FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rahmet ti dusi Dzenane Uscuplicu..
Meni najdrazi igrac posle rate.. Njegov gol za 0:1 na grbavici (prvi il drugi derbi ) me navuko da pratim fudbal..
Zaomi je sto nije ima ambicije da zavrsi Pro licencu jer vjerujem da bi bio bolji trener nego Husref
Sloboda jec nakon 2 kola kupila kartu za federaciju znaci jos 3 kluba
Meni najdrazi igrac posle rate.. Njegov gol za 0:1 na grbavici (prvi il drugi derbi ) me navuko da pratim fudbal..
Zaomi je sto nije ima ambicije da zavrsi Pro licencu jer vjerujem da bi bio bolji trener nego Husref
Sloboda jec nakon 2 kola kupila kartu za federaciju znaci jos 3 kluba
Danas cujem da nam neki ludi crnja dolazi
@kraljulavova jel jedan od tih taj?
@kraljulavova jel jedan od tih taj?
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Zeljo briljirao protiv Veleza, Sloboda vec haman ispala. Vidjet cemo u pon gdje je i koliko moze Sarajevo..
Velez ocajan bio
Mi i kone igramo extra fudbal i imat cemo najbolje rostere u ligi, to se vidi iz njihove dvije tekme, a i nase Evrope i tekme protiv Slobode, samo je pitanje koga ce mahala pojesti potencijalno i ko ce se raspasti zbog toga, Zrinjski i Dodikovci nisu nista bolji od sarajevskih klubova ove sezone
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Momci , zna li neko slucajno hoce li Turkeš biti u rosteru u Doboju , mislim da li je registrovan ?
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
- feniksptica
- Kontakt:
Znaci Sloboda očigledno nije nikakav pokazatelj. Idemo kao da je 1. kolo
Nadam se da ćemo protiv Sloge počet s Renanom, jer protiv njihove igre na njihovom terenu Guli i Francis nemaju sta tražit gore.
Nadam se da ćemo protiv Sloge počet s Renanom, jer protiv njihove igre na njihovom terenu Guli i Francis nemaju sta tražit gore.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Teren u Doboju je urađen. Zašto nemaju šta tražiti gore, pogotovo Guliashvili? Oni će se vjerovatno zatvoriti i čekati kontre. Stoper, Hasanović, Vidić neće im igrati, zadnji put kad sam gledao bili su ozlijeđeni.feniksptica je napisao/la: ↑11 avg 2024, 00:12Znaci Sloboda očigledno nije nikakav pokazatelj. Idemo kao da je 1. kolo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Sta o konama pisete ovdje? Eto vam ostale teme pa zagadjujte
Bravo tope.Dadox je napisao/la: ↑10 avg 2024, 23:47Mi i kone igramo extra fudbal i imat cemo najbolje rostere u ligi, to se vidi iz njihove dvije tekme, a i nase Evrope i tekme protiv Slobode, samo je pitanje koga ce mahala pojesti potencijalno i ko ce se raspasti zbog toga, Zrinjski i Dodikovci nisu nista bolji od sarajevskih klubova ove sezone
-
- Kontakt:
Zato što su ta dva igrača kojima treba prostor,ako se Sloga bude branila bit ćemo u problemu.H8Z7 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 00:15Teren u Doboju je urađen. Zašto nemaju šta tražiti gore, pogotovo Guliashvili? Oni će se vjerovatno zatvoriti i čekati kontre. Stoper, Hasanović, Vidić neće im igrati, zadnji put kad sam gledao bili su ozlijeđeni.feniksptica je napisao/la: ↑11 avg 2024, 00:12Znaci Sloboda očigledno nije nikakav pokazatelj. Idemo kao da je 1. kolo
Nama fali kreativnost tu smo najslabiji.
Vjerovatno će se zatvoriti ali baš nam tu treba udarac Guliashvilia, realno on je trenutno jedini koji može napraviti nešto. Uzeti loptu neki pas, dupli odraditi sa Kuprešakom ili Beganovićem.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑11 avg 2024, 00:31Zato što su ta dva igrača kojima treba prostor,ako se Sloga bude branila bit ćemo u problemu.H8Z7 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 00:15Teren u Doboju je urađen. Zašto nemaju šta tražiti gore, pogotovo Guliashvili? Oni će se vjerovatno zatvoriti i čekati kontre. Stoper, Hasanović, Vidić neće im igrati, zadnji put kad sam gledao bili su ozlijeđeni.feniksptica je napisao/la: ↑11 avg 2024, 00:12Znaci Sloboda očigledno nije nikakav pokazatelj. Idemo kao da je 1. kolo
Nama fali kreativnost tu smo najslabiji.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pretpostavljam da je @feniks mislio na to da je Sloga tvrda ekipa, koja ima 1-2 jablana nazad i teško je igrati sa njima. Uvijek tvrda utakmica, nikad nešto lijepo za oči.H8Z7 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 00:15Teren u Doboju je urađen. Zašto nemaju šta tražiti gore, pogotovo Guliashvili? Oni će se vjerovatno zatvoriti i čekati kontre. Stoper, Hasanović, Vidić neće im igrati, zadnji put kad sam gledao bili su ozlijeđeni.feniksptica je napisao/la: ↑11 avg 2024, 00:12Znaci Sloboda očigledno nije nikakav pokazatelj. Idemo kao da je 1. kolo
Ja bi Gulasha na prednjeg veznog, a naprijed Hamza - Francis ili Renan - Francis.
Sa klupe nadam se da ćemo imati Turkeša, ali mislim da nije registrovan. Može li neko sa pristupom na cometu provjeriti to?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Da se razumijemo ja ih mrzim iz dna duse, ali treba realan biti pa reci da ljudi rade dobar posao i dovode igrace slicnog, a ponekad i boljeg kvaliteta nego mi, a nemaju para ni blizu kao mi. To mi je porazavajuce za nas klub, evo jedan primjer, u isto vrijeme smo mi doveli mehmedovica a oni karica, koji je duplo boljimosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 00:15Sta o konama pisete ovdje? Eto vam ostale teme pa zagadjujte
Realno **** teska i jedan i drugi.thebain666 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 00:39Da se razumijemo ja ih mrzim iz dna duse, ali treba realan biti pa reci da ljudi rade dobar posao i dovode igrace slicnog, a ponekad i boljeg kvaliteta nego mi, a nemaju para ni blizu kao mi. To mi je porazavajuce za nas klub, evo jedan primjer, u isto vrijeme smo mi doveli mehmedovica a oni karica, koji je duplo boljimosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 00:15Sta o konama pisete ovdje? Eto vam ostale teme pa zagadjujte
Od ovog što su doveli jedino možeš reći da bi ovaj Odinaka imao prolaz kod nas kad ga porediš sa Unušićem, a opet bi bio 4ti stranac kod nas. Dangubić dobar ali ne može ispred Renana i Hamze, jedino ovaj Makedonac koji tek treba da zaigra, za njega možeš reći da bi mogao kod nas jer je igrao nekad 10ku. Kad pogledaš njihovu ekipu ko bi to kod nas upao glat u 11?
-
- Kontakt:
Nikakvo poređenje. Karić došao u klub gdje su ocekivanja opstanak u ligi. Plus, Karić nikakve konkurencije nije imao i igrao je svaku utakmicu.thebain666 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 00:39Da se razumijemo ja ih mrzim iz dna duse, ali treba realan biti pa reci da ljudi rade dobar posao i dovode igrace slicnog, a ponekad i boljeg kvaliteta nego mi, a nemaju para ni blizu kao mi. To mi je porazavajuce za nas klub, evo jedan primjer, u isto vrijeme smo mi doveli mehmedovica a oni karica, koji je duplo boljimosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 00:15Sta o konama pisete ovdje? Eto vam ostale teme pa zagadjujte
O njegovim kvalitetama dovoljno govori i ova sad sezona. Malo bolji trener koji praktikuje napadacki i otvoren fudbal, Haruna nema nigdje...
Sa kim su dalje pogodili i koga su bolje doveli nego mi ???
Jedini igrač koji mi se kod njih dopada a da bi nama bio fkt pojačanje jeste mali Al Jabber. Ne kazem da na svakoj poziciji imamo top igrace, ali lošije od njih svakako da nemamo.
Vjerovatno je to mislio ali nisam odmah uhvatio na šta se odnosilo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 avg 2024, 00:37Pretpostavljam da je @feniks mislio na to da je Sloga tvrda ekipa, koja ima 1-2 jablana nazad i teško je igrati sa njima. Uvijek tvrda utakmica, nikad nešto lijepo za oči.H8Z7 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 00:15Teren u Doboju je urađen. Zašto nemaju šta tražiti gore, pogotovo Guliashvili? Oni će se vjerovatno zatvoriti i čekati kontre. Stoper, Hasanović, Vidić neće im igrati, zadnji put kad sam gledao bili su ozlijeđeni.feniksptica je napisao/la: ↑11 avg 2024, 00:12Znaci Sloboda očigledno nije nikakav pokazatelj. Idemo kao da je 1. kolo
Ja bi Gulasha na prednjeg veznog, a naprijed Hamza - Francis ili Renan - Francis.
Sa klupe nadam se da ćemo imati Turkeša, ali mislim da nije registrovan. Može li neko sa pristupom na cometu provjeriti to?
Svejedno jedini naš igrač koji se gore može nositi sa njima je Turkeš ali čisto sumnjam da je i registrovan, sve i da jeste treba će njemu par utakmica da se ušteli šta i kako.
Istog sam mišljenja, Guliashvili 10ka, jedino je pitanje Renan ili Hamza, Hamza ima dobar udarac dok mislim da bi Renan mogao se nositi sa njihovim igračima (ne u skok igri, već dueli) i mislim da je pokretniji i brži od Hamze te bi tu možda i trebali igrati, kao što kažeš imaju visoke stopere, pokušati penal iznuditi ili ići poluvisokim i niskim loptama. Visoke su potpuno beskorisne pa i da je protiv Zvijezda 09, to smo izuzetno loši, a pogotovo protiv Sloge.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Sad cemo imat visoku ekipu,Turkes,Soldo,Djurickovic,Celik,Bubanja
Sb golman donio 3 bobe
Zelji donio golman 3 bobe
Mi imamo losijeg golmana nego borac zrinjski velez zelje sb, i to ce nas sjebat uz vicu da neuzmemo titulu
Zeljo ce bit 5-6 i to ako nazimu se jos pojaca..
Rockov- Rogic nebi mogli se uzborit kod jagode da budu prvi izbor..
Ja se boim da se ZZ sutra ne provali protiv sloge..
Realno sloboda nikakva ekipa a ni proti njih nismo nesto izgledali
Zelji donio golman 3 bobe
Mi imamo losijeg golmana nego borac zrinjski velez zelje sb, i to ce nas sjebat uz vicu da neuzmemo titulu
Zeljo ce bit 5-6 i to ako nazimu se jos pojaca..
Rockov- Rogic nebi mogli se uzborit kod jagode da budu prvi izbor..
Ja se boim da se ZZ sutra ne provali protiv sloge..
Realno sloboda nikakva ekipa a ni proti njih nismo nesto izgledali
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Beli98, bhfanatic14, bordobijeli, Dave, Proximic, Rule_hz, TETRAPAK i 66 gostiju.