Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Anel Ahmedhodžić
Igrao danas protiv Rotherhama. Kad na kraju ni ne ode nigdje...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Meni djeluje ko da nije pretjerano zainteresiran za fudbal i da nešto vece napravi
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Davno se na forumu objasnilo sta mu znaci zenidba plasticne cigancice s Husina koja ima tetoviran kalasnjikov izmedju sisa.
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ej majmuni koji spominjete zenu reprezentativca Bosne, pa vi dr.kate na ovake trebe. Nabijem vas na ljubavni mišič
Ajjjj puče puškaaaa
Ni znaka o novom klubu, Sheffield sezonu pocinje vec u petak gostovanjem kod Prestona. U sezonu ulaze sa -2 boda. Sve vuce prema tome da nece mijenjati klub
Nece niko igraca koji je igrao kljucnu ulogu u defanzivno najgoroj ekipi (historiji) u 23/24 godini.
Zenidba sa cigankom, sljeduje ga najgora sezona neke ekipe u EPL. Primili 100+ golova. Nova sezona u championshipu.
Maloumnici su likovi koji vjeruju u price da on moze u Napoli. Kada mu je evo rutina postala ispadanje u nizi rang, Spahic je za ovu mirsinu ublehu Jap Stam.
Nije on kriv ni za jedan od 100+ golova sto su primili ...
Reci mu Mirsaga (@carobnjacic)

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Ako je njemu ciganka dobra, meni jos bolja. Cime se vi zamarate to je nevjerovatno, koga boli qrac kako se zove njegova zena, odakle je, kako im se djeca zovu? Ali dobro, sta drugo ocekivat od lika kojem se zivot svodi da kontrira na forumukempes je napisao/la: ↑05 avg 2024, 17:46Zenidba sa cigankom, sljeduje ga najgora sezona neke ekipe u EPL. Primili 100+ golova. Nova sezona u championshipu.
Maloumnici su likovi koji vjeruju u price da on moze u Napoli. Kada mu je evo rutina postala ispadanje u nizi rang, Spahic je za ovu mirsinu ublehu Jap Stam.
Sto se njega tice, najmanje je njegova krivica sto su primili 100+ golova, ne kazem da nije imao gresaka sto je prakticno i nemoguce u ovako losoj ekipi. Kako ce 1 covjek bit kriv kad ti dodje ovako mocan Arsenal ili Man city i nabije te u 16 metara da se branis 90 minuta i uvali ti 5-6 komada, ili ove utakmice gdje mu suigraci dobijaju pomracenja pa daju 2 autogola, dobiju crveni u 10toj minuti i sl. I onda dodjes ti mutavac koji pogledas rezultat utakmice da das komentar a covjek u utakmici gdje prime po 2 3 gola dobije najvecu ocjenu
U prvih 11 protiv Prestona.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Znaci njega prekriziti za transfer ocigledno.Sindikat12 je napisao/la: ↑09 avg 2024, 20:27Ne svidja mi se nikako. Samo ce stagnirat ovu sezonu u championshipu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nije nerealno da se Sheffield ekspresno vrati u Premier ligu.
-
- Kontakt:
Moja zadnja nada ovaj prelazni je Crystal Palace
Daj Boze. Ako ga dosad nisu prodali, a pocela sezona, tesko da ce do kraja prijelaznog roka.Sindikat12 je napisao/la: ↑09 avg 2024, 23:09Moja zadnja nada ovaj prelazni je Crystal PalaceDamirT je napisao/la: ↑09 avg 2024, 21:10Znaci njega prekriziti za transfer ocigledno.Sindikat12 je napisao/la: ↑09 avg 2024, 20:27
Ne svidja mi se nikako. Samo ce stagnirat ovu sezonu u championshipu., Guehi je jako blizu Newcastle i Palace ce sigurno krenut u potraznju za štoperom.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ocajan je bio prosle sezone u EPL-u. Tesko da neka ekipa iz istog misli da bi im bio dobro pojacanje. Jos dodaj onu glupost sa kapitenskom gdje su vidjeli da je debil.DamirT je napisao/la: ↑09 avg 2024, 23:15Daj Boze. Ako ga dosad nisu prodali, a pocela sezona, tesko da ce do kraja prijelaznog roka.Sindikat12 je napisao/la: ↑09 avg 2024, 23:09Moja zadnja nada ovaj prelazni je Crystal Palace, Guehi je jako blizu Newcastle i Palace ce sigurno krenut u potraznju za štoperom.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.