Premijer liga BiH - aktuelno

Meraak1921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Meraak1921 » 10 avg 2024, 23:40

TurkishAirlines je napisao/la:
10 avg 2024, 23:35
Meraak1921 je napisao/la:
10 avg 2024, 23:26
TurkishAirlines je napisao/la:
10 avg 2024, 23:21
Sloboda i Velez prvi kandidati za drugu ligu.
Zeljo se izvukao
Cuj ovog uhljupa, pa kako mozes prognozirati nesto nakon 2 kola? Otidji na pregled glave dok nije kasno :rol: :rol:
Ti bi opet klempu da dobijes, smiri se malo. Znas da se nisi lijepo proveo prosli put :kafa:
:tokralju: :rol: :rol: Neke on prognoze daje, a svaka ekipa ima jos 30 utakmica da odigra :rol:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 avg 2024, 23:47

Enigma je napisao/la:
10 avg 2024, 22:15
J.EBO Li VAS KREPANI OSIM!!
Imaš mahanje ugašeni.
Djaba sve, donji ste.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 avg 2024, 23:48

CampobelloDiMazara je napisao/la:
10 avg 2024, 23:37
miky_hz je napisao/la:
10 avg 2024, 22:56
04 avg 2024, 00:34

Po cemu smo u gorem stanju ako moze objasnjenje? Zadnje tri pripremne dobili bez primljenog gola. Igramo kuci pred svojom publikom. Mislim moze nas i Gosk dobiti lopta je takva ali po cemu si donio zakljucak da smo u gorem stanju i da je Velez los
Da se citiram 7 dana poslije prosle utakmice ,nadam se da ti je sada jasnije zašto sam ovo pisao zašto je ovakav Velez šansa za Zeljeznicar.

Jaci ste roster i trenera imali kad ste se tukli sa Olimpikom za PL.

Svako dobro ;)
Daj stari Laus na 1:0 promasi sa tri metra za 2:0 da je ono pogodio gotovo. Nije ni Zeljo nesto maestralno odigrao drugi gol im Bajric pokloni loptu. Ne kazem da su nezaaluzeno dobili ali da ti filozofiras na osnovu svojih pretpostavki koje su se spletom okolnosti poklopile ne ide

Zelji cestitke na pobjedi. Vidio sam protiv Sirokog da su dobra ekipa zato sam im dao vise sanse veceras. Mi se trazimo sa novim treneeom. Pruzit mu sansu jos nekoliko kola i ako drasticno nesto ne promjeni u sto sumnjam zahvaliti mu se

Slijepo braniš neodbranivo,i da ste dobili 5 razlike na ovu igru ja bi rekao da ste lošiji nego prethodnih sezona ,rezultat je najmanje bitan,problem je suština da Velež sa ovim trenerom i ovim rosterom nije ni blizu onog Veleža i neznam sta ti ima i da se ceka i da se shvati to ce ti svako reci ko je neutralan i to je bit mog pisanja na ovu temu,ne ko ce koga dobit.

Najmanji problem Veleza je poraz veceras,problem je sve ostalo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 10 avg 2024, 23:50

Enigma je napisao/la:
10 avg 2024, 22:15
J.EBO Li VAS KREPANI OSIM!!

slika
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 10 avg 2024, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 10 avg 2024, 23:50

miky_hz je napisao/la:
10 avg 2024, 23:48

Slijepo braniš neodbranivo,i da ste dobili 5 razlike na ovu igru ja bi rekao da ste lošiji nego prethodnih sezona ,rezultat je najmanje bitan,problem je suština da Velež sa ovim trenerom i ovim rosterom nije ni blizu onog Veleža i neznam sta ti ima i da se ceka i da se shvati to ce ti svako reci ko je neutralan i to je bit mog pisanja na ovu temu,ne ko ce koga dobit.

Ne branim slijepo nego je Zeljo dobra ekipa i realno trenutno bolja od nas. Malo je seoski nakon jedne utakmice filozofirati o kvalitetu. Ne kazem da ga ima ne kazem da ga nema ali to o cemu ti govoris su samo tvoje pretpostavke koje su se slucajno poklopile

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 10 avg 2024, 23:54

Selam za onog "okrenut janje".
Juzni pitari losi, valjaju li se jos po terenu? Ova utakmica je ogledalo nase lige. Lose sudije ubijaju sve pa dobijemo to da andora satare nase predstavnike. Yebalo vas sjeckanje igre i sviranje faula na krik.
Bravo Zeljo!!!
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 10 avg 2024, 23:58

godrina je napisao/la:
10 avg 2024, 23:54
Selam za onog "okrenut janje".
Juzni pitari losi, valjaju li se jos po terenu? Ova utakmica je ogledalo nase lige. Lose sudije ubijaju sve pa dobijemo to da andora satare nase predstavnike. Yebalo vas sjeckanje igre i sviranje faula na krik.
Bravo Zeljo!!!
Previse subjektivno gledas.

Kakav je ovaj sudija, iznenadjujuce je da je pustao igru gdje je mogao.
Inace bi svirao faul na 20m, al pustio je prednost i onaj Mujan promasi glavom za pobjedu.

Bilo je joa situacija.

Ima pomaka, ako ovako nastave. Nije idealno, niti ce kad biti u nasoj ligi. Al nije vala da je i sjeckao igru 90 minuta.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 11 avg 2024, 00:01

Vrijeme je da se u Sarajevo vrati fudbal
Nadam se da ce titula u jedan od ova dva kluba

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 avg 2024, 00:03

10 avg 2024, 23:50
Ne branim slijepo nego je Zeljo dobra ekipa i realno trenutno bolja od nas. Malo je seoski nakon jedne utakmice filozofirati o kvalitetu. Ne kazem da ga ima ne kazem da ga nema ali to o cemu ti govoris su samo tvoje pretpostavke koje su se slucajno poklopile
Ne vidim ja kako ovaj trener može okrenuti situaciju u vašu korist. Vama je ovo treća takmičarska utakmica, primili ste osam komada od dvije ekipe koje nisu neka sila. Ništa on nije popravio od gostovanja Interu a nije da nije imao vremena.

Ako ga budete čekali, trpili, sa nadom da će sve biti ok, moglo bi biti gadno po vas. Vjeruj nekome ko je iskusan u tome. To da nekoga treba istrpiti je najveća ubleha ikada u ovoj ligi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 11 avg 2024, 00:06

Trpiti se može trenere kod kojih vidiš da se nešto događa, aktivne i progresivne trenere. Istrpiti treba Dudića, Klafurića, Ćorića.

S ovim se odmah vidi da se nema šta čekati, frajer je burek u svemiru.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 avg 2024, 00:07

boki86 je napisao/la:
10 avg 2024, 23:11
Velez ocigledno ne moze gurati i stadion i igracki kadar, jbg ove su godine bas losi. Kad ti ekipa iz andore zabije 5 golova, tu nesto nije u redu
Ma mogu, što ne bi mogli, imaju oni pare ali su odradili užasnu selekciju sa ovim trenerom kojeg su trebali nogirati odmah poslije one bruke u Andori.

Ja sam pisao sredinom juna (kad su izašli parovi za prva pretkola) na onoj evropskoj temi da se Veležu desila najgora moguća stvar a to je odlazak trenera koji je odradio dobru sezonu, sklopio fin igrački kadar i sad je samo trebalo nadograditi ekipu sa 2-3 igrača i to bi bilo dovoljno da Velež sa pola gasa prođe barem prvo pretkolo, a i u ligi vjerovatno opet među prva 4 bez nekog stresa.

Ali tebi trener ode faktički dan pred početak priprema, 15-20 dana prije evropske utakmice i syebana ti je skroz koncepcija ekipe plus napraviš grešku sa novim trenerom, obrukaš se u Evropi i još pustiš njemu, koji je tu 20 dana, da otjera dugogodišnje igrače u ekipi. Za mjesec i po dana Velež je od ponajbolje ekipe u ligi postao tema za šprdanje, to je "umjetnost" koja se mahom može samo u BiH vidjeti.

Što prije otjeraju ovog kloca to će se prije početi oporavljati, a kvalitet svakako imaju i sa normalnim trenerom oni su opet glat ekipa za vrh tabele.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 avg 2024, 00:08

slika

Krajiško srce puno Bosne,
Izet Nanić

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 11 avg 2024, 00:09

RollingPaper je napisao/la:
10 avg 2024, 22:12
Coric je trener za seoske timove.
Ma nemoj :urnebes:
.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 avg 2024, 00:09

miky_hz je napisao/la:
10 avg 2024, 23:48

Druze fulaš poentu,nije Zeljeznicar bitan niti je tema toliko, bitan je Velež i zasto se doveo u stanje da toliko lošiji ulazi u sezonu nego sto je to bio prethodnih sezona,jedna utakmica je nevazna opet ti kazem,istog bi stava bio i da ste dobili,neznam sta nije jasno i sta se ima poklopit ili ne.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 11 avg 2024, 00:10, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Celestial
Kontakt:

Post Postao/la Celestial » 11 avg 2024, 00:10

amypitar je napisao/la:
11 avg 2024, 00:01
Vrijeme je da se u Sarajevo vrati fudbal
Nadam se da ce titula u jedan od ova dva kluba
Tesko. Sarajevo zavrsava iza Zrinjskog i Borca. Zeljo ce biti na 5.poziciji vjerovatno iza Sirokog. Nacekat ce se Sarajevo na novu titulu.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 11 avg 2024, 00:10

To sto je jednom Zrinja istrpio Jakira kad nije izborio Europu pa poslije rasturio ligu je to sto je Jakir pokazivo da zna.

Sad svi hoce trpit a nemaju fakat koga.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 11 avg 2024, 00:10

club21 je napisao/la:
10 avg 2024, 23:16
Cestitke zelji zasluzili su navijacimalo radosti ako nista zbog one posjete od proslog kola.
Velez nek ostane u ligi i nek stadion zavrse mislim da bi bilo dobro po njih.Mozda su ocekivanja bila veca ali oboje gurati ne ide. Kako god mislim da ima 4 losije ekipe u ligi.
Pa ne gura UO oboje, njihovo je da srede strucni stab i igracki kadar a pare za gradnju i pokrovanje tribine su dobili od grada i federacije

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 11 avg 2024, 00:11

Virtu4l je napisao/la:
11 avg 2024, 00:03
Ne vidim ja kako ovaj trener može okrenuti situaciju u vašu korist. Vama je ovo treća takmičarska utakmica, primili ste osam komada od dvije ekipe koje nisu neka sila. Ništa on nije popravio od gostovanja Interu a nije da nije imao vremena.

Ako ga budete čekali, trpili, sa nadom da će sve biti ok, moglo bi biti gadno po vas. Vjeruj nekome ko je iskusan u tome. To da nekoga treba istrpiti je najveća ubleha ikada u ovoj ligi.
Pa to sam i napisao pruziti mu par kola i ako nesto drasticno ne promjeni zahvaliti mu se. Najveca ubleha je dati treneru otkaz na osnovu tri utakmice. Vas je Basic uzimao za telad seoskim filozofijama pa mu niste mogli nista. Niste iskustvo pokazivali nego ste iz kola u kolo pokusali mu dati sansu da nesto ispravi. Canadji ce to isto dobiti i sigurno manje nego Nerko klaun kod vas

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 11 avg 2024, 00:14

Balorda je napisao/la:
11 avg 2024, 00:06
Trpiti se može trenere kod kojih vidiš da se nešto događa, aktivne i progresivne trenere. Istrpiti treba Dudića, Klafurića, Ćorića.

S ovim se odmah vidi da se nema šta čekati, frajer je burek u svemiru.
Bas to. Nikakav napredak se ne vidi. Bio sam na tekmi vcrs, ovo sto je Velez igrao moze bilo kojih 11 ljudi da ih okupis 10 minuta pred utakmicu.

Ne znam koliko vam je trener vec tu, ali kod tih koje si nabrojao, jasno se vidio pomak, iz utakmice u utakmicu. Igranje na ubacaje a naprijed imas 3 igraca koji su metar i zilet, meni nema nikakvog smisla.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 11 avg 2024, 00:17

11 avg 2024, 00:11
Virtu4l je napisao/la:
11 avg 2024, 00:03

Pa to sam i napisao pruziti mu par kola i ako nesto drasticno ne promjeni zahvaliti mu se. Najveca ubleha je dati treneru otkaz na osnovu tri utakmice. Vas je Basic uzimao za telad seoskim filozofijama pa mu niste mogli nista. Niste iskustvo pokazivali nego ste iz kola u kolo pokusali mu dati sansu da nesto ispravi. Canadji ce to isto dobiti i sigurno manje nego Nerko klaun kod vas
Sir Klaf :mrgreen: razlika glasi sto je Basic imao bas, bas losu ekipu. Europa nije mjerilo, tamo se svi napnu ko zabe i odigraju preko mogucnosti, osim Veleza :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, HZbec, Lavcina, Rule_hz i 50 gostiju.