Pariz 2024 -Košarka, 3x3-
Re: Pariz 2024 -Košarka, 3x3-
Amerikanci igraju koliko im treba. Najvise pokazali na turniru i prosetali se. Francuska druga najbolja ekipa. Kanada treca.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jos i sudije na strani ovih nakurcenih zabara, da ih hoce Ameri nabiti 50 razlike da pocrkaju od muke.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Auuuuuu Jel iko vako ukucao Jamesa!??? 

ma kakva kanada, mozda da ss igra po NBA pravilima i sve, oni nisu za ove kosarke, previse indijanaca koji misle ako su u NBA starteri da ce protiv ostalih repki da budu Jordan, jedino sto valja SGA i Murray ako ikad bude dovoljno zdrav kad igra za kanadu, uozbilji se sto se tice fizicke spreme i budu imali trenera koji moze skontati kako igrati njih 2 zajedno
- akisarajevo92
- Kontakt:
Yabusele bi sasvim dobro dosao ekipama u NBA, tipa Knicksi ili Mavsi
Don't believe the hype.
Jest,jedan od rijetkih koji bas igra odbranu veceras.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Ocekujem od LeBrona da solira do kraja utakmice, ozbiljno mu je ego narusen ovim dunkom Yabuselea
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Sta uradi Yabusele. Dosta glupih gresaka Francuza, cak neforsiranih. Ako hoces da imas sanse protiv ovih onda to moras svesti na minmum. Ostalo je Bozije.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Kreno da izbori faul u napadu, sec je falilo da bude set19vendetta87 je napisao/la: ↑10 avg 2024, 22:07Ocekujem od LeBrona da solira do kraja utakmice, ozbiljno mu je ego narusen ovim dunkom Yabuselea
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sudije ozbiljno silje za debilne francuze
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Hahahaha kako ga lagano navlace Francima
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Nidje veze.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Yabusele fkt top,ne sjecam se kada je ovako dobro igrao kao ovu KO fazu OI turnira.
Mislim i da je cak bio faul u napadu, nisam siguran.. a onda na drugoj strani cist faul odbrane sviraju Holidayu u napadu.alemsa je napisao/la: ↑10 avg 2024, 22:10Kreno da izbori faul u napadu, sec je falilo da bude set19vendetta87 je napisao/la: ↑10 avg 2024, 22:07Ocekujem od LeBrona da solira do kraja utakmice, ozbiljno mu je ego narusen ovim dunkom Yabuselea
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Siva zona,postavio se s obje noge izvan kruga,dobio koljeno u stomak i dva plus jedanKaunas je napisao/la: ↑10 avg 2024, 22:14Mislim i da je cak bio faul u napadu, nisam siguran.. a onda na drugoj strani cist faul odbrane sviraju Holidayu u napadu.alemsa je napisao/la: ↑10 avg 2024, 22:10Kreno da izbori faul u napadu, sec je falilo da bude set19vendetta87 je napisao/la: ↑10 avg 2024, 22:07Ocekujem od LeBrona da solira do kraja utakmice, ozbiljno mu je ego narusen ovim dunkom Yabuselea

- VensanKasel
- Kontakt:
Gazio je Le Bron polukrug , Holiday je navučen i čist faul u napadu , sve po pravilima .Kaunas je napisao/la: ↑10 avg 2024, 22:14Mislim i da je cak bio faul u napadu, nisam siguran.. a onda na drugoj strani cist faul odbrane sviraju Holidayu u napadu.alemsa je napisao/la: ↑10 avg 2024, 22:10Kreno da izbori faul u napadu, sec je falilo da bude set19vendetta87 je napisao/la: ↑10 avg 2024, 22:07Ocekujem od LeBrona da solira do kraja utakmice, ozbiljno mu je ego narusen ovim dunkom Yabuselea
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma nije loš meč uopšte. Ameri igraju kudikamo bolju odbranu nego što znaju igrati. Francuzima nedostaje šut i to im je glavni problem. Teško je protiv ovih igrati, košu prići ne možeš, baš zvijeri.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma blizu ali eto pomjero se malo, ne bi pogrijesili bilo kako.Kaunas je napisao/la: ↑10 avg 2024, 22:14Mislim i da je cak bio faul u napadu, nisam siguran.. a onda na drugoj strani cist faul odbrane sviraju Holidayu u napadu.alemsa je napisao/la: ↑10 avg 2024, 22:10Kreno da izbori faul u napadu, sec je falilo da bude set19vendetta87 je napisao/la: ↑10 avg 2024, 22:07Ocekujem od LeBrona da solira do kraja utakmice, ozbiljno mu je ego narusen ovim dunkom Yabuselea
i on i lessortakisarajevo92 je napisao/la: ↑10 avg 2024, 22:07Yabusele bi sasvim dobro dosao ekipama u NBA, tipa Knicksi ili Mavsi
Nema za njega uloge u nba bez suta i bez visine za centra.akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 avg 2024, 22:07Yabusele bi sasvim dobro dosao ekipama u NBA, tipa Knicksi ili Mavsi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.