Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Po nekima ovde Palestinci imaju pravo na ubijanje i cinjenje zlocina.
Sta sam ovdje ljudi stavio na gnjavatore pola postova ne vidim dok ih neko ne citira
Ali znači Izrael može bez problema ubijati ove generale i lidere bez da ubija djecu i ostale civile u Iranu i Libanu, ali to ne može u Gazi? Svjesno ih ubijaju.
Iran očigledno odustao od osvetničkog napada.
Iran očigledno odustao od osvetničkog napada.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Otkud to da je Iran odustao 

Tako su im u džamiji rekli. Radikalizirani SDOOO tornjaci.
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Gadi mi se sve ovo, prvo mi se gade **** koja pišu i kontriraju ovdje zarad neke pažnje, zamisli vidiš stotinu iskomadanih i uništenih tijela u ŠKOLI - zaštićenoj zoni i bacaš neku šegu, ti nekome zanimljiv
O licemjerstvu Evrope i svijeta ne treba ni trošiti riječi, kad pročitam ono "Rusija [ili stavi bilo koju državu] strogo osuđuje..." smuči mi se, znači Izrael lagano može raditi šta hoće - silovanje, mučenje, ponižavanje, ubistva, hemijsko oružje, ma samo neka izaberu. O islamskom svijetu i zajedništvu, ne treba više ni trošiti riječi. Iran, Liban, Egipat, sve je to obična qrčina, kada mogu gledati ovakav genocid i najviše što mogu da urade je da izdaju saopćenje

O licemjerstvu Evrope i svijeta ne treba ni trošiti riječi, kad pročitam ono "Rusija [ili stavi bilo koju državu] strogo osuđuje..." smuči mi se, znači Izrael lagano može raditi šta hoće - silovanje, mučenje, ponižavanje, ubistva, hemijsko oružje, ma samo neka izaberu. O islamskom svijetu i zajedništvu, ne treba više ni trošiti riječi. Iran, Liban, Egipat, sve je to obična qrčina, kada mogu gledati ovakav genocid i najviše što mogu da urade je da izdaju saopćenje

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
A preskocio si dio da je ta skola puna hamasovaca. Njihov obrazac ponasanja i djelovanja.
Kakva debilna neisprovocirana izjava
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Svakako, ljudska patnja nije za uspiredbe. Ovom bombastičnom izjavom samo pokazujem kako inače izgleda diskurs ovdje i dosta je priče kako se ovdje podržava ubijanje palestinaca, a svi pričamo kako je trenutna izraelska vlada puna zločinaca.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
(Pro)ruski kanali tvrde da su ukrajinske snage zauzele Dmitrjukov, Kurska.

Aktualna karta.. 10.8. 16:00
Puna kontrola: 530 km2
Kontrola plus “siva zona”: 830 km2

Prema informacijama ruskog vojnog osoblja, trenutno se u Belgorodskoj, Kurskoj i Brjanskoj oblasti nalazi oko 30.000 ukrajinskih vojnika. Kruži i brojka od 1000 - otprilike toliko je zarobljeno ruskih vojnika.

Aktualna karta.. 10.8. 16:00
Puna kontrola: 530 km2
Kontrola plus “siva zona”: 830 km2

Prema informacijama ruskog vojnog osoblja, trenutno se u Belgorodskoj, Kurskoj i Brjanskoj oblasti nalazi oko 30.000 ukrajinskih vojnika. Kruži i brojka od 1000 - otprilike toliko je zarobljeno ruskih vojnika.

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Da ti se hoće Bogdo kakav Hamasovac u kuću sakriti
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ma nema pravo niko
Niko normalan ne podrzava onaj masakr i tu mi je se hamas zgadio
Samo ovi jednom pobili neke civile, a ovi drugi to rade 50 godina
**** vas Izrael u usta skole gadjaju
I to nisam siguran ni da je hamas pobio one civile, mozda je bio njihov isil
Niko normalan ne podrzava onaj masakr i tu mi je se hamas zgadio
Samo ovi jednom pobili neke civile, a ovi drugi to rade 50 godina
**** vas Izrael u usta skole gadjaju
I to nisam siguran ni da je hamas pobio one civile, mozda je bio njihov isil
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Pensioner26
- Kontakt:
- Pensioner26
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nestanak Izraela i smrt židovskim teroristima, amin.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- VivaLaStella
- Kontakt:
Istinskom i kauboju je ovo paravan tema za njihovo bolesno fašističko orgijanje. Yebe se njima za Izraelom, a kamoli Palestinom
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
Pljuvanje po Hamasu nije velicanje Izraela, a jos manje nije fasisticko orgijanje.VivaLaStella je napisao/la: ↑11 avg 2024, 09:51Istinskom i kauboju je ovo paravan tema za njihovo bolesno fašističko orgijanje. Yebe se njima za Izraelom, a kamoli Palestinom
To sto je vama Izrael paravan za ekstremisticko orgijanje i velicanje terorizma - to je druga stvar.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Kome "nama"? Ja samo kažem da nije uredu ubit 50 civila na 1 Hamasovog teroristu, dok po tebi očito može i 1000, ko ga yebe.Kauboj772 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 09:58Pljuvanje po Hamasu nije velicanje Izraela, a jos manje nije fasisticko orgijanje.VivaLaStella je napisao/la: ↑11 avg 2024, 09:51Istinskom i kauboju je ovo paravan tema za njihovo bolesno fašističko orgijanje. Yebe se njima za Izraelom, a kamoli Palestinom
To sto je vama Izrael paravan za ekstremisticko orgijanje i velicanje terorizma - to je druga stvar.
To da se Hamasovci sakrivaju po školama u Gazi je priča od prošlog oktobra/novembra, nemoguće da ste toliko zatucani da još uvijek vjerujete u te gluposti
Jedini Hamasovci koji su ubijeni u ovom ratu su ubijeni van Palestine.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Odakle ti to?VivaLaStella je napisao/la: ↑11 avg 2024, 10:01Ja samo kažem da nije uredu ubit 50 civila na 1 Hamasovog teroristu, dok po tebi očito može i 1000, ko ga yebe.
Jedina razlika je ta sto ja i izraelske civilne zrtve tretiram isto, dok jedan dio forumasa ovde slavi 7-10-2023 i likuje, opravdava taj teroristicki napad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.