FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

DamirT
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la DamirT » 09 avg 2024, 11:04

A sta bi sa onim sto je Aco govorio da nece dovoditi nijednog igraca iz TC? Popisa se Aco sam po sebi...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 09 avg 2024, 11:16

Slobodas je napisao/la:
09 avg 2024, 10:49
slika
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 09 avg 2024, 12:04

Evo sad citam post od K.P.
Ima li igdje veci cirkus nego u Slobodi. Svaki dan nesto novo i neka nova prica i hajd ti znaj pravu istinu.
Da je bit navijac Slobode, a ostat normalan.
Volim tebe, više od sebe

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 09 avg 2024, 12:35

Necemo mi nikad saznati pravu istinu nazalost...
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 09 avg 2024, 12:43

De slikaj nemamo ga svi u prijateljima
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 09 avg 2024, 12:47

mirsonetz je napisao/la:
09 avg 2024, 12:43

slika
Volim tebe, više od sebe

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 09 avg 2024, 13:28

antisisoja1919 je napisao/la:
09 avg 2024, 12:47
mirsonetz je napisao/la:
09 avg 2024, 12:43

slika
Sve ovo smrdi ovdje uzasnooo spletke splekte

1919 ❤️🖤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 avg 2024, 13:33

A ko je to izjavio i ima kojekakve kompromitujuce informacije (prljav vec) o njima, bivsim slobodasima, politicarima ili kome vec?
Pa cim znas nesto tako lose i sutis govori o tome, dakle gledao si i sutio, trpio, nisi reagovao i na taj nacin odobravao. 😂😂
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 avg 2024, 14:01

Sad vidim ovu izjavu Maksimovica kako Dino ima 108 minuta u PL za 28 godina i da ima bolje igrace od njega u timu.

Cinjenica jeste ovo sto kaze za iskustvo igranja u vecem rangu, ali zar mu je to jedini razlog da se olako rijesi najboljeg proslosezonskog igraca?
Pa prvo ne zna ni koliko mu igrac ima godina, jer tek u decembru puni 27, dakle za tu godinu i pol (do 28. godine) igranja u PL u Slobodi bi imao itekako minutazu, ako bi odigrao dobro.
Nekad se igracu ne posloze kockice i sreca da igra u visem rangu i Dini se mozda napokon osmjehnula sreca i pruzila prilika da pokaze kako zasluzuje PL BiH, a onda ovakvo nesto trener lupi i odluci.
Valjda bi treneru jedina preporuka trebala biti igra i statistika igraca. Ili to kod nas nije?

Hajmo ovako, moj Maksikovicu:
Šero ti je dobar pa si ga doveo sa ogromna 2 gola i 1 asistencijom u 25 nastupa prosle sezone u PL? Ali je igrao PL, jelde? Konkurencija kome, desno Cviji a Devisagic ce morati na centarfora kako bi se pravio prostor za AK igrace?

Dini je konkurencija ko? Hrvanovic i Talison?
Ovaj prvi sa 12 nastupa i 1 golom za 26 godina ili Tallison sa pola sezone u Federalnoj, koji je itekako mlad i neiskusan igrac od kojeg tek mozemo ocekivati dosta ako sve dobro prodje? Pa u najmanju ruku je konkurencija mu trenutno bare-bare, dok od Hrvanovica ne ocekujem nista za razliku od Talisona.

Nisu mu oni konkurencija? Pa tek onda je u prednosti jer imas 2 klasicna defanzivna vezna i jednog neprofilisanog mladog Hasanovica koji je najmanje prosle sezone igrao centralnog veznog.
Tako da ova izvala Maksimovica je bezobrazna i neosnovana, ama bas nista u prilog ne ide njegovim tvrdnjama i preslikan je pecam Husare i ostalih kabadahija koji isijavaju moc i zivo im se j3be za nase osjecaje i nas klub.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 09 avg 2024, 14:49

Ja kontam lik ce bit pametan i izjavit "ne bih komentarisao slučaj Dine Kalesića, neka to rješi sa upravom, to su interne stvari kluba", međutim lik hladno proziva igrača, još više pali vatru... Eto mi svi glupi sad, ti si stručnjak.

Da smo doveli Murinja pa hajd nek otjera i Saida i Dinu i sve zivo ako mu smeta, ali nemaš ti prijatelju toliki kredibilitet, ti ovde treba da se dokažeš tek, i da ideš malo navijačima uz dlaku.

Ne razumijem čemu potreba da se inati navijačima umjesto da nam ide uz dlaku? Pa mi smo Sloboda, nisi ti.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 09 avg 2024, 14:52

RollingPaper je napisao/la:
09 avg 2024, 14:49
Ja kontam lik ce bit pametan i izjavit "ne bih komentarisao slučaj Dine Kalesića, neka to rješi sa upravom, to su interne stvari kluba", međutim lik hladno proziva igrača, još više pali vatru... Eto mi svi glupi sad, ti si stručnjak.

Da smo doveli Murinja pa hajd nek otjera i Saida i Dinu i sve zivo ako mu smeta, ali nemaš ti prijatelju toliki kredibilitet, ti ovde treba da se dokažeš tek, i da ideš malo navijačima uz dlaku.

Ne razumijem čemu potreba da se inati navijačima umjesto da nam ide uz dlaku? Pa mi smo Sloboda, nisi ti.
Bas tako. Nesto mi previse djeluju nadobudni, od njega pa do uprave u vezi ovog slucaja. Shvatite da nam nece sigurno doci Modric u vezni red, a nije da imamo toliko para pa da se mozemo odricati bilo kojeg igraca... Eto nek dodje Prses, jeste bolji od Dine, ali ne toliko da se za ovog nije moglo naci mjesta ili makar da mu das prostora da se proba dokazati.

Ko ce sve znati sta se tamo radi. :crazy:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 09 avg 2024, 14:56

Kako ne kontate da se trebala oslobodit Dinina plata za druge igrace, nije u planovima Maksimovica i to je uredu, al covjek odlucio cekat ce sansu a ovim se to nije isplatilo i onda ide prisila na raskid ugovora.

Ja sam ranije pisao vec, kao igraca nije bas da se mora ovoliko zalit za njim ali jednostavno nacin nije uredu.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

BluSun
Kontakt:

Post Postao/la BluSun » 09 avg 2024, 15:05

Beduin je napisao/la:
09 avg 2024, 14:01
Sad vidim ovu izjavu Maksimovica kako Dino ima 108 minuta u PL za 28 godina i da ima bolje igrace od njega u timu.

Cinjenica jeste ovo sto kaze za iskustvo igranja u vecem rangu, ali zar mu je to jedini razlog da se olako rijesi najboljeg proslosezonskog igraca?
Pa prvo ne zna ni koliko mu igrac ima godina, jer tek u decembru puni 27, dakle za tu godinu i pol (do 28. godine) igranja u PL u Slobodi bi imao itekako minutazu, ako bi odigrao dobro.
Nekad se igracu ne posloze kockice i sreca da igra u visem rangu i Dini se mozda napokon osmjehnula sreca i pruzila prilika da pokaze kako zasluzuje PL BiH, a onda ovakvo nesto trener lupi i odluci.
Valjda bi treneru jedina preporuka trebala biti igra i statistika igraca. Ili to kod nas nije?

Hajmo ovako, moj Maksikovicu:
Šero ti je dobar pa si ga doveo sa ogromna 2 gola i 1 asistencijom u 25 nastupa prosle sezone u PL? Ali je igrao PL, jelde? Konkurencija kome, desno Cviji a Devisagic ce morati na centarfora kako bi se pravio prostor za AK igrace?

Dini je konkurencija ko? Hrvanovic i Talison?
Ovaj prvi sa 12 nastupa i 1 golom za 26 godina ili Tallison sa pola sezone u Federalnoj, koji je itekako mlad i neiskusan igrac od kojeg tek mozemo ocekivati dosta ako sve dobro prodje? Pa u najmanju ruku je konkurencija mu trenutno bare-bare, dok od Hrvanovica ne ocekujem nista za razliku od Talisona.

Nisu mu oni konkurencija? Pa tek onda je u prednosti jer imas 2 klasicna defanzivna vezna i jednog neprofilisanog mladog Hasanovica koji je najmanje prosle sezone igrao centralnog veznog.
Tako da ova izvala Maksimovica je bezobrazna i neosnovana, ama bas nista u prilog ne ide njegovim tvrdnjama i preslikan je pecam Husare i ostalih kabadahija koji isijavaju moc i zivo im se j3be za nase osjecaje i nas klub.

Pa sve te igrace koje si nabrojao nije doveo Maksimovic jer je i on sam dosao od ljudi koji i dovode te igrace… zna se o kojim menadjerima pricamo… Javno mole da im dodje Prses kojeg predstavljaju kao neku zvijezdu a koji je pri tome sutnut iz Veleza pa svi znamo ko je taj Prses i sta moze donjet nije davno toliko bilo kad je igrao ovdje… U ovoj ekipi trenutnoj ima kvaliteta sigurno samo se mora kvalitetno postavit ekipa da bude spoj igraca koji imaju iskustvo i mladih igraca koji bi mogli napravit neki korak vise a ne forsiranje nazor nekih mladih igraca kao sto je to bilo protiv Sarajeva i opet najavljuje protiv Posusja takvu postavu sto po meni vodi u propast… Trenutno u ovoj ekipi svi zreliji igraci koji pri tome uopste nisu stari osim Saida su provjereni i treba da budu okosnica i autoritet i na terenu pa i u svlacionici sto je dosta bitno ( Said, Cvijanovic, Muminovic, Hadzanovic, Haracic, Osmankovic, pa i taj Prses ako dodje koji ima 30 god…)… ima ova ekipa kvalitet samo se treba poslozit kako treba…

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 09 avg 2024, 15:07

RollingPaper je napisao/la:
09 avg 2024, 14:49

Upravo. Bas drsko i bezobrazno od nekog ko i nije neki faktor u okvirima naseg fudbala.
Previse sebi uzimaju za pravo da se kurce, a to Tusanj itekako primjeti i zna "nagradit".
Ocekuj "finu dobrodoslicu" Marko nakon ovoga.
Volim tebe, više od sebe

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 09 avg 2024, 15:19

klasik je napisao/la:
09 avg 2024, 14:56
Kako ne kontate da se trebala oslobodit Dinina plata za druge igrace, nije u planovima Maksimovica i to je uredu, al covjek odlucio cekat ce sansu a ovim se to nije isplatilo i onda ide prisila na raskid ugovora.

Ja sam ranije pisao vec, kao igraca nije bas da se mora ovoliko zalit za njim ali jednostavno nacin nije uredu.
Dinina plata se mogla oslobodit pocetkom priprema, tako sto ne produzis ugovor.
Al ocigledno nisu imali muda da to urade, znajuci kakvo ce negodovanje navijaca bit.
E sad kad im neki kvazi menadzeri guraju igrace, imaju nekog izbora, al izbora sa upitnim kvalitetom, sad je Dino prekobrojan i njegova plata je problem.
I da jos veci problem bude, uspjeli su da okrenu sad i skoro sve navijace protiv sebe, jos da budemo tema u cijeloj drzavi zbog hinjskog poteza.
Kako ocekivat poslije ovog da dovedes nekog igraca, osim onog kojeg husara uvali.
Kad sad svi znaju s kim ce imat posla.
I ono malo ugleda sto je klub ima, ovim je uruseno.
Volim tebe, više od sebe

Celestial
Kontakt:

Post Postao/la Celestial » 09 avg 2024, 15:24

Pratim bas ovo u vezi Kalesica, drama se odvija kao da je prime Modric u pitanju. Sasvim klasican igrac, nista specijalno.

Ako dodje Prses to ce biti upgrade. Svakako da vi morate uraditi sve da ostanete u ligi, nema svrhe stalno ispadati i vracati se. Svu srecu vam zelim.

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 09 avg 2024, 15:42

Ja sam vidio jbga sliku gdje kalesic sam trazi raskid ugovora do 12 i da mu bude plata uplacena na racun.

1919 ❤️🖤

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 09 avg 2024, 15:50

mirsonetz je napisao/la:
09 avg 2024, 15:42
Ja sam vidio jbga sliku gdje kalesic sam trazi raskid ugovora do 12 i da mu bude plata uplacena na racun.
Sve sto ima onda, treba iznosit u javnost.
Ovako se samo steti ugledu kluba.
Mene iskreno zaboli q i za Dinom, za Acom, Maksimovicm, husarom, necu samo da se nanosi velika i dugorocna steta klubu.
Volim tebe, više od sebe

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 09 avg 2024, 18:24

Svidja mi se stav i rezonovanje Maksimovica, ako nista za razliku od svojih predhodnika ima m uda i ne uvlaci se u pakas prosjecnom DNK navijacu :) Slobode, bio sam na Kosevu i Grbavici, ovakva Sloboda nije nista losija od Sirokog i Zelje, sa Sarajevom je bila skoro egal....igras utakmicu protiv kvaletetnije ekipe i ekipe koja je prije toga imala 4 jake takmicarske utakmice.....tako da ne kakimo puno po momku, nek njegov rad bude mjerilo a ne koji i ciji igrac igra.....
🔴⚫️

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 09 avg 2024, 18:32

Skver je napisao/la:
09 avg 2024, 18:24
Svidja mi se stav i rezonovanje Maksimovica, ako nista za razliku od svojih predhodnika ima m uda i ne uvlaci se u pakas prosjecnom DNK navijacu :) Slobode, bio sam na Kosevu i Grbavici, ovakva Sloboda nije nista losija od Sirokog i Zelje, sa Sarajevom je bila skoro egal....igras utakmicu protiv kvaletetnije ekipe i ekipe koja je prije toga imala 4 jake takmicarske utakmice.....tako da ne kakimo puno po momku, nek njegov rad bude mjerilo a ne koji i ciji igrac igra.....
Kome da se uvlači ovim sa 200 članskih ili ovim što samo komentarišu a ne idu na utakmice? :D
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.