Premijer liga BiH - aktuelno

feniksptica
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la feniksptica » 10 avg 2024, 13:13

H8Z7 je napisao/la:
10 avg 2024, 13:10
Kad Adžem stiže da trenira ekipu? Gotovo svaki put kad otvorim tiktok on live upalio.
I kad je trenira vise snimaju za tik tok nego sto fakst treniraju.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 10 avg 2024, 13:16

Virtu4l je napisao/la:
10 avg 2024, 13:09
Devedesetka je napisao/la:
10 avg 2024, 12:34
Iskreno na stranu zajebancije i sve mislim da rijetko ko u Zelji ili Sarajevo prima ispod 10k.

Prošlo je to vrijeme davno.
Samo jedan igrač u Želji ima toliku platu. Uskoro možda još jedan.

Većina nema ni pola te cifre.
Vecina ti je tu negdje i vise, ne pisi kad ne znas. Radovac, Boljevic, Krpic, Hiros, Karamarko, Mircevski, Markovic, sada i Muftic novim ugovorom ... raspitaj se malo.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 10 avg 2024, 13:21

Virtu4l je napisao/la:
10 avg 2024, 13:09
Devedesetka je napisao/la:
10 avg 2024, 12:34
Iskreno na stranu zajebancije i sve mislim da rijetko ko u Zelji ili Sarajevo prima ispod 10k.

Prošlo je to vrijeme davno.
Samo jedan igrač u Želji ima toliku platu. Uskoro možda još jedan.

Većina nema ni pola te cifre.
Hiros, Makedonac, Radovac, Krpic Marković. Svi su blizu 10.

Necemo se lagat. O Sarajevu sve znas a ovdje da se pravimo ludi ??
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 10 avg 2024, 13:22

Nedo Turković je u Orijentu pričao da Boljević ima 10k a Drljo 2k (o markama pričam). Realno, fudbalski gledano, opravdana razlika. Ako on pogrešno priča, pogrešno i ja prenosim.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 avg 2024, 13:25

mnon46 je napisao/la:
10 avg 2024, 13:22
Nedo Turković je u Orijentu pričao da Boljević ima 10k a Drljo 2k (o markama pričam). Realno, fudbalski gledano, opravdana razlika. Ako on pogrešno priča, pogrešno i ja prenosim.
Zato im i govorim. Tačnije, Boljević ima 9, ali sa bonusima uglavnom izađe na 10.

Ljudi nisu svjesni šta lupaju, čuj da u Želji igrači imaju po 10.000 eura plate. :mrgreen:

EDIT: Osim ako Devedesetka priča o markama, ja sam otišao na eure.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 10 avg 2024, 13:33

Cuj ovog i Nede Turkovica hahahahaha kakav uhljup mali u pm hahahahaha

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 10 avg 2024, 13:39

Meraak1921 je napisao/la:
10 avg 2024, 13:33
Cuj ovog i Nede Turkovica hahahahaha kakav uhljup mali u pm hahahahaha
Tvoj forumaš je nešto slično potvrdio. A za to uhljup možeš mi u pp napisati podatke pa da mi u lice to kažeš, samo sačekaj koji dan dok sa Dženom prođe mangupe.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 10 avg 2024, 13:44

Virtu4l je napisao/la:
10 avg 2024, 13:25
mnon46 je napisao/la:
10 avg 2024, 13:22
Zato im i govorim. Tačnije, Boljević ima 9, ali sa bonusima uglavnom izađe na 10.

Ljudi nisu svjesni šta lupaju, čuj da u Želji igrači imaju po 10.000 eura plate. :mrgreen:

EDIT: Osim ako Devedesetka priča o markama, ja sam otišao na eure.
Što ne bi imao 10K i eura... papir sve trpi.. iako tu platu nece nikad vidjeti dok je u Želji.. Naplatit ce ko i Osim preko suda 180.000...😁
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 10 avg 2024, 13:45

feniksptica je napisao/la:
10 avg 2024, 13:13
H8Z7 je napisao/la:
Kad Adžem stiže da trenira ekipu? Gotovo svaki put kad otvorim tiktok on live upalio.
I kad je trenira vise snimaju za tik tok nego sto fakst treniraju.
Nema on kad razmisljat o treningu i utakmici od one Gabriele :mrgreen:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 avg 2024, 14:01

Navijači Sarajeva moraju shvatiti da ih je prošlogodišnje ludovanje Ismira Mirvića debelo koštalo i vratilo par godina unazad. Oni upućeniji to znaju. Jednostavno primanja Viverosa (50k KM), Penarande (50k), Rožmana (44k) ili Ibričića (20k) nisu bila normalna i niko u ligi nije imao ni blizu toliko, uključujući igrače Borca i Zrinjskog. Kad na njihova nenormalna primanja dodaš ove koji su bili kategorija ispod, uz stručni štab - dobiješ cifru od koje se zavrti u glavi (za naše uslove).

Danas niko od pobrojanih nije u klubu, nisu dali nikakav doprinos i to su bukvalno bačene pare. Još su ga dodatno koštali tjeranjem nekih igrača i dovođenjem po njihovom "ukusu", što je još dodatno opteretilo budžet, a i oni su uglavnom bili beskorisni.

Na kraju su ga i raskidi debelo koštali, ali izgleda da je bar naučio lekciju. Danas je Mudražija preskup (potvrdio Zekić), a prošle godine bi ga doveo s pola gasa, ne bi pitao koliko košta. Zato je ovaj prelazni rok Sarajeva nešto skromniji, u stvari - normalan je, ali prošlogodišnji je debelo digao ljestvicu pa ovaj trenutni izgleda kao skroman.

Kod nas je do dolaska Boljevića samo Krpić odskakao sa primanjima, ostali su igrali za relativno male pare, a mlađi igrači su imali po 2-3 hiljade KM. Poređenja radi u Sarajevu imaš juniore koji su na platnom spisku sa sličnim primanjima. Kasnije je došao Hiroš koji je takođe u njihovom platnom razredu, i ovog ljeta smo doveli neke igrače koji imaju slične plate kao pobrojani, plus Dangubić za kojeg se napokon odriješila kesa.

Pa kod nas je Adonis Bilal bio na probi i kad je zadovoljio, nije pristao na platu, što je vjerujem nezabilježeno u svijetu fudbala. :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 10 avg 2024, 14:02

H8Z7 je napisao/la:
Gospodin čovjek :urnebes:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 10 avg 2024, 14:03

Stanite, Adzem stvarno ima TikTok profil, snima se uzivo, prica s rajom i sta vec? Ozbiljno? :shock:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 avg 2024, 14:04

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
10 avg 2024, 14:03
Stanite, Adzem stvarno ima TikTok profil, snima se uzivo, prica s rajom i sta vec? Ozbiljno? :shock:
https://www.facebook.com/share/v/xovwT1 ... tid=qi2Omg

:urnebes:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 10 avg 2024, 14:06

DamirT je napisao/la:
10 avg 2024, 14:04
NisamIsmirMirvic je napisao/la:
10 avg 2024, 14:03
https://www.facebook.com/share/v/xovwT1 ... tid=qi2Omg

:urnebes:
:rol: :rol: :rol:

E Boze sacuvaj. Znam da je nekad na FB lajvao, cak prozivao i forumase, ali nisam znao da se sad na TikTok prebacio, ne koristim. Kad ce lajv s Facom? :mrgreen:

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 10 avg 2024, 14:07

Virtu4l je napisao/la:
10 avg 2024, 14:01
Navijači Sarajeva moraju shvatiti da ih je prošlogodišnje ludovanje Ismira Mirvića debelo koštalo i vratilo par godina unazad. Oni upućeniji to znaju. Jednostavno primanja Viverosa (50k KM), Penarande (50k), Rožmana (44k) ili Ibričića (20k) nisu bila normalna i niko u ligi nije imao ni blizu toliko, uključujući igrače Borca i Zrinjskog. Kad na njihova nenormalna primanja dodaš ove koji su bili kategorija ispod, uz stručni štab - dobiješ cifru od koje se zavrti u glavi (za naše uslove).

Danas niko od pobrojanih nije u klubu, nisu dali nikakav doprinos i to su bukvalno bačene pare. Još su ga dodatno koštali tjeranjem nekih igrača i dovođenjem po njihovom "ukusu", što je još dodatno opteretilo budžet, a i oni su uglavnom bili beskorisni.

Na kraju su ga i raskidi debelo koštali, ali izgleda da je bar naučio lekciju. Danas je Mudražija preskup (potvrdio Zekić), a prošle godine bi ga doveo s pola gasa, ne bi pitao koliko košta. Zato je ovaj prelazni rok Sarajeva nešto skromniji, u stvari - normalan je, ali prošlogodišnji je debelo digao ljestvicu pa ovaj trenutni izgleda kao skroman.

Kod nas je do dolaska Boljevića samo Krpić odskakao sa primanjima, ostali su igrali za relativno male pare, a mlađi igrači su imali po 2-3 hiljade KM. Poređenja radi u Sarajevu imaš juniore koji su na platnom spisku sa sličnim primanjima. Kasnije je došao Hiroš koji je takođe u njihovom platnom razredu, i ovog ljeta smo doveli neke igrače koji imaju slične plate kao pobrojani, plus Dangubić za kojeg se napokon odriješila kesa.

Pa kod nas je Adonis Bilal bio na probi i kad je zadovoljio, nije pristao na platu, što je vjerujem nezabilježeno u svijetu fudbala. :mrgreen:
Eto koliko je glup virtualni,Viveros nije primao platu od Sarajeva toliko o tome. Nek pogleda sta prica Turkovic na youtube koliko prima Boljevic,Radovac itd bez da se brukas ovdje

ANamelessGhoul
Kontakt:

Post Postao/la ANamelessGhoul » 10 avg 2024, 14:14

Ma zao mi Adzema iskreno, on je bas krenuo tako lupetat po mrezama kad mu je zena preselila i od tad nije isti

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 avg 2024, 14:15

Čisto da dodatno pojasnim. FK Sarajevo je prošle godine imao preko 80 zaposlenih. Tačnije 81.

slika

slika

Poređenja radi, Željezničar ih je imao 46, a recimo Velež 49.

slika

slika

I da vidite zašto mi je smiješan finansijski izvještaj FK Sarajevo i napisanih 3,5 miliona maraka na ime primanja uposlenih.
Voli te tvoje Sarajevo.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 10 avg 2024, 14:26

NEMA NAZAD

RajvoSA03
Kontakt:

Post Postao/la RajvoSA03 » 10 avg 2024, 14:26

Virtu4l je napisao/la:
10 avg 2024, 14:15
Čisto da dodatno pojasnim. FK Sarajevo je prošle godine imao preko 80 zaposlenih. Tačnije 81.

slika

slika

slika

slika

I da vidite zašto mi je smiješan finansijski izvještaj FK Sarajevo i napisanih 3,5 miliona maraka na ime primanja uposlenih.
Drug, neka te malo. Vise mrzis Sarajevo nego sto volis Zelju
92:48 - La Decima

"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 10 avg 2024, 14:28

NEMA NAZAD

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, mnon46 i 43 gosta.