači FK Sarajevo priželjkivali su njegov povratak na Koševo, ali očito da od toga neće biti ništa, bar ne ovog ljeta.
Eto ga za sezonu-dvije kod nas.
Evo pišu da je Turkeš potpiso i da će uskoro biti zvanično
ovdje ce biti godinu dvije i uzeti dobru lovu i doci kod nas poslijeMaroon1946 je napisao/la: ↑09 avg 2024, 14:11Da li je moguće da se Rahman već sada oprašta od ozbiljnog fudbala?Amar Rahmanović, povremeni fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine, ovog ljeta napustit će Rusiju, iako prema Transfermarktu ima ugovor sa Samarom do 30. juna 2025. godine.
Kako prenose mediji u Saudijskoj Arabiji, Rahmanović bi trebao postati novi igrač Al-Okhdooda, kluba koji je prošle sezone izborio plasman u tamošnji razred elitnog fudbala.
Navodno, prema izvještajima iz ove zemlje, Rahmanović je pristao na transfer i dogovorio uvjete ugovora.
Iskusni 30-godišnji ofanzivni veznjak za A reprezentaciju BiH upisao je osam nastupa, a postigao je i jedan pogodak.
Navijači FK Sarajevo priželjkivali su njegov povratak na Koševo, ali očito da od toga neće biti ništa, bar ne ovog ljeta.![]()
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- belosevic23
- Kontakt:
Otišao dole za parama, kao i Mitrovic i Milinkovic - Savic npr. u najboljim godinama karijere.Maroon1946 je napisao/la: ↑09 avg 2024, 14:11Da li je moguće da se Rahman već sada oprašta od ozbiljnog fudbala?Amar Rahmanović, povremeni fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine, ovog ljeta napustit će Rusiju, iako prema Transfermarktu ima ugovor sa Samarom do 30. juna 2025. godine.
Navijači FK Sarajevo priželjkivali su njegov povratak na Koševo, ali očito da od toga neće biti ništa, bar ne ovog ljeta.![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Jok igrat ce iz ljubavi. Mante se gluposti.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Tako je drug ..

Po meni ovo je pravo dobar transfer, momak je imao povredu na skijanju ali nije htio da trenera dok se skroz nije oporavio znaci potpuno, a onda je prosao jako dobre pripreme.
Sretno Aldine !!
12. igrač kluba iz Titove 38b
E ovo je pravi insajder
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
kakvu je povredu imao ?
FC United Of Manchester !
Držite se brate.. šta ćeš, od Boga je, jbg. Pozdravi i čuvaj se, sve prođe.hazarder je napisao/la: ↑09 avg 2024, 08:39Sretoh ga prošle sedmice na semaforu kod Narodnog, on na biciklu, standardno njegovo, upitasmo se i ode... Bez riječi sam, stoji knedla u grlu i ne mrda.
Nikad više prva jutarnja kahva na Bukoviku neće bit ista ni piva kod Meše i Tate nit ću ti se moći onako pitarski, naški, požalit na nekog našeg omladinca, a ti ga braniti onako očinski, uz onu tvoju rečenicu: "Nemoj ga, to je momak i po', sačekaj samo, vidjećeš da zna..."
Hvala ti za svaki savjet, šalu, utakmicu i turu. Bila je čast poznavati te. Hvala ti što ni nakon svega nisi dao na Klub i što si s par riječi a puno djela objasnio šta je ljubav prema Klubu. Lahka ti zemlja bosanska...
The saddest thing in life is wasted talent.
Ma buraz ja ne pokusavam uopste biti insajder, poznajem rođaka od Aldina i čovjek mi sve prenosi.
Tako isto ja vama, E sad otkud tom Cengicu (kojeg ne poznajem) slika, to nemam pojma.
12. igrač kluba iz Titove 38b
Ako ga znaš onda mu reci da mu je bolje da mu poruke i ove stvari ne izlaze u javnost ovako. Nikada ne završi dobro kada sve ide javno 
Dobio sam informaciju od TM da ga mi platili 200.000 €. nisu sigurni jest od jednom 200.000 ili 150.000 + 50.000 bonus.