Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Nebitno
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la Nebitno » 01 apr 2011, 23:46

Bosanac je čovjek koji nikad ne zna bil' piškio il' bi kakio :o 10 godina se kuka "SAVEZ NAPOLJE", "SAVEZ U KAVEZ" i slično i to čini 99% navijača a kad se taj isti savez suspendira, jer je to prvi korak ka ozdravljenju onda se tih istih 99% počne krstiti i klanjati kako je UEFA/FIFA jako bezobrazna i kako su nam, zaboga, to mogli uraditi. Čak se i Rummenige priziva :lol:

@aleksandar_veliki aka Kristofor Columbo se u svakom komentaru poziva da ima informacije iz prve ruke (da ne radiš u UEFA?) a svaki komentar je dijametralno suprotan onom prethodnom.

@valencia, ti se baš znaš dobro istovariti na ovim temama o reprezentaciji. Kako ti znaš šta UEFA može ili ne može? Očito da mogu staviti svoje ljude u Savez, i to da njihov čovjek bude predsjednik, mogu da odrede period u kome će on sjediti tamo, pa ako već to mogu šta onda ne mogu? A ovi naši, većinom seoski klubovi, mogu birati sutra hoće li igrati pod tim savezom ili ne. Ako ne žele onda alajhmanet, nek igraju u seoskoj ligi nekoj ali ko će moći u evropske kupove ponovo će, možeš li to vjerovati, odrediti UEFA.

Sabura samo.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 01 apr 2011, 23:46

aleksandar_veliki je napisao/la:Tema je Fudbalski savez BiH, a ne ko za koga navija. Stvarno cu pocistiti forum, ali ono do jaja.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 01 apr 2011, 23:48

ŠB.TRN je napisao/la: Sto se tiče načina izražavanja u to ne ulazim,ali kad je on dosao u savez pocelo je ici i na bolje!!!Naravno,dugovi su nastali prije i sto mu vi,velika vecina prebacujete sto je glasovao protiv statuta.To je politika naseg zupanijskog saveza i on tu nista nije mogao utjecati!!!Sve ostaje isto,zelimo samo jednakost!!!Ti znas ono 6,5,4-nek bude jedan predsjednik al nek za odluku treba 12 a ne 11 ili barem 9!!!
Sami znate kao ovaj portal da je Bevanda uvijek bio dostupan kako sto se tice saveza tako i kluba i nikada nije govorio jedno a radio drugo!!! ;) ;) ;)
sto ti potenciras pricu o bevandi, zar je on neki fudbalski radnik, jel lik ikad osuto loptu...ti ako zelis dobro reprezentaciji, mada sumnjam, rekao bi da u Savezu treba da budu Glavas, Barbarez, Ristic, Bazdarevic i ostale sportske legende a ne neki anonimusi, al jok za vas je vazno da tu bude neki bevanda :evil:
15.10 - 15.06 ...

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 01 apr 2011, 23:49

habuba je napisao/la:Ide mi na klinac ovaj zadnji clanak sto citam na sportsport. Opet ce brojati krvna zrnca s ovim 2+2+2 iz sva tri naroda. Majka mu stara kako ne mogu bar oni sada nesto da normalno sastave pa da dovedu 6 LEGENDI naseg fudbala pa makar svih 6 bilo iz jednog naroda.

Po meni ovako samo ostavljaju mogucnost da ovi nasi useru nesto.
ako zaista bude tako, opet ce nastati isti problemi sto su mucili ovaj savez do sada. problem je sto se nezna gdje stojis s ovom uefa-om, a izgleda da bi na kraju moglo biti status quo..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 01 apr 2011, 23:49

I koliko ja znam nije Dusan Marovic,nego Maravic,ako se radi o fudbalskom funkcioneru iz Srbije.

Ispravite to.
ŽEPČE 2005.

NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!

Nebitno
Kontakt:

Post Postao/la Nebitno » 01 apr 2011, 23:51

STEVIE je napisao/la:
habuba je napisao/la:Ide mi na klinac ovaj zadnji clanak sto citam na sportsport. Opet ce brojati krvna zrnca s ovim 2+2+2 iz sva tri naroda. Majka mu stara kako ne mogu bar oni sada nesto da normalno sastave pa da dovedu 6 LEGENDI naseg fudbala pa makar svih 6 bilo iz jednog naroda.

ako zaista bude tako, opet ce nastati isti problemi sto su mucili ovaj savez do sada. problem je sto se nezna gdje stojis s ovom uefa-om, a izgleda da bi na kraju moglo biti status quo..
Vidi čuda: Može se sastaviti ova formula 2+2+2 a da ujedno to budu i legende :shock:

Denis Ispušlić
Kontakt:

Post Postao/la Denis Ispušlić » 01 apr 2011, 23:52

Osim toga,ako je o Maravicu rijec,on bi prvo trebao u Srbiji srediti stvari pa onda sredjivati ovdje. Pritom mislim na regularnost lige,prekid utakmice u Genoi,nerijesen spor sa Anticem,infrastrukturu na njihovim stadionima,igranje reprezentacije bez prisustva publike,odbijanje igraca da igraju za reprezentaciju, i jos milion stvari.
ŽEPČE 2005.

NIKAD ZABORAVITI,NIKAD OPROSTITI!!!

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 01 apr 2011, 23:54

Nebitno je napisao/la: Vidi čuda: Može se sastaviti ova formula 2+2+2 a da ujedno to budu i legende :shock:
sve je moguce, al' znas i sam kakav je nas sistem i da ovdje nista ne ide bez komplikacija.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 01 apr 2011, 23:54

Mene interesuje/brine par stvari:
1)Taj statut,sta sve pise u njemu....osim jednog predsjednika,mozda se i izbor kako za predsjednika tako i za clanove IO mjenja.....
2)Ukoliko se ne varam pisalo je da FIFA/UEFA nepriznaje niti ce dozvoliti ovim "mamlazima" iz bivseg saveza bilo kakvu ulogu u novom savezu i ako bilo sta zelim to je ovo.
3)Predpostavljam,odnosno sigruran sam da nece bit paralelnog saveza nego ce u ovaj doci novi ljudi koji ce postovati FIFA/UEFA odluke i zamisli jer u njima nema APSOLUTNO NISTA lose ni po koga.
4) Ukoliko ovi ljudi sto su odbili statut prihvate isti(dok je saveza Dodik-Covic nevjerujem da ce) i FIFA/UEFA ih ostave ili ukoliko FIFA/UEFA puste da se mi sami dogovaramo mozemo se pozdravit sa fudbalom u BiH

Moj prijedlog je i najbrze izvediv i vjerujem najbolji trenutno:
-Prvoligasi daju po 2 predstavnika u skupstinu a 2ligasi po jednog i oni biraju predsjednika saveza(jednog od legendi koji bi se prijavili za tu funkciju,nebitno koje nacionalnosti)
Eto novog saveza i statuta za 15 dana ;)
RIP SALE VILENJAK

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 apr 2011, 23:57

STEVIE je napisao/la:

Ako neko do ovih 2+2+2 (iz 3 naroda) ima namjeru da dodje i pravi probleme, onda nas stvarno treba suspendovati za vjek vjekova.

Zasita je bizarno i pomisliti na to da neko zeli da nastavi agoniju !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 02 apr 2011, 00:57

evo nas na eurosportu...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 02 apr 2011, 01:00

nick je napisao/la:evo nas na eurosportu...
ma nema glavni smo :mrgreen: ako nista svi su culi za nas :lol: :roll:
15.10 - 15.06 ...

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 02 apr 2011, 02:09

STEVIE je napisao/la:
Nebitno je napisao/la: Vidi čuda: Može se sastaviti ova formula 2+2+2 a da ujedno to budu i legende :shock:
sve je moguce, al' znas i sam kakav je nas sistem i da ovdje nista ne ide bez komplikacija.
Kontamo mi to samo sto se tako ostavlja prostor manifetlucima. Nije niko budala da ne konta da se i sada moglo nesto slicno uraditi i bez "legendi" sa ovim papcima, isto kao sto svi kontamo da ni njima nije bilo jednostavno sami sebi da hljeb iz usta uzimaju. No ta ista formula 2+2+2 ce dovesti do toga da ce mozda neki slijedeci dvojac da upadne pod pritisak politike kao sto su srbi sada upali pa ce opet biti srbovanja (a ni ostali nisu nista bolji) do samounistenja pa makar i preko njihovih ledja.

Ovdje je jedini lijek de facto preuzeti statut od fife i uefe i jednostavno dovesti najsposobnije ljude a ne one ciji "DNK" odgovara. Ne znam, vidjet ce mo u slijedecih par sedmica sta imaju ovi na umu (ako imaju nesto).

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 apr 2011, 02:15

habuba je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:
Kontamo mi to samo sto se tako ostavlja prostor manifetlucima. Nije niko budala da ne konta da se i sada moglo nesto slicno uraditi i bez "legendi" sa ovim papcima, isto kao sto svi kontamo da ni njima nije bilo jednostavno sami sebi da hljeb iz usta uzimaju. No ta ista formula 2+2+2 ce dovesti do toga da ce mozda neki slijedeci dvojac da upadne pod pritisak politike kao sto su srbi sada upali pa ce opet biti srbovanja (a ni ostali nisu nista bolji) do samounistenja pa makar i preko njihovih ledja.

Ovdje je jedini lijek de facto preuzeti statut od fife i uefe i jednostavno dovesti najsposobnije ljude a ne one ciji "DNK" odgovara. Ne znam, vidjet ce mo u slijedecih par sedmica sta imaju ovi na umu (ako imaju nesto).
Zavisi, recimo Pasic je sam rekao da je nepodoban Srbin iz razloga sto podrzava BIH repku do kraja.I vrlo rado bi se prihvatio te funkcije.
Ristic je bio isto tako kritikovan ali ovaj je opet medju prvima gledao da se organizuje mec u Njemackoj jos u ratno doba.U vezi BIH repke i pomoci tamo.O Katalinskom je suvisno i pricati,A bogami i Osim je ispao covjek kad je ebeno to bilo pomisliti i heroja glumiti.
Ima ljudi i bit ce ih.samo ih valja kako treba izabrati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 02 apr 2011, 02:19

ma izabrat ih je nemoguce, jedino da ih stranci izaberu ostalo sve pada u vodu...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 apr 2011, 02:43

nick je napisao/la:ma izabrat ih je nemoguce, jedino da ih stranci izaberu ostalo sve pada u vodu...
Ako zele rijesenje to ce i uciniti.A ako ne onda koji ce kuVac uopste i dolaziti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 02 apr 2011, 02:49

harishp je napisao/la:
nick je napisao/la:ma izabrat ih je nemoguce, jedino da ih stranci izaberu ostalo sve pada u vodu...
Ako zele rijesenje to ce i uciniti.A ako ne onda koji ce kuVac uopste i dolaziti.
a koji kuvac :D dolaze godinama na raznorazne funkcije... ne mogu nista promjenit dok drzava ne promjeni,evo koga ces izabrat od tih starih fudbalera u hercegovini? pa jedini poznat sirokobrijezanin je marsijano a i on je nepodoban brazilski sarajlija... ili varea :D iz mostara? pa barbarezu prijetili roditeljima sto igra za BiH suvisno pricat da ce neko dici ruku za njega, sliskovic iz open samo on prica kako rakija svira...

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 02 apr 2011, 03:08

Opet znaci isto sranje,u savezu moraju biti predstavnici svih krvnih grupa.Tako da vec za jedno 5 god mozemo ocekivati da nas suspenduju jer ce se opet politika umijesati.E sto bi haris rekao,pun mi je kuvac ovog

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 apr 2011, 03:19

nick je napisao/la:
harishp je napisao/la:
a koji kuvac :D dolaze godinama na raznorazne funkcije... ne mogu nista promjenit dok drzava ne promjeni,evo koga ces izabrat od tih starih fudbalera u hercegovini? pa jedini poznat sirokobrijezanin je marsijano a i on je nepodoban brazilski sarajlija... ili varea :D iz mostara? pa barbarezu prijetili roditeljima sto igra za BiH suvisno pricat da ce neko dici ruku za njega, sliskovic iz open samo on prica kako rakija svira...
Kockastoglavog Bevandu i visokocasnika Jelica dusa od ljudi.Njih bi se i magarac odrekao.Kad bi znao prozboriti i potpisati.salu na stranu,iako se ne salim :mrgreen:
Ko kaze da moraju biti striktno iz Hercegovine.Ako nece ne moraju,nek ih Markica vodi u bocanju.
Sto se tice Barbareza on sa Hrvatskom ili katolickom vjerom nema ni 1 %.Tako da im ''ne pase''
Brojanje krvnih zrnaca ocito je da gledaju ovi koji su glasali protiv statuta.
Sto se mene licno tice.U repci bi volio 11 Misimovica.Deset Osima i jednog Safeta :mrgreen: .Ali vise da se plasiramo na to prvenstvo i makar cetiri godine da se ne preserava o tome ko ima pozitvnu ili nulta grupu.Cisto me zaboli kuvcina :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 02 apr 2011, 03:24, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Halix
Kontakt:

Post Postao/la Halix » 02 apr 2011, 03:23

Sergej Sergej Sergej Barbarez :) :) :) :) :)
Pod prečku u devet banki.... :)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Amazon [Bot], badboy, General505, HariTz, izdzezveubrazil, Proximic, Sheyi i 47 gostiju.