Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovaj Canadi gori od onog Zeljinog trenera iz Saudijske Arabije 

- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ostavis ih na Grbavici do kraja utakmice jos citav stadion ceka njihov izlazak i oni opet izbacuju u 80tim. Ne mozes ti gospodski sa njima i dzaba 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Potičem sve pijaĆare da još više pišu na Veležovom podforumu.
@killa
Jel ono znači da komšija nije preselio?
@killa
Jel ono znači da komšija nije preselio?

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Velez ako ne zeli ove sezone da se upusti u golu borbu za opstanak, pod hitno mora smijeniti Canadija...
Sinoc mi je posebno ostala jedna scena sa utakmice...
Ante Hrkac se povrijedio i izlazi sa terena, Canadi pored aut linije razgovara sa Kalajdzicem i ne pogleda igraca...Nevjerovatno, prosto
Halo, ubleho, izlazi ti kapiten, vodja ekipe, povrijedjen i ti ni da pridjes ni da mu pruzis ruku, ni da mu das podrsku...
E sad zamislite sta bi Fedja uradio,ja mislim da bi otrcao i na ledjima ga iznio sa terena...
To je ono sto bi pomoglo Velezu u ovom momentu kad su u deficitu sa kvalitetom...
Ovaj lik, veze nema ni sa ljudskim pristupom, a kamo li sa taktickim postavkama igre.
Svaka cast sinoc za navijanje i jednoj i drugoj grupi, lijepo je ono vidjeti na nasim terenima
Sinoc mi je posebno ostala jedna scena sa utakmice...
Ante Hrkac se povrijedio i izlazi sa terena, Canadi pored aut linije razgovara sa Kalajdzicem i ne pogleda igraca...Nevjerovatno, prosto
Halo, ubleho, izlazi ti kapiten, vodja ekipe, povrijedjen i ti ni da pridjes ni da mu pruzis ruku, ni da mu das podrsku...
E sad zamislite sta bi Fedja uradio,ja mislim da bi otrcao i na ledjima ga iznio sa terena...
To je ono sto bi pomoglo Velezu u ovom momentu kad su u deficitu sa kvalitetom...
Ovaj lik, veze nema ni sa ljudskim pristupom, a kamo li sa taktickim postavkama igre.
Svaka cast sinoc za navijanje i jednoj i drugoj grupi, lijepo je ono vidjeti na nasim terenima

- GoskGabela
- Kontakt:
Vi ste iz Vrapcica, a ne Mostara.
Nemoj obmanjivati narod.
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Mup je tako odredio, nazalost to nema veze sa klubom.KONTRASVIH je napisao/la: ↑11 avg 2024, 08:07Ostavis ih na Grbavici do kraja utakmice jos citav stadion ceka njihov izlazak i oni opet izbacuju u 80tim. Ne mozes ti gospodski sa njima i dzaba![]()
Odavno lošiji Velež nisam gledao, kone zasluženo pobjedili.
Jel iko primjetio da se u ova nepuna dva kola niko nije žalio na suđenje?
Sačekajmo da borac odigra svoje utakmice
Jel iko primjetio da se u ova nepuna dva kola niko nije žalio na suđenje?

Sačekajmo da borac odigra svoje utakmice

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Jutro nakon utakmice, odlicna predstava na terenu, na tribinama jos zanimljivije, sve u svemu jedna lijepa noc.
I jos nesto, ne pamtim kad sam na gostovanju dobio flasicu vode… Hvala rođeni!
I jos nesto, ne pamtim kad sam na gostovanju dobio flasicu vode… Hvala rođeni!
-
- Kontakt:
Iznenadjujuce los Velez i relativno dobar Zeljo. Novi finansijeri su vas bas lijepo digli i pogurali i ako odu u Evropu ove godine, definitvno ce Zeljo rasti. Ako se ne ode u Evropu... svasta je moguce.
Puno bolji kadar nego proslih godina. Realno odbrana je daleko najslabiji dio ovog Zelje. Mislim da nece imati problema sa ekipama kojim uspiju uzeti loptu. Ako neko njima uzme loptu, tu bi moglo lose biti.
Velez ako ovako nastavi, sa Slobodom najveci kandidat za ispadanje.
Moje neko kratko i iskreno misljenje.
Puno bolji kadar nego proslih godina. Realno odbrana je daleko najslabiji dio ovog Zelje. Mislim da nece imati problema sa ekipama kojim uspiju uzeti loptu. Ako neko njima uzme loptu, tu bi moglo lose biti.
Velez ako ovako nastavi, sa Slobodom najveci kandidat za ispadanje.
Moje neko kratko i iskreno misljenje.
Suđenje je i prošle sezone bilo sasvim korektno koliko se moglo bez VAR-a, uz izuzetak Borca naravno. Isto će biti i ove godine, ne može tu VAR pomoći kad Gigs i Njegomirović ne daju centra preći u Banja Luci.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Cuj ti racunovodje, sve zna biser forumaVirtu4l je napisao/la: ↑11 avg 2024, 00:29Nisu to neke pare, a i on nije smrad da bi zatezao. Na kraju je dobio dvije i po Rožmanove plate, a imao je još dosta ugovora.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑11 avg 2024, 00:24Kasnije je pogubio konce i bit je da ste ga trpili do krajnje mjere vise zbog obestecenja nego cekanja njegove trenerske magije![]()
Bašić je imao podršku navijača kao vjerovatno nikada nijedan trener sa takvim rezultatima. Čisto da probamo kako je to kad vjeruješ treneru i da ga "istrpiš". Vidiš da ni danas niko ništa loše ne govori o njemu.
Tu se policija pita nije do njihKONTRASVIH je napisao/la: ↑11 avg 2024, 08:07Ostavis ih na Grbavici do kraja utakmice jos citav stadion ceka njihov izlazak i oni opet izbacuju u 80tim. Ne mozes ti gospodski sa njima i dzaba![]()
-
- Kontakt:
Velez kad je one sezone bio zadnji na tabeli sa jednocifrenim brojem bodova nije se branio kuci 90 minuta
Canadi je uz one turke iz Celika i arapa kod kona najveca ubleha u historiji PL BiH bez dileme
Canadi je uz one turke iz Celika i arapa kod kona najveca ubleha u historiji PL BiH bez dileme
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- luckystrike
- Kontakt:
Opasan zeljo, jos kad im dođe ovaj špic... eno na aerodromu već hattrick dao nije ni pasošku prošao.
Velezovci, jel ovo najveca posjeta u Premijer ligi na vasem stadionu? Ne pamtim da je na zdenci oko reflektora ikad bilo onoliko ljudi.
Covjek izgubio u prvenstvu jednu utakmica i odma najveca ubleha, druze pa trebas biti svjestan da je igracki kadar Veleza za klasu slabiji od onog iz prosle sezone... A i nije Velez proslu sezonu prekucao pa da bude smak svijeta izgubiti kod kuce, neka puste covjeka da radi makar polusezonu jer nista vise nece ni dobiti ukoliko ga i sada cak smijene...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 avg 2024, 10:50Velez kad je one sezone bio zadnji na tabeli sa jednocifrenim brojem bodova nije se branio kuci 90 minuta
Crni Cerak 🐦⬛
- TurkishAirlines
ABd da Velez i Celik se takmice ko ce imati ljepsi stadion u drugoj ligi 

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"