kad se sjetim naseg nastupa na SP, mislim utakmica protiv Tunisa, ne znam da li smo ukupno 5 minuta imali 6 igraca, skoro cijelu utakmicu imali igraca manje, kakva patnja

kad se sjetim naseg nastupa na SP, mislim utakmica protiv Tunisa, ne znam da li smo ukupno 5 minuta imali 6 igraca, skoro cijelu utakmicu imali igraca manje, kakva patnja
Joj kad se sjetim onog debelog iz Tunisa. Ubi covjek 60 minuta, nista mu ne svirajuakisarajevo92 je napisao/la: ↑09 avg 2024, 23:10kad se sjetim naseg nastupa na SP, mislim utakmica protiv Tunisa, ne znam da li smo ukupno 5 minuta imali 6 igraca, skoro cijelu utakmicu imali igraca manje, kakva patnja![]()
prebiti sudije u tunelu
i tu mi se zgadio rukomet kao fudbal nakon NigerijeDamirT je napisao/la: ↑09 avg 2024, 23:12Joj kad se sjetim onog debelog iz Tunisa. Ubi covjek 60 minuta, nista mu ne svirajuakisarajevo92 je napisao/la: ↑09 avg 2024, 23:10kad se sjetim naseg nastupa na SP, mislim utakmica protiv Tunisa, ne znam da li smo ukupno 5 minuta imali 6 igraca, skoro cijelu utakmicu imali igraca manje, kakva patnja![]()
prebiti sudije u tunelu![]()
Dok sam ozbiljnije pratio Europski rukomet bilo je sasvim normalno da neko nadoknadi 10 golova razlike u nokaut fazi takmičenja na domaćem terenu, eto kako se sudilo.JayCatwright je napisao/la: ↑09 avg 2024, 23:02Kao što rekoh neki dan, najskandalozniji sport ikad, kakvo guranje onoga ko im odgovara, ovaj sport definitivno treba ukinuti
Nista kao onaj cirkus protiv Madjarske u Sarajevu. Nabise Doborca, covjek jedva ustadeakisarajevo92 je napisao/la: ↑09 avg 2024, 23:17i tu mi se zgadio rukomet kao fudbal nakon NigerijeDamirT je napisao/la: ↑09 avg 2024, 23:12Joj kad se sjetim onog debelog iz Tunisa. Ubi covjek 60 minuta, nista mu ne svirajuakisarajevo92 je napisao/la: ↑09 avg 2024, 23:10
kad se sjetim naseg nastupa na SP, mislim utakmica protiv Tunisa, ne znam da li smo ukupno 5 minuta imali 6 igraca, skoro cijelu utakmicu imali igraca manje, kakva patnja![]()
prebiti sudije u tunelu![]()
Faul u napaduDamirT je napisao/la: ↑09 avg 2024, 23:27Nista kao onaj cirkus protiv Madjarske u Sarajevu. Nabise Doborca, covjek jedva ustadeakisarajevo92 je napisao/la: ↑09 avg 2024, 23:17i tu mi se zgadio rukomet kao fudbal nakon Nigerije![]()
Ta utakmica sa Orbanovcima mi je skratila zivot za 15 godina.CAZIN je napisao/la: ↑09 avg 2024, 23:50Faul u napaduDamirT je napisao/la: ↑09 avg 2024, 23:27Nista kao onaj cirkus protiv Madjarske u Sarajevu. Nabise Doborca, covjek jedva ustadeakisarajevo92 je napisao/la: ↑09 avg 2024, 23:17
i tu mi se zgadio rukomet kao fudbal nakon Nigerije![]()
a covjeka iznose sa terena i zauzima tri mjesta na klupi jer mu se pruza pomoc tesko gore od tog sudjenja moze al ovo je bas velika kradja
Vjeruj da je svima sto smo je gledali.DamirT je napisao/la: ↑10 avg 2024, 11:34Ta utakmica sa Orbanovcima mi je skratila zivot za 15 godina.
Jos ne mogu da shvatim kako ne svirase sedmerac sinoc. Ovako lijep sport, a sudije stalno u glavnoj ulozi...
Zalutali njemci u finale.
Nije ni zenska odbojka nesto bolja, Egonu i Italijanke samaraju Amerikanke.branimir85 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 14:04Zalutali njemci u finale.![]()
Baš loše da finalna tekma bude ovako jednosmjerna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.