FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PeppermintSA
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jesi realan za Rockova ?Pitar6785 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 03:17Sb golman donio 3 bobe
Zelji donio golman 3 bobe
Mi imamo losijeg golmana nego borac zrinjski velez zelje sb, i to ce nas sjebat uz vicu da neuzmemo titulu
Zeljo ce bit 5-6 i to ako nazimu se jos pojaca..
Rockov- Rogic nebi mogli se uzborit kod jagode da budu prvi izbor..
Ja se boim da se ZZ sutra ne provali protiv sloge..
Realno sloboda nikakva ekipa a ni proti njih nismo nesto izgledali
Protiv Slobode 100% siguran na svakoj lopti,istrcavanju itd
Momak nije kriv ni za jedan gol.
Realno je da mu treba malo utakmica ali iz utakmice u utakmicu je bolji
Imaju oni para, kada možeš dati Dangubiću tri puta veću platu od Žalgirisa, onda se ima para. Sa platama su blizu nas, vjeruj mi.thebain666 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 00:39Da se razumijemo ja ih mrzim iz dna duse, ali treba realan biti pa reci da ljudi rade dobar posao i dovode igrace slicnog, a ponekad i boljeg kvaliteta nego mi, a nemaju para ni blizu kao mi. To mi je porazavajuce za nas klub, evo jedan primjer, u isto vrijeme smo mi doveli mehmedovica a oni karica, koji je duplo boljimosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 00:15Sta o konama pisete ovdje? Eto vam ostale teme pa zagadjujte
Treba poslat ponudu Želji za Al Jabera, svakako mu ističe ugovor za par mjeseci 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ako ne možeš briljirati protiv tima koga su nabili ribari sa Andore onda nzm protiv koga možeš
-
- Kontakt:
Znam da imaju o tome sam vec pisao prije na forumu. Nemaju ni blizu kao mi, ali ona suplja koju oni plasiraju moze samo kod budala proci, ni stilic, ni cocalic, ni hiros, pa ni ovi sad sto ih dovode nece bez dobrih plata igrati sigurno. Sto se igrackog kadra tice napisao sam da dovode igrace SLICNOG kvaliteta, a PONEKAD i boljeg. Pa evo dadoh primjer koga su to boljeg doveli karic-mehmedovic, zatim odinaka-unusic, mircevski-djordjevic, al jaber-matanovic. Ovo ostalo je sve tu negdjefks74 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 09:01Imaju oni para, kada možeš dati Dangubiću tri puta veću platu od Žalgirisa, onda se ima para. Sa platama su blizu nas, vjeruj mi.thebain666 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 00:39Da se razumijemo ja ih mrzim iz dna duse, ali treba realan biti pa reci da ljudi rade dobar posao i dovode igrace slicnog, a ponekad i boljeg kvaliteta nego mi, a nemaju para ni blizu kao mi. To mi je porazavajuce za nas klub, evo jedan primjer, u isto vrijeme smo mi doveli mehmedovica a oni karica, koji je duplo boljimosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 00:15Sta o konama pisete ovdje? Eto vam ostale teme pa zagadjujte
Kakav crni Karić buraz, za njega je Mehmedović Rivaldo. Nećemo pretjerivati.thebain666 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 09:52Znam da imaju o tome sam vec pisao prije na forumu. Nemaju ni blizu kao mi, ali ona suplja koju oni plasiraju moze samo kod budala proci, ni stilic, ni cocalic, ni hiros, pa ni ovi sad sto ih dovode nece bez dobrih plata igrati sigurno. Sto se igrackog kadra tice napisao sam da dovode igrace SLICNOG kvaliteta, a PONEKAD i boljeg. Pa evo dadoh primjer koga su to boljeg doveli karic-mehmedovic, zatim odinaka-unusic, mircevski-djordjevic, al jaber-matanovic. Ovo ostalo je sve tu negdjefks74 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 09:01Imaju oni para, kada možeš dati Dangubiću tri puta veću platu od Žalgirisa, onda se ima para. Sa platama su blizu nas, vjeruj mi.thebain666 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 00:39
Da se razumijemo ja ih mrzim iz dna duse, ali treba realan biti pa reci da ljudi rade dobar posao i dovode igrace slicnog, a ponekad i boljeg kvaliteta nego mi, a nemaju para ni blizu kao mi. To mi je porazavajuce za nas klub, evo jedan primjer, u isto vrijeme smo mi doveli mehmedovica a oni karica, koji je duplo bolji
Odinaka je došao iz federalne, Unušić iz 2. HNL. Mirčevskog i Dangubića tek trebamo vidjeti, jedino su sa Al Jaberom pogodili, a njega su dobili ko poklon dobrodošlice u onom periodu kvazisaradnje sa Arapima i Dinamom.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nevjerovatno koja količina gluposti u jednom kratkom postu. Igrače koje porediš nemaju ni približno slične uloge na terenu. Na osnovu čega si zaključio da je Odinaka bolji igrač od Unušića? Odinaka odigrao 30 minuta, a Unušić nije ni dobio šansu za igru na svojoj poziciji. Kad i gdje gledao Mirćevskog i kako si došao do zaključka da je veće pojačanje od Đorđevića? A tek poređenja Jabera i Matanovića... O dovođenju Mehmedovića se itekako može raspravljati, jer već sad je jasno da nije kalibar za veće domete.
Željo funkcioniše na način da glumi socijalu i ako nije ni blizu socijale, a razlozi su sljedeći:bodi123 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 10:04Kakav crni Karić buraz, za njega je Mehmedović Rivaldo. Nećemo pretjerivati.thebain666 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 09:52Znam da imaju o tome sam vec pisao prije na forumu. Nemaju ni blizu kao mi, ali ona suplja koju oni plasiraju moze samo kod budala proci, ni stilic, ni cocalic, ni hiros, pa ni ovi sad sto ih dovode nece bez dobrih plata igrati sigurno. Sto se igrackog kadra tice napisao sam da dovode igrace SLICNOG kvaliteta, a PONEKAD i boljeg. Pa evo dadoh primjer koga su to boljeg doveli karic-mehmedovic, zatim odinaka-unusic, mircevski-djordjevic, al jaber-matanovic. Ovo ostalo je sve tu negdje
Odinaka je došao iz federalne, Unušić iz 2. HNL. Mirčevskog i Dangubića tek trebamo vidjeti, jedino su sa Al Jaberom pogodili, a njega su dobili ko poklon dobrodošlice u onom periodu kvazisaradnje sa Arapima i Dinamom.
- Bilo kakvi loši rezultati - alibi nema se para - navijači mirni
- Veliki dugovi - alibi nema se para pa se vraća na kaškicu
- Animacija navijača vjecita (pomozimo našoj Željani) jer nema se para
Vječita patnja i kukanje potpomognuta medijima koje drže svakako.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Ne dao Allah dragi da smo doveli pojacanje iz federalne, pa ja mislim da bi bilo 50 stranica yebavanja Ismiruthebain666 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 09:52Znam da imaju o tome sam vec pisao prije na forumu. Nemaju ni blizu kao mi, ali ona suplja koju oni plasiraju moze samo kod budala proci, ni stilic, ni cocalic, ni hiros, pa ni ovi sad sto ih dovode nece bez dobrih plata igrati sigurno. Sto se igrackog kadra tice napisao sam da dovode igrace SLICNOG kvaliteta, a PONEKAD i boljeg. Pa evo dadoh primjer koga su to boljeg doveli karic-mehmedovic, zatim odinaka-unusic, mircevski-djordjevic, al jaber-matanovic. Ovo ostalo je sve tu negdjefks74 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 09:01Imaju oni para, kada možeš dati Dangubiću tri puta veću platu od Žalgirisa, onda se ima para. Sa platama su blizu nas, vjeruj mi.thebain666 je napisao/la: ↑11 avg 2024, 00:39
Da se razumijemo ja ih mrzim iz dna duse, ali treba realan biti pa reci da ljudi rade dobar posao i dovode igrace slicnog, a ponekad i boljeg kvaliteta nego mi, a nemaju para ni blizu kao mi. To mi je porazavajuce za nas klub, evo jedan primjer, u isto vrijeme smo mi doveli mehmedovica a oni karica, koji je duplo bolji
-
- Kontakt:
Pa nije isto igrati za nas i za njih. Oni Europu slave dočekuju igrače. Tamo nema pritiska trofeja. Nema niti jedan igrač noto trener koji je nešto osvojio. Logično da zamo igraš rahatnije.
Kakav Karić nije fudbaler. Bez one kose bi bio neprimjetan.
Kakav Karić nije fudbaler. Bez one kose bi bio neprimjetan.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Majmune pisem to jer sam gledao to ne pricam nista napamet. A i vrijeme ce pokazati sve, a to sto ne igtaju isti poziciju pojedini igraci ili sto nemaju iste zadatke nema nikakve veze.Herson je napisao/la: ↑11 avg 2024, 10:07Nevjerovatno koja količina gluposti u jednom kratkom postu. Igrače koje porediš nemaju ni približno slične uloge na terenu. Na osnovu čega si zaključio da je Odinaka bolji igrač od Unušića? Odinaka odigrao 30 minuta, a Unušić nije ni dobio šansu za igru na svojoj poziciji. Kad i gdje gledao Mirćevskog i kako si došao do zaključka da je veće pojačanje od Đorđevića? A tek poređenja Jabera i Matanovića... O dovođenju Mehmedovića se itekako može raspravljati, jer već sad je jasno da nije kalibar za veće domete.
Halalite na upadu ja fulio temu.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Dva puta se vraćam na početak stranice da vidim da nisam pogriješio. J.eb.o vas zeljo, hocete li prestati više...
Evo i oni tebe selame!
Jebonjih,zguzitcemoih
-
- Kontakt:
Da Bog sacuvaobrijanopile je napisao/la: ↑11 avg 2024, 11:16Dva puta se vraćam na početak stranice da vidim da nisam pogriješio. J.eb.o vas zeljo, hocete li prestati više...
Još im se tepa.
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood, Pena, Suki46 i 55 gostiju.